Tuesday, October 27, 2015

Σχολή Wandering Stars.




Σχολείο που φέρουν ή περιπλάνηση αστέρια είναι «ανώτερα μαθηματικά" στο Φενγκ Σούι και πολύ διαφορετικό από τις μορφές σχολείο, τα σύμβολα και τις κατευθύνσεις.
Σχολείο που φέρουν ή περιπλάνηση αστέρια λαμβάνει υπόψη την αλλαγή της ενέργειας στο χώρο και το χρόνο.
Θα μας επέτρεψε να καθοριστεί σε ποιο δωμάτιο μια καλύτερη συμφωνία δραστηριότητα - ενεργητικής ή παθητικής, όπου καλύτερα να μελετήσει και όπου η κρεβατοκάμαρα και ένα μέλος της οικογένειας, καθώς και τι χρώμα σχεδίου είναι η καλύτερη επιλογή για ένα συγκεκριμένο χώρο.
Αυτό το σύστημα καθιστά δυνατή την πρόβλεψη των διαφόρων εκδηλώσεων που μπορεί να συμβεί σε κάθε δεδομένη χρονική περίοδο με το πρόσωπο που ζει στο συγκεκριμένο χώρο, για παράδειγμα, όταν μπορεί να αρρωσταίνουν και πώς και πότε να κάνουν περισσότερα χρήματα.
Αν δείτε οποιαδήποτε δομή που απειλεί το σπίτι σας, προσπαθείτε με κάθε δυνατό μέσο για να εκτονώσει, να αφαιρέσετε ή να προστατεύσουν τους εαυτούς τους. Υπενθυμίζω ότι οι δομές αυτές είναι "hands-δολοφόνος" ή "μυστικό βέλη" (βλ. "Η θεωρία του Qi"). Σε περίπτωση δυσμενούς κατεύθυνση για εσάς (βλέπε «Octagon βα-gua"), είστε επίσης προσπαθούν να ρυθμίσουν εκ νέου το κρεβάτι, κουζίνα, η μπροστινή πόρτα.
Αν το σπίτι εκεί είναι στάσιμη ενέργεια που ξοδεύετε τον καθαρισμό του χώρου, μέσω της "μουσική του ανέμου", κεριά, θυμίαμα, τραγουδώντας μπολ, κ.α. Αν όλα αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν, τότε έχετε κυριαρχήσει το Φενγκ Σούι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην προκαλέσουν δυσκολίες τέτοια ενέργεια, είναι απλά υπέροχο. Όλα αυτά είναι πολύ καλά και οδηγεί σε ένα σταθερό αποτέλεσμα.
Ωστόσο, αν ληφθεί υπόψη τον παράγοντα χρόνο, ή το Περιπλάνηση (καλοκαίρι) αστέρια, είναι εκ των προτέρων σημαντικά την κατανόησή σας και την ανάλυση της μοίρας τους, καθώς και τις επιπτώσεις πάνω της. Ώρα παράγοντα, ή η ενέργεια του, αόρατο αστέρια, ανεπαίσθητη, αλλά η επιρροή της αστέρια, θεωρείται πολύ ισχυρή. Πολλά από τα προβλήματα μπορείτε να αποφύγετε αν έχετε γνώση για την οποία τομέα του σπιτιού ή διαμερίσματος είναι πλέον malware ενέργειας. Μαζί με αυτό, την ενεργοποίηση των ευνοϊκές αστέρια φέρει καλή τύχη στο σπίτι και στη ζωή σας.
Η φύση της ενέργειας που ακτινοβολούν αστέρων, υπολογίστηκε από χιλιετίες της κινεζικής παρατηρήσεις της φύσης και, ειδικότερα, για τον αστερισμό Μεγάλη Άρκτος. Είναι γνωστό ότι διάφορα αστέρια ακτινοβολεί διαφορετική ενέργειας, και, επιπλέον, αυτά τα αστέρια κινούνται στο χώρο. Κατά συνέπεια, υπάρχει μια σταθερή τομείς αλλαγή στο σπίτι, οι οποίες επηρεάζουν αυτές περιπλάνηση ή φέρουν αστέρι.
Ξεκινάμε με μια εισαγωγή στην έννοια των «επιβλαβών Πέντε.
Η βασική αρχή του Feng Shui αναφέρει: «Ορισμός των αρνητικών, εξουδετερώνουν αυτό, και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε τη θετική ενέργεια για την τύχη, την υγεία, την ευημερία και την αγάπη." Γι 'αυτό πρέπει πάντα να αρχίζει με τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση της αρνητικής ενέργειας.
Master Feng Shui δείχνουν ότι τα πιο επιβλαβή για τους κατοίκους του σπιτιού είναι το αστέρι του αριθμού αστέρι 5 (από τα εννέα). Αυτό το θειάφι πέντε (πέντε κίτρινες) έχει την πιο καταστροφική ενέργειας. Είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για την υγεία μας, κακή τύχη, τα προβλήματα, τα ατυχήματα, ασθένειες και, φυσικά, απογοητεύσεις στην αγάπη.
Επίσης, γίνεται διάκριση μεταξύ της περιόδου των αστέρων, το οποίο αλλάζει κάθε 20 χρόνια, τα αστέρια, τα αστέρια του μήνα και ακόμη και τα αστέρια σε κάθε μέρα. Δεν είναι απαραίτητο να υπεισέρχεται σε ένα πολύ μικρό τμήμα, αρκεί να ξέρει για το αστέρι και το αστέρι της περιόδου του έτους. Υπάρχουν πέντε, η οποία καταλαμβάνει έναν ολόκληρο τομέα του σπιτιού και κινείται κάθε χρόνο. Το 2005, για παράδειγμα, θειάφι Πέντε είναι στο βόρειο-δυτικό τομέα. Θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτό ισχύει για όλα τα σπίτια, δεν αποτελεί εξαίρεση.
Αυτό σημαίνει ότι το 2005 στο βόρειο-δυτικό τμήμα του σπιτιού που δεν μπορούν να κοιμηθούν, να φάνε, το φως το τζάκι και κεριά, χορό, και του θορύβου. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Northwest Territories στις χώρες και ηπείρους, θα είναι πιο επιρρεπείς σε εσωτερικές συγκρούσεις ή φυσικές καταστροφές.
Element Πέντε - Metal, το εκκολαπτόμενο Γη, η Γη έχει γεννηθεί φωτιά. Εφιστάται η προσοχή στο γεγονός ότι το 2005 στο βορειο-δυτικό τμήμα δεν συνιστάται για την χρήση που διακινούνται κινητά, τα οποία αποτελούν σύμβολο των μετάλλων, καθώς είναι μια εκδήλωση του κινήματος κατά της Λωρίδας της ολέθριες πέντε. Ένας τομέας, που επλήγησαν από το κίτρινο πέντε, πρέπει να είναι ήρεμος. Έτσι, έχουμε προχωρήσει στην έρευνα για τις πέντε κακούς στο σπίτι του. Έχει μεταναστεύει κάθε χρόνο στον άλλο τομέα (βλ. πίνακα παρακάτω).
Πέντε Επιβλαβές επηρεάζει τις ακόλουθες σπίτια τους τομείς μεταξύ 2005 και 2013:
2005 - το βορειοδυτικό τομέα?
2006 - Δυτική Τομέα?
2007 - το βόρειο-ανατολικό τομέα?
2008 - το νότιο τομέα?
2009 - βόρειο τομέα?
2010 - Νοτιοδυτικά τομέα?
2011 - Ανατολική Τομέα?
2012 - νότιο-ανατολικό τομέα?
2013 - Κέντρο.
Τότε ο κύκλος επαναλαμβάνεται.
2014 - το βορειοδυτικό τομέα?
2015 - Δυτική Τομέα, και ούτω καθεξής.
Προσοχή πρέπει να δοθεί για το 2010. Δυσμενής πέντε επισκέψεις στη νοτιο-δυτικό τομέα, τον τομέα του έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι φέτος είναι απολύτως αδύνατο να ανάψει στο νοτιο-δυτικό τμήμα της ουτε κεριά, ούτε καμία άλλη φωτιά, διότι, αντί των αναμενόμενων αγάπη και το πάθος μπορούν να συμβούν στο μεγάλο πρόβλημα σχετίζεται μόνο με ρομαντικές σχέσεις. Επιπλέον, αυτά τα προβλήματα μπορούν να συνδέονται με την ασθένεια, καθώς και πέντε - ένα οδυνηρό αστέρι.
Γενικός κανόνας της ασφάλειας της επικοινωνίας με τις πέντε ύπουλη πελάτες που επισκέπτονται το σπίτι μας, τα εξής: δεν της παρενοχλούν. Δηλαδή, στους τομείς του σπιτιού, η οποία έπληξε μία αρνητική ενέργεια, θα πρέπει να είναι ήσυχα και ήρεμα. Θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι η ενέργεια από τα αστέρια αλλάζουν, σε σχέση με την ανάγκη να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους, σύμφωνα με τη θέση των αστεριών. Τώρα μπορείτε να μεταναστεύσουν ομαλά στο πιθανούς τρόπους για να εξουδετερώσουν την αρνητική επίδραση των ολέθριο πέντε.
Για το σκοπό αυτό και πάλι να υπενθυμίσω τον κύκλο της δημιουργίας και της καταστροφής του κύκλου των στοιχείων (βλ. "Τα πέντε στοιχεία και η αλληλεπίδρασή τους»). Φωτιά δημιουργεί Γη, δηλαδή, τρέφει την πρώτη πεντάδα. Γη παράγει Metal. Κατά συνέπεια, το μέταλλο αποδυναμώνει την πρώτη πεντάδα. Βάλτε όσο μέταλλο σε εκείνους τους τομείς, η οποία χτύπησε πέντε.
Το καλύτερο μεγάλος (δεν είναι τσιγκούνης) μουσική του ανέμου ή οποιοδήποτε μεγάλο μέταλλο. Ειδικά από το 2005 σηματοδοτεί το βόρειο-δυτικό τομέα, μέρος των οποίων είναι Metal. Είναι αδύνατο να το παρακάνετε. Η παρουσία των πέντε στο σπίτι ενός ανθρώπου σύμφωνα με τους κανόνες του Φενγκ Σούι μπορεί να καθορίζεται από τον αριθμό των βαρέων μετάλλων, που βρίσκεται σε έναν φαύλο τομείς. Μεταλλικά στοιχείο καθώς ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εξουδετερώσει την επικίνδυνη πέντε. Όλα θα πάνε σε κίνηση. Αλτήρες, βάρη, μια κοινότητα της ράβδου, η ίδια γραμμή, σφουγγαρίστρες, κλπ.
Το μόνο που έχει σχέση με το μέταλλο αποδυναμώνει την επιβλαβή επίδραση του ζητηθεί, αλλά, δυστυχώς, αναπόφευκτη αποτελεσμάτων. Μάχη με το κίτρινο και οι πέντε είναι δυνατόν με τη βοήθεια του λεγόμενου τραγούδι μπολ - μετάλλων (χαλκός, ασήμι) μπολ με ένα ξύλινο γουδοχέρι. Όταν οδηγείτε ένα γουδοχέρι σε κύκλο μπολ, αρχίζει να δημοσιεύσει ένα ασυνήθιστα ευχάριστο λεπτό δαχτυλίδι, αρχίζει να "τραγουδάει". Magic Board: μπορεί κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο δαχτυλίδι τραγούδι μπολ και να ζητήσετε απρόσκλητους επισκέπτες να εγκαταλείψουν το σπίτι τους ιδιοκτήτες.
Bowl τραγούδι - είναι ένα αγαπημένο εργαλείο για την εξάσκηση Φενγκ Σούι, είναι απολύτως απαραίτητο για τον καθαρισμό του χώρου στο σπίτι. Υπάρχει μια πεποίθηση: κατά την εργασία με ένα κύπελλο τραγούδι, το σύνολο του έχουν συγκεντρωθεί από το χώρο των αρνητικών βούρλα εκεί, αλλά από τις δονήσεις ήχο υψηλής μπολ αποδόσεις φωτεινά θετική ενέργεια που γεμίζει το σπίτι του τύχη. Ενώ σε συνεργασία με το κύπελλο φαντάζομαι πώς μπορείτε να διαδώσει τις ακτίνες του φωτός ή ενός τομέα. Σε αυτό το σημείο, καλά κάνει μια ευχή.
Ταυτόχρονα, το έργο με το κύπελλο είναι μια αξιόλογη ενεργοποιητή της ζώνης στο σπίτι. Αν θέλετε να προσθέσετε ενέργεια σε ένα συγκεκριμένο τομέα - να χρησιμοποιήσουν το κύπελλο τραγούδι. Αναλογικά τραγουδώντας κύπελλα μπορεί να εξυπηρετήσει τη Ρωσία καμπάνες μας Valdai, τα οποία είναι απολύτως καθαρίζουν το χώρο και να προσελκύσει καλή τύχη. Εάν το βορειοδυτικό τομέας για την ενεργό μέρος του σπιτιού, όπως η είσοδος ή κοινού διαδρόμου, συνιστάται να πραγματοποιηθεί μια μεταλλική "μουσική του ανέμου» για τη διασπορά των επιβλαβών ενέργειας.

No comments:

Post a Comment