Tuesday, October 27, 2015

Βασικά στοιχεία της αριθμολογία.


Οι αριθμοί για το καύκαλο χελώνας.
Όπως μπορεί να έχετε ήδη παρατηρήσει, υπάρχουν πολλές πτυχές της αστρολογίας, Feng Shui, αλλά το μαγικό τετράγωνο τους φέρνει όλους μαζί. Σύμφωνα με το μύθο, το μαγικό τετράγωνο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα περίπου τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν. Ένας κύριος
με το όνομα Φου Τσι κέρδισε την αγάπη Λαϊκού Κόμματος και αποδοχής για το τι έχει ενισχύσει το ποτάμι Lo, προηγουμένως ξεχειλίζει, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στους κατοίκους της περιοχής.
Φορά, όταν Fu Qi Σάβ στο διαλογισμό για την όχθη του ποταμού, είδε μια χελώνα, ανιχνεύσει από το νερό. Στο κέλυφος του, είδε ένα ασυνήθιστο σχήμα του σταγονίδια νερού, το οποίο ήταν πολύ ενδιαφέρον. Χελωνόστρακο διαμορφώνεται όπως το λάθος πλατεία, διαιρούμενο σε εννέα μέρη, και σε κάθε σταγόνα νερού πήρε μορφή με τη μορφή του, ορισμένα στοιχεία - από 1 έως 9. Ποια ήταν η έκπληξη ήταν ότι αυτό το τετράγωνο του αθροίσματος των αριθμών που απεικονίζονται, που λαμβάνονται σε οποιαδήποτε κατεύθυνση - καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως - πάντοτε ίση με δεκαπέντε.
Βασικές αρχές του Feng Shui - Ψηφιακή πλατεία, η οποία είδε Fu Qi
Fig. Ψηφιακή πλατεία, η οποία είδε Fu Qi.
Μετά το περιστατικό, Fu Qi, συγκέντρωσε τους επιστήμονες να δημιουργήσει ένα εξίσου αρμονική σύστημα, γεγονός που εξηγεί την εικόνα του κόσμου, λαμβάνοντας υπόψη τα επιτεύγματα όλων των γνωστών κατά τη στιγμή της φιλοσοφικές διδασκαλίες. Κάθε ένα από τα εννέα αριθμούς "μαγικό τετράγωνο» δόθηκε για να καθοριστεί η σχέση με την "Yin-Yang", κάθε αριθμός εντοπίστηκε σε ένα από τα πέντε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά, γη και μέταλλο) και μια από τις οκτώ κατευθύνσεις. Κατά συνέπεια, κάθε αριθμός ήταν ένα σύνολο ιδιοτήτων ειδικά σε ένα συγκεκριμένο είδος ενέργειας qi.
Φέρνοντας όλης αυτής της γνώσης μαζί, Fu Qi βοήθησε να δημιουργήσει ένα ισχυρό φιλοσοφικό σύστημα, το οποίο στη συνέχεια έδωσε την κινεζική ένα κλειδί για την κατανόηση των νόμων του σύμπαντος. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να αποκαλύψει τα μυστικά με το κλειδί σας - Αστρολογία του Φενγκ Σούι.
Εννέα από το μαγικό τετράγωνο των αριθμών που σχετίζονται με τις εννέα πλέον σημαίνοντες αστέρια και πλανήτες: τον Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος, Άρης, Ποσειδώνας, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Πιστεύεται ότι οι διαφορετικές εκδοχές της σχετικής θέσης αυτών των ουρανίων σωμάτων αντικατοπτρίζονται στον τρόπο διεξαγωγής των εννέα qi αριθμούς.
Ποιο είναι το ετήσιο αριθμό και τον τρόπο υπολογισμού.
Το ποσοστό αυτό αντικατοπτρίζει τον ετήσιο αριθμό σας, μπορεί να πει πολλά για τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα σας. Για παράδειγμα, ένας άνδρας, ο ετήσιος αριθμός των οποίων - οκτώ, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αυτή η φύση είναι ισχυρή, σκόπιμη, και αν κάποιος ετήσιος αριθμός - έξι, τότε έχουμε να κάνουμε με κάποιον πολύ ειλικρινής, γεμάτη από βαθιά εσωτερική αξιοπρέπεια. Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά είναι εγγενείς στον άνθρωπο από τη γέννηση μέχρι το θάνατο.
Γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά του ετήσιου αριθμού τους, μπορείτε να προγραμματίσετε το μέλλον με αυτοπεποίθηση τις υποθέσεις τους. Για παράδειγμα, εάν ο αριθμός σας - ένα, σας συνιστάται να κάνουν καριέρα σταδιακά, χωρίς βιασύνη. Αν συγκρίνουμε με το νερό, ένα σημείο το οποίο είναι ο υπ 'αριθμόν ένα, μπορείτε να φανταστείτε ένα μικρό ρυάκι που ρέει και οι ίδιες ροές αργά την πάροδο του χρόνου να καταστεί πλήρες και να ρέει ποτάμι επίπεδο. Και αν κάποιος κοντά σε σας που έχει ο ετήσιος αριθμός τρία, τότε ξαφνικά έκρηξη κ.λπ., μην προσπαθείτε να καλύψει τη διαφορά με αυτόν στην ταχύτητα: αργότερα, όταν θα κατέβει από τον αγώνα, είστε ακόμη σίγουροι και σιγά-σιγά θα αποκτήσουν δύναμη.
Αν θέλετε να υπολογίσουν το ετήσιο αριθμό τους, κάντε το εξής. Λεπτομέρειες για το έτος γέννησης σας και διπλώστε τα δύο τελευταία ψηφία έως το ποσό που εμφανίζεται ψηφίο. Για παράδειγμα, αν έτος γέννησης σας - 1962, στη συνέχεια, 6 +2 = 8. Εάν η πρώτη προσθήκη του διψήφιο αριθμό που προκύπτει, επαναλάβετε τη διαδικασία με το ποσό που έλαβε. Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί το 1969, στη συνέχεια, 6 +9 = 15 1 +5 = 6.
Στη συνέχεια, αν έχετε γεννηθεί στο χρονικό διάστημα από 5 Φεβρουαρίου 1900 και 4 Φεβρουαρίου, 2000 (συμπεριλαμβανομένης), που αφαιρούν από τον αριθμό 10 - και θα λάβετε τα προσωπικά ετήσιος αριθμός σας. Για τα άτομα που γεννήθηκαν μετά την ημερομηνία αυτή, το ποσό θα πρέπει να αφαιρείται από 9. Έτσι, για έναν άνθρωπο που γεννήθηκε το 1969, ο ετήσιος αριθμός - 4 (6 +9 = 15,1 +5 = 6, 10-6 = 4). Για έναν άνθρωπο των οποίων η ημερομηνία γέννησης - 4 Ιουλίου του 2003, ο ετήσιος αριθμός είναι ίσος με 6 (0 3 = 3, 9-3 = 6). Έτσι, μάθετε τι ετήσιο αριθμό σας, κοίτα, ποια είναι τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που σχετίζονται με τον αριθμό.
Ανατολή ημερολόγιο, σε αντίθεση με την Ευρώπη, καταμέτρηση ξεκινά το νέο έτος από την 1η Ιανουαρίου, αλλά με 3, 4 ή 5 Φεβρουαρίου. Έτσι, αν έχετε γεννηθεί κατά το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 31 και 3, 4 ή 5 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος αριθμός σας θα είναι η ίδια με εκείνη του εκείνους που γεννήθηκαν πριν από ένα χρόνο. Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί 10 Ιανουαρίου του 1958, ο ετήσιος αριθμός σας, θα ήθελα κάποιος που γεννήθηκε το 1957.
Ιδιότητες που συνδέονται με τον ετήσιο αριθμό.
Η πιο παραγωγική θέση ζωής
Πεδίο εφαρμογής των συμφερόντων, το επάγγελμα
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας
1. Σταδιακή πρόοδος, η συσσώρευση των δυνάμεων.
Ευελιξία. Art. Φάρμακο.
Αυτοσυγκράτηση. Πνευματικότητα.
2. Επιμονή, εμμονή, αυτο-βελτίωση.
Σπίτι, μια οικογένεια. Εργάζονται με τους ανθρώπους. Φροντίδα για τους άλλους ανθρώπους.
Πρακτικότητα. Η εξάρτηση από συγγενείς. Μέριμνα.
3. Η ταχεία επιτυχία, ενθουσιασμό.
Επιστήμη. Σχέδιο. Art.
Φιλοδοξία. Ενθουσιασμό. Δραστηριότητας. Δυναμισμό.
4. Βρείτε αρμονία. Προσεκτικό σχεδιασμό της δράσης.
Μέσα επικοινωνίας. Πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών. Μεταφορών, των ταξιδιών.
Ευαισθησία. Εμμονή. Εμμονή. Προσδιορισμός.
5. Κινητικότητα. Χρησιμοποιώντας όλες τις ευκαιρίες για την επιτυχία.
Πολιτική. Βιομηχανία τροφίμων. Επιχείρηση
Κύρος. Αγάπη στα άκρα. Υψηλή ηθική ιδιότητες.
6. Προοπτικής Διερεύνησης. Ευταξία στην επίτευξη του στόχου.
Διαχείριση. Διοίκηση. Ηγετικές θέσεις.
Το εσωτερικό αξιοπρέπεια. Αξιοπιστία. Αξιοπρέπειας.
7. Για το μέλλον. Εμμονή. Οικονομικών.
Entertainment. Επιχείρηση.
Γοητεία. Νεολαία πνεύμα. Η ευκολία της επικοινωνίας.
8. Αναζήτηση για νέες ευκαιρίες. Κινητικότητα.
Real estate. Εμπόριο. Επενδύσεις.
Επιμέλεια. Intelligence, ορθολογισμού. Η ευκολία της επικοινωνίας.
9. Αιφνίδια περιόδους βίαιων δραστηριοτήτων.
Εμπόριο. Δημόσια σφαίρα.
Πάθος. Περηφάνια. Η ταχύτητα της αντίδρασης.
Ποιος είναι ο αριθμός των μηνών και τον τρόπο υπολογισμού.
Ο αριθμός αυτός συνδέεται άμεσα με τις σκέψεις και τα συναισθήματα του ανθρώπου. Σχετικές χαρακτηριστικά σημαντικό να γνωρίζουμε ότι θα ήταν ευκολότερο να αναλύσει και να προβλέψει τη συμπεριφορά τους σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα των προσωπικών σχέσεων.
Για παράδειγμα, εάν σας τον αριθμό των μηνών - τρεις, τότε πιθανότατα θα είναι απλή και ειλικρινής άνθρωπος. Δεν αξίζει να περιμένουν για μια ειδική λιχουδιά. Και αν σας συνομιλητής του μήνα - τέσσερις, μπορεί να παραμορφώσουν συμπεριφορά σας, γιατί είναι μάλλον ύποπτη. Η γνώση γι 'αυτό και δεν θέλουν να τον προσβάλω, μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τη συμπεριφορά τους.
Ένα άλλο παράδειγμα. Πάρτε ένα ζευγάρι των μηνών με τον αριθμό εννέα και πέντε. Κοιτάζοντας το πρότυπο της αλληλεπίδρασης των πέντε στοιχείων (βλ. παρακάτω), μπορούμε να δούμε ότι η σχέση τους (Fire - Γη) αρκετά αρμονική. Ωστόσο, αυτός που έχει το μηνιαίο αριθμό 5, είναι κατηγορηματική, με τις αποφάσεις του, βρίσκει φύση αυταρχικότητα, ενώ το ένα με το μηνιαίο αριθμό 9, παρορμητική και συναισθηματική. Σχέσεις σε αυτό το ζευγάρι είναι γεμάτη αντιπαραθέσεις, οργή και αγανάκτηση, ειδικά αν περισσότερο κύρος στη φύση αρχίζει να επικρίνουν σύντροφο του.
Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να αναπτύξει μια τέτοια συμπεριφορά που θα πρέπει να περιορίζεται από την αντίφαση των ειδών. Για παράδειγμα, σε μια κατάσταση σύγκρουσης οι δύο πρέπει να σταματήσει και να αναβάλει την αποσαφήνιση των σχέσεων μέχρι την επόμενη συνεδρίαση (ή, τουλάχιστον μέχρι το πρωί), έτσι ώστε αργότερα, όταν υποχωρούν τα συναισθήματα, τα μέρη θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία.
Πώς να υπολογίσει μηνιαίο αριθμό σας.
1
4
7
8
(γη)
2
5
8
2
(γη)
3
6
9
5
(γη)
Κάθε Φεβρουάριο και τον Νοέμβριο αρχίζει με τον αριθμό της Γης. Για να βρείτε τον αριθμό της Γης, τον Φεβρουάριο ή τον Νοέμβριο του έτους της γέννησής σας, θυμηθείτε τον ετήσιο αριθμό του, εντοπίστε την στο καθεστώς που παρουσιάζονται ανωτέρω, στη συνέχεια, μετακίνηση δεξιά κατά μήκος της γραμμής, να βρείτε τον αντίστοιχο αριθμό της Γης (δεδομένου του δεξιά στήλη). Αριθμός μηνών κάθε χρόνο μειώνεται κατά το ένα: έτσι, εάν Φεβρουαρίου - είναι η 2 μηνών, Μάρτιος -1 ο, Απρίλιος - 9 ο (δεδομένου ότι ο κύκλος συνεχίζεται), κ.λπ. Για παράδειγμα, για κάποιον που γεννήθηκε 21 του Ιουλίου του 1953, ο ετήσιος αριθμός (έχουμε ήδη βρεθεί νωρίτερα) είναι 2, και μηνιαία - 6 (σκεφτείτε το Φεβρουάριο του 1953, έρχονται στη δεύτερη στήλη αριθμό 2. Ιουλίου στην προκειμένη περίπτωση είναι ο αριθμός 6 ).
Δεδομένου ότι το ημερολόγιο είναι διαφορετική από την Ανατολική Ευρώπη για λίγες ημέρες έως μήνες, αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 3 και 6 αριθμούς για το δυτικό ημερολόγιο, πρέπει να περιηγηθείτε με τον προηγούμενο μήνα σχετικά με το ανατολικό ημερολόγιο. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να μάθουν για τη φύση των γειτόνων τους ή τα πρόσωπα με τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Ιδιότητες της ανθρώπινης φύσης, που συνδέονται με το μηνιαίο αριθμό.
Νοοτροπία
Communicate
Συναισθήματα
1. Αντικειμενικότητα. Ανεξαρτησία. Ορθολογισμού.
Ζωντάνια. Διαφάνεια. Φυσικότητα.
Βαθιά. Δυνατός. Να μην εμφανίζονται μακριά.
2. Regularity. Πρακτικότητα. Realness.
Μέριμνα. Διακριτικότητα. Ευαισθησία.
Αφοσίωση. Εξάρτηση. Ευγένεια.
3.Vernost ιδέα. Ακρίβεια. Dreaminess.
Ειλικρίνεια. Ακεραιότητα. Αυτοπεποίθησης.
Εμπιστοσύνης. Ενθουσιασμό. Έντονα συναισθήματα.
4. Impressionability. Δημιουργικότητα. Πρωτοτυπία.
Συνοχή. Εμμονή. Ασυμβίβαστη.
Τρυφερότητα. Ευαισθησία. Συναισθηματισμούς.
5. Ευθύτητα. Συγκέντρωση. Εμμονή.
Κύρος. Αυτοσυγκράτηση. Προσφυγών.
Μεταβλητότητα. Προσδιορισμός. Η δίψα για την κατανόηση.
6. Οργάνωση. Διαίσθηση. Αποφασιστικότητα. / P>
Ειλικρίνεια. Προσοχή. Σεβασμός.
Ελέγχου. Αξιοπρέπεια. Αυτοσυγκράτηση.
7. Mainstreaming. Θετικότητα. Glitter.
Γοητεία. Ελκυστικότητας. Playfulness.
Η επιθυμία να κερδίσει την καθολική αγάπη. Self-απορροφηθεί.
8. Γρήγορος. Intelligence. Ενθουσιασμός.
Σαφήνεια. Πειστικότητα. Αυτοπεποίθησης.
Νηφαλιότητα. Τρυφερότητα. Αλλαγή νοοτροπίας.
9. Insight. Αυθορμητισμό.
Πάθος. Εκφραστικότητα.
Θυμός. Παρορμητικότητα.
Ποιος είναι ο αριθμός των αξονικών και τον τρόπο υπολογισμού.
Ο τελευταίος αριθμός των κωδικό σας θεωρείται το κύριο, ή αξονική, και παράγεται από τους δύο πρώτους αριθμούς - στις ετήσιες και μηνιαίες αριθμοί (αριθμοί). Είναι σχέση με την υψηλότερη έκφραση της προσωπικής ενέργειας Ζωτική σας, που σχετίζονται με αυτό που είναι η πρώτη εντύπωση που κάνετε στους ανθρώπους.
Αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο, για πρώτη φορά, μπορούμε να κρίνουμε ότι για πρώτη φορά από το οποίο προέρχεται από αυτόν το υψηλότερο Ζωτική ενέργεια, - αυτές οι ιδιότητες είναι αμέσως εμφανής. Στη συνέχεια, με τα πιο οικεία, αρχίζει να εκδηλώνει την ενέργεια του μήνα, και μόνο όταν είναι πολύ παλιά και καλά γνωρίζουν οι άνθρωποι, θα αρχίσουμε να την προκήρυξη πιο βαθιά εκδήλωση της ενέργειας - ενέργεια του έτους.
Αυτά τα στρώματα της ενέργειας μπορεί να είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους, έτσι ώστε έχουμε την τάση να err, να κρίνει τους ανθρώπους μόνο την πρώτη εντύπωση, και έχουν εκπλαγεί από το γεγονός, τελικά, εσωτερικές, βαθιά τους εκδήλωση της ετήσιας ενέργειας. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι, ο αριθμός των οποίων - εννέα, ο αριθμός των μηνών - τρία, και πάνω από τον αριθμό - ένα (931), μπορεί εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια ήσυχη και απλή. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ενεργή, βίαιη φύση.
Αν κύριο αριθμό σας των δεικτών είναι διαφορετική από την εσωτερική τις ενέργειές σας, που σημαίνει ότι μπορείτε να με διάφορους τρόπους να εκφράσουν τις απόψεις τους στην εργασία και στο σπίτι. Ο άνθρωπος με τον κωδικό 748 μπορεί να είναι έξυπνος, επιτυχημένη σταδιοδρομία, και τα σπίτια να προσφορών και συγκινητικά ευάλωτοι. Ο παρακάτω πίνακας περιέχει τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του τι μπορεί να είναι φορείς διαφορετικών κύρια (αξονική) αριθμοί στο επάγγελμα.
Computed αξονική αριθμός εξής. Συγκρίνετε το μηνιαίο αριθμό σας με τον αριθμό 5. Εάν είναι μεγαλύτερη από 5, αφαιρείται το 5 από το μηνιαίο αριθμούς τους, και στη συνέχεια αφαιρέστε το αποτέλεσμα από τον ετήσιο ρυθμό τους. Αν έχετε ένα μηνιαίο αριθμούς - 6, και το ετήσιο - 2, αξονική αριθμός σας είναι 1 (6-5 = 1 και 2-1 = 1). Αν μηνιαίος αριθμός σας είναι μικρότερος από 5, που αφαιρούν από τις 5 και προσθέστε το αποτέλεσμα να ετήσιος αριθμός του. Έτσι, εάν οι μηνιαίες αριθμοί σας - 4, και το ετήσιο - 1, αριθμός σας θα αξονική 2: 5-4 = 1 και 1 +1 = 2.
Αξονική αριθμό και τις ιδιότητες των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.
Πρώτη εντύπωση
Ικανότητες
1
Απλότητα. Απαλότητα. Συμμόρφωση.
Αντικειμενικότητα. Ανεξαρτησία. Καλλιτεχνία.
2
Κοινωνικότητα. Friendliness. Πληρότητα.
Εμμονή. Συντροφικότητα. Προσοχή.
3
Ακεραιότητα. Ευρυμάθεια. Αποφασιστικότητα.
Καθαριότητα. Γοητεία. Τεχνική.
4
Τρυφερότητα. Ευγένεια.
Δημιουργικό ταλέντο. Αποφασιστικότητα.
5
Κλειστά. Dark Horse.
Δυνατότητα να επηρεάσουν τους άλλους. Εμπιστοσύνης.
6
Ξηρότητα. Ακαμψία. Εμπιστοσύνης.
Πειθαρχία. Σύνεση. Σοβαρότητα.
7
Γοητεία. Glitter.
Σκοπός. Εμπορικότητα.
8
Ευθύτητα. Βιωσιμότητας. Περιέργεια.
Συγκέντρωση. Mainstreaming. Ορθολογισμού.
9
Κοινωνικότητα. Ευρυμάθεια. Αλαζονεία.
Συναίσθημα. Υποχονδρία. Πόλο.
Ποια τα αστέρια πω για τον χαρακτήρα σας.
Ετήσιος αριθμός 1 (r 1).
Είστε πολύ ευέλικτο πρόσωπο, συνηθίσει να αποφύγει την απότομη γωνίες. Μπορείτε να διαθέτουν μεγάλη δύναμη και μπορούν να επιτύχουν πολλά, αλλά η πρόοδος σου είναι αισθητή. Η μεγαλύτερη επιτυχία θα επιτευχθεί στην περίπτωση αυτή, εάν έχετε οικοδομήσει τη ζωή σου αργά και να προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Χρειάζεστε το δικό σας πεδίο της δραστηριότητας, ειδικά προσωπικές σχέσεις. Με την ελευθερία και την ανεξαρτησία, αισθάνεστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να επιστρέψετε στο σύντροφό σας όταν θέλετε.
Άλλοι μπορεί να φαίνεται μυστικοπαθείς, αλλά την ίδια στιγμή, μπορείτε να είστε πολύ αγάπη και φροντίδα. Αντιμέτωπη με το ανυπέρβλητο εμπόδιο, μπορείτε να βήμα πίσω και να αναλύσουν προσεκτικά την κατάσταση. Έχετε μια λαχτάρα για φιλοσοφικό προβληματισμό σχετικά με την πραγματικότητα, στη θρησκευτική σκέψη. Είστε πολύ ελκυστική και πολύ σημαντικό για εσάς μια πλήρη σεξουαλική ζωή, η ποιότητα είναι πιο σημαντικό αριθμό, και μπορείτε να απολαύσετε τα μυστήρια της φυσικής οικειότητα, αργά αλλά σταθερά την οικοδόμηση μιας σχέσης στην κατεύθυνση σας.
Αριθμό των μηνών 1 (M 1).
Είστε καλός ομιλητής και ξέρουν πώς να εξηγήσω τα συναισθήματά μου. Είστε εφιστάται η προσοχή των ανθρώπων, όταν η κατάσταση το απαιτεί, και φαίνεται μια ανοικτή πρόσωπο, δεν το μυστικό σκέψεις. Παρά το γεγονός αυτό, έχετε την τάση να κρύψει τα γνωρίσματα χαρακτήρα που αποτελούν βαθιά ουσία σας. Είστε πάντα έτοιμοι για άλλες πρακτικές συμβουλές. Μπορείτε πρωτότυπη σκέψη και δεν εξαρτώνται από εξωτερικές απόψεις. Θέλετε να δημιουργήσει επαφές με τους ανθρώπους σε ένα συναισθηματικό επίπεδο, αλλά δεν δείχνουν έλεος για τους αδύναμους.
Όταν αισθάνεστε ότι σας δείξει ελεύθερης σκέψης και της ανεξαρτησίας, άλλα μπορεί να σκεφτεί τη συμπεριφορά σας ότι έχετε ένα κρύο και άπονος άνθρωπος. Είστε πολύ γρήγορα για να κρίνω τους άλλους. Στην αγάπη, προτιμάτε τη σεξουαλική δραστηριότητα, αν και προσπαθεί να διατηρήσει την ανεξαρτησία του. Αυτό σας αποτρέπει από την επίτευξη της πλήρους οικειότητα με έναν εταίρο. Πρέπει να ζήσεις όπως σας παρακαλώ, και θα σταματήσει μάλλον η επιλογή για το ποιος είναι ανεξάρτητος αρκεί για να σας δώσει και την ελευθερία.
Αξονική αριθμός 1 (Π 1).
Είστε ευέλικτοι, ηρεμία, αξιόπιστο πρόσωπο. Για σας δεν θα είναι δύσκολο να χωρέσει σε οποιαδήποτε ομάδα. Σχετικά με το χαρτί που πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά, ενεργούν με σύνεση, αντικειμενικότητα και σας επιτρέπει να δώσει χρήσιμες συμβουλές σε άλλους. Ωστόσο, συχνά θα πρέπει να ανησυχείτε για ψιλοπράγματα.
Ο ετήσιος αριθμός 2 (F 2).
Είστε προσεκτικοί, ενεργώντας συνειδητά και μεθοδικά. Επιτυχία - η περίπτωση των χεριών σας, αυτό έρχεται μέσα από την πρακτικότητα σας. Έχετε επίσης τη μοναδική ικανότητα να μαθαίνουν από τα λάθη τους και να βελτιώσουν τις πρακτικές δεξιότητες. Έχετε μια προσεκτική προσέγγιση στη ζωή. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα αισθητή τα τελευταία χρόνια. Πλεονέκτημα σου είναι ότι έχεις καλό σχέδιο ενεργειών τους στο άμεσο και απώτερο μέλλον, και ακόμη και σε νεότερα χρόνια της ζωής του μπορεί να επιτύχει σημαντική επιτυχία. Μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν σας αρέσουν οι περιπέτειες και προσπαθεί να αποφύγει το άγνωστο, έτσι ώστε η ζωή σας κινδυνεύει να γίνει μονότονη και βαρετή. Για να αποφευχθεί αυτό, προσπαθήστε να εισαγάγει περισσότερη ποικιλία στα σχέδια τους.
Χρειάζεστε ένα ήσυχο καταφύγιο της οικογενειακής ζωής. Θα είναι πιο εύκολο να πετύχει εάν θα στηριχθεί σε κανέναν. Επειδή θα έχετε ένα μεγάλο επιχειρηματικό εταίρο και ένα υποδειγματικό οικογενειάρχη. Μπορείτε ενδιαφέρονται περισσότερο για τους άλλους παρά για τον εαυτό του, δεν συνειδητοποιούν ακόμη και αυτή την έκθεση. Είστε ικανοποιημένος από τη μακρά, σταθερή σχέση, μπορείτε αξία της ζωής και οικεία βαθιά συναισθήματα. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε μια καθαρά επαγγελματική σχέση. Μερικές φορές γίνονται πολύ ρεαλιστικό και πρακτικό, και αυτά μπορεί να διαταράξει την αρμονία. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα λιγότερο πρακτικό εταίρο, ικανό να απερίσκεπτες πράξεις.
Αριθμό των μηνών 2 (M 2).
Έχετε μια μεθοδική μυαλό, είστε καλά και σε βάθος αφομοίωση της γνώσης. Πριν διατυπώσει την ιδέα, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά, αλλά τότε θα είστε σε θέση να την εκφράσει πολύ καλά. Σε γενικές γραμμές, έχεις το χάρισμα να εκφράσουν τις καλές σκέψεις. Είστε από τη φύση ένα απαλό και φροντίδα προσώπου που αφορούσαν άλλους ανθρώπους. Είστε διακριτικοί και προσεκτικοί όσον αφορά την οικογένεια και να πάρει πραγματική ευχαρίστηση από την επικοινωνία με τους ανθρώπους. Σε ρομαντικές σχέσεις που ψάχνετε για αξιόπιστες, ζεστή και ισχυρές σχέσεις.
Χρειάζεστε έναν εταίρο ο οποίος μπορεί να είναι αξιόπιστο, υπεύθυνο άτομο, το οποίο θα έπρεπε να είχε ληφθεί μέριμνα. Ωστόσο, θα προσελκύσει συχνά ένα διαφορετικό είδος ανθρώπων - απερίσκεπτο, ζαλισμένος, εκστατικός. Θα πρέπει να ζηλέψει και να ανησυχεί και πολύ, αν σημαντικό για τη σχέση σας θα πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο. Φίλους και γνωστούς σας μπορεί να σας κατηγορήσει μερικές φορές από αβάσιμους ισχυρισμούς, και εσείς, με τη σειρά του, τον αντιμετωπίζει πολύ κρίσιμη.
Αξονική αριθμός 2 (O 2).
Είστε προσεκτικές, συνετή και στην πρώτη θέση σκεφτούμε πλούτο. Η προσέγγισή σας για την ορθολογική και αυστηρή. Μπορείτε επίσης να θεσπίσει και να ενισχύσει επιχειρηματικές επαφές και ξέρουν πώς να κάνουν τους φίλους για τη ζωή. Μπορείτε να επιτύχει αν έχετε πετύχει να συσπειρώσει μια ισχυρή ομάδα συνεργατών.
Ο ετήσιος αριθμός 3 (Ζ).
Είστε δυναμική και ενεργό, μπορείτε εύκολα να φιλοξενήσουν μια νέα ιδέα. Ενθουσιασμός σας σας βοηθά στην προσπάθειά σας, στην ευχάριστη θέση να δείτε πώς οι ιδέες σας τεθεί σε εφαρμογή. Δεν μπορείτε να περιμένετε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα είναι έτοιμα. Ως εκ τούτου, θα χάσετε γρήγορα το ενδιαφέρον στις περιπτώσεις που δεν αποδίδουν αμέσως. Αν παρατηρήσετε ότι κάποιος στεκόταν απέναντι από το δρόμο, μπορείτε να πάρετε πραγματικά θυμωμένος. Μπορεί να εμπλακεί στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχετε το ταλέντο του ερευνητή.
Είστε διατεθειμένοι να διοχετεύσουν την ενέργειά τους σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος γοητευμένος από μικρά πράγματα και να χάσουμε καλύτερες ευκαιρίες. Seething ενέργεια σας βοηθά να ανακαλύψεις σε κάθε τομέα. Η σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι τυχεροί σε αυτή την περίπτωση, αν αυτός ο άνθρωπος είναι το μόνο που θα είναι στο πλαίσιο. Απλώς δεν θα ανεχθούμε δίπλα του αυτούς που δεν μπορούν να σας παρακολουθήσουν.
Αριθμό των μηνών 3 (Μ W).
Είστε πολύ απλή και ακριβής, όπως και να εκφράσουν τις απόψεις τους για τα πάντα. Για άλλους, μια τέτοια στάση ειλικρινής δεν μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο. Μπορείτε γρήγορα να κρατάτε όλα τα νέα, για να γνωρίζουν τις τεχνικές λεπτομέρειες. Μετριοπάθεια και ακρίβεια - σύνθημά σας, έτσι έχετε την τάση να βλέπουν τον κόσμο σε μαύρο και άσπρο. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε γρήγορα και αφομοίωση πληροφοριών.
Έχετε μια εξαιρετική μνήμη, και να λαμβάνει αποφάσεις γρήγορα, όπως και για τον εαυτό μου και για τους άλλους. Αινιγματική κατάσταση που μπερδεύουν, ακριβώς όπως και οι άνθρωποι, η σκέψη δεν είναι λογικές κατηγορίες. Είστε σίγουροι και όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ήρεμα αναζητούν έξω. Όταν είστε νευρικός, γίνεται απρόβλεπτο. Σε ρομαντικές σχέσεις χρειάζεστε έναν εταίρο ο οποίος θα μπορούσε να ανεχθεί αλλαγές στη διάθεσή σας, και θα ήταν εξίσου σχολαστική.
Αξονική αριθμός 3 (O 3).
Είστε ένας ενθουσιώδης πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σχεδόν τα πάντα. Είστε ορατά και φυσικά προσελκύει ανθρώπους. Αρχίζοντας μια νέα επιχείρηση, αισθάνεστε μεγάλη έξαρση, αλλά πιθανόν πολύ έντονο σε ένα συγκεκριμένο όφελος εις βάρος της υπόθεσης. Θέλατε να είναι συνεχώς απασχολημένοι, διαμονή στο παχύ των πραγμάτων.
Ο ετήσιος αριθμός) 4 (Τ 4).
Αγαπάτε την πρόοδο, την εξέλιξη αγάπη. Σας αρέσει να ταξιδεύετε, θα θέλατε να επισκεφθείτε μακρινές χώρες, και ιδίως το εξωτικό. Όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, η πρώτη αντίδρασή σας - να εγκαταλείψει τα πάντα και να πάει μακριά. Έχετε εκτεταμένες σχέδια, θα πρέπει να σκεφτείτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα πρέπει να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους, αυτό συμβάλλει στην επάγγελμα ή το χόμπι σας - λογοτεχνικών έργων, μουσικής ή εικόνας - που είναι ακριβώς αυτό που μπορούμε να επιτύχουμε πραγματική επιτυχία. Έχετε μια ευγενή διάθεση, προσπαθείτε να αποφευχθεί η αντιπαράθεση.
Το ίδιο λόγο μπορείτε να διαταράξει σημαντικά την κριτικός στην διεύθυνση σας - ώστε να μπορείτε απλά να τα παρατήσουμε. Αλλά όσο καιρό μπορείτε να πάτε στο στόχο. Αυτό είναι, μπορείτε να χάος γύρω για πολύ καιρό έτσι ώστε οι άλλοι πριν σας φαινόταν μια σαχλαμάρα. Ο συνεργάτης σας στην αγάπη μπορεί να γίνει ένα πρόσωπο που θα αξιολογήσει την ευαισθησία σας και είναι έτοιμη να μοιραστεί μαζί σας όλες τις χαρές της ζωής. Μπορείτε να προσελκύσει καλή, διεξοδική και χαρούμενα άτομα.
Αριθμός μηνών 4 (Μ 4).
Είστε πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας, έχετε ένα δημιουργικό μυαλό. Είστε ένα δημιουργικό πρόσωπο, έχετε μια πηγή νέων ιδεών. Αλλά η ικανότητά σας να σκεφτείτε ταυτόχρονα για διάφορα πράγματα που μπορεί να δημιουργήσει άλλες δυσκολίες στην επικοινωνία μαζί σας: είστε έξαλλος συχνά και τη στροφή προς ένα άλλο θέμα, ξεχνώντας για συνομιλητή του. Τα πήγες πολύ χρόνο για την ανάλυση της κατάστασης, ενώ το πιο χρήσιμο θα λειτουργήσει.
Ως αποτέλεσμα, καθυστέρηση απόφαση σχετικά με την τελευταία στιγμή. Άλλοι μπορεί να φαίνεται ότι αυτό είναι ένα σημάδι της αναποφασιστικότητας, απάθεια. Στην αγάπη, είστε προσφορά, ευαίσθητες, το είδος και προσεκτικός, αλλά μπορεί να αποδείξει απροσδόκητη τραχύτητα, σκληρότητα. Θα χρειαστεί να κλείσετε το είδος κάποιος και χαρούμενος, κάποιος που θα θαυμάζουν αντοχή σας και ενθάρρυνση σας.
Αξονική αριθμό 4 (O 4).
Είστε γλυκό, το είδος και σοβαρή. Δίπλα σας για να είμαστε ευχαριστημένοι μαζί σας, τους φίλους ωραία, και μπορείτε να κάνετε εύκολα φίλους. Είστε έξυπνος και εργασίες για το θέμα πολλές παραγωγικές ιδέες. Μπορείτε, εφόσον είναι αναγκαίο, να είναι ανθεκτικές, π.χ. όταν πρόκειται για προαγωγή.
Ο ετήσιος αριθμός 5 (D 5).
Έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους σε ριζικές αλλαγές. Αυτό σας επιτρέπει να με μεγάλο ενθουσιασμό για να ξεκινήσει νέα πράγματα, να βουτήξει σε νέες φιλοσοφίες. Είστε μεταδοτικό ενθουσιασμό και την αγάπη του για τη συγκέντρωση ομοϊδεάτες ανθρώπους. Σας αρέσει να είναι στο προσκήνιο. Είστε στην ευχάριστη θέση να είναι μεταξύ των πολλών μελών του νοικοκυριού ή μεταξύ φίλων, η οποία πολύ, ή σε συλλογική εργασία.
Δεν με νοιάζει τι κάνουν ή λένε γύρω σας έχουν την τάση να πιστεύουν οι φήμες. Είχατε ταιριάζει από ζήλια ή υποψίας. Αν και έχετε μια αρκετά σαφή προοπτική, που θα σέβονται απολύτως μια φορά και για όλα τα μαθήματα των ηθικών προτύπων. Είστε συμπονετικός άτομα, τα άτομα που εμπιστεύεστε. Μερικές φορές ακόμη και το εμπιστευτούν τα μυστικά τους.
Του μήνα 5 (M 5).
Είστε μια ισχυρή προσωπικότητα. Μπορείτε να κατακτώντας εύκολα την προσοχή των ανθρώπων. Δεν φοβούνται την αντιπαράθεση και την αγάπη μια ζωντανή συζήτηση. Είστε καλός ομιλητής, όπως η κοινωνική εργασία και καλά φοριούνται με τους ανθρώπους. Στην αγάπη σας οδηγούν πάντα το πεδίο, έχετε συνηθίσει να κατέχουν δεσπόζουσα θέση. Αν για το συνεργάτη σας, που θα λάβει από εσάς μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια.
Αξονική αριθμός 5 (O 5).
Μπορείτε να δώσει την εντύπωση ενός ισχυρού άνδρα, έστω και αν κατά βάθος δεν είστε τόσο σίγουροι. Μπορείτε γρήγορα στη νέα επιχείρηση, να γίνει αρχηγός, αλλά δεν θα ανεχθούμε δίπλα σε αυτόν που θα προσπαθήσει κάτι που πρέπει να νικήσει.
Ο ετήσιος αριθμός 6 (D 6).
Ο στόχος σας - να ζουν με αξιοπρέπεια και ειρήνη με τους ανθρώπους. Η ζωή σου έχει αποδειχθεί σαφώς, ότι όλοι υπολογίζονται από το λεπτό. Η τιμή σας πάνω από όλα - και αυτό επηρεάζει τη λήψη αποφάσεων. Μπορείτε να δώσει την εντύπωση ένα σοβαρό και ουσιαστικό πρόσωπο και δεν φοβάται την ευθύνη. Ωστόσο, λόγω αυτής, ορισμένοι μπορεί να σας βρουν αλαζόνες. Δεν μου αρέσει να εμπλακούμε σε ένα χάος, τόσο συχνά χωρίς λόγο λαμβάνονται με θέρμη για να αποδείξει την υπόθεσή τους. Ambient περιμένουν από εσάς σοφές συμβουλές, εμπιστοσύνη σας.
Έχετε καλή διαίσθηση. Υλική ευημερία, το κύρος και φύλο - αυτό είναι αυτό που σας ενδιαφέρει και γιατί είστε πρόθυμοι να εργαστούν σαν βόδι. Αλλά είστε πολύ απαιτητικές των άλλων, και δεν μπορούν όλοι να πληρούν τις προδιαγραφές σας. Σας αρέσει να διαχειρίζονται δεν είναι μόνο τη ζωή τους, και συχνά παρεμβαίνει στην ζωή των στενών φίλων του. Θα πρέπει να βρείτε ένα συνεργάτη ζωής, οι οποίοι δεν θα ντροπαλός μπροστά σας, ή κάποιος που θα είναι στην ευχάριστη θέση να εκπληρώσει τις παραγγελίες σας.
Αριθμό των μηνών 6 (M 6).
Μιλάτε πολύ αυτοπεποίθηση και με την εξουσία και μπορεί εύκολα να κερδίσει το σεβασμό του λαού. Στη συνομιλία που ειλικρίνεια και ευθύτητα αξία και δεν μπορεί να συγχωρήσει αυτός που έχει ποτέ ψέματα. Δεν μιλήσει γι 'αυτό έως ότου έχετε ζητήσει. Σας αρέσει καταστάσεις στις οποίες θα είναι υπεύθυνες για τους άλλους, η διαίσθησή σας λέει εύκολος τρόπος εξόδου από δύσκολες καταστάσεις. Μπορείτε αυστηρές δεοντολογικές αρχές και αναμένουν το ίδιο από τους άλλους. - Θα χρησιμοποιείται για να είναι ηγέτης και να παραιτηθεί ο ίδιος το ρόλο. δούλος μόνο όταν έχετε μεγάλο σεβασμό για το σύντροφό σας.
Αξονική αριθμός 6 (Περίπου 6).
Είστε πλήρη εσωτερικών αξιοπρέπειας. Η γνώμη σας σταθερά, και σας πείσει για κάτι πολύ δύσκολο: θα πρέπει να αγωνίζεται για να αποδείξει την υπόθεσή τους. Είστε πειθαρχημένοι και να κάνουν όλη την ώρα. Ωστόσο, μερικές φορές το αίσθημα της ευθύνης βαρύνει για εσάς, και εσείς θα μπορούσε να κατηγορήσει το γεγονός ότι έχετε πολλά να λάβουν οι ίδιες.
Ο ετήσιος αριθμός 7 (T 7).
Μπορείτε συνεχώς να προσπαθεί για την υλική ευημερία και να είναι σε θέση δεν είναι μόνο να κερδίσουν, αλλά για να περάσουν. Σε ό, τι κάνετε, αισθάνεστε ένα είδος κομψό, είστε προσέλκυση της καρδιάς. Για να σκεφτώ τη ζωή με νεανικό σφρίγος, αγάπη για αστείο και γελάω. Έτσι σας αρέσει μικρά παιδιά. Ενήλικες, επίσης, δεν μπορεί να δεχθεί τέτοια συμπεριφορά, θεωρώντας ότι αυτό είναι παιδαριώδης. Αφού επιτευχθεί το επιθυμητό, μπορεί να χάσετε το κίνητρο και τεμπέλης. Η επιθυμία σας για ευχαρίστηση σημαίνει μεγαλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα και τις δυνάμεις σας για να επιδιώξει σθεναρά σεξουαλικούς συντρόφους.
Του μήνα 7 (Μ 7).
Είστε ένα υπέροχο ομιλητής, μπορείτε να επιτύχετε πολλά βάζοντας μπροστά από ένα γκολ υλικό. Αγαπάτε διαβίωσης ευκολία και συνειδητά αποφύγει δύσκολες καταστάσεις. Έχετε μια καλή αίσθηση του χιούμορ, και αγαπάτε την εταιρεία διασκέδαση όπου μπορείτε να γελάσω. Γενικά είστε ακτινοβόλος, χαρούμενο πρόσωπο, αλλά αυτό συμβαίνει και περιόδους θλίψης. Σας αρέσει τα σημάδια της προσοχής, και θα είναι ωραία με αυτούς που θα σας επιδοθούν σε κάθε τρόπο. Συνεργάτης σας πρέπει να είναι χαρούμενος και να ανταποκρίνεται.
Αξονική αριθμό 7 (Περίπου 7).
Είστε χαρούμενος και γοητευτική. Χρήματα για εσάς στην πρώτη θέση, και θα βρίσκουν πάντα τρόπους να αντλήσουν κεφάλαια. Έχετε προβλήματα να παρουσιάζονται με βαρετή ή θέσεις εργασίας χωρίς προοπτικές. Η ατμόσφαιρα του χώρου εργασίας και ηθικό είναι πάρα πολύ για εννοείτε.
Ο ετήσιος αριθμός των 8 (G 8).
Θέλατε να είναι η πρώτη, αλλά αυτό είναι εγγενείς πάθος σας μπορεί να σας μετατρέψει σε εργασιομανής. Έχετε μεγάλη οργανωτικές ικανότητες, και θα προσπαθήσει να γίνει τέλειο το επάγγελμά του. Δεν μπορείτε ποτέ δεν της λείπει, μπορεί να δραματικές αλλαγές στη ζωή. Μας αρέσει να μιλάμε για ανθρώπους και εύκολα το θέμα της συζήτησης. Είστε ένα παιδί άνετα, και με χαρά σας να είναι γύρω. Αλλά δεν μπορεί να σταθεί ανοησία και δεν συγχωρεί τις αδυναμίες των ανθρώπων. Στην αγάπη, είστε αφρώδης, αλλά πολλοί περιμένουν, και από έναν συνεργάτη.
Του μήνα 8 (M 8).
Είστε ένας ομιλητής, οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ακούσουμε τη γνώμη σας μέρα και νύχτα. Πειράζει μια βαθιά και ποικίλες γνώσεις. Είστε βασίζονται σε διαίσθηση και αυστηρή υπολογισμό, την επίτευξη του στόχου της. Αλλά τα γύρω ενδέχεται να αισθανθεί slighted, πιστεύοντας ότι θα τα χρησιμοποιούσαν. Στην αγάπη, ξέρετε πώς να φέρει χαρά σε συνεργάτη του. Ωστόσο, είναι μία απότομη λέξη μπορεί να προσβάλλουν σοβαρά άτομα. Μπορείτε να είναι πολύ νευρικό και, αν επικρίνουν τους άλλους, να συλλάβει τις σχέσεις αυτές δεν υφίστανται. Attack - για εσάς την καλύτερη μορφή προστασίας.
Αξονική αριθμός 8 (Περίπου 8).
Είστε ένα παιδί είναι γκέι και άμεσα, αλλά μπορεί να είναι σκληρή. Γρήγορα τα αλιεύματα και τις νέες τάσεις που καθορίζει, για τους σκοπούς, αλλά και την αντιμετώπιση της έργο.
Ο ετήσιος αριθμός 9 (Ζ 9).
Είστε πολύ εξαρτώνται από την διάθεση. Διάθεση σας έχει μεγάλη επιρροή σε ένα άμεσο περιβάλλον σας: φίλοι, κατοικίδια ζώα, τους συναδέλφους. Μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να σας εμπνεύσει, αλλά δεν είναι για πολύ. Σύμφωνα με την σοφή καθοδήγηση μπορείτε να επιτύχετε πολύ στη ζωή. Αλλά μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να καταστείλει την ενέργεια της ζωής σας. Σας αρέσει η νέα κατάσταση, που χρονολογείται. Μπορείτε να κάνετε εύκολα φίλους, οι οποίοι στη συνέχεια ένα μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή σας και την εργασία. Έχετε το χάρισμα να προσελκύσει ανθρώπους. Είστε ενεργητικός, έχουν πολύ πάθος. Αυτό σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αγάπη, αλλά είστε υπερήφανοι και απρόβλεπτη.
Του μήνα 9 (Αρ. 9).
Έχετε μια ευγενή διάθεση, είστε φιλικοί και μπορούν να μιλήσουν για τα όμορφα συναισθήματα. Σας αρέσει να στοιχηματίσετε, παίρνοντας την πρωτοβουλία να μιλάει για τον εαυτό του, που μερικές φορές πολύ μακριά από τον εαυτό του. Είστε κάπως ανισόρροπη και επιρρεπείς στην ακράτεια. Σε μια έκρηξη του ενθουσιασμού, έχετε την τάση να υπερβάλλει, και μπορείτε ακριβώς υπόσχεση με τρία κουτιά. Είστε καθοδηγούνται από το συναίσθημα και όχι η λογική, και μπορείτε εύκολα να πείσει. Στην αγάπη, είστε ένας παθιασμένος και αγάπη, και η σύντροφός σας είστε επίσης αναζητούν αυτές τις ιδιότητες. Αλλά μερικές φορές δείχνουν απόσπαση, η οποία μπορεί να εκληφθεί ως εκδήλωση του εγωισμού. Ωστόσο, έχετε μια καλή ψυχή, και αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε το αγαπημένο δεν ίχνος.
Αξονική αριθμός 9 (Περίπου 9).
Συστολή μπορεί να σταματήσει να εμφανίζεται καλύτερο εαυτό τους, ζωντάνια και την πρωτοτυπία του νου, ευαισθησία. Αλλά αν κερδίσετε ντροπαλός, σας δείξω τι μπορεί. Να προχωρήσει το έργο, δεν χρειάζεται να το ελεύθερο χρόνο και προσπάθεια για να διασφαλίσουν ότι οι αναγκαίες γραβάτα χρονολόγηση.

No comments:

Post a Comment