Tuesday, October 27, 2015

Ουράνια ζώα.



Υπάρχουν δύο κλασικά σχολεία του Feng Shui - Πυξίδα Σχολής και της Σχολής του τοπίου. Αυτό το σχολείο ανήκει στην έννοια του τοπίου από τα τέσσερα ουράνια ζώα. Η έννοια προέρχεται από τη διαφοροποίηση των τεσσάρων τύπων του σχηματισμών του τοπίου, οι οποίες θεωρήθηκαν οι θεματοφύλακες των οικοτόπων. Τα είδη αυτά
ονομάζονται Πράσινος Δράκος, White Tiger, κόκκινο και μαύρο Phoenix Χελώνας, προς τιμήν του συνηγόρου τέσσερις πνευματικό, το οποίο γύρισε το αρχαίο σαμάνοι.
Σύμφωνα με τις διδασκαλίες του σχολείου τοπίο του feng shui, οι μορφές των τοπίων είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία των κατοίκων του σπιτιού. Στα μεσαιωνικά βιβλία στα κινεζικά Φενγκ Σούι, υπάρχουν εκατοντάδες των μορφών του τοπίου με τα πολύχρωμα ονόματα, που χωρίζονται από την κατηγορία των πέντε στοιχείων και των Εννέα Παλάτια. Ένας άλλος διαχωρισμός είναι σχετικά με τους λόγους του βουνού ή αλλαγές νερού, αλλά και όλες τις μορφές ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με τα τέσσερα ουράνια ζώα.
Εάν τα χαρακτηριστικά του τοπίου γύρω από το σπίτι σας, υπάρχουν τέσσερις τύποι "ουράνια ζώα, είναι ένα σημάδι μιας ευνοϊκή θέση των κατοικιών. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι τα ζώα - ή συμβολικής θέση τους - ήταν σε αρμονική ισορροπία, και απόλαυσαν μια ιδανική τοποθεσία. Για τους αρχαίους Κινέζους, οι συμβολικές εικόνες σήμαινε πραγματική μορφές στους λόφους γύρω από τον οικισμό ή τον τόπο για κατοίκηση. Αστικών κάτοικοι αλλά δεν πρέπει να αναζητήσουμε ανάλογα στο τοπίο διαβίωσης, και ανάμεσα στα κτίρια και κατασκευές.
Dragon
Ο δράκος είναι το πιο ισχυρό σύμβολο της προστασίας και έχει πολλές σημασίες. Ολόκληρη η γη θεωρείται μερικές φορές ως "το σώμα του δράκου", καθώς και εκτεταμένες περιοχές ή ρίγες, το οποίο ήταν συγκεντρωμένη ενέργεια γη, που ονομάζεται "φλέβες δράκος". Πίστευαν ότι δράκους ζουν ανάμεσα στον εκκαθάρισης οροσειρές και να αποφεύγουν τους ανοιχτούς χώρους και επίπεδη τοπίων.
Dragon - το κύριο σύμβολο της καλής τύχης, εξασφαλίζοντας την ευτυχία και την ευημερία. Εκφράζει το αρσενικό αρχή, και ως εκ τούτου την ενέργεια της εξ ολοκλήρου Yang. "Δομές" δράκος που βρίσκεται στα αριστερά της υπό μελέτη περιοχής, εάν τον αντιμετωπίσουμε. Στο σχολείο πυξίδα, πληροί τις ανατολική κατεύθυνση (θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η geomantic πυξίδα στην κορυφή είναι η νότια), που συνδέονται με την άνοιξη και το σκούρο πράσινο. Ως εκ τούτου, καλείται συνήθως το Πράσινος Δράκος.
Πράσινος Δράκος στην ιδανική περίπτωση είναι ένα κτίριο πρασινωπό ή μπλε απόχρωση. Αυτό μπορεί να είναι ένα σπίτι με μια πράσινη πέτρα ή διακοσμήσεις στην πρόσοψη ή κουφώματα, βαμμένα σε πράσινο ή μπλε. Κτίρια που περιβάλλεται από δέντρα και twined με κισσό, επίσης, είναι μια επιτυχημένη μορφή του Πράσινου Δράκου.
Στην αριστερή πλευρά του την πόρτα σου, αν δει κανείς από το σπίτι στο δρόμο (στην ιδανική περίπτωση - στα ανατολικά). Αυτό το ζώο φέρνει όλα τα είδη τύχη σε όλους τους τύπους των υλικών επιτυχίας - πλούτου, τη θέση, το κύρος και ισχύ. Ο δράκος είναι το υπέρτατο σύμβολο καλής τύχης και το σημαντικότερο ουράνια ζώα στην κινεζική πάνθεον των μυθικά ζώα. Στο Feng Shui, το έδαφος επίπεδο του δράκου θα πρέπει να είναι ελαφρώς υψηλότερη από τη δεξιά πλευρά. Αυτό σας επιτρέπει να κυριαρχούν προσωπική περιβάλλοντος επηρεάζουν το δράκο σας.
Τίγρη.
Η ισχύς της τίγρης, συμβολίζει την προστασία, πάντα υπό την εξουσία του δράκου. Έχει μάλλον αποτρεπτικά παρά παρακολουθεί και ελέγχει τη δράση. "Δομή" του Τίγρη με το δικαίωμα της υπό μελέτη περιοχής, για να επιτευχθεί τέλεια αρμονία, πρέπει να συνδυαστούν με τις δομές του Δράκου. Δεδομένου ότι ο δράκος συμβολίζει το αρσενικό αρχή, TiGR - όπως αλληλοσυμπληρώνονται αντίθετο - συμβολίζει τη θηλυκότητα και γιν. Στο σχολείο πυξίδα, πληροί δυτική κατεύθυνση, που συνδέονται με το φθινόπωρο και το λευκό. Ως εκ τούτου, αυτό που κοινώς ονομάζεται White Tiger.
Στις αστικές αξιόπιστες White Tiger μπορεί να είναι ένα σπίτι με μια πρόσοψη πέτρα, ή απλά βαμμένο λευκό. Γιατί συμβολίζει την υποστήριξη, σπίτια σε ξυλοπόδαρα ή με μεγάλο υπόγειο γκαράζ δεν είναι κατάλληλα για αυτό το ρόλο. Εάν η Λευκή Τίγρης - είναι το μήκος του κτιρίου, το κτίριο του Πράσινου Δράκου θα πρέπει να είναι στενά και υψηλή, και αντιστρόφως.
Τίγρη θα πρέπει να είναι στη δεξιά πλευρά της πόρτας, αν δει κανείς από το σπίτι στο δρόμο (στην ιδανική περίπτωση - στη Δύση). Η προστασία της λευκής τίγρης διασώσεις οικογένειας από διαρρήξεις, προβλήματα ή κατάρρευση. Μην υποτιμάτε την τύχη που φέρνει η λευκή τίγρη. Αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε προσεκτικοί και να μην ξυπνήσει θυμωμένος τίγρη.
Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή επίπεδο στη δεξιά πλευρά του σπιτιού ή του κήπου θα πρέπει να είναι ελαφρώς χαμηλότερη από την αριστερά, ώστε ο δράκος θα μπορούσε να κυριαρχούν, και, κατά συνέπεια, να διατηρηθεί η τίγρη υπό έλεγχο. Στο πλαίσιο αυτό, είναι απαραίτητο να προειδοποιήσει για τους πίνακες κρέμεται στο σπίτι με την εικόνα μιας τίγρης. Δεν είναι όλοι σε θέση να αντέξει έναν εξαγριωμένο ενέργειας της τίγρης, αν αυτός δεν γεννήθηκε στο σεληνιακό έτος του δράκου ή την τίγρη.
Χελώνα.
Χελώνα συμβολίζει την υποστήριξη, τη σταθερότητα και τη μακροζωία. Η δομή αυτή, που βρίσκεται πίσω από τη μελέτη χώρων, στην ιδανική περίπτωση είναι μια ελαφρά κλίση λόφο με μια στρογγυλή ή επίπεδη κορυφή ή οροπέδιο με βαθμιαία κλίση προς την τοποθεσία. Είναι επίσης επιθυμητό, η χελώνα ήταν η υψηλότερη στην θέση του από όλες τις «υπερασπιστές».
Στο σχολείο πυξίδα, χελώνα ανταποκρίνεται με βόρεια κατεύθυνση, που συνδέονται με το χειμώνα και μαύρο, γι 'αυτό που κοινώς αποκαλείται Μαύρη Χελώνα. Στην πόλη της Μαύρης Χελώνας - μια δομή, που βρίσκεται στο σπίτι σας. Θα πρέπει να αυξηθούν πάνω από τον τόπο κατοικίας σας, αλλά είναι σε σημαντική απόσταση από αυτόν. Αν είναι δυνατό, ξεχωριστό σπίτι σας από τη Μαύρη Χελώνα μικρό κήπο, αυλή, στην πόλη - ένα δρομάκι ή πάρκινγκ.
Παρέχει καλή τύχη στον τομέα της βοήθειας και υποστήριξης. Αν αυτό το οροπέδιο είναι απούσα, Φενγκ Σούι σας είναι ελλιπείς και η τύχη, η οποία θα μπορούσε να διατηρήσει εσάς και την οικογένειά σας από γενιά σε γενιά, θα είναι απών. Λόφους του μαύρου χελώνες είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του τοπίου, ειδικά για το κεφάλι του σπιτιού, η οικογένεια υποδοχής, οι αρχηγοί της οικογένειας. Χελώνα είναι τόσο ισχυρό σύμβολο αυτής της οικογένειας, οι οποίοι κατέχουν οποιοδήποτε είδος αυτόν τον ιερό ζώο, συχνά διαπιστώνουν ότι τα εισοδήματα των οικογενειών τους όλα αυτά τα χρόνια έχει αυξηθεί σταθερά. Χελώνα φέρνει μια ομαλή και σταθερή βελτίωση, αυξάνει τα εισοδήματα και το βιοτικό επίπεδο.
Phoenix.
Η τελευταία από τις τέσσερις «προστάτες» του Φοίνιξ: ένα ισχυρό σύμβολο της αναγέννησης και νέες ευκαιρίες. Προστατεύει το εμπρόσθιο τμήμα της περιοχής και, στην ιδανική περίπτωση, είναι μια κορυφογραμμή βουνού ή αλυσίδα των λόφων που βρίσκονται σε σημαντική απόσταση. Phoenix προστατεύει από εξωτερικές επιρροές, δεν παρεμβαίνει με την ελευθερία με την έρευνα της γειτονιάς. Κόκκινο χρώμα - το χρώμα της φωτιάς και του Ερυθρού Phoenix, το οποίο βρίσκεται στο Σχολείο πυξίδων συνδέεται με τη νότια κατεύθυνση και το καλοκαίρι.
Κόκκινο Phoenix στην πόλη - ένα κτίριο ή δομή, που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι σας. Στην ιδανική περίπτωση, ο Ερυθρός Phoenix δεν πρέπει να είναι πολύ κοντά στο μέτωπο του σπιτιού σας. Είναι καλύτερα αν είστε διαχωρίζονται από αυτό με μεγάλες πλατείες, πάρκα, φαρδείς δρόμους ή άλλο ανοιχτό χώρο. Phoenix θα πρέπει να είναι μπροστά από το σπίτι σας, ακριβώς απέναντι από την είσοδο (στην ιδανική περίπτωση - στο Νότο). Φέρνει μια ευτυχής ευκαιρία. Phoenix, ένα όμορφο και επιβλητικό, περνώντας από τη γη, από τις στάχτες και απόγνωση, να αναζητήσουν εκ νέου για την επιτυχία και την επίτευξη αυτή.
Σε αυτή την ενσάρκωση του φοίνικα συμβολίζει τη νίκη απέναντι στην ήττα και βοήθεια από απροσδόκητες θέσεις. Στο Feng Shui ένας φοίνικας μέσα σε ένα μικρό λόφο, που μπορεί να παίξει το ρόλο ενός πάγκου, δίνοντας υπόλοιπο κουρασμένα πόδια σας. Σε περίπτωση απουσίας ενός φυσικού λόφου, μπορείτε να στήσετε ένα μικρό χωμάτινο ανάχωμα περίπου τρία πόδια ψηλά. Κάθε πτερωτών πουλί, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκορα, Peacock και φλαμίνγκο, θα μπορούσε να συμβολίσει το φοίνικα.
Αν τα γύρω κτίρια δεν παρέχουν επαρκή προστασία, μπορείτε να περιβάλλουν φράχτη σπίτι σας ή να αντισταθμίσει γύρω του και φυτεύτηκαν δέντρα και θάμνους. Είναι καλύτερα να έχετε τα δέντρα, όπως η Μαύρη χελώνα, και Green Dragon και White Tiger να κάνω μια περίφραξη ή ξύλινο φράχτη. Όπως ο Ερυθρός Phoenix μπορεί να προσφέρει ένα χαμηλό πέτρινο τοίχο μπροστά από το σπίτι.
Ισορροπία "Ουράνια Ζώα.
Σε μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις, καθώς και στον κήπο σπίτια συμπράξεις είναι παρακείμενες περιοχές. Είναι πιθανό ότι, ακόμη και όταν όλα τα ουράνια ζώα που εκπροσωπούνται στο περιβάλλον σας, τη θέση τους ή σχετικό μέγεθος της ανισορροπίας. Με μερικά απλά βήματα που μπορείτε να επανορθώσει την κατάσταση, η βελτίωση του Feng Shui του σπιτιού σας και τη γύρω περιοχή.
Dragon.
Όπως έχουμε πει, το Dragon είναι ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο σχολείο τοπίο του feng shui. Δεν τα ευεργετικά αποτελέσματα του Πράσινου Δράκου, θα ζήσετε μια έλλειψη ενέργειας που απαιτείται για τη διάθεση της ζωής τους, και μπορεί να αποτύχει σε διάφορους τομείς, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνει αυτό.
Αν η αριστερή πλευρά του σπιτιού σας δεν υπάρχουν θεωρίες, εξετάζει την κατασκευή του τείχους ή φύτευση αντιστάθμιση. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε μια οικονομικότερη λύση: να ενεργοποιήσετε τις προστατευτικές ιδιότητες του Δράκου, βάζοντας εικόνα ή άγαλμα του στο ανατολικό τμήμα του σπιτιού σας. Καθίσματα, όπως το κέντρο της επικοινωνίας σπίτι, κατάλληλο για το σκοπό αυτό? Υπνοδωμάτιο λιγότερο ευνοϊκή, καθώς η ισχυρή ενέργεια του Δράκου είναι πολύ ισχυρή για μια θέση που έχει σχεδιαστεί για ξεκούραση και ύπνο. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα δράκο με τέσσερις νύχια? Αυτοκρατορική δράκο με πέντε νύχια, ένα σύμβολο της δύναμης και αντοχής, δεν είναι πάντοτε κατάλληλα για το σπίτι.
Εάν η Green Dragon κατέχει δεσπόζουσα θέση κατά τα άλλα "ουράνια ζώα, τα αποτελέσματά της μπορεί να οδηγήσει σε άγχος, ακόμη και βίαιες αντιδράσεις. Επιπλέον, οδηγεί σε υπερβολική αύξηση του ρόλου των γυναικών στην οικογένεια. Εάν το πρόβλημα προκαλείται από ψηλά δέντρα, κτίρια ή άλλες κατασκευές που δεν μπορείτε να αλλάξετε, να προσπαθήσουμε να αυξήσει την επιρροή της White Tiger.
Τίγρη.
White Tiger προσφέρει προστασία, αλλά θα πρέπει να είναι σε ισορροπία με το Πράσινος Δράκος. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια εικόνα ή άγαλμα του Λευκού Τίγρη στο δυτικό τμήμα των εγκαταστάσεων ή εγκατάσταση ενός θάμνου με λεία, στρογγυλεμένο περίγραμμα του δικαιώματος του σπιτιού.
Χελώνα.
Αν η προστασία του Εύξεινου Tortoise απουσιάζει ή ανεπαρκής, εκτός από την αντιστάθμιση πίσω από το σπίτι θα μπορούσε να εξωραϊσμού στην πίσω αυλή και να προβεί σε χώρους υγειονομικής ταφής με κλίση προς το σπίτι, ή ακόμα και pour ένα μικρό λόφο, από την άλλη πλευρά, μπορεί να τοποθετηθεί στον κήπο μέσα στο σπίτι το χάλκινο στο χελώνα ως προστατευτικό σύμβολο.
Εάν μια δομή που βρίσκεται στο πίσω πάρα πολύ κυρίαρχο πάνω από το σπίτι και το αποτέλεσμά τους είναι θλιβερό, η χρήση του προστατευτικού σύμβολα (οκταγωνικό βα-gua καθρέφτη, η εικόνα του διέσχισαν τα ξίφη, κ.λπ.), ή "κολλάει" μπροστά από ένα κρύσταλλο παράθυρο σε ένα string για να αποκρούσει τις αρνητικές ενέργειες και να προσελκύσουν θετική.
Phoenix.
Παροχή αξιόπιστων προστασία του Ερυθρού Phoenix είναι η απουσία κτίρια ή άλλες κατασκευές μπροστά από την πρόσοψη του σπιτιού σας, όπως προαναφέρθηκε, μπορεί να είναι δύσκολη. Οικόπεδο μπροστά από το σπίτι θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος ότι η ενέργεια της qi να υποχωρήσουν και να συσσωρεύονται, πριν να προσχωρήσει στο εσωτερικό. Ως εκ τούτου, κάθε ανύψωση στην μπροστινή αυλή μπορεί να είναι καθαρά συμβολική. Η ενέργεια του Phoenix είναι επίσης δυνατό για την προώθηση της εικόνας της στο διάδρομο ή τις εικόνες και τα αγάλματα των σχετικών πτηνών (κόκκορας ευθεία, Flamingo). Στην ιδανική περίπτωση η περιοχή θα πρέπει να μειωθεί ελαφρά από την κύρια είσοδο.
Αν το σπίτι σας είναι κάτω από το πέρασμα του δρόμου ή άλλες αυξημένα περιοχές, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση της απώλειας του τίτλου "είναι". Εν μέρει σωστό αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι, η αύξηση του ορίου της πόρτας περίπου 5 cm έως βήμα πάνω του στην είσοδο του σπιτιού.

No comments:

Post a Comment