Friday, October 30, 2015

Τοπίο

.
Κινέζικα χιλιάδες χρόνια-παρατηρήσεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένα μέρη φέρει περισσότερη επιτυχία και την ευτυχία των άλλων. Κάθε λόφο, κτίριο, τοίχου, παραθύρου, γωνία, και τη θέση τους σε σχέση με τον αέρα και το νερό επιπτώσεις στην ανθρώπινη ζωή με τον
τρόπο του. Λόγο του εμπειρία και τη σοφία: κάθε περιοχή βλέπει το πνεύμα των όσων σε αυτό το μέρος είναι, διότι το πνεύμα αυτού του ανθρώπου αφήνει ένα «αποτύπωμα» σε ό, τι αφορά.
Ως εκ τούτου: Όταν επιλέγετε ένα διαμέρισμα ή την κατασκευή ενός σπιτιού σε πρώτη εκτιμώ το γύρω τοπίο και η γενική κατάσταση γύρω από το σπίτι: για να αποφευχθούν ή να σε χώρους όπου υπάρχουν επικίνδυνα αντικείμενα, που στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση, το λεγόμενο βέλη δηλητήριο, ή SHA Ζωτική ενέργεια. Αυτό μπορεί να είναι η εκκλησία καμπαναριά, στοχεύουν άμεσα στην είσοδο, που πολύ μεγάλο επιβάρυνση της ενέργειας Yin στην κατεύθυνση ή μετάδοση σας, ή άλλους πύργους που εξαπλώνονται σε επιβλαβείς ακτινοβολίες
Σε περίπτωση που το τοπίο είναι εντελώς επίπεδη, δεν δύνανται να αφορούν ειδικά τους κινδύνους, αλλά δεν θα δώσει τίποτα καλό, τον τόπο απροστάτευτο από τους ανέμους, έχει κακό φενγκ σούι επειδή δεν έχουν χρόνο για την παραγωγή ενέργειας. Η πιο ευνοϊκός είναι ο λοφώδη έκταση. Λόφοι δεν δίνουν την μαίνονται άνεμοι και κοιλάδες ποταμών παράσχει την απαραίτητη υγρασία για όλη του τη ζωή - είναι ο οικότοπος του Πράσινου Δράκου, και που θεωρούνται και τα πιο ευνοϊκές για τη ζωή.
Κατά την ίδια προσαρμογές πρέπει να είναι πολύ έδαφος επίπεδο (η κυριαρχία του Γιν), και πολύ λοφώδες (η κυριαρχία του Yang). Από την πεδιάδα να οργανώσει την άνοδο, κάνω μερικές πέτρες. Αν εγώ λοφώδη έκταση θα πρέπει να είναι κάπως το επίπεδο του εδάφους - για την πλήρωση χαράδρες, κλπ.
Βουνό πίσω από το σπίτι ενσωματώνει την υποστήριξη και φέρνει καλή τύχη, αλλά αν το βουνό μπροστά από την κύρια είσοδο - πρέπει να διορθωθεί. Μετακίνηση ή αναπροσανατολίσει την κεντρική είσοδο, έτσι ώστε το βουνό δεν ήταν ορατή. Να θυμάστε ότι η θλίψη είναι παράλογο να αντισταθούν, πολύ καλύτερα να επωφεληθούν από την προστασία και την υποστήριξή του. Στην πόλη ως ένα βουνό μπροστά από την είσοδο μπορεί να είναι μια μαζική ψηλό κτίριο ή απλά ένα κενό τοίχο.
Όσον αφορά την ελάφρυνση είναι ένας άλλος σημαντικός κανόνας - το επίπεδο περιοχής αριστερά του σπιτιού θα πρέπει να είναι ελαφρώς υψηλότερη από τη δεξιά. Η κυριαρχία του Πράσινου Δράκου κατά τη διάρκεια των White Tiger είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες. Εάν το κόμμα εξακολουθεί να είναι κάτω από το Δράκος, τότε μπορείτε να ρυθμίσετε το υψηλό φωτεινό λαμπτήρα. Ίσως αυτή είναι μια απλούστερη λύση σε σύγκριση με την τεχνητή αλλαγή στην τοπογραφία. Αν ζείτε στην πόλη, τότε κατ 'αναλογία με το λόφους, το κτίριο, που βρίσκεται στα αριστερά θα πρέπει να είναι υψηλότερο από το κτίριο στα δεξιά.
Αλλά αυτά τα κτίρια δεν θα πρέπει να "κολλήσει" πάνω από το σπίτι σας. Με την ευκαιρία, το πιο ευνοϊκό είναι ένα σπίτι χτισμένο στη μέση του λόφου. Σπίτι στην κορυφή, όπως και το διαμέρισμα στο πάνω ορόφους του ουρανοξύστη (ειδικά όταν πρόκειται για το υψηλότερο) έχει ένα κακό φενγκ σούι - ένα σπίτι με ανοιχτή και δεν έχει καμία υποστήριξη. Αν ζείτε στην επάνω ορόφους του το ψηλότερο κτίριο της πόλης, αλλά ακόμα στην οροφή του έχει μια μεγάλη πισίνα, που δώσατε μόλις τρομερή φενγκ σούι.
Στα δέντρα, όπως είναι γνωστό, ισχυρό ενεργειακά πεδία. Ορισμένα είδη μπορούν να μετατρέψουν ακόμη και την ενέργεια. Το μεγάλο δέντρο στο βόρειο-δυτικά του σπιτιού - ένα χαρούμενο οιωνός. (Βορειοδυτική του καθεστώτος αργότερα ο ουρανός (houtyan) αναφέρεται στην καθαρόαιμου Jansky τρίγραμμα Chien-δημιουργία). Σπερμάτων του δένδρου μπορεί να υπερασπιστεί τους κατοίκους του σπιτιού, φέρει όλα τα χαρά. Αν κόψετε το δέντρο, μπορεί να έχετε προβλήματα με την εμφάνιση των απογόνων.
Στην αυλή ενός σπιτιού κατοικία δεν μπορεί να θέσει μεγάλα δέντρα. Ανάμεσα στα σπίτια (ειδικά όταν το πέταλο βάσης αυλή ή πλατεία) σε καμία περίπτωση δεν φυτεύουν δέντρα ή σε συγκεκριμένες αυλή. Σπίτια Courtyard δεν συνιστώνται για να ανοίξει διαστάσεων τούβλο ή πέτρινες πλάκες, που αρνητικό (γιν) ενέργεια - μειώνει την τύχη της οικογένειας. Λίγο πριν από την είσοδο δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλα δέντρα, επειδή δεν μπορούν να εμποδίζουν μόνο την άφιξη των θετικών (Jansky) ενέργεια (Yan-chi) στο σπίτι, αλλά η αρνητική (Yin, Yin-chi) αφαιρείται με δυσκολία.
Επιπλέον, υπάρχει η απειλή της αστραπές, και τα φύλλα που μπορούν εύκολα να καταγράφεται στο σπίτι. Πριν από την είσοδο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να στεγνώσει το ξύλο, κατά μείζονα λόγο - μια μεγάλη, που στέκονται ή ξαπλώνουν στο έδαφος. Αυτό είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τους ηλικιωμένους, αλλά και οδηγεί σε εξάντληση. Υφιστάμενες ρίζες τους ίδιους καλύτερες ξεριζώσουν.
Αλλά εδώ, το Φενγκ Σούι συστήνει να τηρούν ορισμένους κανόνες. Δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλα δένδρα ακριβώς μπροστά από την είσοδο. Που εμποδίζουν τη διείσδυση στο σπίτι του ένα θετικό - Yana - ενέργεια, και να μπλοκάρει την έξοδο των αρνητικών - Yin. Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση δέντρα και μεταξύ των κτιρίων στην αυλή - φέρνει ατυχία. Αν το σπίτι αντιμετωπίζει νότο, είναι καλύτερα να οργανώσει έναν κήπο στην ανατολική πλευρά.
Μην προσπαθήσετε να "κολλήσει" στον κήπο σε ένα στενό γωνία, αφήστε τον να λάβει θέση πίσω από το σπίτι. Λοιπόν, προσπαθήστε να το ξεχωριστό από το σπίτι. Λοιπόν, αν κατά μήκος των τοίχων του σπιτιού απλώνεται ένα θερμοκήπιο ή ένα θερμοκήπιο - θα υπογραμμίσει την "τιμιότητα" σπίτι. Αλλά ο δρόμος στον κήπο είναι καλύτερο να κάνει fancifully-συστροφή: απλά ως ένα βέλος, το μονοπάτι στο σπίτι δεν επιτρέπεται - πολύ μεγάλη ενέργεια πίεση.
Σπίτι σε καμία περίπτωση δεν δεν μπορεί να οικοδομηθεί στην κορυφή του βουνού ή να εισέλθουν ή να εξέλθουν από το φαράγγι του βουνού, όπως αυτό δεν θα δεν μόνο καλή τύχη, οφείλονται σε γεωγραφικούς παράγοντες, αλλά, αντιθέτως, είναι εύκολο να πάρετε μια ποικιλία από ασθένειες. Αν η νότια του σπιτιού είναι κενός χώρος - διαμονή εδώ ηρεμεί την καρδιά


Γύρω από το σπίτι.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταβάλλουν πάντα προσοχή - τι το τοπίο γύρω από το μέλλον σπίτι σας. Ιδανικά, αυτό θα πρέπει να είναι η περιοχή με χαμηλούς λόφους και ήρεμο ποτάμι.
Νερό φέρνει ενέργειας στο σπίτι, γεμίζει τη δραστηριότητά του, την ευημερία και την υγεία των κατοίκων της. Και αν είστε φωτεινά και χαρούμενα, θα έχετε πιο ενδιαφέρουσες ιδέες. Κατά συνέπεια, και την ενέργεια για να κερδίζουν χρήματα από εσάς, επίσης, θα είναι περισσότερα. Είναι καλά να είναι ορατή από τα παράθυρα του «εισερχόμενου» νερό, που φέρνει πάντα κάτι νέο και άγνωστο.
Αν παρακολουθούμε την "απλώνεται" το νερό, τότε αυτό το έντυπο αυτό θα πρέπει να συνδέεται με την απώλεια. Από αυτό μπορείτε απλά να βυθιστεί σε κατάθλιψη. Δεν αρκεί μόνο ενέργεια ήρθε στο σπίτι σας και στη συνέχεια έτρεξε σε. Είναι, όπως και μια καλή αποτελεσμάτων θα πρέπει να φέρει δώρα, κάποια μείνετε μαζί σας και να προχωρήσουμε. Εδώ είναι να εξασφαλίσει ότι καθυστέρησε, και απαιτεί μικρούς λόφους.
Και ιδανικά, αλλά και, στο πίσω μέρος του σπιτιού ήταν ένα ψηλό λόφο στα δεξιά της εισόδου - κάτω, αριστερά και - ακόμη χαμηλότερα. Συνέχεια δεξιά-Hill - θα παράσχει την ενέργεια στο σπίτι, πίσω - για την καθυστέρηση, και το αριστερό - χορηγηθούν περισσότερες. Επιπλέον, οι λόφοι προστατεύουν το σπίτι από τους ισχυρούς ανέμους. Επίσης παρέχει άνεση και ηρεμία στην καρδιά. Φανταστείτε για μια στιγμή, όπως άβολα να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, όλα φυσητό από ανέμους.
Αλλά αν δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα τέτοιο τοπίο, αντί του ποταμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δρόμο αντί των λόφων - τα γειτονικά σπίτια και τα ψηλά δέντρα στις ίδιες αρχές που αναφέρονται ανωτέρω. Τώρα καταλαβαίνετε ότι το "ανοιχτό πεδίο" είναι δύσκολο να επιλέξει μια καλή τοποθεσία για την κατασκευή. Πρέπει να συμμορφώνονται με ορισμένες προϋποθέσεις για τη βελτίωση του Φενγκ Σούι στο σπίτι ή το περιβάλλον σας, προκειμένου να εναρμονιστεί η ροή της ενέργειας γύρω από το σπίτι σας.
Πρώτον, το μπροστά από το σπίτι θα πρέπει να είναι ελεύθερο χώρο, να βγούμε έξω από τις πόρτες, σας είδα μπροστά του όλες τις δυνατότητες που σας περιβάλλουν στη ζωή. Αν η πόρτα του σπιτιού στηρίζεται σε γείτονες φράκτη, που έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με αυτό το εμπόδιο, είναι ασφαλής στο υποσυνείδητό σου, και θα πίστευε κανείς ότι στη ζωή σας να έχει μάζα των εμποδίων. Πρώτον, το κράτος είναι εγκατεστημένος σε ψυχολογικό επίπεδο, και στη συνέχεια εμφανίζονται στην πραγματικότητα.
Δεύτερον, εκτός από το φυσικό τοπίο ανάγκη αξιολόγησης των δομών που περιβάλλουν: να δούμε αν δεν φαίνονται απειλητικές. Οι αρνητικές αυτές μορφές μπορεί να καπνοδόχους, τηλέφωνο και τηλεόραση πύργοι, γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης, η οποία, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός ισχυρού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο και γενικά για όλα τα έμβια όντα, τα νεκρά δένδρα, καθώς επίσης και απλά μια οξεία γωνία ή πύργους κωδωνοστάσιο της διπλανής πόρτας. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι «δηλητηριώδη βέλη. Είναι σημαντικό ότι τα στοιχεία που παρατίθενται δεν είχαν ως στόχο την πόρτα του σπιτιού μέλλον.
Διαφορετικά, θα αισθάνονται πάντα ασυναίσθητα μια επίθεση στον εαυτό τους, να αισθάνονται μία ανεξήγητη απειλή. Εξουδετέρωση τους έχουμε ήδη αναφέρει στην ενότητα "Βασικά στοιχεία του Φενγκ Σούι." Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, λόγω αυτών των "κρυφών κινδύνους", μπορείτε απλά να χαλάσει τις σχέσεις με τους γείτονές της. Σας όλη την ώρα, φαίνεται ότι είναι από κάτι που χρειάζεστε και να παραβιάζουν τα δικαιώματά σας.



Δρόμους.
Το ζήτημα της διαμονή τους κοντά στους δρόμους είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε ήδη αναφερθεί σε αυτό στο κεφάλαιο "Βασικές αρχές του Φενγκ Σούι. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι αναλογίες (δρόμοι - σπίτι ποτάμι - βουνά, κ.λπ.) είναι πολύ σημαντικές, γιατί συχνά η λανθασμένη ερμηνεία της θέσης των οδών μπορεί να βλάψει σε μεγάλο βαθμό.
Δρόμοι και δρόμοι είναι οι κύριοι αγωγοί της ενέργειας. Γύρω τους, η ζωή είναι αρνητική, ειδικά αν ο δρόμος με μια πολύ γρήγορη κίνηση, με στόχο την σπίτι σας, πιρούνια μπροστά του, ή βρίσκεται στο τέλος του σχήματος T τομή. Επίσης, οι αρνητικές είναι η τοποθεσία του σπιτιού σας κοντά σε διαβάσεις, οι έξοδοι το υπόγειο στην επιφάνεια, κλπ. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές αρνητική, αλλά αρκετά από αυτά.
Καταπολέμηση των αρνητικών επιπτώσεων των οδών μπορεί, όπως και τα άλλα «βέλη δηλητήριο" από κάτοπτρα βα-gua ή επικάλυψη του ελέγχου τους. Αλλά δεν είναι όλοι οι δρόμοι είναι κακό. Πολύ καλό για να ζήσουν στον δρόμο με σταθερή unhurried κίνημα - όπως ένα αργό ποτάμι. Σε αυτή την περίπτωση, Ζωτική Ενέργεια δεν είναι επιταχυνόμενη, και καταφέρνει να φέρει τύχη τους κατοίκους της γύρω σπίτια. Το σπίτι, η οποία συνορεύει το δρόμο, να ζουν με ασφάλεια, αυτή, όπως ένα ποτάμι, μια καλή άμυνα.
Αλλά εάν η καμπύλη σχηματίζει γωνία και θα αποσκοπεί στο σπίτι σας, είναι πάντα κακό - πράξεις γωνία ως ένα μαχαίρι. Επίσης, είναι κακό όταν το σπίτι είναι στην εξωτερική πλευρά του τόξου: η ενέργεια του δρόμου ή κινούμενο όχημα θα μπορούσε να γλιστρήσεις και χτύπησε στην κατεύθυνση της κάμψης. Δεν μπορείτε να οικοδομήσει τη στέγαση σε μια διασταύρωση Τ, καθώς και στη διασταύρωση των οδών? Μπροστά από το σπίτι δεν θα πρέπει να είναι ένας δρόμος, που πηγαίνει κατ 'ευθείαν σε αυτόν - πρώτα απ' όλα, αυτό σημαίνει ότι οι ισχυροί άνεμοι και πυρκαγιές. Αν δεν είστε τυχεροί, μπορεί ρητώς αποσκοπεί στην οδό σπίτι μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι το σπίτι θα καταρρεύσει, και οι άνθρωποι πεθαίνουν.
Αποτέλεσμα Latent είναι επίσης σε μεγάλο βαθμό αρνητική: μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς, απώλεια επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Αποφύγετε αδιέξοδα, απότομα κάμπτοντας δρόμους, κατ 'ευθείαν στους δρόμους, ειδικά εάν η κίνηση κατευθύνεται προς την πλευρά του σπιτιού σας, ή σπίτια, ο δρόμος από τον οποίο κατεβαίνει, παίρνοντας μαζί τους όλη την τύχη. Ταυτόχρονα, είναι επιθυμητή η δίπλα στο κτίριο πάνω διάμεσο επίπεδο του, δεν υπήρχε τρόπος (όπως και αν το σπίτι ήταν απέναντι από το βουνό). Real Estate δεν μπορεί να οικοδομηθεί στο τέλος του αδιεξόδου.
Οχι μόνο επειδή, σε περίπτωση πυρκαγιάς, οι γείτονες θα είναι δύσκολο για την εκκένωση, αλλά επειδή σε ένα σπίτι όπως οι συγκρούσεις που συχνά προκύπτουν, διαφορών, και θα μπορούσαν να χάσουν το κράτος για την απόκτηση σωματικής βλάβης. Αν η δυτικά του σπιτιού (flat) είναι μια εθνική οδό, είναι μια καλή κατάσταση, (αλλά μόνο αν το σπίτι δεν είναι μια πρόσοψη που αντιμετωπίζει η Δύση).
Τα οφέλη αυτής της ρύθμισης, τα ακόλουθα - μπορείτε να αποθηκεύσετε την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας, που είναι προσωπική ζωή δεν θα πρέπει να υπόκεινται σε εξωτερική επιθετικότητα, κανείς δεν θα παρεμβαίνει από το εξωτερικό, διότι και στις δύο πλευρές του σπιτιού πολύ λίγο έξω από τις πόρτες και τα παράθυρα, και ο θόρυβος από το δρόμο δεν είναι εύκολο να διεισδύσει στο σπίτι (π.χ. προς δυσμάς, εξαφανίζεται τοίχο, στη νότια και τη βόρεια κήπος) - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το χώρο μέσα στο σπίτι, αφού εκτός από τα μέρη απευθύνονται στο δρόμο προς τα δυτικά, την άλλη κατεύθυνση να έχουν μικρή επίδραση στην αυλή και τα δωμάτια του σπιτιού. Αν το σπίτι σας είναι υπό την επιρροή του δυσμενούς δρόμο, είναι σκόπιμο να αποκρύψει επόμενη αναθεώρηση του από τα δέντρα.
Μπορείτε επίσης να διαλύσουν την επίδραση των πιο μαζική και αρνητικά κατασκευές, αλλά τα δέντρα θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο. Όταν δεν μπορείτε να φυτεύσει μπροστά της κατοικίας του, ή κάτι τέτοιο - και πάλι ισχύει το οκτάγωνο βα-Gua. Αυτή είναι μια ισχυρή ασπίδα είναι καλύτερα να μη χρησιμοποιούν συχνά. Και είναι πολύ επιθυμητή θέση του συμβόλου μέσα στο σπίτι


Αυλή.
Αν το σπίτι έχει αυλή, ένα σύστημα αποχέτευσης που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό - αυτό ήταν εντελώς απαράδεκτο. Δυστυχία θα ενοχλήσω και αν το δικαστήριο δεν είναι καθόλου. (Νοτιοδυτική αργότερα στο σύστημα του ουρανού, δηλαδή, σχετίζονται με τη γη, και να μην τον ουρανό, αντιστοιχεί σε καθαρό-Yin τρίγραμμα Kun-out. Φαίνεται - σύμφωνα με τη διάθεση των αποβλήτων, αλλά σε ένα σύστημα του Φενγκ Σούι είναι η αρμονία στην περίπτωση αντιθέτων).
Εάν το μπροστινό κατοικιών διαθέτει πισίνα με τη μορφή της ένα ημικύκλιο, οβάλ πλευρά προς τα έξω - υπάρχει μια κρυφή ευκαιρία να κερδίσουν ένα καθαρό τρόπο. Εάν ένα ρεύμα ρέει στην αυλή - αυτό είναι πολύ κακό. Ambient τοίχο σπιτιού (περίφραξη) δεν θα πρέπει να είναι υπερβολικά υψηλό, αλλιώς οι κάτοικοι θα είναι "σαν θηρεύονται θηρία» και σταδιακά "έρχονται πιο κοντά στις ανάγκες. Τα τείχη δεν μπορεί να τοποθετηθεί πολύ κοντά στο σπίτι - δεν είναι μικρότερη από 60 εκατοστά

Στέγη.
Το σχήμα και η εμφάνιση της οροφής του κτιρίου έχουν επίσης κάποιο νόημα και το φορτίο ενέργειας. Το γειτονικό σπίτι με τριγωνική ή επισήμανε στέγη θα καταστείλει το Feng Shui, καθώς και στοίβες ή ακόμα και ένα μεγάλο δέντρο.
Αυτά τα στοιχεία πρέπει να αφαιρούνται από τα μάτια μας το συντομότερο δυνατό. Skates στις προσόψεις των κτιρίων μπορεί να φαίνονται αισθητικά ευχάριστη, αλλά από την άποψη της ενέργειας Φενγκ Σούι που δημιουργούν sha chi, το οποίο συμβολίζει τις αντιξοότητες της τύχης (όπως και όλα τα υπόλοιπα, προς τα κάτω, κατά παράδοση θεωρούνται αρνητικές). Αν το σπίτι σας έχει τέτοια "διακόσμηση" συνιστάται συνήθως να τους χρώμα, δίνοντάς τους έτσι τη διαγραφή. Εάν το σπίτι σας, ειδικά την μπροστινή πόρτα Εξετάζοντας αυτά τα βέλη, που το οκταγωνικού καθρέφτη προς αυτή την κατεύθυνση.
Αν το σπίτι έχει μια στέγη, με τη μορφή οξείας τρίγωνο απευθύνεται σε ένα άλλο σπίτι, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το δρόμο, που φυτεύτηκαν μια σειρά δέντρων να μπλοκάρει τη ροή του αρνητική ενέργεια, ή να "κολλάει" ένα μεγάλο στρογγυλό καθρέφτη για να αντανακλά την απειλητική δομή. Κινέζικα σε αυτές τις καταστάσεις που συχνά καθρέφτη βα-gua (ακόμη και μια μικρή ποσότητα του φαρμάκου μπορεί να αντανακλά την ενέργεια που σκοτώνει).
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μαρκίζα της οροφής ή αλεξήλιο ήταν «διαπνέονται από το ένα δέντρο" (δηλαδή, το δέντρο ακριβώς απέναντι). Σε μία σπίτια ιστορία στα κεραμίδια και δεν θα πρέπει να ταλαντεύονται. Αν θύελλες και καταιγίδες κεραυνούς ή zalezshy άνθρωπος στη στέγη, τα κεραμίδια τμήματα, θα πρέπει να αποκατασταθεί αμέσως, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος της νόσου.
Κήπος οικόπεδο.
Από την πρόσληψή του στην εγχώρια βελτίωση σπίτι, έχουμε την τάση να ξεχνούν εντελώς το οικόπεδο κήπο. Ίσως δεν είναι ακριβώς αρκετό χρόνο, ή ίσως ακριβώς δεν αισθάνονται τάση για την κηπουρική. Η εφαρμογή των αρχών του Φενγκ Σούι στον κήπο του ανοίγει συναρπαστικές νέες προοπτικές και μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε απροσδόκητα αποτελέσματα.
Περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια, κηπουρική έχει διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην κινεζική κουλτούρα, τόσο σε επίπεδο αυτοκρατορικής αυλής και στη ζωή των απλών ανθρώπων. Πολυτελής κήπο ενός ευγενή και μια μικρογραφία σύνθεση κήπο μέτρια επιστήμονας ή γραφειοκράτη θεωρούνται εξίσου πολύτιμες ως μέσο έκφρασης την αληθινή ομορφιά των πραγμάτων. Ο γενικός κανόνας (και αυτό είναι περίεργο) - οικόπεδο κήπο θα πρέπει να συμπληρώνουν αρμονικά το σπίτι. Αλλά αυτό είναι μόνο κοινές λέξεις.
Στο σπίτι, δεν έχει σημασία πόσο προσπαθήσαμε να βελτιώσετε εσωτερικό τους, είναι συνήθως γωνιακό σχεδιασμό και αποτελείται από ένα σύνολο από ευθείες γραμμές και οξείες γωνίες. Κήπος οικόπεδο παρέχει μια ευκαιρία για την εξισορρόπηση αυτών των δύο άκρων με ροή έντυπα και ομαλή καμπύλων γραμμών. Αν έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο, τα μονοπάτια, παρτέρια, γκαζόν και λίμνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση του φενγκ σούι του κήπου σας. Κήπο και το σπίτι στο Φενγκ Σούι θεωρούνται ως σύνολο. Κινέζικα αρχιτεκτονική έχει αναπτύξει μια ενδιαφέρουσα ιδέα για το σχεδιασμό του τοπίου.
Σπίτια χτίστηκαν στις τρεις πλευρές από μια κεντρική αυλή (οι κανόνες του Φενγκ Σούι Κέντρο πρέπει να παραμείνει κενός). Για το Φενγκ Σούι είναι πολύ σημαντική μορφή της γης, η οποία θα χωρίζεται σε ένα κήπο ή να χτίσεις ένα σπίτι. Από όλους τους κανόνες του Φενγκ Σούι, είναι καλύτερα αν γη σας θα έχει το σωστό γεωμετρικό σχήμα. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει επίσης να επιβάλει ένα πλέγμα βα-gua (βλ. "Octagon Ba-Gua"). Στον κήπο, καθώς και στο σπίτι σας, επίσης, δεν θα πρέπει να «πέσει έξω» τομείς στην ιστοσελίδα της ορισμένα ζωτικής σημασίας τομέα. Αλλά αν κήπο σας και έχουν ακανόνιστο σχήμα, μπορείτε να χωριστεί σε πολλούς τομείς της ορθής φόρμα με τα σοκάκια, φράκτες, τοίχους. Θάμνους και δέντρα θα βοηθήσει να κρύψουν ατέλειες.
Στο εξοχικό σπίτι, θα πρέπει πάντα να ακολουθεί τα δέντρα στον κήπο: από τους αρρώστους και τα παλιά δέντρα χρειάζονται χρόνο για να ξεφορτωθούν. Εάν το σπίτι σας αξίζει στο μεσαίο τμήμα, θα πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε οι χώροι πρασίνου δημιουργούν ένα είδος "ασπίδα προστασίας". Ανάκληση, επίσης, η συμβολική ζώα (βλ. "Ουράνια ζώα"): Μαύρη χελώνα προστατεύει το σπίτι από την πίσω? Dragon πράσινη και λευκή Τίγρης τον φύλακα στις πλευρές? Κόκκινο Φοίνιξ προστατεύει το σπίτι από την πρόσοψη.
Σύμφωνα με τους κανόνες της αρχαίας κινεζικής geomancers, η δύναμη που σχετίζονται με τα ζώα, για να προστατεύσουν το σπίτι από πίσω, δεν πρέπει να υπερβαίνει τις υπόλοιπες δυνάμεις, και δράκος θα πρέπει να είναι πάνω από τον Τίγρη. Ως εκ τούτου, το τμήμα του τείχους, το οποίο τρέχει πίσω από το σπίτι, θα πρέπει να είναι πάνω από τα υπόλοιπα. Κατά συνέπεια, η αριστερή πλευρά του φράχτη (στην περίπτωση αυτή, αν δει κανείς το σπίτι, στέκεται πρόσωπο με την είσοδο), που αντιπροσωπεύουν το Dragon, θα πρέπει να είναι πάνω από τον Τίγρη, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά της εισόδου.
Κινέζικα Feng Shui πλοίαρχος καλείται το κύριο πλεονέκτημα του κήπου του φυσικότητα του, ή, με άλλα λόγια, η ικανότητα να εντοπίσει και να ενισχύσουν τις φυσικές ιδιότητες των πραγμάτων. Δεδομένου ότι η κινεζική κήπο πράγματα απελευθερώσουν εσωτερικό νόημά τους και προσδιορίζουν αμοιβαία μεταξύ τους, δημιουργεί την εντύπωση εξαρτάται από την ποικιλία των υλικών που χρησιμοποιούνται. Μια εκπληκτική ανακάλυψη, που διαπράχθηκε κατά τη συνάντηση με ένα κινέζικο κήπο, έγκειται στο γεγονός ότι η ουσία των πραγμάτων δεν είναι το ίδιο, ότι αυτές γνωστοποιούνται πλήρως στην περίπτωση που είμαστε σε θέση να τις δούμε πολύ διαφορετικές ή ακόμη και διαφορετικό από τον εαυτό τους.
Κήπος οικόπεδο παρέχει μια ευκαιρία για την εξισορρόπηση αυτών των δύο άκρων με ροή έντυπα και ομαλή καμπύλων γραμμών. Έτσι, η τέχνη του Feng Shui για τον κήπο είναι η ικανότητα να εξισορροπήσει το Γιν και Γιανγκ ότι η ευεργετική ενέργεια chi να κινείται ομαλά και να μετρηθούν, συσσώρευση στην οριοθετημένη τοποθεσίες. Αν έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο, τα μονοπάτια, παρτέρια, γκαζόν και λίμνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση του φενγκ σούι του κήπου σας.
Στο εξοχικό σπίτι, θα πρέπει να αποφεύγεται ρητή έντυπα. Ένα άτομο δεν θα πρέπει να υπαγορεύει η φύση του ποια μορφή θα λάβει, έτσι ώστε όλα τα στοιχεία θα πρέπει να αναπτυχθούν φυσικά, δεν βίαιη παρέμβαση. Στην κινεζική κήπο δεν είναι στολισμένα θάμνους και γεωμετρικά σωστή φράκτες - όταν όλα τα δέντρα και τους θάμνους έχουν ιδιότροπο μορφή τους. Ακόμη και αν ο κήπος για τη δημιουργία τεχνητών τοπίων, ρέματα, τα φράγματα και οι λόφοι ήταν να δούμε σαν να δημιουργούνται από τη φύση.
Σπίτι και περίχωρα - Κήπος οικόπεδο
Η εικόνα δείχνει ένα σχέδιο, σε οικόπεδο κήπο, το οποίο είναι απίθανο να σας ταιριάζει και να μην προκαλεί ενθουσιασμό. Αντιστοιχεί με το πιο κοινό μοτίβο: παρτέρια, κρεβάτια κήπο και χλοοτάπητες είναι ορθογώνιο σχήμα και χωρίζονται από τους διαδρόμους. Στο εξοχικό σπίτι, μπορείτε να δείτε συχνά η συμμετρία με τον κεντρικό δρόμο και τα ίδια στοιχεία και στις δύο πλευρές του, δηλαδή, όλα τα στοιχεία αποκλειστικά παράλληλες ή κάθετες μεταξύ τους. Η Κίνα έχει πάντα προτίμησε τη λύση μονοπάτια, γκαζόν και παρτέρια με λουλούδια γύρω από το λάθος έντυπο.
Υπάρχουν επίσης ειδικά στοιχεία που μπορούν να μισο-κρυφά, ώστε οι άνθρωποι που περπατούν στον κήπο, μπορεί να βρεθεί μια ευχάριστη έκπληξη, όταν μπροστά του ξαφνικά ανοίγει μια νέα προοπτική. Αυτό μπορεί να είναι ένα μικρό σιντριβάνι, πάγκος κήπο, μερικώς καλυμμένα μπαρ με αναρριχητικά φυτά, ή κληματαριά σε μια ήσυχη γωνιά. Εδώ που πράγματι άφθονες ευκαιρίες για αυτοσχεδιασμό.
Σπίτι και περίχωρα - Κήπος οικόπεδο
Ο αριθμός που προκύπτει ένας πιθανός τρόπος για την αναδιάρθρωση, σε οικόπεδο κήπο με βάση ένα συνολικό σχέδιο που παρουσιάστηκε στο προηγούμενο σχήμα. Όπως μπορείτε να δείτε, σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν το σύνολο σχεδόν της ζώνης του οικοπέδου κήπο. Gone αυστηρή ορθογώνιο σχήμα γρασίδι και λουλούδια. Όλα τα στοιχεία έχουν παραμείνει λίγο-πολύ στις θέσεις τους, αλλά πήρε πολλά εκκαθάρισης γραμμές, και στην άκρη του κήπου η κρήνη και μικρή λίμνη, που περιβάλλεται από τις πέτρες.
Η επίδραση επωφελείς για την παρουσία του νερού επηρεάζει τη γύρω περιοχή, καθώς και από τον πάγκο πάρκο ονομαζόταν μια ευχάριστη θέα. Πλακόστρωτη περιοχή κοντά στο σπίτι επέζησε, αλλά του περίγραμμα μαλάκωσε με διακοσμητικοί θάμνοι σε μικρούς κάδους και ψησταριές με λουλούδια και αναρριχητικά φυτά. Τοποθεσία πλέγματα βελτιώνει Φενγκ Σούι αυτή την πλευρά του οικοπέδου κήπο με δύο τρόπους.
Πρώτον, κόβει την πίσω τοίχο του γκαράζ, η οποία είναι σχεδόν ένα συναρπαστικό θέαμα, και, αφετέρου, δημιουργεί μια ζεστή γωνιά περιφραγμένη, όπου μπορείτε να βάλετε το παλιό τραπέζι και καρέκλες. Ανοίγει μια καλή θέα στον υπόλοιπο κήπο. Επιπλέον, το πλησιέστερο γωνία του κτιρίου παραμένει κλειστό, που δημιουργεί μια αίσθηση της ειρήνης και της μοναξιάς.
Σε αυτό το νέο σχήμα εξαφανίζεται εντελώς μικρό κήπο, που βρίσκεται στην άκρη του τμήματος μπροστά από το σπίτι, αν και κοντά στο σπίτι, είναι ένα μικρό κρεβάτι κήπο, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κρεβάτια. Ωστόσο, τίποτα δεν εμποδίζει να αποσύρει Φυτικά πολύ περισσότερο χώρο. Περιοχή του κήπου μπορεί να απομονωθεί εν μέρει από τον υπόλοιπο κήπο με φράκτες και να κάνουν το πέρασμα ως όμορφες αψίδα, για παράδειγμα, η φύτευση κληματιτής ή αγιόκλημα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο κήπο. Αλλά ακόμα και αν δεν έχετε ένα μεγάλο χώρο, πολλά μπορούν να επιτευχθούν μέσα από την ορθή εφαρμογή του Φενγκ Σούι.
Στη συνέχεια, θα εξετάσει ορισμένες πτυχές και χαρακτηριστικά του οικοπέδου κήπου:
Δρόμο και μονοπάτια κήπο.
Πολλές κήποι βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν πρόσβαση στο δρόμο που οδηγεί κατευθείαν στην κύρια είσοδο. Σύμφωνα με τις αρχές του Feng Shui, θα πρέπει να είναι ομαλή και εκκαθάριση. Αν το μονοπάτι οδηγεί κατευθείαν στην μπροστινή πόρτα ή στενεύει προς την κατεύθυνση της, επηρεάζει τη ροή της ενέργειας qi. Μια ευθεία γραμμή μέχρι ταχύτητα κυκλοφορίας της ενέργειας, και μειώνει το χώρο δημιουργεί ένα κανάλι για αρνητική sha qi.
Κατά γενικό κανόνα, η διαδρομή ή οδικής πρόσβασης πρέπει να ταξινομούνται ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού και οικόπεδο κήπο. Φυσικά, πολλά εξαρτώνται από την κατεύθυνση της ροής ενέργειας. Επιπλέον, η πιο ευνοϊκή είναι η νότια και νοτιο-ανατολική κατεύθυνση, συμβολίζοντας την ανάπτυξη και υποστήριξη. Είναι καλύτερα αν ο δρόμος πρόσβασης ή μονοπάτι έχει κυρτό σχήμα με μια μικρή κλίση. Αποφύγετε την περιπλάνηση κατά μήκος των κομματιών στο σπίτι σε σημαντική απόσταση. Σε αυτήν την περίπτωση, η ροή της ενέργειας τσι μπορεί να αποφύγει γενικά το σπίτι σας.
Πεζοδρόμια μπροστά από το σπίτι ή στην αυλή θα πρέπει να είναι ήπια ζιγκ-ζαγκ για να Ζωτική ενέργεια διανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την περιοχή. Προσπαθήστε να αποφευχθούν μεγάλες επίπεδες περιοχές: μικρές καταβάσεις ανεβαίνει και να διαλύσει τις αρνητικές επιπτώσεις του τσι SHA και να τον κήπο μια μοναδική ταυτότητα.
Η ροή του qi ροές ενέργειας μέσω όλων των έμβιων και άψυχων αντικειμένων. Κήποι αντανακλούν την ανθρώπινη λαχτάρα για τη μακροζωία, η οποία στην Ανατολή που συνδέονται με τη νεολαία, και όχι φθορά. Τα πάντα στον κήπο θα πρέπει να εξυπηρετούν το σκοπό αυτό: τα βράχια και μικρές λίμνες μιλάμε για τη σταθερότητα των φυτών προτιμούν να φυτικά αιωνόβια δέντρα και θάμνους που ζουν πολύ καιρό. Όλα αυτά καθιστούν τη ροή του qi, στελέχωση του τοπίου, ισχυρή και μόνιμη.
Πέτρες στην κινεζική κήπο συμβολίζουν τα βουνά. Stone Hill τίθεται στα βόρεια και δυτικά τμήματα του κήπου, και παρέχουν καταφύγιο και να δημιουργήσετε μια αντίθεση με τις λίμνες, οι οποίες διοργανώνονται συνήθως στα νότια και ανατολικά - στον κήπο υπάρχει πολύ καλή ενέργεια.
Το νερό είναι παραδίδεται στον κήπο της ενέργειας qi. Λεία επιφάνεια της λίμνης αντανακλά την ολοένα άστατος ουρανός και φέρνει την ενέργεια του ήλιου, φεγγάρι, αστέρια και τα σύννεφα, αντανακλάται στην επιφάνειά του. Jets βρυχηθμός του νερού πάνω στα βράχια, δημιουργώντας κύκλους. Πολύ συχνά στην κινεζική λιμνούλα χρυσή αναπαραγωγής των ψαριών, που συμβολίζει τον πλούτο.
Μονοπάτια και γέφυρες.
Μονοπάτια στην κινεζική ανέμους κήπο, στη συνέχεια, χάνονται στην πράσινη, τότε εμφανίζεται και πάλι. Τα μονοπάτια που πηγαίνουν από τα ανατολικά, θα πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένο - φέρνουν ευνοϊκό ενέργειας - και τα οποία προέρχονται από τα δυτικά να υπάρχει σύγχυση και την εκκαθάριση, να επιβραδύνει τη ροή του τσι sha από τα δυτικά. Γέφυρες με ημικύκλια καμάρες αντανακλάται στο νερό, χρώματα ένας κύκλος - ένα σύμβολο του ουρανού. Περιττό αριθμό στροφές της γέφυρας είναι Γιν, την ίδια στιγμή η γέφυρα άνοιξε yang ενόψει της ογκόλιθους, βράχια και τα κτίρια. Παγόδα συχνά έχουν στο βόρειο-ανατολικά και νοτιο-δυτικά, για την προστασία του κήπου από τα κακά πνεύματα, συνδέθηκε με ισχυρούς ανέμους, που προέρχονται από αυτή την κατεύθυνση.
Φωτισμού σε οικόπεδο κήπο.
Φωτισμός στον κήπο για επιπλέον άνεση, βελτιώνει την κυκλοφορία του Ζωτική ενέργεια, και μπορεί επίσης να συμβάλει στην ευημερία σας, ειδικά αν έχετε κολλήσει "φώτα στις γωνίες του χώρου. Φως στη νότια πλευρά του κήπου που περιλαμβάνονται στο βραδινές ώρες, θα τονώσει την περιοχή της πυρκαγιάς και να φέρει τύχη στην οικογένεια. Για να διατηρηθεί μια ισχυρή και ευτυχισμένη οικογενειακών σχέσεων, κολλάει καλά ένα φανάρι στη νοτιοδυτική γωνία. Για να προσθέσετε ρομαντισμό στη σχέση σας, φως φανάρι το δυτικό τομέα.
Έπιπλα κήπου και στολίδια.
Στον κήπο, κατά κανόνα, σε μεγάλο βαθμό κυριαρχείται από τα σύμβολα του δέντρου στοιχείου. Προσπαθήστε να ενθαρρύνει άλλα στοιχεία σε οικόπεδο κήπο σας για να επιτευχθεί μεγαλύτερη αρμονία. Έτσι, τετράγωνο τραπέζι από γυαλί με μεταλλική βάση για να προσθέσετε στοιχεία της γης, το νερό και το μέταλλο. Λευκή πήλινο θα συμβολίζουν τα στοιχεία των μετάλλων και της Γης. Blue ξύλινη καρέκλα συνδυάζει τα στοιχεία του νερού και των δέντρων. Έτσι, μπορείτε να πειραματιστείτε με όλα τα στοιχεία.
Πάγκους, τραπέζια, καρέκλες, που θέτουμε στον κήπο για να χαλαρώσετε ή να εργάζονται με τον ίδιο τρόπο όπως και εσωτερικά στοιχεία πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις του Φενγκ Σούι. Έτσι, η μορφή των καρέκλες κήπου θα πρέπει να αντιπροσωπεύει συμβολικά τον τόπο από τα τέσσερα ουράνια ζώα (βλ. "Ουράνια Ζώα"): - πίσω Χελώνα, υποστηρίζοντας μια κάθεται πίσω από: Τίγρης και Δράκος - τα όπλα, τα οποία δεν κάθονται σε μια καρέκλα στον κήπο (μια καρέκλα), δεν θα είναι τόσο βολικό. Έπιπλα εξωτερικού χώρου που γίνεται, συνήθως είτε από ξύλο ή μέταλλο (σωλήνες αλουμινίου).
Όσον αφορά το τραπέζι στον κήπο, στη συνέχεια, στο σημείο της κατασκευής να επιστήσει την προσοχή του διορισμού του. Αν πρόκειται να τεθεί ένα τραπέζι γύρω από τον οποίο θέλετε να τοποθετήσετε καρέκλες στη βεράντα ή στο λιβάδι, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα τραπέζι οκταγωνικό σχήμα, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει μια μορφή βα-gua (βλ. "Octagon Ba-Gua"), στην καθαρή του μορφή. Αλλά αυτό συμβαίνει ότι δεν μπορείτε να αυτοσχεδιάσει ή να αγοράσει ένα πίνακα με την μορφή, αν πρέπει να αναφέρω ορισμένα ιδιαίτερα όπως ένα κανονικό σχήμα. Ορθογώνιο τραπέζι κατάλληλο για θορυβώδεις συναθροίσεις, αλλά οι ακμές πρέπει να είναι στρογγυλεμένες κατ 'ανάγκη, προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία ενός «βέλη δηλητήριο".
Roundtable εξαιρετικά κατάλληλα για τις διαπραγματεύσεις, αλλά για ένα τέτοιο τραπέζι για πολύ καιρό μόνη της δεν έχει δαπανηθεί ως κύκλος έχει μια πολύ ισχυρή χρέωση ενέργειας. Πλατεία πίνακας δεν περιέχει, σύμφωνα με τους κανόνες του Φενγκ Σούι είναι κατάλληλο για έντονες συζητήσεις, αλλά πολύ κατάλληλο για κατανάλωση. Εάν έχετε έναν πίνακα μιας τέτοιας μορφής, να του είναι κάτι σαν ένα τραπέζι του καφέ, την τοποθέτησή τους δίπλα σε μια άνετη πολυθρόνα. Ξύλινα έπιπλα κήπου φαίνεται καλύτερα στα ανατολικά, νότια και νοτιο-δυτικά. Παρεμπιπτόντως, σε μια τέτοια κατάσταση, είναι πιο πιθανό να μείνει στον ήλιο κατά την πλέον κατάλληλη ώρα.
Αν έχετε ένα διακοσμητικό αγάλματα, αγγεία, έπιπλα κήπου και σκάφες των λουλουδιών, σκεφτείτε τις ιδιότητες του στοιχείου από τις οποίες αποτελούνται, πριν από τη διάθεσή τους σε κατάλληλο χώρο του κήπου. Τα μεταλλικά αντικείμενα φαίνονται καλύτερα στα βόρεια, δυτικά και βορειοδυτικά. Κεραμικά βάζα και γλάστρες με λουλούδια θα είναι πολύ χρήσιμη, εάν έχετε τα τοποθετούμε σε περιοχές του αποτελέσματος εδάφους, δηλαδή η ΝΔ ή βορειοανατολικά, ή σε ζώνες επιρροής του μετάλλου - στα δυτικά και βορειοδυτικά. Εφιστάται η προσοχή στο γεγονός ότι το χρώμα της γλάστρας δεν πρέπει να φωνάζουν για το ιστορικό της βάθος και σκούρα πράσινα στελέχη.
Δεν είναι καλό, επίσης, σε περίπτωση που συγχωνεύεται με το ιστορικό της τούβλο ή σκυρόδεμα τοίχο. Έχετε ένα κήπο καλλωπιστικών κατσαρόλα θα πρέπει να είναι σε ένα μικρό λόφο σε ένα πρόσωπο το βλέμμα δεν διοχετεύθηκε στο έδαφος μετά από ένα όμορφο σημείο. Κήπο γλυπτά και άλλα αντικείμενα στον κήπο, που διοργανώνονται σύμφωνα με τους κανόνες του Φενγκ Σούι, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τρόπο που πήγε κάτω στον κήπο δεν θα μπορούσε αμέσως δείτε όλες τις διακοσμήσεις. Προχωρώντας κατά μήκος της διαδρομής, πρέπει να εξετάσουμε εκ του σύνεγγυς με το περιβάλλον, και την απόλαυση της φύσης, είναι στην ευχάριστη θέση να σημειωθεί περαιτέρω, nice looking τεχνητές ομορφιές. Έτσι μην θέσει το γλυπτό, ή γλάστρες λουλουδιών στη σειρά ή κατά μήκος της τροχιάς. Ας τους καλεσμένους σας, περνώντας μέσα από τον κήπο, βρίσκονται, και τότε θα είναι σε θέση να εκτιμήσει πραγματική αξία τους.
Η αίσθηση της σταθερότητας και της ισορροπίας οφείλεται σε μεγάλες πέτρες και βραχόκηπους. Είναι καλύτερα τοποθετημένα σε περιοχές της ισχύος εδάφους - στα νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά, αν πιστεύετε ότι η ζωή σας διαθέτει μια σταθερή βάση. Να προωθηθεί μια αίσθηση του σκοπού είναι σε καλή θέση για ογκόλιθους στα δυτικά και βορειοδυτικά. Πέτρες ενισχύει το αποτέλεσμα της ενέργειας Γιανγκ στην περιοχή, γύρω από το ξενοδοχείο και έτσι δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ. Αυτό μπορεί να διαταράξει την ισορροπία. Επιλέξτε μια θέση για τον κήπο βράχο, θα πρέπει να προετοιμάσει όλα τα υλικά για τον εξοπλισμό του - πέτρες, χαλίκι, άμμος, χώμα, τύρφη.
Ο κύριος τύπος της γης για έναν κήπο είναι μια πέτρα ή τύρφη, χούμο ή τύρφη και άμμο που χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα. Μετά το σχεδιασμό, τη διάθεση μεγάλες πέτρες, στη συνέχεια, - περισσότερο από ήσσονος σημασίας. Σημειώστε ότι ένα «ζωντανό» κήπος πέτρα είναι καλή μόνο όταν τα φυτά φυτεύονται σε αυτό με τις περιόδους ανάπαυσης και ανάπαυσης τους, τόσο από την άνοιξη για να μειωθεί το άνθισε ορισμένα είδη και να μην χαθεί η λάμψη του χρωματικούς συνδυασμούς. Mangals-μπριζόλα και ψησταριές για μπάρμπεκιου τονώσει το στοιχείο του μετάλλου, γι 'αυτό πρέπει να τοποθετούνται στους αντίστοιχους τομείς: στα νότια, νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά.
Πλακόστρωτη περιοχές.
Συχνά στην περιοχή του κήπου μπορεί να βρεθεί σε πλακίδια ή πέτρινα καλντερίμια του διαφορετικού αμαξώματος μέγεθος. Μπορούν να έχουν και οι δύο πολύ ελκυστική εμφάνιση, και να εξετάσουμε λυπημένος και άψυχο. Ως εκ τούτου, πριν προβεί σε μια τέτοια πλατφόρμα, είναι σημαντικό να εξετάσουμε αν μπορεί να γίνει και πώς να χρησιμοποιούν τοιχοποιία. Είναι καλύτερο αν ένα τέτοιο οικόπεδο θα βρίσκεται πιο κοντά στο σπίτι, και αν δύο από αυτά, σε διάφορα μέρη του κήπου. Πλακόστρωτο μπορεί να περιβάλλεται από θάμνους και αναρριχώμενα για την γρίλια να δημιουργήσει ένα είδος arbors κήπο.
Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η ομαλή και συμμετρική διάταξη των επιμέρους στοιχείων του πλακόστρωτου. Επομένως, εάν, για παράδειγμα, μπορείτε να τις πλατεία πλάκες 50 από 50 εκατοστά, προσπαθήστε να τις ορίσει με την αλλαγή που δεν ήταν μονότονη επανάληψη. Finer πίδακες μπορεί να εξαπλωθεί σπείρα εκκαθάρισης πρότυπα. Εκτός από το βασικό πρότυπο του να αναρτώνται στο «πλεξούδες» των τούβλων.
Για άνοιξε περιοχές ιδανικό ασβεστόλιθο, επειδή έχει μια φυσική εμφάνιση που συνδυάζει καλά με τα φυτά, και τα περιγράμματα των κεραμιδιών είναι ακανόνιστο σχήμα. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε τι θάμνοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: αν θα αντέξει σε κάδους ή τους βάζετε στο κενά μεταξύ των πλακιδίων. Όλες αυτές οι αλλαγές θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά σας και να αποκλείει τις αρνητικές επιπτώσεις της ενέργειας sha chi, το οποίο αποτελείται από οξείες γωνίες και ευθείες γραμμές.
Αίθριο.
Πολλοί ιδιοκτήτες των κήπων στο αίθριο κοστούμι αυλή (αίθριο). Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την ομορφιά του κήπου, και την αποκατάσταση της εξουσίας. Που συντάσσει το αίθριο χώρο, χρησιμοποιούν όλες τις αρχές του Φενγκ Σούι, προπαρατεθείσα νωρίτερα. Αντιμετωπίστε αυτό ως ένα ναυπηγείο σε χωριστό δωμάτιο. Για παράδειγμα, θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο στοιχείο του Γιν σε περίπτωση που δεν είστε διατεθειμένοι να θορυβώδη διασκέδαση.
Δεδομένου ότι το αίθριο είναι στρωμένος συχνά, Yin είναι δυνατόν να βελτιωθεί η ποιότητα των χαμηλό φωτισμό και τα φυτά, με στρογγυλοποίηση προς τα μεγάλα φύλλα. Αποφύγετε σάρωσε, οδοντωτό και κοφτερά έντυπα. Εξωτερική έπιπλα που σας δίνεται η πιο ευνοϊκή κατεύθυνση. Για να ενισχυθεί η ποιότητα των πέντε στοιχείων που χρησιμοποιούν διαφορετικά χρώματα.
Νερό κοντά στο σπίτι και στο εξοχικό μου.
Νερό - ένα από τα βασικά στοιχεία του Φενγκ Σούι, το εξοχικό σπίτι, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, επειδή τα φυτά και τα βοηθά να θρέψει Ζωτική ενέργεια να κυκλοφορούν ελεύθερα, σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι. Στην ιστοσελίδα σας, εκτός εάν, βέβαια, επιτρέπει την ελεύθερη χώρος πρέπει να είναι μια βρύση και (ή) λιμνούλα. Ευτυχώς, μερικές φορές είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε ένα συντριβάνι, ακόμη και σε ένα μικρό κήπο.
Καθεστώς της ροής των υδάτων.
Σε ένα από τα παλαιότερα βιβλία για την τέχνη του Φενγκ Σούι, τα διάφορα είδη της ροής των υδάτων σε σχέση με τη στέγαση. Είναι σημαντικό να κατευθύνει τη ροή του τρεχούμενου νερού και του ταχύτητα. Νερό ρέει προς το σπίτι, μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με τη γωνία της σύγκλισης. Εάν η ροή του νερού που κατευθύνεται στο σπίτι και να αναδιπλώνεται μπροστά του, αυτό ισοδυναμεί με τις άμεσες συνέπειες της αρνητικής ενέργειας sha Ζωτική για τους κατοίκους του σπιτιού. Εάν το νερό ρέει κατά μήκος της εφαπτομένης στο σπίτι, αυτή η θέση θεωρείται ευνοϊκή και την προώθηση της ευημερίας των κατοίκων.
Νερό ρέει παρελθόν το σπίτι, φέρει μαζί του όλα τα κακά, ειδικά καλό εάν το ποτάμι ή ρυάκι είναι κρυμμένο από άποψη μετά από ένα πέρασμα από το δικτυακό σας τόπο. Άλλη ευνοϊκή θέση - εάν το νερό ρέει έξω από το σπίτι, τότε γυρίζει στο πλάι. Υπάρχουν δύο επιλογές, ανάλογα με την κατεύθυνση της ροής και τον προσανατολισμό του σπιτιού. Ιδιαίτερα επιτυχής είναι η τοποθεσία του σπιτιού για τη συμβολή των δύο κλάδων του ποταμού, διότι τότε η ενέργεια του Ζωτική ροών τόσο συνδέει και παίρνει περισσότερη δύναμη. Η αντίθετη κατάσταση, δηλαδή όταν η κατοικία βρίσκεται μπροστά από το τμήμα του ποταμού σε δύο κλάδους, δεν είναι τόσο ευνοϊκό, επειδή η Ζωτική ενός ποταμού χωρίζεται σε δύο, και η ενέργεια του φθίνει.
Οργάνωση στον κήπο της λίμνης, θα πρέπει να προτιμούν τα φυσικά σχήματα συνδυάζουν καλά με την ομαλή γραμμές του κήπου. Πολύ ευνοϊκό οβάλ και σερπεντίνη έντυπα, ειδικά εάν είναι λυγισμένα προς το σπίτι. Αν η λίμνη θα καμφθεί μακριά από το σπίτι, σημείο Άγχος στον κήπο πολύ κοντά στην ακτή, να ανακατευθύνει ενέργειας στο σπίτι. Αντισταθείτε στον πειρασμό να σκάψουν μια πολύ μεγάλη λίμνη σε σύγκριση με τις αναλογίες του κήπου, διότι στην περίπτωση αυτή μια μεγάλη μάζα του νερού που αυξάνουν δραματικά την επιρροή του γιν και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατήφεια και μελαγχολία.
Εάν μια υφιστάμενη λίμνη φαίνεται να σας πάρα πολύ, να αυξήσει τη δύναμη του φωτός γύρω του και να οργανώσει μια «βραχόκηπος» ή σκαμμένα από την ακτή αρκετά γραφικά ογκόλιθοι. Πάρτε την προσοχή του σταθμού και σπίτια σας, και το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει.


Φυτά στην περιοχή του κήπου.
Πολύ ευοίωνο Feng Shui στον κήπο μπορεί να δημιουργηθεί με την τοποθέτηση των φυτών με χυμώδεις (σαρκώδη) ή φύλλα polusukkulentnymi, που περιέχουν μεγάλες ποσότητες της υγρασίας. Μπαμπού θάμνος συμβολίζει την καλή υγεία και μακροζωία των κατοίκων του σπιτιού. Νάνος πεύκα και θάμνους αειθαλή επίσης να χρησιμεύσει ως ένα σύμβολο της μακροζωίας και πολλές ποικιλίες έχουν εξαιρετική σχήμα και ποικιλία των χρωμάτων που θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τον προγραμματισμό, σε οικόπεδο κήπο.
Αν βάλετε στο site σας κάκτους και άλλα ακανθώδη φυτά, μπορούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης και επιθετικότητας. Μπορείτε να τοποθετήσετε το κάκτων σε γλάστρες και στις δύο πλευρές της εισόδου του σπιτιού. Τότε θα είναι συμβολικό «θεματοφύλακες», οδήγηση μακριά τα κακά πνεύματα και την προστασία από τους κλέφτες. Πολύ καλή στο φράκτες κήπο. Βοηθούν στην απομόνωση επιμέρους τμήματα της ομαλής γραμμές, αλλά δεν είναι απότομη, τι συμβαίνει στην κατασκευή του πέτρινους τοίχους και ξύλινα κάγκελα.
Hedge, όπως οξιά, πρέπει να κοιτάξουμε φυσικό. Αν είστε τελειώματα συνεχώς την αντιστάθμιση κινδύνου, θα γίνει άκαμπτο ορθογώνιο σχήμα, και αυτό, από την άποψη του Feng Shui, δυσμενή για ένα οικόπεδο κήπο.
Με την υφέρπουσα φυτά μπορεί να μαλακώσει τις αιχμηρές γωνίες των κτιρίων, την πρόληψη αυτών των αρνητικών επιπτώσεων της ενέργειας sha qi. Πολύ καλή κληματιτής και αγιόκλημα. Αλλά μην τους αφήσουμε να αυξηθεί πάρα πολύ κοντά και το ηλιακό φως στα παράθυρα: είναι αδιανόητο ότι τα φυτά σπίτι γεμάτη από όλες τις πλευρές, διότι συγχέει και θα καταπνίξει την εσωτερική ενέργεια του και μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια και τη δυστυχία των κατοίκων της.
Λουλούδια στην περιοχή του κήπου.
Λουλούδια, ειδικά με μια ευχάριστη οσμή, καλό σε οποιαδήποτε στιγμή του έτους και στον κήπο και μέσα στο σπίτι. Αρώματα λουλουδιών είναι για το Φενγκ Σούι είναι πολύ σημαντικό: να βελτιωθεί η ποιότητα των Ζωτική ενέργεια και συμπληρώστε τον κήπο της ζωής. Στις παραδοσιακές Feng Shui λόγω μυρωδιά του συχνά χρησιμοποιείται αγιόκλημα, πασχαλιά και γιασεμί. Επιπλέον, ορισμένα χρώματα θεωρούνται διεγερτικά Ζωτική ενέργεια, ιδίως του λωτού, λεβάντα, κρίνοι και τα γλυκά μπιζέλια.
Κατά την επιλογή λουλούδια για τα επιμέρους τμήματα του κήπου, δεν ξεχνούν τον κύκλο των στοιχείων. Κόκκινα λουλούδια στο νότιο τομέα θα τονώσει την συναισθηματική ενέργεια και συμβάλλουν στην κοινωνική ζωή σας. Αν θέλετε να σημειώσουν πρόοδο στην καριέρα τους, που μπλε λουλούδια στο βόρειο τομέα, αλλά ζωντανεύει και προσθέτει σε λευκά λουλούδια τους. Για να ενισχυθεί η ρομαντική σχέση μπορεί να είναι με λευκά λουλούδια στα δυτικά, ή διάφορες αποχρώσεις του πράσινου στα ανατολικά.
Η συμβολική σημασία των χρωμάτων.
Στην Κίνα, όπως και σε πολλούς άλλους πολιτισμούς, ήταν διαφορετικά χρώματα που δόθηκε ιδιαίτερη σημασία και τη σημασία τους. Όλα είναι εξοικειωμένοι με το κόκκινο τριαντάφυλλο - σύμβολο του ρομαντικού έρωτα. Σε μια μικρή λίστα, η οποία δεν είναι καθόλου εξαντλητικός, δείχνει τη σημασία των διαφορετικών χρωμάτων στη σύγχρονη τέχνη του Φενγκ Σούι.
Λουλούδι
Συμβολική σημασία
Αζαλέα
Θηλυκότητα
Ακακία
Secret Love
Αμαρυλλίς
Περηφάνια
Anemone
Ειλικρίνεια
Pansies
Ευτυχία
Astra
Αγάπη και στοργή
Begonia
"Προσοχή"
Μπουκέτο λουλούδια ξηρή
Απορρίπτεται αγάπη
Heather
Η χαρά των ονείρων (λευκό)
Γαρύφαλλο
Fascination (κόκκινο), αθωότητας (λευκό), άρνηση (κίτρινο), "ποτέ δεν θα ξεχάσετε" (ροζ)
Γεράνι
Βλακεία
Υάκινθος
Ζήλια (κίτρινο), τύψεις και λυπάμαι (κόκκινο), η συνέπεια (μπλε)
Γλαδιόλα
Αναγνώριση ειλικρίνεια
Hortense
Callousness
Γλυκό μπιζέλια
Φροντίδα gratefully
Wallflower
Αφοσίωση, ιδιαίτερα σε δύσκολες εποχές
Ίρις
Πίστη και ελπίδα, η υπόσχεση για το μέλλον
Camellia
Θαυμασμός
Campanula
Ταπεινότητα
Κρόκος
Φαιδρότητα
Κρίνος της κοιλάδας
Ταπεινότητα, ταπεινότητα
Levkoy
Δεσμούς αγάπης
Lilia
Καθαρό (λευκό), χάρη στο (κίτρινο)
Σκυλάκι
Παραπλάνηση, εξαπάτηση
Magnolia
Αξιοπρέπεια
Mac
Λήθη ή παρηγοριά (λευκό), η επιτυχία (κίτρινο), αναψυχής (κόκκινο)
Μαργαρίτα
Καθαριότητα προθέσεις
Myrtle
Αγάπη
Νάρκισσος κίτρινο
Σεβασμός? "Σας - μόνο"
Myosotis
Αληθινή αγάπη
Marigold
Ζήλια
Πικραλίδα
Ευτυχία και αφοσίωση
Γκι
Ξεπερνώντας δυσκολίες? Κατάσχεση
Ορχιδέα
Perfection
Holly
Η ευτυχία στο σπίτι
Nightshade
ΑΛΗΘΕΙΑ
Candytuft
Αδιαφορία
Πετούνια
Θυμός και πικρία
Peony
Συμπόνια, ενσυναίσθηση
Κισσός
Φιλία, στοργή
Primrose
«Σε χρειάζομαι»
Rhododendron
Προσοχή, σύνεση
Rosa
Love & Romance (κόκκινο), καθαρότητα (λευκό), ζήλια (κίτρινο), έρωτας με την πρώτη ματιά (δεν άκανθες), θλίψη ή συμπάθεια (βυσσινί)
Πασχαλιά
Ομορφιά
Τουλίπα
Τύχη (κόκκινο), η επιθυμία της αγάπης (κίτρινο)
Violet
Αφοσίωση και Αρετής
Freesia
Πίστη
Χρυσάνθεμο
Αγάπη (κόκκινο), δεξιά (λευκό)
Κυκλάμινο
Farewell
Μπαχαρικά και βότανα.
Spice και φαρμακευτικών φυτών εμπλουτίζουν την ποικιλία των γεύσεων, σχήματα και χρώματα στον κήπο σας. Μπορούν πάντα να έρθουν σε βολικό στην κουζίνα και το στήθος ιατρικής. Στη σύνθεση των τροφίμων και αφεψήματα, που χρησιμεύουν για την προώθηση της υγείας και την πρόληψη διαφόρων ασθενειών. Στη βιβλιοθήκη του ή βιβλιοπωλείο μπορείτε να βρείτε πολλά βιβλία για το θέμα αυτό.
Πικάντικο μυρωδιές μπορούν να χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του σπιτιού. Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε αγνά αιθέρια έλαια. Αγοράζοντας αυτό το πετρέλαιο, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι αναμεμειγμένο πλήρωσης. Λίγες σταγόνες από το λάδι σε ένα θυμιατήρι ή μια πτώση στη γωνία του μαξιλάρια μπορεί να δημιουργήσει ένα ευχάριστο άρωμα στο σταθερό χώρο.
Βασίλης προτιμά να αναπτυχθούν χωριστά από τα άλλα βότανα. Σύμφωνα με την κινεζική παράδοση, ενισχύει το χαρακτήρα και φέρνει καλή τύχη στις προσωπικές του υποθέσεις. Καλό είναι να θέσει το βόρειο τμήμα του κήπου, για την ενίσχυση της σταδιοδρομίας τους. Δεν συνιστάται η χρήση του Βασιλικού κατά την κύηση.
Περγαμόντου καταστέλλει την όρεξη και παρέχει ένα καλό πνεύμα. Είναι που ορίζονται στο νότιο τμήμα του κήπου, για να βελτιώσει τη θέση της ανάμεσα σε φίλους ή συναδέλφους. Φυτέψτε ένα μαργαρίτα στα δυτικά ή νοτιο-δυτικό τμήμα του κήπου για τις καλές σχέσεις στην οικογένεια. Βάζο με πρόσφατα μαργαρίτες στα ανατολικά ή ζωμό χαμομήλι θα βοηθήσει ηρεμία τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα με τα νεύρα.
Πιστεύεται ότι βοηθά μάραθο εύρωστη κρεβάτι. Είναι καλύτερο να εργοστάσιο στο βορρά. Γιασεμί αφαιρέσει τη διάθεση με την κατάθλιψη και προωθεί καλές σχέσεις μεταξύ των συζύγων. Μπορεί να φυτευτεί σε οποιοδήποτε μέρος του κήπου, το οποίο πρέπει να τονωθεί: στα ανατολικά - για την υγεία των μελών της οικογένειας, στο νότιο-δυτικά - για να βελτιώσει τις σχέσεις της οικογένειας στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας - με την καλή τύχη σε οικονομικά θέματα.
Juniper έχει φυτευτεί καλά κάτω από τα παράθυρα των υπνοδωματίων για την ευτυχία στην οικογενειακή ζωή. Καρπών αρκεύθου δεν συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έχουμε λεβάντα πολλές θετικές ιδιότητες. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ηρεμιστικό, το οποίο προωθεί ένα υγιές και εύρωστο κρεβάτι. Lavandou μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των κοινών και ηλιακό έγκαυμα, και ερεθισμό του δέρματος. Αυτή η μονάδα μπορεί να φυτευτεί οπουδήποτε στον κήπο.
Νομισματοκοπείο ενισχύει την μνήμη και έχει ως γενικό αποτέλεσμα φρεσκάρισμα. Καλό μέρος για να μπορεί να βρεθεί σε βόρειο-ανατολικό τμήμα του κήπου, όπου θα συμβάλει στην έρευνα για τη γνώση ή την πνευματική φώτιση. Θυμάρι πρέπει να φυτευτούν στο νοτιοανατολικό τμήμα του κήπου για τον πλούτο και την ευημερία στην οικογένεια. Στο σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της κατάθλιψης.
Πιστεύεται ότι δεντρολίβανο βελτιώνει τη μνήμη και αυξάνει διανοητικών ικανοτήτων. Είναι που ορίζονται στο βόρειο-δυτική πλευρά του κήπου, για να μην ξεχνάμε παλιούς φίλους ή βοηθοί.
Τα δέντρα στον κήπο.
Στον κήπο είναι καλύτερα να φυτεύουν δέντρα, τα οποία έχουν στρογγυλεμένες στέμμα, θα είναι σε αρμονία με τα άλλα στοιχεία του οικοπέδου κήπο. Αν δεν ζουν στα ορεινά εδάφη, δεν καλλιεργούν στον κήπο σας ψηλά κώνοι ερυθρελάτης και ελάτης. Για τη μεσαία ζώνη είναι η πλέον ενδεδειγμένη linden, σφενδάμι, φτελιές και τα οπωροφόρα δέντρα όπως τα μήλα και τα κεράσια.
Εάν έχετε αγοράσει ένα οικόπεδο για το σπίτι όπου υπάρχουν ήδη δέντρα, αν είναι δυνατόν να μην αγγίζετε τα μεγάλα και ώριμα δείγματα. Hack ένα δέντρο - κακό από την άποψη του Φενγκ Σούι. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το δέντρο ή μεγάλος θάμνος ή ξηρό έκπληκτος νόσου.



Λίμνη.
Νερό - μία ισχυρή δύναμη, απορροφώντας και εξοικονομεί ενέργεια. Είναι περικοπές όλων των άλλων ενεργειακών ροών, ώστε η γειτονιά με το απαιτεί σύνεση. Νερό μπορεί να ανησυχεί για διαφορετικούς τρόπους: να δημιουργήσει προβλήματα υγείας, να προκαλέσουν σεξουαλικά προβλήματα. Μπορεί να βλάψει και το ίδιο το Σώμα, διαβρώνοντας τα θεμέλια και απειλούν να πλημμυρίσουν. Αν θέλετε πραγματικά να έχει ένα υδατικό σύστημα, τότε, καλύτερα να μην αλλά πριν από το σπίτι: "πίσω" από το σπίτι θα πρέπει πάντα να είναι στερεό και ανθεκτικό.
Εάν ένα ρεύμα ρέει στο ναυπηγείο - είναι μια μεγάλη ατυχία, αλλά αν ένα ρεύμα ή ποταμού στροφή γύρω από το σπίτι - ήταν καλό. Ωστόσο, επικίνδυνο να ζουν στο εξωτερικό της στροφής: οι ιδιοκτήτες δεν προστατεύονται από τις ισχυρές επιρροές της εξουσίας, που συνεχώς στόχος για την πλώρη. Να μην εγκατασταθούν και σε στάσιμα νερά - λίμνης κατάφυτη, αχρησιμοποίητο κανάλι - ένας νεκρός ενέργεια δεν είναι ευνοϊκό. Αλλά μια μικρή κρήνη, που υψώνεται από τις πέτρες, σε κάποια απόσταση από την είσοδο του σπιτιού θα λειτουργήσει θετικά.
Αν το σπίτι σας είναι κοντά στη λίμνη, είναι καλύτερα να είναι ορατό από την κεντρική είσοδο. Επίσης ευνοϊκά τη φυσική ροή του νερού (ποταμός) από αριστερά προς τα δεξιά όταν το βλέπουμε από την μπροστινή πόρτα. Εάν το νερό στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει την απώλεια ευκαιριών. Είναι επιθυμητό να έχουν μια πισίνα στην αυλή του ένα μικρό σπίτι, γιατί περίσσεια νερού έχει ένα κακό αποτέλεσμα για Feng Shui - Μπορείτε να υποστούν μεγάλες οικονομικές απώλειες. Όταν οι υπερχειλίσεις υδάτων τράπεζες του - καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του. Ως εκ τούτου, ορισμένες χρειάζεται προσοχή.
Θα πρέπει επίσης να καταρτίσει την οροφή στο χρώμα του νερού (μπλε, μπλε) - μπορεί να ζητήσει νερό στο βουνό, το οποίο συμβαίνει μόνο όταν οι καταστροφικές πλημμύρες, και ως εκ τούτου σοβαρά. Ωστόσο, αν έχετε μια μεγάλη έπαυλη, η συσκευή είναι ένα μικρό σώμα του νερού (σιντριβάνι) μπροστά από ή κοντά στο σπίτι της πισίνας είναι εξαιρετικά ευνοϊκή. Φυσικά, ο κύριος δείκτης - αρμονία με το περιβάλλον.


Αυτοκίνητο.
Όπως έχετε ήδη κατανοήσει, Feng Shui ασχολείται με το χώρο γύρω από το πρόσωπο, καθώς και κάθε τι που πλήττει από το εξωτερικό. Αυτό το διάστημα είναι το αυτοκίνητο. Στην πολυάσχολη ζωή σας ένα αυτοκίνητο έχει πολύ συγκεκριμένες επιπτώσεις για τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του τομέα της ενέργειας. Ως εκ τούτου, κρίνεται σκόπιμο να μην μόνο στο διαμέρισμά σας, σαλέ και κήπος πλησιάζει την προσέγγιση της ενέργειας και την υποστήριξη σας την απόδοσή σας, αλλά και ένας δορυφόρος της ζωής σας - ένα αυτοκίνητο.
Ρεύματος από οποιοδήποτε πρόσωπο που περιγράφονται προσωπική κάρτα ενέργειας του. Είναι βασίζεται σε στοιχεία από τη γέννησή του. Σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σούι κάνει αρχικά νόημα να επιστήσει την προσοχή στη μηχανή επεξεργασίας χρώμα - δεν πρέπει να παρεμβαίνει με κάθε άλλο - και πολύ καλά θα μπορούσε να πάρει ένα αυτοκίνητο με τον ιδιοκτήτη του φιλικό χρωμάτων.
Πώς είναι δυνατόν να συγκρούονται χρώμα; Αυτή η ερώτηση είναι πολύ γενική και συνδέεται πάρα πολύ με τη θεωρία των πέντε στοιχείων (βλ. "Τα πέντε στοιχεία και η αλληλεπίδρασή τους»). Για παράδειγμα: ένα λευκό αυτοκίνητο με κόκκινη εσωτερική επένδυση δεν θα είναι ευνοϊκές, διότι λευκό χρώμα συμβολίζει το μέταλλο, και κόκκινο - φωτιά, σύμφωνα με το κλασικό κύκλο της καταστροφής, η φωτιά καταστρέφει Metal. Για να επιλέξετε ένα ευνοϊκό χρώματα για τα αυτοκίνητα, είναι απαραίτητο να γίνει ένα άτομο ωροσκόπιο, και χρησιμοποιεί ήδη τα δεδομένα της, σύμφωνα με τη θεωρία των πέντε στοιχείων, για να επιλέξετε ένα ευνοϊκό χρώματα.
Αυτές οι συμβουλές ισχύουν και για το σπίτι, το γραφείο ή άλλη σοβαρή και ουσιαστική δομή ή αντικείμενο. Διότι ένα μηχάνημα είναι μια μεγάλη αγορά, είναι απαραίτητο για την επιλογή ευνοϊκό ημερομηνίες. Ο ίδιος κανόνας είναι εξαιρετικά σημαντική για την κατασκευή, επισκευή, καθώς και εγκαίνια σπιτιού. Για την επιλογή των ημερομηνιών ευνοϊκές απαιτεί η κινεζική ημερολόγιο και ορισμένες δεξιότητες σε συνεργασία μαζί του. Η πρακτική της επιλογής ευνοϊκές ημερομηνίες (ώρες) είναι πολύ χρήσιμο σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής. Εάν δεν δώσουμε προσοχή σε μια γενική άνοδο του τύχη, μπορούμε να πούμε ότι αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο κατά την τυχαία λήψη αποφάσεων και την ανακούφιση συχνά δεν είναι αναγκαία αντανάκλαση.
Power αυτοκίνητο περιγράφεται χάρτες κατασκευάστηκε με βάση την ημερομηνία της έκδοσής του, η οποία μπορεί να βρεθεί στο τεχνικό Μέσα διαβατήρια που εκδίδονται από το κατάστημα στην αγορά. Και εδώ υπάρχουν δύο ριζικά-σημαντικό ερώτημα: από τη μία πλευρά, να έχετε κατά νου είναι ευνοϊκή ημέρα της μηχανής θέμα. Αυτοκίνητα, κυκλοφόρησε σε μια καλή ημέρα, έχει μεγαλύτερη βιωσιμότητα, λιγότερο διάλειμμα και μπαίνει στο ατύχημα και κυκλοφόρησε σε αρνητικές, συγκρουόμενα ημέρες - θα καταρρεύσει το κύπελλο και να πάρει όλα τα είδη των δυσάρεστων καταστάσεων, και να προκαλέσουν συγκρούσεις με το προσωπικό της τροχαίας.
Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι στην παραγωγή της μηχανής περνά μέσα από δεκάδες μηχανήματα και τα χέρια των εργαζομένων, οι οποίες είναι αντικρουόμενες λάθη μπολ ημέρα και ανακρίβειες στην συναρμολόγηση. Από την άλλη πλευρά, το ευνοϊκό αυτοκίνητο αύρα για ένα πρόσωπο εξαρτάται από το πώς συσχετίζονται μηχανές ενέργειας με την ανθρώπινη ενέργεια, είναι αρμονική για τον άνθρωπο ή μη. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, αυτή η ανάλυση αποδεικνύει το «συμβατότητας» μεταξύ ανθρώπου και μηχανής.
Το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς, είναι επιπλέον κέλυφος ενέργεια μας. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ενέργεια δομή του εν λόγω μηχάνημα θα φέρει αναπόφευκτα πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους ιδιοκτήτες - καθώς τα αρνητικά: σχετικά με ασθένειες, ατυχήματα, τα ατυχήματα. Όποιος θέλει να αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μπορούμε να συμβουλεύει εκ των προτέρων για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το παρελθόν της. Οχι, δεν είναι σχετικά με την εκτέλεση μίλια και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Κακό αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε κατά κάποιο τρόπο συνδέονται με την εγκληματικότητα, είναι βαριά άρρωστος.
Είναι καλύτερο να εγκαταλείψει την αγορά, αν πεθάνει ένας βίαιος θάνατος ή πέθαναν από ασθένειες, στο θάλαμο επιβατών, εάν το έγκλημα διαπράχθηκε, αν το αυτοκίνητο προσγειώθηκε στο ατύχημα, στο οποίο τα επηρεαζόμενα άτομα. Εάν έχετε αγοράσει ακόμα το αυτοκίνητο, πριν να ανήκε σε κάποιον άλλο, το ρίχνει στην εκκλησία ή παράγονται ειδικά καθαρή ενέργεια χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές. Για μηχανή ανεπιθύμητες λαμπρό χρώμα. Slide φωτεινά χρώματα προσελκύουν υπερβολική προσοχή, αλλά ταυτόχρονα και την ενέργεια του φθόνου και της κακής βούλησης. Οι οδηγοί τους συχνά πρόστιμο, συνήθως έρθουν σε ένα ατύχημα.
Όταν η επισκευή έλεγχος για να δούμε ποια μέρη είναι εγκατεστημένα. Αν απομακρύνονται από το μηχάνημα με την "αμφίβολες παρελθόν", μπορείτε να περιμένετε σοβαρά προβλήματα. Ακόμη και ένα νέο αυτοκίνητο, μπορείτε να καλέσετε τα κάτω για να δυστυχία. Για να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη, ποτέ δεν στολίζουν εσωτερικά σύμβολα του θανάτου - όπως μενταγιόν με τη μορφή σκελετούς και κρανία, και δεν κολλάει στο παρμπρίζ του εξωτικού παιχνίδια, κούκλες.
Εάν το αυτοκίνητο έσπασε τον καθρέφτη, δεν ανήκουν σε αυτό, έως ότου θα αντικαταστήσει. Την προστασία του αυτοκινήτου από κάθε είδους πρόβλημα - Οι βλάβες, ατυχήματα, κλοπές, χρήση προστατευτικών φυλαχτά, τα οποία μεταφέρουν μαζί τους στο αυτοκίνητο. Είναι καλά προστατευμένη από τις συμφορές χαλαζία, το κεφάλι του σκόρδου, κόκκινη ή τίποτα. Είναι προτιμότερο να διατηρηθεί το φυλακτό σε ένα μυστικό μέρος, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Παντρεύτηκα είναι το έθιμο να αποδίδουν στην πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου άδεια κουτιά. Ο ήχος τους "σπρώχνει" κακή ενέργειας. Μην συνεχίσουμε το ιδιωτικό αυτοκίνητο των νεκρών ζώων. Μην το βόλτα στο σκονισμένο καταιγίδα ή τυφώνας. Αυτό δεν θα είναι μόνο βλάβη στο αυτοκίνητο, αλλά θα κάνει τη ζωή στο χάος και διαταραχή σου.
Εκτός από την επιλογή ενός ευνοϊκού φάσμα των χρωμάτων και την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε να διακοσμήσετε ακόμα το αυτοκίνητο με διαφορετικά σύμβολα του Φενγκ Σούι. Για να βελτιωθεί η επιτυχία μπορεί να βάλει πίσω από το πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου ένα σύμβολο της χελώνας (εικόνα) - ένα σύμβολο της αργή αλλά σταθερή πρόοδος. Ένας άλλος κανόνας του Φενγκ Σούι έμμεσα αναφέρεται στη μηχανή ρυθμίζει την προετοιμασία των δρομολογίων για το ταξίδι.
Βασίζεται σε μια ανάλυση των ευνοϊκές τάσεις. Σύμφωνα με τον κανόνα αυτό θα πρέπει να είναι να φτάσουν στον προορισμό τους από μια ευνοϊκή κατεύθυνση (το ίδιο ισχύει για την είσοδο νέων κατοικιών). Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι επιθυμητό να εφαρμοστούν οι καθαρές βα-gua (βλ. "Octagon βα-gua") και να δημιουργηθούν τα απαραίτητα στοιχεία στους αντίστοιχους τομείς. Πρέπει να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την καθαριότητα του αυτοκινήτου σας - όπως η καθαριότητα του εσωτερικού και του σώματος (αμαξώματος).

Γκαράζ.
Συχνά τίθεται το ερώτημα σχετικά με τη θέση του γκαράζ από την άποψη του Φενγκ Σούι. Τοποθεσία γκαράζ απευθείας στο σπίτι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Δημιουργεί την έννοια ότι η μηχανή περικοπές κατ 'ευθείαν προς το κτίριο, και η μυρωδιά της βενζίνης αποθαρρύνει. Για τους λόγους αυτούς, καλύτερα να οργανώσει ένα γκαράζ στο χώρο ή, σε ακραίες περιπτώσεις, το κτίριο, που διαχωρίζεται από το οικιστικό τμήμα. Αυτή είναι η περίπτωση, αν ζείτε στο σπίτι σας.
Το ίδιο το μηχάνημα, και το γκαράζ δεν πρέπει να βρίσκεται στο πιο εμφανές σημείο, διαφορετικά, είναι "αναγκασμένοι να" σπίτι παραγκούπολη να ζήσουν σε μια βόλτα με το αυτοκίνητο ρυθμό. Θα πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά τη σειρά στο γκαράζ σας. Ακόμη και αβλαβείς πράγματα που υπάρχουν, μπορούν να στείλουν ισχυρό σήμα για να υποσυνείδητο σας.
Θα φροντίσει για την αποφυγή της θέσης τους εκεί. Μπορεί να είναι ένα συναίσθημα που δεν ελέγχουν αυτόν τον τομέα της ζωής. Επίσης, δεν είναι αποτρέπει αισθάνεστε σίγουροι πίσω από το τιμόνι; Εύκολος καθαρισμός στο γκαράζ θα αλλάξει ριζικά την κατάσταση. Έτσι μην σειρά γκαράζ σας σε μια αποθήκη του άχρηστο, παλιά και ξεπερασμένα στοιχεία.
Παρ 'όλα αυτά, συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις όταν το γκαράζ είναι στο σπίτι. Η πιο δυσμενής σε αυτή την περίπτωση είναι οι αίθουσες που βρίσκονται ακριβώς πίσω από το γκαράζ, δηλαδή, εκείνες όπου το αυτοκίνητο καθώς εισέρχεται. Βγάζει περίπου ανάλογο της "βέλη δηλητήριο". Θα ήταν καλύτερα να εντοπίσετε εκεί ντουλάπι ή τουαλέτα.
Λιγότερο αρνητικές δωμάτια που βρίσκονται πάνω από το γκαράζ και τις παρακείμενες πλευρές. Σε αυτά τα δωμάτια, όπως και σε προηγούμενες, θα είναι παρούσα η ταραχή, και θα είναι το περιβάλλον και την ενέργεια που έχουν μολυνθεί. Είναι καλύτερα εξοπλισμένη αίθουσα μπιλιάρδου, βιβλιοθήκη, κρεβατοκάμαρα για τους φιλοξενούμενους. Αυτό είναι, μη διαρκών διαμονή δωμάτιο.
Ακόμη και αν οι πελάτες σας θα ζήσουν εκεί για μία εβδομάδα, που εξακολουθούν να μην έχουν χρόνο να απορροφούν την αρνητική ναι, πώς θα μπορούσε να σας, που ζουν σε αυτά τα δωμάτια του ενός έτους. Όταν φεύγετε από το σπίτι το πρωί, σπεύσει να την εργασία, δεν μπορούν πάντα να δείτε την ίδια κατεύθυνση - προς το γκαράζ ή το αυτοκίνητο. Αυτό θα κάνει τη ζωή σας μια μονόπλευρη και ευκαιρίες όριο. Δημιουργήστε ένα site είναι κάτι που προσκολλώνται στο μάτι, ματιά σε άλλες κατευθύνσεις.
Ή μήπως η συστροφή μονοπάτι που θα σας κάνουν να περάσετε από το οικόπεδο, καθώς και αρκετά από το φρέσκο αέρα πριν από την Ημέρα της Εργασίας. Εάν υπάρχει ένα ιδιωτικό γκαράζ, μπροστά από το γκαράζ πρέπει να έχει ένα ευρύ πεδίο, μια στενή αγορά - συμπιέζει την ψυχή.

Πινακοθήκη του Φενγκ Σούι.

Γκαλερί Feng Shui
Γκαλερί Feng Shui
Σπίτι και κάθε άλλο κτίριο δεν μπορεί να οικοδομηθεί στην διασταύρωση Τ, δηλαδή πριν από αυτόν δεν θα πρέπει να είναι στο δρόμο, πηγαίνοντας ακριβώς σε αυτόν.
Γκαλερί Feng Shui
Γκαλερί Feng Shui
Σώμα δεν μπορεί να οικοδομηθεί στο τέλος του αδιεξόδου δεν οφείλεται μόνο σε περίπτωση πυρκαγιάς, θα είναι δύσκολο για την εκκένωση, αλλά επειδή σε ένα σπίτι συχνά προκύπτουν συγκρούσεις.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν η κύρια είσοδος βρίσκεται ακριβώς απέναντι γωνία του σπιτιού δίπλα από την πόρτα - μεγάλο πρόβλημα (σε γωνίες κάτι που πάντα επιβλαβής).
Γκαλερί Feng Shui
Γκαλερί Feng Shui
Ακριβώς μπροστά από το σπίτι θα πρέπει να είναι μεγάλα δέντρα, επειδή εμποδίζουν τη ροή του σπιτιού του ένα θετικό (Jansky) Ζωτική ενέργεια, και λιμνάζει σε ένα δωμάτιο.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν το μπροστινό μέρος του σπιτιού είναι μαραμένα κούτσουρο δέντρο ή τον κορμό είναι ξηρό, θα πρέπει να αφαιρεθεί και εκτοπισμένους.
Γκαλερί Feng Shui
Ένα μεγάλο δέντρο, με αύξηση έως και το βορειοδυτικό τμήμα του σπιτιού, φέρνει μεγάλη ευτυχία. Σπερμάτων του δένδρου μπορεί να υπερασπιστεί τους κατοίκους του σπιτιού, φέρει όλα τα χαρά.
Γκαλερί Feng Shui
Γκαλερί Feng Shui
Αν το σπίτι σας είναι πάνω από τα γύρω κτίρια - μισθωτές θα είναι ένα αίσθημα του άγχους, σαν να είχαν τεθεί σε δημόσια οθόνη. Yang ενέργεια - σε αφθονία, Yin - έλλειψη, και δυσαρμονία τους οδηγεί σε ασθένεια.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν ο τοίχος είναι το σπίτι προς τα δεξιά (όταν αυτό παρατηρείται από την είσοδο) καιρό, και το αριστερό - βραχυπρόθεσμα, είναι οι γιοι που γεννήθηκαν είναι ορφανά ή κακή.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν η στέγαση τραπεζοειδές σχήμα, αυξάνεται από το εμπρόσθιο προς το πίσω τοίχο, τότε που ζουν σε αυτό μπορεί να εμπλουτίσει σημαντικά.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν ο τοίχος σπίτι στα αριστερά του την πόρτα της εισόδου είναι μεγάλη, και το δικαίωμα - βραχυπρόθεσμα - είναι ένα πολύ κακό σημάδι για όλους τους ενοίκους.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν ένα σπίτι ή δωμάτιο από την άποψη της πλατείας, στη συνέχεια, διαμονή - εδώ μια μεγάλη ευτυχία, σε ολόκληρη την οικογένεια αναμένει τον πλούτο και την ευημερία.
Γκαλερί Feng Shui
Αν η νοτίως της κατοικίας είναι κενό χώρο ότι η ζωή σε ένα τέτοιο σπίτι θα πρέπει να μετρηθεί και ηρεμία.
Γκαλερί Feng Shui
Δεν συνιστάται σε συγκεκριμένες ναυπηγείο, ή είχε ένα ατύχημα.
Γκαλερί Feng Shui
Ναυπηγείο δεν μπορεί να εξαπλωθεί με πέτρινες πλάκες, καθώς αυτό μπορεί να προσελκύσει αρνητικό (γιν) ενέργειας.
Γκαλερί Feng Shui
Αν το φράχτη είναι πολύ υψηλό - ενοικιαστές θα αισθανθούν σε ένα σπίτι "σαν ένα ζώο σε κλουβί.
Γκαλερί Feng Shui
Αν η σκάλα βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του σπιτιού - ένας κακός οιωνός.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν το κέντρο της σπίτι έχει αχρησιμοποίητο χώρο - αυτό είναι πολύ κακό.
Γκαλερί Feng Shui
Το υπνοδωμάτιο δεν συνιστάται να τεθεί ένα ντουλάπι ή στο στήθος της παλιάς, ανεπιθύμητα ρούχα, γιατί φέρνει ατυχία.
Γκαλερί Feng Shui
Κουζίνα ή σόμπα είναι επιθυμητό να έχουν τα ανατολικά και νοτιοανατολικά.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν ο δορυφόρος έχει ως στόχο το σπίτι, που βρίσκεται απέναντι - είναι κακό φενγκ σούι.
Γκαλερί Feng Shui
Γκαλερί Feng Shui
Οι κεντρικές περιοχές των μεγάλων πόλεων, όπου η νυχτερινή ζωή είναι σε πλήρη εξέλιξη, γεμάτη ενέργεια Yang. Για να αποκατασταθεί η ισορροπία στο εσωτερικό, θα πρέπει να προσθέσετε ένα στοιχείο του Γιν - διακόσμηση σε παστέλ χρώματα, μεγάλες μονάδες σε γλάστρες, τα εσωτερικά στοιχεία των φυσικών υλικών.
Γκαλερί Feng Shui
Στα προάστια, όπου ήδη στις αρχές της δεκαετίας αναταραχή σταματήσει το βράδυ της δραστηριότητας, προκειμένου να επιτευχθεί αρμονία, πρέπει να κάνετε για να το γύρω τοπίο στοιχείο Γιανγκ, με τόλμη με το σχεδιασμό του σπιτιού, για παράδειγμα, φωτεινό, αντίθεση, και απρόσμενη χρώμα.
Γκαλερί Feng Shui
Οι Σοβαρή περιβάλλοντα θεωρείται ότι είναι στο σπίτι, στέκεται κοντά απασχολημένος αυτοκινητόδρομους.
Γκαλερί Feng Shui
Αν η περίφραξη ή εξωτερικό τοίχο του σπιτιού από το μέτωπο κάτω από το πίσω - αυτό είναι πολύ καλό. Αν, αντίθετα, είναι κακό σημάδι.
Γκαλερί Feng Shui
Λυγίστε του δρόμου μπορεί να είναι ευνοϊκό για την κυκλοφορία των Ζωτική ενέργεια: φαίνεται να αγκαλιάζει απαλά το σπίτι.
Γκαλερί Feng Shui
Αλλά αν το σπίτι βρίσκεται στην εξωτερική στροφή του δρόμου, υπάρχει ο κίνδυνος ότι οι κάτοικοι θα πρέπει να διαταραχθεί. Chi ενέργεια θα είναι ισχυρό χτύπημα εκτόξευση τους τοίχους και τα παράθυρα του σπιτιού.
Γκαλερί Feng Shui
Το σπίτι που βρισκόταν κοντά στην αερογέφυρα, γέφυρα ή υπέρβαση, οι περισσότεροι υποφέρουν από έλλειψη qi:θα πρέπει να παρασύρεται από τα πόδια της κυκλοφορίας, και πάνω απ 'όλα θα επηρεάσει τους ενοίκους, τα παράθυρα των οποίων βρίσκονται στο ή κάτω από την αερογέφυρα.
Γκαλερί Feng Shui
Το σπίτι, που βρίσκεται δίπλα στο σιδηροδρομικό, είναι δυνατόν να εξασφαλίσει ένα φυσικό εμπόδιο με τη μορφή των θάμνων ή γλάστρες με λουλούδια που την windowsill.
Γκαλερί Feng Shui
Αν το σπίτι σας είναι εύρωστη και τα στερεά, και ως ένα γιγαντιαίο δεσπόζει πάνω από την κατάληψη των δομών γύρω από το ξενοδοχείο - αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα ζουν σε αυτό εκτός από τους γείτονές της, και η ατμόσφαιρα γύρω από το σπίτι είναι απίθανο να είναι φιλικό.
Γκαλερί Feng Shui
Αν το σπίτι είναι για την αρχιτεκτονική επιδόσεις πολύ ξεχωρίζει, στην περίπτωση αυτή η ενέργεια της qi θα διαλύσει και την αρμονία των ανθρώπινων σχέσεων σε μια τέτοια θέση δύσκολα μπορεί να αναμένεται.
Γκαλερί Feng Shui
Η πιο προτιμώμενη μορφή για το σπίτι - ένα κτίριο υπό τη μορφή ενός κύβου. Στην πλατεία Feng Shui συμβολίζει τη γη, το οποίο φέρει, τρέφει και υποστηρίζει.
Γκαλερί Feng Shui
Κτίρια, σκιαγραφεί θυμίζει το γράμμα L, θεωρείται ότι είναι σε μειονεκτική θέση, δεδομένου ότι αυτή η μορφή αυτή συνδέεται με ένα τσεκούρι πριν από τον χασάπη.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν ένα σπίτι με θέα τα παράθυρα στη νότια και νοτιο-δυτικά, θα ελάμβανε μια ισχυρή δόση από την ενέργεια Yang, και για την αντιστάθμιση της θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση του ψυχρά χρώματα.
Γκαλερί Feng Shui
Αν και στις δύο πλευρές της εισόδου είναι αυξανόμενη δέντρα - κοσμεί δεν είναι μόνο η πρόσοψη, αλλά επίσης χρησιμεύει ως μια άμεση πρόσκληση να έρθει στο σπίτι.
Γκαλερί Feng Shui
Γκαλερί Feng Shui
Σωριασμένο περιοχή, ή παραμεληθεί κήπο πριν από το σπίτι μπορεί να δημιουργήσει εμπόδιο στη ροή της ενέργειας qi.
Γκαλερί Feng Shui
Το μονοπάτι που οδηγεί από το δρόμο (το φράκτη) στο σπίτι, δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ απλά, διαφορετικά η ενέργεια chi θα βιαστικά μέσα από αυτό πάρα πολύ γρήγορα, και εξίσου γρήγορα umchitsya μακριά.
Γκαλερί Feng Shui
Το καλύτερο από όλα - μία λύση μονοπάτι, συνορεύει με διάφορα καλλωπιστικά φυτά. Αυτό θα επιβραδύνει ελαφρώς την κυκλοφορία των Ζωτική για το σπίτι.
Γκαλερί Feng Shui
Αν η διαδρομή είναι μικρότερη για τις προσεγγίσεις στο σπίτι - η ροή τηςενέργειας qi, σύμφωνα με τις οδηγίες ένα ρεύμα του νερού σε ένα στενό κανάλι, θα επιταχύνουν την κυκλοφορία, η οποία είναι ανεπιθύμητη.
Γκαλερί Feng Shui
Εάν το κομμάτι στην είσοδο είναι ευρύτερη από την πύλη ή της πύλης - η ενέργεια της Ζωτική γρήγορα θα χαθεί από το σπίτι σας.
Γκαλερί Feng Shui
Πόρτα της εισόδου πρέπει να είναι ισχυρή και ευτυχισμένη ματιά.
Γκαλερί Feng Shui
Η σκάλα, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά - κακό φενγκ σούι.
Γκαλερί Feng Shui
Εξωτερική βιβλιοθήκη - κακό φενγκ σούι.
Γκαλερί Feng Shui
Ρυθμίζεται η αρνητική επιρροή που ασκείται από ανοικτή βιβλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φως αποχρώσεις του οργάντζα.
Γκαλερί Feng Shui
Ακαταστασία και μια μεγάλη ποσότητα διαφόρων ειδών υποβάλλονται από διαφορετικά στοιχεία σε ένα τομέα - μια δυσμενή Φενγκ Σούι.
Γκαλερί Feng Shui
Κρεβάτι, αντικατοπτρίζεται σε καθρέφτη - κακό φενγκ σούι, επειδή συμβάλλει στην ενδοοικογενειακές διαφορές, ανησυχία και απιστία.
Γκαλερί Feng Shui
Υπολογιστή και τηλεόραση, που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο, συμβάλλουν στη συσσώρευση του δυσμενούς ενέργειας sha qi.
Γκαλερί Feng Shui
Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να είναι στην κρεβατοκάμαρα - είναι δοκάρια πάνω από το κρεβάτι. Όταν τίθενται σε ολόκληρη, δεν μπορείτε να αποφύγετε προβλήματα υγείας. Διαχρονική θέση τους για τα παντρεμένα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν το διαζύγιο.
Γκαλερί Feng Shui
Γερανοί κατασκευής τους είναι "δηλητηριώδη βέλη, αρνητικές επιπτώσεις για τους χρήστες των σπιτιών, τα οποία στοχεύουν σε εκείνους γερανούς.
Γκαλερί Feng Shui
Γκαλερί Feng Shui
Κτίρια με οξείες γωνίες, που αποσκοπούν σε γειτονικά κτίρια, δημιουργούν κακό φενγκ σούι.
Γκαλερί Feng ShuiΓκαλερί Feng ShuiΓκαλερί Feng Shui
Επιθετικό πύργο της τηλεόρασης - "ένα δηλητηριώδες βέλος, με στόχο την γειτονικά κτίρια - πολύ κακό φενγκ σούι.


Λεξικό του Φενγκ Σούι.
Avalokitesvara - Θεά του Ελέους το πιο ευρέως σεβαστούς και αγαπημένες μεταξύ των κινεζικών θεότητες. Η εικόνα της μπορεί να βρεθεί σε πολλά σπίτια, τα οποία καθορίζουν ένα ειδικό βωμό αφιερωμένο στη θεά.
Αρνάκι ή πρόβατα - είναι ένα σημάδι της ταπεινότητας, παρθενίας και της αγνότητας.
AIST - το πουλί, νοσηλευτικό πατέρας και η μητέρα της κατά το γήρας τους και έχει τεράστια αγάπη για τα μικρά της, σημαίνει ευσέβεια, πραότητα, αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη προς τους γονείς τους.
Σημεία βελονισμού - καθώς και τα σημεία βελονισμού στο ανθρώπινο σώμα στο χώρο, κάθε σημείο είναι το σημείο τομής του μεγάλου αριθμού των ενεργειακών ροών, αυτή η λειτουργία εκτελείται. Αν η ενέργεια των κακών περνά μέσα από αυτά τα σημεία ή διαφορετικές ροές ενέργειας που ανέκυψαν σε αυτές, στο ανθρώπινο σώμα έχει την ασθένεια. Γη, σύμφωνα με τις παραστάσεις της κινεζικής geomancers ή των καθηγητών του ανέμου και του νερού, επίσης, είναι ένας ζωντανός οργανισμός αγώγιμη κύματα του χρόνου, όπως ακριβώς τον ίδιο τον οργανισμό κατέχει μέσω της δύναμης της νύχτας και της ημέρας.
Αλκυών - (ή Kingfisher) πτηνών, τσιμπιδάκια μια φωλιά θάλασσα κατά τη διάρκεια της σιωπής, είναι εγκαινιάζοντας την ειρήνη και ηρεμία, και ως εκ τούτου υπό Alkionovymi ημέρα φυσικά ειρηνικό, ήσυχο και ευημερούσα φορές. Σημαίνει επίσης μια μοναχική ζωή, και αφοβία.
Amaranth - και τίμησαν υπογράψει barhatets της αθανασίας, επειδή τα άνθη των φυτών αυτών ανθίζει μέσα από όλο το καλοκαίρι, και μάλιστα vysohnuv, δεν χάνουν την ομορφιά τους.
ANGELS - παρουσιάζονται με τη μορφή της όμορφης νέους άνδρες με φτερά απλωμένα πάνω από τους ώμους, την έκφραση για την ταχεία εκτέλεση των εντολών του Θεού. Εξαπτέρυγα απεικονίζονται με το κεφάλι odnoyu, υποστηρίζεται από δύο πτέρυγες. Σεραφείμ μόνο ένα άτομο μεταξύ των τεσσάρων ή έξι φτερά.
Orange - σημαίνει την ευτυχία, την αφθονία και την ευημερία. Έχει δώσει συχνά μεταξύ τους, και η εικόνα παρέα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της σεληνιακής Πρωτοχρονιάς, δεν είναι μόνο λόγω του ονόματος ( "νονός", ένα πορτοκάλι, στα κινέζικα σημαίνει "χρυσός"), αλλά και λόγω της πλούσιας χρώμα και χαρούμενη χυμώδη γεύση.
BA-GUA - μαγεία οκτάγωνο φενγκ σούι, η οποία κατέχει το ζωτικής σημασίας πτυχές: τον πλούτο (νότιο-ανατολικά), Σλάβα (νότια), Αγάπη και Γάμος (ΝΔ), Οικογένεια (Ανατολή), Υγεία (κέντρο), τα παιδιά και Δημιουργικότητα (δυτικά ), Σοφία και Γνώση (βορειοανατολικά), βοηθοί και Ταξίδια (βορειοδυτικά). Το σύμβολο αυτό έχει την αξία του από τα οκτώ trigrams, που βρίσκεται στην πλευρά του.
Πεταλούδα - ένα σημάδι της βλακείας, η επιπολαιότητα, παροδικότητα, και μερικές φορές η ψυχή και καρδιά, γοητεύτηκε από την αγάπη. Φτερά πεταλούδας σημαίνει αγάπη, παιχνίδια, γέλιο και διασκέδαση.
Μπαμπού (και πεύκο) - όλο το χρόνο για να διαβάσετε το εργοστάσιο, σε μεγάλο βαθμό εκπροσωπούνται στην τέχνη, την ποίηση και την λογοτεχνία του κινεζικού έθνους, και έχει την αξία της μακροζωίας, δύναμης και αντοχής, η οποία παραμένει πράσινο όλο το χρόνο. Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι έχει μια μυστική δύναμη, και, κρέμονται στο σπίτι, μπορείτε να προστατεύονται από τα κακά πνεύματα. Είναι ένα σύμβολο της ειρήνης, της καλής υγείας, δύναμη και μακροζωία.
Μπαμπού Φλάουτο - ένα ισχυρό φυλαχτό, καλή τύχη και την προστασία από το κακό, συμβολίζοντας διαφώτιση και φωτισμός, είναι επίσης ένας αγωγός επιτρέπει ενέργειας, και ως εκ τούτου συνιστάται ευρέως στους πλοιάρχους του Φενγκ Σούι.
Περιπλάνηση Stars - Κινέζικη Αστρολογία μεταβλητές, οι οποίες καθορίζονται χωριστά για κάθε τόπο και χρόνο. Δείχνουν όπου ένας άνδρας αναμονής για τον κόπο, ή σε ποια περιοχή θα μπορεί να κάνει τη δική του προσπάθεια για να επιτύχουμε κάτι. Έχουν υπολογισθεί με βάση το κινέζικο ημερολόγιο, Xia και Gantszi συστήματος, καθώς και στις πλευρές του κόσμου. Αγγλικά ονομάζεται «αστέρια φέρουν».
Πλούτου - οι θεοί του πλούτου - ΚΡΕΜΜΥΔΙ, Tsai SHEN Yee, WONG CHOI Κυρ
Ο Θεός είναι αθάνατος - κατεβαίνουν από το αθάνατο ροδάκινο. Πίνακες που απεικονίζουν το θεό, Sau Seng Kung, με ένα ροδάκινο στο χέρι του - ένα δημοφιλές δώρο προς τον επικεφαλής της οικογένειας, γιατί συμβολίζει την μεγάλη διάρκεια ζωής και τη μακροζωία.
GODS του πλούτου - και είναι πολλές, αλλά είναι καλύτερα γνωστό TZAY SHEN Ye - αυτός είναι σεβαστό σε όλο τον κόσμο και να εκπροσωπείται με δύο τρόπους: Η ειρήνη του Θεού του πλούτου και της στρατιωτικής Θεός του Πλούτου. Η προέλευση αυτών των θεοτήτων είναι υποχρεωμένοι σε δύο θνητούς: Τσάο Kung Ming και Pi Kanu. Μια άλλη θεότητα του πλούτου - WONG CHOI Κυρ, η οποία είναι πολύ ευνοϊκό για τις οικογένειες που τον λατρεύουν. Είναι απεικονίζεται συχνά σε χρυσό σανδάλια, που στα χέρια του έναν αρουραίο. Κρεμμύδι - μία από τις τρεις (FCO, ACS) της κύριας θεών - ο θεός του πλούτου και τιμά, ο οποίος κατέχει το σκήπτρο της εξουσίας.
Ο Θεός της σοφίας και της γνώσης - (βλέπε) Μποντισάτβα MANCHZHUSHURI ή van SHUI.
GODS προστασία - (βλέπε) Kuan Kung, CHUNG KUEY.
Μποντισάτβα MANCHZHUSHURI - επίσης γνωστό ως Wen Shui, μία από τις τρεις μεγάλες όντων, ο θεός της σοφίας και της γνώσης, η οποία κάθεται σε στάση του λωτού, το δεξί χέρι κρατά το ξίφος στο αριστερό - το βιβλίο. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Θιβέτ και Νεπάλ, θεωρείται ότι καθαρίζει το μυαλό και διδάσκει τη σοφία των νέων. Κίνα μπορεί να ικανοποιήσει την εικόνα του, εφόσον κατέχει το βιβλίο της Σοφίας, και διαχειρίζεται το πράσινο Λιοντάρι.
Θεά της Mercy - (βλέπε) Kwan Yin.
ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ - μία από τις τρεις (μαζί με το χριστιανισμό και το Ισλάμ) θρησκείες του κόσμου. Εμφανίστηκε στην αρχαία Ινδία στο 6 - 5. Στο. Π.Χ.. Ε. Ο ιδρυτής είναι Siddhargha Σιντάρτα.
Βούδας - στη θρησκεία του Βουδισμού είναι ο οποίος έχει κατακτήσει τα υψηλότερα κατάσταση της τελειότητας (Διαφωτισμού), ο ιδρυτής του Βουδισμού, Gautama Siddhargha.
Maitreya Βούδας - Laughing Βούδα που συνήθως ονομάζεται «το επόμενο Βούδας," είναι πολύ δημοφιλείς ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύει ότι χαμογελά εικόνα του με μια μεγάλη κοιλιά - το τέλειο σύμβολο της ευτυχίας και του πλούτου. Είναι απεικονίζεται ή μόνιμη, ή κάθεται σε ένα λωτού, που περιβάλλεται από πέντε παιδιά και γελώντας gleefully. Λένε ότι χαϊδεύοντας την κοιλιά του, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, φέρνει την ευτυχία. Τα στοιχεία του σκαλιστά από ξύλο, ελεφαντόδοντο, νεφρίτη και κεραμικά cast. Πιστεύεται ότι επισκέπτεται το σπίτι, ο Βούδας Μαιτρέγια δημιουργεί καλές δονήσεις, οι οποίες αποτελούν την ευτυχία και την ευημερία στην οικογένεια.
Βούδας Αμιτάμπα - Βούδας της Άπειρης Φως είναι ο αριθμός που σχετίζεται με το αγνό και τα Δυτικά Paradise. Φέρνει ειρήνευση και ήσυχο, χωρίς απελπισία, η ζωή εκείνων που τιμά. Σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Βούδα Αμιτάμπα προηγείται Σακυαμούνι Βούδα και οι οπαδοί του - η θεά Kuan Yin και η θεά Τα Shih Chi. Όσοι λατρεύουν αυτό θεότητα, οι οπαδοί του Βουδισμού Μαχαγιάνα.
Σακυαμούνι Βούδας - ένα Βούδας Σιντάρτα, διδασκαλίες του οποίου περιλαμβάνουν την ευγενή οκταπλασιάστηκαν διαδρομής και το Diamond Sutra. Γεννήθηκε ο πρίγκιπας στο 560 π.Χ.. Ε. στο βασίλειο Shakya, κοντά στο Νεπάλ. Σε δεκαέξι ετών, άφησε την οικογένεια, προκειμένου να ακολουθήσει το δρόμο των ακραίων ασκητισμού, και μία ημέρα, συνεδρίαση κάτω από το δέντρο Bodhi, επιτυγχάνεται φώτιση. Σακυαμούνι Βούδας είναι λατρευόταν σε πολλές χώρες, Βουδιστές, και την εικόνα του, τα οποία απαιτούν τη συνδρομή διατίθεται βωμούς οικογένεια.
Βούδας Padmasambhava - ένα στοιχείο του βουδιστές μυθολογία στο Θιβέτ. Πρωτότυπο του ήταν, προφανώς, ένας κήρυκας της χώρας uddiyana, επίσκεψη Θιβέτ βασιλιάς Tisrondetsanom (755-791) για να βοηθήσει την Shantarakshite φιλόσοφος στην προώθηση του βουδισμού στο Θιβέτ. Σύμφωνα με το μύθο, μαγεία και γοητεία Π. εφιστάται η ειδωλολατρική θεούς του θιβετιανού βουδισμού. Θεωρείται ο ιδρυτής της βουδιστικής παλαιότερες σχολές του Θιβέτ - Nyingmapa και Samye Μονή. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τη διείσδυση του Θιβέτ Vajrayana, η εισαγωγή της tsam μυστηρίου (Cham), τη δημιουργία της το σχόλιο σχετικά με το κείμενο "todol Μπαρντό" ( "Βιβλίο των Νεκρών»). Π. αφιερωμένο tsam, εκτελούνται κατά τη 10 η ημέρα του 5 ου του μήνα ή κατά τη 10 η ημέρα απότην 10η του μήνα.
BULL - σύμβολο της εποικοδομητική και μακρόχρονη ζωή, τη σταθερή και βιώσιμη, αυτό σημαίνει, επίσης, επιμονή και σκληρή δουλειά.
Πρόνοιας ΒΑΖΟ - γεμάτο πολύτιμα αγαθά, είναι μια εξαιρετική μέθοδος έλξης του πλούτου στον ιδιοκτήτη του.
CAMEL - ένα σημάδι εύκρατο και μέτρια, γιατί είναι περισσότερο από τα άλλα ζώα πρέπει πείνα και δίψα.
ETERNITY - σύμβολο του καρπού - ροδάκινο.
HELICAL - θεωρείται ένα από τα πιο αρνητικά στοιχεία του feng shui στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Είναι εξομοιωθούν με τιρμπουσόν, vkruchennomu στο σώμα του το σπίτι, γεγονός που καθιστά τη ροή της ενέργειας μακριά από αυτό το μέρος.
Αμπελόφυλλα και τα σταφύλια - θα σηματοδοτήσει την αφθονία, τη χαρά, μόλις η χώρα, καλό κρασί ρέει, ή η γη της επαγγελίας.
ΝΕΡΟ - ένα πολύ ισχυρό στοιχείο. Όταν το νερό χύνεται πάνω από την άκρη, υπερχειλίσεις των τραπεζών της, πλένει μακριά τα πάντα στο πέρασμά του. Αλλά το νερό τρέφει όλα τα έμβια όντα και αν είναι υπό έλεγχο, φέρνει πλούτο και ευημερία. Νερό περιλαμβάνει όλα τα υγρά. Θεωρείται να πρωτογενή στοιχεία, που σχετίζονται με τη ροή της ενέργειας Ζωτική, με τους δρόμους της πόλης και συμβολίζει τον πλούτο. Επιπλέον, το νερό που συνδέονται με την συναισθηματική ευαισθησία, έτσι ώστε η περίσσεια του νερού οδηγεί σε λήθαργο και την απελπισία.
WONG CHOI Κυρ - ο θεός του πλούτου, η οποία είναι πολύ ευνοϊκό για τις οικογένειες που τον λατρεύουν. Είναι απεικονίζεται συχνά σε χρυσό σανδάλια, που στα χέρια του έναν αρουραίο.
STARS ΝΕΡΟΥ - δείκτες της κινεζικής geomantic χάρτες καταρτίζονται για κάθε δωμάτιο. Στη θέση του προβλέψεις τους είναι ειδικές ζώνες, ενισχύοντας ότι ένα άτομο μπορεί να επιστήσει την ευημερία. Σε περίπτωση αποτυχίας ή ήττας τη θέση του δηλητηριώδη βέλη, τα χρήματα που τείνει να πάει μακριά.
Βόδι, ταύρος, ταύρος - έχουν διαφορετικές έννοιες, όπως η εργασία, δύναμη, δύναμη, υπομονή, την ειρήνη, τη γεωργία, κτηνοτροφία, σοφία και ώριμη μυαλό. Κατά την αιγυπτιακή ενορία μετάλλια μέσα θεός Apis, ή η αφοσίωση των Αντίνοος, που συμφωνήθηκε από τους Αιγύπτιους, το δεύτερο Apis. Κέρατα Βόδι, διακοσμημένο με κορδέλες, αυτό σημαίνει μια θυσία ή σφαγή του θύματος. Bullock, απεικονίζεται σαν να θέλει να νικήσει τα κέρατα, που σημαίνει τον πόλεμο ή πολεμική ζώα ντροπή. Βόδια τραβώντας ένα άροτρο και με γνώμονα τον άνθρωπο, σημαίνει ένα νέο χωριό βάσης. Βόδι και μια αγελάδα, που συνεπάγονται άροτρο ή καλάθι, σημαίνει ότι οι άνδρες θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τις εξωτερικές υποθέσεις, και οι γυναίκες στο εσωτερικό.
Υποχρεωτική ή τρόπαια που βρίσκονται μαζί, σημαίνει να κερδίσουμε, γιορτή και τη μνήμη του ένδοξου ηρωικού υποθέσεις και τις επιχειρήσεις.
Auron ή κοράκια - παραπέμπει στον Απόλλωνα, θεό προγνωστικών, και συμμετείχαν σε μια στοίβα, η συζυγική ένωση ή μοιχεία.
Πόρτες εισόδου - το κύριο στοιχείο κάθε δωμάτιο, μέσω του οποίου η ενέργεια που εισχωρεί στο εσωτερικό χώρο. Ο προσανατολισμός του πόρτα είναι απαραίτητη για την προσέλκυση καλή τύχη και φράκτες δικαιώματα του προβλήματος.
Wen Shui - επίσης γνωστό ως Μποντισάτβα MANCHZHUSHURI, μια από τις τρεις μεγάλες όντων - ο θεός της σοφίας και της γνώσης, οι οποίοι, σε μια συνεδρίαση λωτού, το δεξί χέρι κρατά το ξίφος στο αριστερό - το βιβλίο. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Θιβέτ και Νεπάλ, θεωρείται ότι καθαρίζει το μυαλό και διδάσκει τη σοφία των νέων. Κίνα μπορεί να ικανοποιήσει την εικόνα του, εφόσον κατέχει το βιβλίο της Σοφίας, και διαχειρίζεται το πράσινο Λιοντάρι.
GANTSZY - από την κινεζική σεληνιακή-ηλιακό ημερολόγιο - ένα σύστημα εναλλασσόμενης 10 στελέχη ουράνια και 12 γήινες κλάδους που απαρτίζουντο 60-κύκλος (το ίδιο με την ανατολική, ή Κινέζικη Αστρολογία).
Ganesha - του βοηθού στην επιχείρηση.
GARP - μια φανταστική πουλί σημαίνει όλα τα είδη, φιλαργυρία ρεσίες, φιλαργυρία, και μερικές φορές τη δύναμη και αντοχή.
Nails - ένδειξη της ανάγκης και θέλουν.
Hexagram - το Βιβλίο των αλλαγών απλή αρχή αντίθετες πολικών δυνάμεις του Γιν και Γιανγκ - να αναπτύξει μια μοναδική και πλήρη κοσμογονία, φιλοσοφία, ψυχολογία, ιερό κείμενο, κλπ. Να περιγράφουν τις διάφορες διαδικασίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το ευέλικτο σύστημα, οι οκτώ κύριους χαρακτήρες - Ba-Gua (trigrams) - διπλασιάστηκε και τοποθετούνται η μία πάνω από τον άλλο, με τη μορφή shestilineynoy δομή, ή lyushisy Gua Gua (hexagrams).
Geomancy - Δάσκαλος του ανέμου και του νερού.
Geomancy - τη γνώση για να κρίνουν την ευνοϊκή και δυσμενή διάθεση των κτιρίων, με βάση τη γεωγραφική τους θέση, χαρακτηριστικά του τοπίου, καθώς και τις ενέργειες του παρόντος αόρατες δυνάμεις. Πιο γνωστό στη Δύση ως "μαγική γη» χωρίζεται σε δύο μεγάλα τμήματα του Γιν GEOMANCY (η επιστήμη να επιλέξει ένα ευνοϊκό τόπο και χρόνο για την ταφή των νεκρών), και Janske Geomancy - (η επιστήμη της σύνδεσής τους με τους τομείς της κατοικίας ή οποιασδήποτε άλλης δομής).
ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - πίνακες που απεικονίζουν το θεό της αθανασίας - Sau Seng Kung, με ένα ροδάκινο στο χέρι του - ένα δημοφιλές δώρο προς τον επικεφαλής της οικογένειας, γιατί συμβολίζει την μεγάλη διάρκεια ζωής και τη μακροζωία.
STARS ΒΟΥΝΟΥ - δείκτες της κινεζικής geomantic χάρτες καταρτίζονται για κάθε δωμάτιο. Στη θέση του προβλέψεις τους είναι ειδικές ζώνες, ενισχύοντας ότι ένα άτομο μπορεί να απαλλαγούμε από παθήσεις τους. Τους κακή τοποθετούνται ή ήττα δηλητηριώδη βέλη αιτίες της κακής υγείας και των σοβαρών παθήσεων στον ιδιοκτήτη και την οικογένειά του.
Περιστέρι - σημαίνει ακεραιότητα, καθαρότητα, και μερικές φορές ένα οχυρό. Δύο φιλώντας ένα περιστέρι με προτεταμένο φτερά σημαίνει αγάπη, τη φιλία και την πίστη. Radiant περιστέρι είναι η εικόνα του Αγίου Πνεύματος.
MOUNTAIN - που περιβάλλεται από θάλασσα, μέσα επιμονή, σταθερότητα και συνέπεια.
ΓΡΑΝΑΤΗΣ - εκπροσωπεί πολλούς απογόνους και την επιτυχία των θυγατρικών εταιρειών, καθώς και την τιμή, δόξα και την επιτυχία. Ανθισμένα με χειροβομβίδες ή το χρώμα αποτελεί ένδειξη της τέλειο φιλίας και συμπάθεια.
Kwan-Yin - Θεά του Ελέους το πιο ευρέως σεβαστούς και αγαπημένες μεταξύ των κινεζικών θεότητες. Η εικόνα της μπορεί να βρεθεί σε πολλά σπίτια, τα οποία καθορίζουν ένα ειδικό βωμό αφιερωμένο στη θεά. Kuan-yin - η παρηγορητική πτυχή όλων των αγαλμάτων, η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις προσευχές και να έρθει η ενίσχυση της υποφέρουν.
GUA - το κύριο στοιχείο του δείκτη που εμπεριέχεται σε κάθε πρόσωπο, που υπολογίζεται βάσει των αστρολογικών στοιχείων του. Όλα του ανθρώπου πρέπει να συσταθεί σύμφωνα με GUA της να διασφαλίσει ότι έχει επιτευχθεί η ευημερία.
Tao - Ο τρόπος - η αιώνια αρχή του ουρανού και της γης, το σύμπαν, η ζωή και η αναπνοή η οποία είναι η ενέργεια, η βασική φιλοσοφική έννοια, η οποία χρησιμοποιείται στο Φενγκ Σούι είναι ο τρόπος για να επιτευχθεί αρμονία με τον εαυτό του, με τη φύση και τους ανθρώπους .. ΓΤΒ σχηματίζεται από το γιν-γιανγκ, τα οποία εξαρτώνται από το άλλο και δίνουν νόημα στην ανθρώπινη ύπαρξη. Έτσι, δεν το σκοτάδι δεν μπορεί να υπάρχει φως, δεν ζέστη - κρύο, δεν θάνατος - ζωή, και δεν ειρήνη δεν υπάρχει καμία κίνηση.
Dai-Koku - ο θεός της ευτυχίας, πλούτο και ευημερία. Απεικονίζεται συνήθως με μια σφύρα, αρουραίους και ένα μαγικό σάκο του ρυζιού - σύμβολο του πλούτου και της ευημερίας.
MOVING κινητοποίηση - ένα σύμβολο, συμβολίζει τη ροή της ενέργειας και επωφελής μια αξιοσημείωτη ενεργοποιητή της στάσιμης ενέργειας απομακρυσμένες γωνιές και αχρησιμοποίητο χώρο.
Εξουσίες - μια σφαίρα ή μια μπάλα - ένα σημάδι της επιχείρησης ή πρόνοια του Θεού, αιωνιότητα, δύναμη και μπορεί να στεφθεί από το κεφάλι.
DEVINATSIYA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ (τέσσερις τρόπο) - ακόμη και τα στοιχεία, έχουμε προβλέψει διάφορες εκδηλώσεις, από την οποία προέρχεται το τέσσερις γνωστές devinatsii είδη: Geomancy, gidromantiya, aeromantiya και Pyromancer που προήλθαν από αυτά τα ονόματά τους, η κυριότητα των οποίων υπερήφανη για τη Λουτσιάν νεράιδα: "Για, - λέει, - γη, αέρας, φωτιά, θάλασσα, κοιλάδες, βράχια και όλα τα πράγματα θα πω την αλήθεια. " Ο πρώτος είναι η πρόβλεψη της μελλοντικής geomancy πράγματα μέσα από τις κινήσεις της γης, του θορύβου, ανατριχιάζω, διασπάσεις, η απορρόφηση του, εξάτμιση και άλλες εντυπώσεις, το οποίο διδάσκει τη χρήση του αραβική Almadel.
Pyromancer εικασίες σχετικά με τις εντυπώσεις από την πυρκαγιά, για κομήτες, το χρώμα της φωτιάς και τα οράματα και τις φαντασιώσεις στην φωτιά. Η σύζυγος του Κικέρωνα προείπε σε αυτόν, κατά τρόπο ώστε εντός ενός έτους θα ήταν πρόξενος. Στο ίδιο πνεύμα ο Πλίνιος αναφέρει ότι είναι το χλωμό φώτα της γης, παράγουν το θόρυβο, θεωρείται ότι προαναγγέλλουν την καταιγίδα, και αν κατά τη διάρκεια μιας φλόγας μύγα βροχή, είναι ένα σημάδι της τον αέρα, όταν ένας σπινθήρας ή χόβολη πετούν προς το δοχείο, το οποίο είναι στην πυρκαγιά, ή όταν άνθρακα είναι έντονα λάμπει - όλα αυτά foretells μια καταιγίδα. Επίσης, προσθέστε kapnomantiyu, η οποία πήρε το όνομά του από τον καπνό, επειδή Θεωρεί το χρώμα της φλόγας και καπνού, τους ήχους και κινήσεις, είτε πρόκειται για άμεσα ή λοξά, ή κύκλο.
ΔΕΝΔΡΑ και ο καρπός της μακροζωίας - μόνο τέσσερα από αυτά: (βλέπε) μπαμπού, Pine, δαμάσκηνα και αχλάδια.
DRAGON (ως ιερή πνευματική δύναμη) ή Lunga - συμβολίζει τη δύναμη και τη γενναιοδωρία, το θάρρος και την αντοχή, την ευτυχία και την ευημερία. Ασκεί το πνεύμα της αναγέννησης και της αλλαγής, η ζωή-δίνοντας βροχή, που αντιπροσωπεύουν το παραγωγικές δυνάμεις της φύσης. Είναι επίσης ένα σύμβολο της επαγρύπνησης και ασφάλειας, η οποία μόνη της έχει διαχωριστεί από όλα τα ουράνια πλάσματα και ενώνει όλα τα φολιδωτά πλάσματα του σύμπαντος. Μπορεί να ζει στη γη, το νερό και πετούν στον ουρανό δεν φτερά και να είναι το μέγεθος ενός μεταξοσκώληκα ή το βουνό.
Dragon - (όπως η φυσική δομή του φυσικού τοπίου), υπό την έννοια του Δράκου στο πλαίσιο αυτής της θεωρίας μέσα λόφους και οροσειρές, ποτάμια και ρυάκια. Στο Feng Shui υπάρχουν δύο δράκους της γης και της θάλασσας, και διδάσκει τη θεραπεία τους, και ελλείψει - πώς να τα δημιουργήσουν. Το κύριο καθήκον του την ανακάλυψη του Δράκου - αλιευμάτων και συλλέγουν την ενέργεια που εκπέμπεται από αυτούς, δεν την αφήνει στάσιμη. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε αυτό το Τσι σε καλή κατάσταση.
OAK - σημαίνει δύναμη, δύναμη. Τα ίδια μέσα και κλάδο βελανιδιάς. Βελανιδιάς κόμης ή του πολίτη στέμμα υφασμένα από φύλλα βελανιδιάς, μια ανάμνηση των επιτευγμάτων ότι η πράξη του, σώζεται η ζωή των συμπολιτών τους.
AMY ή CHI LIN - η τρίτη ουράνια δημιουργία, τη μυστική καλός οιωνός. Συμβολίζει μια μακρά ζωή, γιορτή, μεγαλοπρέπεια, χαρά, διάσημο γιους και σοφία. Μερικές φορές κάλεσε το άλογο δράκο.
ΖΩΑ μακροβιότητα, ευτυχία - δείτε το νυχτερίδα, ελάφι, λαγό, Cicada, Crane.
Προστασία των ζώων - βλ. BEAR, τίγρεις, ελέφαντες, άλογα, λεοπάρδαλη, λιοντάρι - μια ομάδα ζώων, τα οποία είναι πολύ σημαντική σε συμβολισμό και έννοια είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό στο πλαίσιο του Φενγκ Σούι.
Ιερή ζώα - δείτε το δράκο, τίγρη, PHOENIX, Tortoise είναι ότι έχουν μια ιερή την ψυχική δύναμη και συμβολίζουν τις διάφορες πτυχές της ευτυχίας.
HA-Shek - μεταφράζονται από την κινεζική "εντός των ορίων της εμπειρίας και των γνώσεών μας" - η λογική των μεθόδων του Φενγκ Σούι.
CRANE (Heron) - ένα πολύ δημοφιλές πουλί, απεικονίζεται συχνά σε πίνακες ζωγραφικής, οθόνη και να χρησιμοποιηθούν σε άλλες μορφές της κινεζικής τέχνης. Πιστεύεται ότι είναι προικισμένη με πολλές μυστικιστικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων η καθαρότητα και η ικανότητα για μεγάλη διάρκεια ζωής.
RABBIT - ακρόαση σήμα, την ευαισθησία, την αφθονία, δειλία και φόβο. Η μέση διάρκεια ζωής, και, εφόσον πληροί την εικόνα του κόκκινου, θεωρείται ένα ευνοϊκό οιωνό.
STAR - μέσα θεοποίηση, την ανατολή του ηλίου, και η Αφροδίτη. Πολλά αστέρια σημαίνει ευτυχία και την αιωνιότητα.
Star Staretz (Fu-hsing, Lu-hsing, και Shaw-αμαρτία) παρέχει πλούτο, την ευημερία, την υγεία και τη μακροζωία.
MIRROR BA-GUA - ένα φυλαχτό, φύλαξη του κτιρίου, αντανακλώντας που προέρχονται εκτός της ανεπιθύμητης ροή της ενέργειας qi.
EARTH - είναι η θεμελιώδης ενέργεια. Αυτό είναι πλανήτη Γη μας, και επίγεια τοπίων, καθώς και πέτρες, κρύσταλλα, ακόμη και αγγειοπλαστικής. Η θέση του αυτή την ενέργεια στο κέντρο του σπιτιού, η πιο έντονη χαρακτήρας είναι μια υδρόγειο σφαίρα. Συμβολίζει τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, την αυτοπεποίθηση και την ευτυχία. Αυτό το στοιχείο και στη συνέχεια αντιστοιχεί σε δύο τομείς: Μεγάλη Land - νοτιοδυτικά, χαμηλής γήινης - βορειοανατολικά.
Καθρέπτες - μέσα για τη βελτίωση του Φενγκ Σούι, η οποία μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις αντικατοπτρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις (π.χ., βέλη δηλητήριο) ή να προσελκύσει τη θετική ενέργεια (π.χ., ενόψει της λίμνης από το παράθυρο). Αυτό χρησιμοποιεί το κοίλο ή κυρτό κάτοπτρο. Τα πιο ισχυρά μέσα είναι κόκκινο οκταγωνικό καθρέφτης με βα πρότυπο εικόνας-Gua. Κάτοπτρα πρέπει να είναι καθαρή και δεν διακόπτει την κορυφή του υψηλότερου μέλος της οικογένειας. Δεν θα πρέπει να "κολλήσει" μπροστά από την πόρτα της εισόδου ή ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ - που αντιστοιχεί στο φρούτα - δαμάσκηνα.
SNAKE - παραπέμπει στην επιχειρηματολογία, η προφύλαξη, τοστ, τύψεις, τη θλίψη, φθόνο, διαμάχες, εξέγερση, αχαριστία - ο βωμός ή στα χέρια της θεάς, την υγεία του - κατά τη θυσία Taganov πίσω, κρατώντας την ουρά του στο στόμα του - μια αιωνιότητα? Απεικονίζονται στα πόδια του κόσμου - πόλεμος και φιλονικία. Φίδι, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του Minerva - μια ειδική φροντίδα των κοριτσιών, σέρνεται από το καλάθι, ή σύρσιμο πάνω Bacchus - θεός του φεστιβάλ.
Φίδι - μια σοφή κυρία, παθητική. Μπορεί να είναι κίτρινο ή να ποικίλλουν. Ενσαρκώνει την ίδια, και το κέντρο. Είναι αγαπά θερμότητας, θέρμανση, εξ ου και η σύσταση για την αύξηση διάστημα κέντρο κόκκινο κύκλο (η πυρκαγιά) ένα ευνοϊκό μέγεθος. Καθώς και μια φωτεινή λυχνία, καλύτερα κρύσταλλο, ή ένα ποτήρι ουράνιο τόξο. Το φίδι - ένα σύμβολο της διαρκούς κίνησης και την ανανέωση του σύμπαντος.
Zodiac - με ουράνια σημεία μέση ετήσια 12ti μήνες. Είναι με όλα τα σημεία του, όπως φαίνεται με τον ήλιο και το φεγγάρι, δηλαδή την ευημερία της βασιλείας του αυτοκράτορα, και η διατήρηση όλων των συν-μέλη της πατρίδας.
IMPERIAL DUCK (πάπια μανταρίνι) - σχετίζεται με την πιστότητα και την ευτυχία. Αυτό το όμορφο είδος πάπιες θεωρείται το καλύτερο στο είδος του, και να δοθεί στους νέους μακριά παντρεμένα ζευγάρια ότι η σχέση τους παρέμεινε δια βίου αγάπη και ευτυχία.
Yin - θηλυκό στοιχείο - μια σκοτεινή και παθητικό, αυτό συμβολίζει τη Γη, φεγγάρι, το σκοτάδι, τον Τίγρη και έχει γυναικεία ιδιότητες του ψυχρότητα, απαλότητα, μονοί αριθμοί. Yin ποιότητες είναι κοιλάδες και το νερό.
Yin-Yang (ή Taiji) - η βασική έννοια της αρχαίας κινεζικής φυσική φιλοσοφία, για πρώτη φορά ερμηνεύεται στο βιβλίο «Ι Τσινγκ» ως πολικές τελικός αρχή. Σχολείο των φυσικών φιλοσόφων (inyanzya) συνδέεται με το Γιν Γιανγκ-θεωρία της interconversion των πέντε στοιχείων (μέταλλο, ξύλο ,...). Το αντίθετο του Γιν και Γιανγκ υπάρχει και υπάρχει πάντα και παντού. Και στη φιλοσοφία των «Ι Τσινγκ» και το ταοϊστικό δόγμα - τους ουρανούς να πληρούν τις Γιανγκ και της Γης - Yin Yang είναι ο ήλιος και το φεγγάρι - Yin, ο άνθρωπος - Yan, μια γυναίκα - Yin Yang είναι σκληρό και μαλακό - το Γιν και T. δ.
I-Ching ή (Zhou ΚΑΙ) - ένα βιβλίο μεταβολών - μια μυστικιστική και συμβολική παράδοση - η πιο αρχαία κινεζική κείμενο, η ρίζα αυτού του πολιτισμού, η μόνη πηγή που διέφυγε τη Μεγάλη την καύση των βιβλίων κατά το χρόνο του αυτοκράτορα Τσιν Σι Χουάνγκ Di στο 213 π.Χ.. Ε. Αυτή είναι και η πηγή όλων των μεγάλων ιδεών και πρακτικών, η οποία υπογραμμίζει τη θεμελιώδη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης, δείχνει η πεμπτουσία του σύμπαντος σε όλες τις ρευστότητα της. Αρχικά είχε διατυπωθεί περίπου 4500 χρόνια πριν, θρυλικό κινέζικα χάρακα Fu Hsi.
Handbells - εργαλεία του Φενγκ Σούι, η οποία κερδοφόρα την ισχυρή ροή της ενέργειας μέσω του μελωδικού ήχου (ήχος). Κυρίες της πολικότητας Tantric: το σύμβολο του κενού - το απέραντο διαφάνεια, δίνοντας χώρο για σοφία.
Κομφούκιος - (Kung-tzu) (551 με 479 π.Χ.. Ε.) - Η αρχαία κινεζική φιλόσοφος, ιδρυτής του Κομφούκιου, τις βασικές απόψεις για το ότι το βιβλίο «Lun-yu" (Ανάλεκτα). Πρωτοπόρος του Feng Shui, σύμφωνα με τις διδασκαλίες του, στον κόσμο υπάρχει μια δύναμη που συνδέει τους ανθρώπους με το περιβάλλον - "Qi" (που μεταφράζεται ως «ενεργειακά ποτά», ή ανάπαυλα).
RING - ένα σημάδι της αθανασίας, αιωνιότητα, αγάπη, ένωση, και την τελειότητα της επιστήμης.
Πλοία - ιστιοπλοΐα με προτεταμένο πανιά, μέσα χαρά, ευτυχία, ασφάλεια, καλή επιτυχία και ελπίζω - στέκεται κοντά στον πύργο ή αριθμούς στο στέμμα της πόλης με ένα λιοντάρι, τότε παραθαλάσσια πόλη ενός εμπόρου, ασφαλές καταφύγιο, καθώς και το εμπόριο, τη θάλασσα στέλνει. Πολλά πλοία, στέκεται κοντά το φτερωτό νίκη ή τη φήμη, θα σηματοδοτήσει την ναυμαχία, τα μέσα που νίκησε τον εχθρικό στόλο.
ΜΠΑΣΚΕΤ - ή το σώμα, γεμάτο με διάφορα λουλούδια και φρούτα, σημαίνει την ομορφιά της φύσης, της αφθονίας και της γονιμότητας της γης, την άνοιξη, ή των φυτών, το φθινόπωρο ή Pomona. Επιχρίσματα και κισσός obverchennaya και Pavlininymi φτερά, σημαίνει Vakhovy μυστήρια των αρχαίων γιορτές και παιχνίδια.
Κρύσταλλα - φυσικό "κυψελών καυσίμου", μια εξαιρετική ενέργεια κατάστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περισυλλογή, συγκέντρωση, την πρόθεση, θεραπεία, για να εξουδετερώσουν την αρνητική ενέργεια του Qi και να τονωθεί η θετική ενέργεια. Οι κρύσταλλοι είναι ένα από τα κύρια σύμβολα των στοιχείων της Γης μπορεί διασποράς των συνήθων ηλιακό φως σε συνιστώσα της. Που λαμβάνονται σε αυτό το καθεστώς χρώμα βελτιώνει την αίθουσα και το προστατεύει από την υπερβολική ηλιακή ενέργεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους των οποίων τα παράθυρα αντιμετωπίζουν τα δυτικά και, κατά συνέπεια, υποφέρουν από τη ζέστη το μεσημέρι.
Kuan KUNG (ακόμη γνωστή ως Kuan TI) - την προστασία του Θεού - αλλά η επιτυχία, ευτυχία και πλούτο, οι Κινέζοι πιστεύουν ότι θα πρέπει να προστατεύονται από τις επιβλαβείς εξωτερικές επιρροές, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο έκκληση για την προστασία των θεών, και ιδίως οι Θεοί του πολέμου. Kuan Kung είναι η πιο δημοφιλής θεότητα, προστασία daruyuschim. Λένε ότι είναι τόσο έντονος στην υποστήριξή τους, ότι οι δαίμονες και κακά πνεύματα δεν τολμούν να εισέλθουν στο σπίτι, το οποίο φύλακες στην είσοδο Kuan Kung.
LAO-TSE - ο ιδρυτής της ταοϊστικό φιλοσοφία. ... με το όνομα του Lao Tzu συνδέεται συχνά έννοια του Yin-Yang, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δημιουργήθηκε και ενεργά χρησιμοποιούνται από τουλάχιστον 4.800 χρόνια πριν, δηλαδή, για αρκετές χιλιετίες πριν Lao Tzu και το περίφημο έργο του "De Jin Τάο", στην οποία ορίζονται οι αρχές της Ταοϊσμός. Ενώ Lao-Tzu και ήταν ο δημιουργός της έννοιας του Γιν-Γιανγκ, που εξήγησε τέλεια. Ο ίδιος έζησε κάπου μεταξύ 4 ουκαι 5 ου αιώνα π.Χ.. Ε., Παρόλο θρύλος αποδίδει τη ζωή του για αρκετούς αιώνες.
LAUREL - είναι γενικά έλαβε σήμα της νίκης, ένα δάφνινο υποκατάστημα στο χέρι του, έτσι υπέρβαση, κατάκτηση, θρίαμβος.
LAMA - Ο δάσκαλος-μέντορας του Lamaism (Θιβέτ "κύριο") - ένας συλλογικός όρος που καλύπτει τις διάφορες κατηγορίες των λάμα, από τα χαμηλότερα των τίτλων του παρελθόντος το πρώτο στάδιο της μοναστικής κίνηση (getsul, gelyung) μέχρι τόσο ψηλά τους εκπροσώπους του, όπως ο Δαλάι Λάμα, Πάντσεν Λάμα και Bogdo-Gegen.
L - εδώ και πολύ καιρό που συνδέονται με την ενέργεια και την ανδρεία. Τα Πέτρινα λιοντάρια βρίσκονται συχνά στην πύλη εισόδου για τους ναούς και τα μεγάλα σπίτια της οικογένειας. Μπορούν να αντιμετωπισθούν ως υπερασπιστές των άριστη σπίτια και δημόσιους χώρους, ιδίως κατά τα κακά πνεύματα. Βουδισμός - το λιοντάρι - ένα ιερό ζώο, και η κινεζική συχνά για τις εορταστικές περιπτώσεις χορό με μουσική δυνατά ειδική Lion Dance, που τρομάζει τους δαίμονες μακριά και προσελκύει καλή τύχη. Leo - σημάδι θάρρος, τη δύναμη, κουράγιο, καλοσύνη, γενναιοδωρία, θυμός, οργή, μια καλή βασιλεύει, και της γεωργίας. Leo νεκρός - ένα σημάδι αδυναμίας, ασήμαντη και περιφρόνηση.
SUMMER - συμβολίζοντας ένα λουλούδι - Lotus.
Bat - σύμβολο της ευτυχίας και μακρά διάρκεια ζωής, την καταγωγή του βασίζεται στη σημασιολογία του συνδυασμού "νυχτερίδα", που στα κινέζικα σημαίνει "ευτυχία". Εάν χρησιμοποιείται ως σύμβολο της καλής τύχης, που είναι σε κόκκινο - το χρώμα της χαράς. Εικόνες της νυχτερίδας είναι κοινή στις ρόμπες των κινέζων αξιωματούχων, και μερικές φορές προκύπτει τόσο καλά ώστε να μοιάζει με μια πεταλούδα. Μεταξύ των κεραμική και εικόνες νυχτερίδα βρίσκεται σε ομάδες των πέντε, που συμβολίζουν τα πέντε επίγεια αγαθά: το γήρας, πλούτο, υγεία, λόγω και του φυσικού θανάτου, είναι η πεμπτουσία της έννοιας της ευτυχίας στην κινεζική νοοτροπία.
LUNA - σε διάφορες μορφές, τόσο σε πολυμερές επίπεδο και την αλλαγή του χρόνου μεταβλητότητα.
FALSE - εμφανίζεται με ανθρώπινη μορφή με μάσκα, καθώς και η αλεπού δίπλα του στεκόταν.
Lopan (ή Pang-LO, ή LO-Pan, ή η Luo-BAN - "lo" - σπείρα, "Pan" - ένα πιάτο) - Compass Feng Shui, που αποτελείται από 1-36 ομόκεντρων κύκλων με 24 σημεία κατά μήκος της εξωτερικής στεφάνης του , κάθε δακτύλιος ορίζει μια πτυχή του Φενγκ Σούι. Lo-Pan - μια αποθήκη όλα τα γήινα συμφέροντα και τις κατευθύνσεις. Χρησιμοποιείται για να λάβει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη γη ή εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την προετοιμασία των geomantic πίνακα.
Lotus - το λουλούδι της χαράς - το σύμβολο της διδασκαλίες του Βούδα. Το εργοστάσιο αξίζει τις ρίζες της στην λάσπη, αλλά ανεβάζοντάς το λουλούδι για να το φως. Ο ιερός λωτός έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές του κινεζικού λαού, ιδίως εκείνων που Βουδισμού πρακτική. Είναι απεικονίζεται συχνά λεπτώς και μεγαλοπρεπώς ραγδαία αύξηση πάνω από το σκοτεινό νερό, συμβολίζοντας την εκπληκτική καθαρότητα μεταξύ των μολυσμένο περιβάλλον. Αυτό το λουλούδι συμβολίζει το καλοκαίρι, ένα λουλούδι, που γεννήθηκε από την αγαπημένη του Βούδα Padmasambhava (cm). Εικόνες ή λωτού λουλούδια στο σπίτι χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια ήρεμη, χαλαρή ατμόσφαιρα, και την αφύπνιση της συνείδησης πνευματικό.
LO-SHU (ή το μαγικό τετράγωνο) - Το σύγχρονο σύμβολο Ba-Gua έχει σχέση με το διάγραμμα LO SHU.
HORSE - ακριβώς όπως ένας ελέφαντας, ένα από τα επτά θησαυρούς του Βουδισμού, που συμβολίζει την ταχύτητα, αντοχή, χαρά, ζωή, αισιοδοξία, καλή φήμη και επιμονή, καθώς και οι Κινέζοι είναι συχνά σε σύγκριση με τα έξυπνα παιδιά μικρά άλογα. Δεν είναι ένα ουράνιο πλάσμα, αλλά, παρόλα αυτά, λόγω των ευγενών ιδιοτήτων τους είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων.
LOVE - στενή και βαθιά αίσθηση, αγωνίζονται σε άλλο πρόσωπο, την ανθρώπινη κοινότητα, ή η ιδέα. Στην αρχαία μυθολογία και την ποίηση - την κοσμική δύναμη, η δύναμη της βαρύτητας.
LYUSHISY GUA - hexagrams - το ειδικό γραφικό χαρακτήρες, που αποτελείται από έξι ένας πάνω από τα άλλα χαρακτηριστικά των δύο τύπων - split και συνολικά - σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, που καταρτίζονται με τον συνδυασμό των οκτώ βασικών trigrams.
Μαγικό τετράγωνο - βλέπε LO-SHU.
Magnolia - (όπως η ορχιδέα), συμβολίζουν τη γλυκύτητα, την αγάπη και φινέτσας.
MANDALA (khilkora) - τέχνη, εμφανίστηκε στο Θιβέτ και έχουν μεγάλη επιρροή. Με γεωμετρικό ρυθμό του, που δημιουργήθηκε από λαμβάνοντας υπόψη τη νομοθεσία της αλληλεπίδρασης των ροών ενέργειας γύρω μας, Mandala να εναρμονίσει το χώρο γύρω τους, για να τεθεί σε απήχηση με τα υψηλότερα επίπεδα των πραγματικότητα.
MASLYANICHNOE ΔΕΝΤΡΟ - και το υποκατάστημα θα σηματοδοτήσει τον κόσμο, ειρηνικό και ήσυχο χρόνο, ευημερούσα βασιλείας και τη διακήρυξη της ειρήνης.
BEAR - αναφέρεται στο θάρρος και τη δύναμη, και οι εικόνες του κρέμασαν στην είσοδο του σπιτιού είναι μια αποτελεσματική άμυνα κατά διαρρήκτες.
MONTH - εκπροσωπούμενη από την ζωδιακού κύκλου, με τη συνήθη ουράνια σημεία: μερικές φορές ως ένας άνθρωπος με φτερά, λουλούδια, φρούτα, ή τα ζώα.
Mystical KNOT - σύμβολο της ατέλειωτο κύκλο της τύχης.
NADA YOGA - Θιβέτ μυστική διδασκαλία του αντίκτυπου των ήχων με τον έξω κόσμο.
ΠΥΡΚΑΓΙΑ - είναι ένα από τα πιο ισχυρά στοιχεία, έχει τεράστια δύναμη και μπορούν πάντα να βρεθούν εκτός ελέγχου. Η ίδια η φωτιά δεν υπήρχε - χρειάζεται συνεχή στήριξη. Και για τον ίδιο λόγο αρκετά ευάλωτα στη φωτιά - είναι για να της στερήσει το οξυγόνο και αυτός εξαφανίζεται. Παρ 'όλα αυτά, είναι πολύ ισχυρό και ισχυρό στοιχείο της ζωής και το πνευματικό, συμβολίζει το ίδιο δεν είναι μόνο η φωτιά, αλλά και όλων των ειδών τις πηγές φωτός: τον ήλιο και ένα φλας των κεραυνών, τους ηλεκτρικούς λαμπτήρες και το φως κεριών.
Orchid - (όπως στο Magnolia), συμβολίζουν τη γλυκύτητα, την αγάπη και φινέτσας.
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - συμβολίζοντας ένα λουλούδι - Χρυσάνθεμα.
Peacock - Ομορφιά και αρχοντιά - νοείται η λατρεία του Queens. Με ρέει ουρά, - υπερηφάνεια, ματαιοδοξία, και μερικές φορές μια ευχάριστη εμφάνιση, αλλά ένα ανόητο άνθρωπο. Για αιώνες, χάρη στην όμορφη αποχρώσεις των φτερών ουρά του, το παγώνι συμβόλιζε τον επίσημο τίτλο, ειδικά κατά τη διάρκεια της βασιλείας της δυναστείας των Μινγκ.
ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ GODS - (βλέπε GODS) - κινεζική θρησκείας είναι ένα μίγμα του Βουδισμού, Taoism και λαϊκές δοξασίες. Πάνθεον των κινεζικών θεών, είναι αρκετά μεγάλη, και η κατανόηση της το όλο θέμα απαιτεί πολύ σοβαρά υπόψη. Υπάρχουν κάποιοι θεοί οι οποίοι τίμησαν, και σε άλλες χώρες όπου άλλοι κλάδοι του Βουδισμού. Έτσι πολλοί θεοί, Βούδες και Μποντισάτβα, που περιγράφονται εδώ μπορούν να εκπροσωπούνται σε διάφορες μορφές σε άλλους πολιτισμούς.
Ροδάκινο - η κινεζική σύμβολο της αιωνιότητας, της υγείας, της μακροζωίας και το γάμο. Ο αρχαίος μύθος περιγράφει το δέντρο ροδάκινο των θεών, που μεγάλωσε στους κήπους της Βασίλισσας της Δύσης, Hsi Wang Mu και έφερε καρπούς της αιώνιας ζωής κάθε τρεις χιλιάδες χρόνια, η οποία έδωσε δύναμη των δεκαοκτώ Immortal, και την αθανασία του Θεού κατέβηκε από το αθάνατο ροδάκινο. Πίνακες που απεικονίζουν το θεό, Sau Seng Kung, με ένα ροδάκινο στο χέρι του - ένα δημοφιλές δώρο προς τον επικεφαλής της οικογένειας, γιατί συμβολίζει την μεγάλη διάρκεια ζωής και τη μακροζωία.
PI CAN - ο πατέρας του θεού του πλούτου TZAY SHEN Ye.
Peonies - ένα λουλούδι της χαράς - ένα μαγευτικό παιωνία αποτιμάται ιδιαίτερα στην Κίνα και δικαίως αποκαλείται "βασιλιάς των λουλουδιών". Είναι επίσης γνωστή ως το άνθος του πλούτου και τιμά, συμβολίζοντας το στοιχείο Yang, άνοιξη, αγάπη και στοργή. Όταν ανθοφορία Peony θάμνος, θεωρείται καλός οιωνός, και ως εκ τούτου να προσπαθήσουμε να αυξηθεί κοντά στο σπίτι.
PYRAMID - στέκεται, υπάρχει ένα σημάδι της δόξας και τη μνήμη του καλού αυτοκράτορα? Ψέματα ή την ανάκληση, σημαίνει την καταστροφή των βασιλείων, η αρχή και το τέλος της ζωής του ανθρώπου.
Ευτυχία FRUIT - (βλέπε) Ροδάκινα, πορτοκάλια, ρόδια, persimmons.
Οπωροφόρων δένδρων και μακροζωία - οι τέσσερις εκ των οποίων: (βλέπε) μπαμπού, Pine, δαμάσκηνα και αχλάδια.
Φρούτα και λουλούδια - ήταν γεμάτα καλάθι ή κέρας της Αμάλθειας σημαίνει την ομορφιά της φύσης, την αφθονία των φρούτων και γης.
SINGING THE WIND - (βλέπε) Air καμπάνες.
ΠΤΗΝΑ χαρά και ευτυχία - εκτός από Phoenix και ένα γερανό, κάποια άλλα φτερωτό πλάσματα επίσης συμβολίζουν τη χαρά, την ομορφιά και την ευτυχία - φασιανούς, παγώνια, Imperial πάπια, Κόκκορας.
PODKOVA - σύμβολο της καλής τύχης, την ευημερία και αφθονία.
Όπλο - ένα πολύ ισχυρό σύμβολο για να αντικατοπτρίζει την sha chi, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή.
JOY - συμβολίζοντας την φρούτων - Κάκι.
Νεροχύτες (twisted κέλυφος) - το σύμβολο της καλής τύχης, της ευημερίας, ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα ταξίδια και ταξίδια.
FISH - ένα σύμβολο της επιτυχίας και του πλούτου.
ACS (ACS SENG KUNG) - ο Θεός της αθανασίας, Longevity, κατέχει ροδάκινο στο ένα χέρι, και ένα άλλο - ραβδί ταξιδιώτη, συνοδεύεται από ένα ελάφι. Συνήθως απεικονίζεται με τρία FUKom και τα κρεμμύδια.
SACRED ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - δείτε το δράκους, το Phoenix, Tiger, Tortoise είναι ότι έχουν μια ιερή την ψυχική δύναμη και συμβολίζουν τις διάφορες πτυχές της ευτυχίας.
SIDDHARGHA Σιντάρτα - ο ιδρυτής του Βουδισμού.
ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ - Κινέζικα πεποιθήσεις βασίζονται στη φαντασία και ζουν ολόκληρες γενιές "δεισιδαιμονία" ότι οι περισσότεροι που εκφράζεται σαφώς σε ένα ευρύ φάσμα των συμβόλων της ευτυχίας και της ευημερίας. Βασίζονται σε αρχαίους μύθους, λαογραφία, παραδοσιακές πρακτικές (Ταοϊσμός, Βουδισμός, Κομφούκιου) και η μεγάλη ιστορία της Κίνας, η οποία έχει περίπου 4500 χρόνια. Συμβολισμός στην κινεζική κατανόηση επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής και επηρεάζει κάθε σημαντικό γεγονός του εορτασμού του φεστιβάλ σε γάμους, γεννήσεις, θάνατοι.
Feng shui, ερμηνεύοντας το περιβάλλον, χρησιμοποιεί το συμβολισμό για να οριστεί η "καλή" και "κακά" δομικά στοιχεία. Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία αυτά στο σπίτι ή το γραφείο είναι ένα καλό εργαλείο για τη διόρθωση των αρνητικών Φενγκ Σούι. Πολλοί Κινέζοι πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν τουλάχιστον λίγες οι εν λόγω χαρακτήρες. Η ευτυχία στην κατανόηση τους δεν είναι μόνο υλικό πλούτο, αλλά και την παρουσία των παραγόντων όπως η καλή υγεία, ένας αριθμός από τους γιους του που συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση, την ισχύ και το κύρος, την τιμή και επιτυχία στο έργο, καθώς και μια ήσυχη οικογενειακή ζωή.
PLUM - λουλούδι της χαράς - μαζί με την Peony, λωτός και χρυσάνθεμο συμβολίζουν τις τέσσερις εποχές (δαμάσκηνο αγώνες χειμώνα). Plum, λόγω της γεύσης και την καθαρότητα της αποτιμώνται ως ιδιαίτερα τα φρούτα του, από την οποία η απλή ματιά "στόμα ροή. Δαμάσκηνο είναι ένα σύμβολο της μακροζωίας επειδή τα λουλούδια του εμφανίζονται σχεδόν γυμνή και φαινομενικά άψυχο κλάδους, ακόμη και όταν το δέντρο έχει φτάσει σε ένα πολύ ώριμη ηλικία. Πιστεύεται ότι Lao Tzu γεννήθηκε κάτω από το δέντρο δαμάσκηνο.
ELEPHANT - ELEPHANT Αν και δεν είναι τόσο κοινά στην κινεζική τέχνη, είναι ωστόσο ένα σύμβολο της δύναμης, αήττητο και σοφία. Αυτό το ζώο - ένα από τα επτά θησαυρούς του Βουδισμού, και σε χώρες όπως η Ταϊλάνδη και η Ινδία, όπου η θρησκεία είναι πολύ διαδεδομένη, ο ελέφαντας θεωρείται ιερό ζώα.
DOG - σύμβολο του θάρρους, γενναιότητας, ανιδιοτέλειας και δικαιοσύνης (ένα ζευγάρι Fu σκυλιά - η αρμονία του Γιν και του Γιάνγκ).
Owl - λατρεύεται από το σημείο της σοφίας, το θάρρος και ολονυκτία, γιατί βλέπει στο σκοτάδι και ποτέ δεν κοιμάται τη νύχτα.
Κυρ - ένα σημάδι της αλήθειας, της αλήθειας, σοφία, διορατικότητα, τη γονιμότητα και την αφθονία των καρπών της γης.
PINE - Το πιο διάσημο σύμβολο της μακράς ζωής, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για ένα αειθαλές φυτό. Είναι φυτεμένο συχνά δίπλα από το κυπαρίσσι, και δεδομένου ότι δεν ξεθωριάζουν και είναι σε θέση να ανεχτούν ακόμα και την πιο σοβαρή παγετούς, είναι ένα σημάδι της αιώνιας φιλίας, αντέχουν σε όλες τις δοκιμές. Συχνά, αυτές βρίσκονται στην ποίηση και τα σχέδια του τοπίου σχετικά με το θέμα της πίστης και αφοσίωσης.
ΕΝΩΣΗ Τίγρης και Δράκος - βλ. Tiger.
Στίχοι - (ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο, νερό) - 5 Κινέζικα στοιχεία - ο ρυθμός είναι μια διαδοχή της ενέργειας που διαδέχονται ο ένας τον άλλο εποχές του χρόνου.
Γάμος - σύμβολο του καρπού - ροδάκινο.
Ευτυχία - ο θεός της ευτυχίας - η FCO, το σύμβολο του καρπού - πορτοκαλί.
SJ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - το ηλιακό ημερολόγιο, η δυναστεία του CR, η οποία άρχισε να ισχύει από 4000 χρόνια πριν. Η κύρια διαφορά μεταξύ του ημερολογίου Xia και σεληνιακό ημερολόγιο είναι ότι η πρώτη είναι ο ήλιος με τη μέρα και περιλαμβάνει, σύμφωνα με την κίνηση της Γης γύρω από τον Ήλιο και τη διαίρεση των μηνών που καθορίζεται από τη θέση της Γης στο circumsolar τροχιά του. Hsia Ημερολόγιο διακρίνεται επίσης από το γεγονός ότι συνδέεται στενά με τα πέντε στοιχεία.
SYANSHEN - ένας γνώστης της τέχνης του Φενγκ Σούι.
Talisman - ευημερία ενεργοποιητής, προσελκύοντας τη ζωή μας σε ένα συγκεκριμένο είδος της ενέργειας είναι ένα είδος μαγνήτη, προσελκύοντας ευνοϊκές ενέργειας και την εναρμόνιση τους, δημιουργώντας ένα ορισμένο μαγνητικό πεδίο.
Τάι Τσι - (βλέπε) Yin-Yang.
TIGER - revered αγριότητα σήμα, βιαιότητα, θυμός, οργή, εκδίκηση και ανελέητο οργή - σύμβολο της Στρατιωτικής Αξίας, η εικόνα που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των δαιμόνων και των αλκοολούχων ποτών τολμηρή. Στο Feng Shui, το ζώο εμφανίζεται ως 500-year-old λευκή τίγρης, η οποία συνδέεται με την Πράσινη Dragon.
Τρίγραμμα - μια σειρά διαδοχικών συνδυασμών του Γιν και Γιανγκ - στερεά και σπασμένα γραμμές. Κάθε ένα από τα trigrams έχει πολλές σημασίες και βρίσκεται γύρω από το Ba-Gua στην αρχαία και τη σύγχρονη παραλλαγή. Σύμφωνα με τη σύγχρονη ερμηνεία αυτών των δύο θέσεων από το αρχαίο Heavenly trigrams ακολουθία αποτελεί το ιδανικό του σύμπαντος, ενώ η σύγχρονη αλληλουχία των trigrams αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της ροής της ενέργειας στη γη και στρατηγικά σημαντική για την ανθρωπότητα στο σύγχρονο κόσμο.
LUCK (τύποι τύχη): κάρμα - Heaven τύχη καθορίζει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες ένα πρόσωπο έχει γεννηθεί? Feng Shui - τύχη γης, η τύχη του ανθρώπου, που καθορίζεται από την εκπαίδευση, τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη δέσμευσή της αριστείας, θετική σκέψη.
U-INS - το δίκαιο της αλληλεπίδρασης των πέντε στοιχεία: Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο και Νερό.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ - ένα Granat σύμβολο.
Πάπια - (βλέπε) IMPERIAL DUCK.
Φάση - που χρησιμοποιείται ευρέως έμβλημα της ομορφιάς και της ευτυχίας.
ΦΟΙΝΙΞ ή FEN Huang (Πυροσβεστική ή Κόκκινο Phoenix) - ένα ισχυρό σύμβολο της αναγέννησης και νέες ευκαιρίες. Στο Feng Shui είναι να δημιουργήσει ένα σύμβολο του Νότου, έτσι ώστε το σπίτι που αντιμετωπίζει την είσοδο σε αυτό, θα πάμε καλή τύχη, όπως η νότια - αυτό το καλοκαίρι, ζεστασιά, τη ζωή και το χρόνο της συγκομιδής. Τα σύμβολα του Φοίνικα είναι η φωτιά και το καλοκαίρι. Πτηνό πρέπει να έχει ελεύθερο χώρο εύκολα να σκαρφαλώνει στον ουρανό. Υψώνεται υψηλή και μύγες, ψάχνει για κίνδυνο και εξ αποστάσεως μάθηση των ειδήσεων.
MOON FAIRY - η θεά της ευτυχίας, αγάπη και χαρά.
Fu Xi - το θρυλικό κινεζική φασκόμηλο που έζησε στην εποχή της θήρας και της αλιείας κατά πάσα πιθανότητα για την τρίτη χιλιετία π.Χ.. Ε. Σύμφωνα με το μύθο, που μόλις είδε της Huang Ho ποταμό ήρθαν στην ξηρά τερατώδης χελώνα στην πλάτη του, που είχε κάποιο περίεργο χαρακτήρες: συνεχής (____________) και ασυνεχή (__ __). Βλέποντας αυτά τα σημάδια, σκέψη για την κίνηση των ουρανίων σωμάτων, και τους νόμους της γης, και παρατηρώντας σημάδια των ζώων και πουλιών, καθώς και οι αλλαγές στο σώμα τους, είχε γράψει, τα στερεά και διακεκομμένες γραμμές, όπως τα δύο θεμελιώδη χαρακτήρα της φύσης του σύμπαντος. Συνδέει με τα τρία, δημιούργησε τις οκτώ trigrams, καθένα από τα οποία αντανακλά μια συγκεκριμένη πτυχή της φύσης, της κοινωνίας και του ατόμου.
FCO - ο θεός της ευτυχίας, η οποία αντιπροσωπεύει το κεφάλι και τους ώμους πάνω από τα άλλα δύο (κρεμμύδι και ACS) και απεικονίζεται πάντα στο κέντρο.
Fung-LIN (κινέζικα μουσικά μενταγιόν) - ένα εργαλείο του Feng Shui, παρέχοντας μια τόνωση και καθαρισμού αποτέλεσμα. Στην παραδοσιακή τέχνη του Φενγκ Σούι που μελωδικό ήχο Fung-lin δημιουργεί ένα αόρατο μονοπάτι που συνδέει τον υλικό κόσμο από τον τομέα των αλκοολούχων ποτών.
FUTEN - Θείος άνεμος εκ των όπισθεν - Κινέζικα θεότητα που φέρνει καλή τύχη με τρόπους που προστατεύουν τους ταξιδιώτες από κάθε είδους πρόβλημα. Τα αριθμητικά στοιχεία για να λάβουν το δρόμο ως προστατευόμενη μασκότ.
Feng Shui (ή Funk-σόγια ή σόγια-Fung) - είναι η αρχαία κινεζική τέχνη και την επιστήμη του διαστήματος και της ενέργειας, η οποία ασχολείται με τα δικαιώματα και τα πάντα που το περιβάλλει ως μια ενιαία δομή και επιδιώκει να φέρει τη δομή για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αρμονία. Feng Shui - πρόκειται για δύο κινεζικές χαρακτήρες, που ονομάζονται τον αέρα και το νερό. Wind - είναι η ενεργειακή ροή του ουρανού, και η ροή των υδάτων στο χώρο της Γης, αλλάζει η τοπογραφία και obtachivaya μεγάλα βουνά. Φενγκ Σούι είναι ένα σύστημα για τη μέτρηση της ροής της ενέργειας στο χρόνο.
Feng Shui συνδυάζει την μυστικιστική και συμβολική παράδοση της «Ι Τσινγκ» (Βιβλίο των Αλλαγών) στις αρχές της οικολογίας, τους νόμους της αρχιτεκτονικής, τέχνης και σχεδιασμού. Σύμφωνα με Feng Shui, υγεία, ευτυχία και την ευημερία των ανθρώπων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το πώς η αποκατάσταση σπίτι και στο χώρο εργασίας του. Έτσι, ο σκοπός του Φενγκ Σούι είναι η δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον των ρευμάτων χώρο του χώρου και του χρόνου - για να βελτιώσει την ανθρώπινη μοίρα.
Feng Huang - βλέπε Phoenix.
Χρυσάνθεμο - λουλούδι της χαράς - συμβολίζει την πτώση, τη χαρά και την εύκολη ζωή είναι εξαιρετικά πολύτιμη στην Κίνα. Ειδικά κοινή έθιμο να δοθεί σε κάθε άλλο κατά τη διάρκεια των διακοπών κίτρινα χρυσάνθεμα, που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ευτυχίας.
Hott (τσάντα καμβά) - ο θεός του πλούτου, την ευτυχία, την ευημερία, διασκέδαση, ξεγνοιασιά.
Λωτός - ο καρπός - σημαίνει χαρά.
TZAY SHEN Ye - το πιο διάσημο θεός του πλούτου - που είναι σεβαστό σε όλο τον κόσμο και να εκπροσωπείται με δύο τρόπους: Η ειρήνη του Θεού του πλούτου και της στρατιωτικής Θεός του Πλούτου. Η καταγωγή είναι υποχρεωμένος σε δύο θνητούς: Τσάο Kung Ming και Pi Kanu.
Χρώμα της χαράς - υπάρχουν πέντε σημαντικές χρώματα - (cm), Peony, χρυσάνθεμο, Lotus, Magnolia, Orchid - η οποία είχε γίνει πολύ δημοφιλής στην Κίνα και συμβολίζει την καλή τύχη και πολλές φορές ευτυχής, και εκτίθενται στα σπίτια για τις διακοπές.
Qi - είναι το πνεύμα, την ενέργεια, ζωτικό χώρο, δύναμη ζωής, η οποία ισχύει για την ανθρώπινη ύπαρξη, πλύσεις όλες τις συνθήκες διαβίωσης και nonliving, η ενέργεια που μεταφέρει το νερό και τον αέρα, δημιουργεί τα βουνά, αποπνέει ζωή σε φυτά, δέντρα, άνθρωποι και να κάνει ένα πρόσωπο που πάει στο δρόμο Destiny Space Qi - μια ανάσα από την Green Dragon, και όπου έχει συσταθεί και συσσωρεύεται, μπορεί να βρεθεί τύχη.
CIKADY - έντομο, το καλοκαίρι "τραγούδι" που είναι τόσο λάτρης της Κίνας, θεωρείται αποτελεί σύμβολο αθανασίας και της ανάστασης. Στην αρχαιότητα, ήταν κοινή μεταξύ πλουσίων κινέζικα έθιμο να θέσει τζιτζίκι από νεφρίτη στο στόμα των νεκρών πριν την κηδεία να του δώσει αιώνια ζωή. Αντιπροσωπεύει επίσης την ευτυχία και την αιώνιας νεότητας, όπως είναι το μόνο εντόμων, που ζουν πάνω από δεκαεπτά χρόνια. Cicada από νεφρίτη είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των κατοίκων του Χονγκ Κονγκ, καθώς πιστεύεται ότι αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα εμπνέει μεγάλες ιδέες και συμβολίζουν τη ζωτικότητα της σκέψης.
Κύκλοι της δημιουργίας - μια σειρά από στοιχεία (στοιχεία), το οποίο με τη σειρά αλληλοενισχύονται.
ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ - μια σειρά από στοιχεία (στοιχεία), όπου αναστέλλει κάθε άλλο.
CHAO KUNG Ming - ο πατέρας του θεού του πλούτου TZAY SHEN Ye.
Μέρη του ανθρώπινου σώματος - σύμφωνα με το Βιβλίο των Αλλαγών, που ήταν μια συμβολική κωδικοποίηση των διαφόρων τμημάτων του ανθρώπινου σώματος. Έτσι, σύμφωνα με το σχόλιο Shogua Zhuang, Zhang 9, αντιστοιχεί στο κεφάλι τρίγραμμα Qian, Kun - στομάχι, Zheng - πόδι, Xun - ισχίο, Kang - αυτιά, Li - τα μάτια του, Gen - χέρια Dui - στόμα. Juniors trigrams (δηλαδή, δεν Qian και Kun), Shao Yung συνδέεται επίσης με τις ακόλουθες Lie τομείς - την καρδιά, Kang - νεφρά, Zheng - Ήπαρ Dui - φως, Gen - σπλήνα, Xun - κόκκυγα.
ΧΕΛΩΝΕΣ - Μαύρη Χελώνα - μέσα τεμπελιά, η βραδύτητα, αγνότητα και την καθαρότητα. Εικονίζεται δίπλα στην Αφροδίτη σημαίνει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να μείνετε σπίτι. Χελώνα - ένα από τα τέσσερα ιερά ουράνια πλάσματα, τα οποία θεωρούνται ιερά ζώα.
HONOR - ΓΡΑΝΑΤΗΣ σύμβολο - φαίνεται μια γυναίκα σε ένα δάφνινο στεφάνι, με ένα δόρυ και δάφνη κορώνες, ή με ένα κλαδί ελιάς και ένα κέρας της Αμάλθειας στα χέρια του.
Chu-Shi - μεταφράζονται από την κινεζική "έξω από την εμπειρία μας" - παράλογο μεθόδων του Φενγκ Σούι.
CHI LIN - δείτε το Μονόκερος.
CHUNG KUEY - την προστασία του Θεού - αλλά η επιτυχία, ευτυχία και πλούτο, οι Κινέζοι πιστεύουν ότι θα πρέπει να προστατεύονται από τις επιβλαβείς εξωτερικές επιρροές, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο έκκληση για την προστασία των θεών, και ιδίως οι Θεοί του Πολέμου Chung Kuey συχνά απεικονίζεται με ένα βαρέλι κρασί και θεωρείται καλή izgonitelem δαίμονες.
SHA ενέργειας - επικίνδυνα αντικείμενα στόχο σας, (τα λεγόμενα βέλη δηλητήριο).
ΚΑΠΕΛΑ - και ένα καπέλο είναι ένα σημάδι της ελευθερίας, της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας: cushioned άκρα και δαντέλες, κεντητά σταυρό, με δύο κορδέλες ή φούντες κρέμονται, νοείται η αξιοπρέπεια των ιερείς και αρχιερείς. Καπέλο δεν μια μπάντα και η άκρη είναι ένα σημάδι της Κύκλωπες. Δύο πανομοιότυπα καπέλα και αστέρια πάνω τους, σημαίνει Κάστωρ και Πολυδεύκης.
Shifu (Sifu) - δάσκαλος.
Chi ενέργεια - η ενέργεια όλων διακινούνται, "θεία αναπνοή", "ζωτικότητα", "ζωτικότητα", αυτή είναι η δύναμη της ζωής, παλλόμενη σε όλα τα έμβια όντα, αθέατη, τους γεμίζει με ενέργεια και κίνηση.
"Βέλη Poison" - τη δομή, συμβολικά "σκοτώσει" ωφέλιμη ενέργεια (στερεά μπροστά ξύλο, η γωνία του μεγάλου κτιρίου, ευθύς δρόμος, δορυφορικά πιάτα, πύργοι, την ηλεκτροδότηση, κ.λπ.).
Αισθάνονται Jang Yoon »- κοινώς γνωστή ως ο ιδρυτής του Φενγκ Σούι. Είναι επέζησε από τα γραπτά του, το οποίο επιβίωσε μέχρι τις μέρες μας. Master Yan Yuen Tsang, ήταν ο κύριος σύμβουλος στην αυλή του αυτοκράτορα Hui Collet (888 gg. Π.Χ.. E.). Τα βιβλία του έχουν γίνει βασικά κείμενα σχετικά με την οποία επισημοποιήθηκε ολόκληρες γενιές των οπαδών του αργότερα το σύστημα των γνώσεων.
ANCHOR - ένα ή δύο, βάλτε μια καλή ελπίδα, καλή ελπίδα, και κέρδισε νίκες στη θάλασσα. Δύο άγκυρα και τα δελφίνια γύρω obvivshiysya τους - είναι ένα σημάδι της ειρήνης, της ηρεμίας και της συνολικής συνοχής.
Yang - το κύριο σύμβολο του αρσενικού στοιχείου Yang είναι ένα κόκκορα, καθώς και η Peony λουλούδι. YANG - φωτεινό και ενεργό, συμβολίζει τον ουρανό, το φως, δύναμη, θετική ενέργεια, το Dragon. Ποιοτικά χαρακτηριστικά του - άνδρες, ισχυρή, βαρύ, σκληρό, ζεστό, ζεστό, κίνηση, ζωντανός, ακόμα και αριθμούς. Στο Feng Shui Yan παρουσίασε τα βουνά και τις μορφές δράσης.
Janske Geomancy - την επιστήμη της σύνδεσής τους με τους τομείς της κατοικίας ή οποιασδήποτε άλλης δομής - μπορεί να χωριστεί σε εσωτερικές και εξωτερικές. Εξωτερικές εργασίες με τις μορφές του εδάφους γύρω από το έδαφος, η εξωτερική αρχιτεκτονική του σπιτιού, κλπ. Εσωτερική Geomancy επικεντρώθηκε στις λειτουργίες διανομής για τις περιοχές του σπιτιού και της θέσης των αντικειμένων σε κάθε δωμάτιο.


http://pravdaskop.ru/

No comments:

Post a Comment