Tuesday, October 27, 2015

Διαλογισμός

.
Διαλογισμός - μια περιπέτεια, μια μεγάλη περιπέτεια που το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να πάρει. Κάθε αναζήτηση μάταια. Αναζήτηση - ένα υποπροϊόν του μυαλού. Να είσαι σε θέση να μη δείκτης - είναι η μεγαλύτερη στιγμή της μετατροπής. Osho.

Διαλογισμός στην Feng Shui κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση, διότι διευκολύνει την απόκτηση του αρμονία, ευτυχία και ευημερία. Η λέξη "διαλογισμός" προέρχεται από το λατινικό «» meditor, που σημαίνει "σκέπτομαι, συλλογίζομαι. Ωστόσο, η Λατινική «» διαλογισμού έχει ανάλογα σε άλλες γλώσσες: Ρωσική "της σκέψης» ή «έξυπνο τρόπο," Σανσκριτικά "Dhyana".
Διαλογισμός - μια κατάσταση μεταβάλλεται συνείδησης, η οποία προκαλείται σκόπιμα. Διαλογισμός - είναι ένας τρόπος για να συνδέσετε πνευματική ενέργεια τους με την ενέργεια του Κόσμου ». Σε όλες τις περιπτώσεις, μια μακρά διαλογισμού μέσα σκεφτόμαστε κάποιο αντικείμενο, φαινόμενο ή διεργασία που απαντάται σε μια κατάσταση βαθιάς συγκέντρωσης του νου και το πνεύμα στο οποίο όλοι οι άλλοι, ξένοι, τα αντικείμενα που δεν περιλαμβάνονται στο μυαλό του meditator.
Δοκιμάστε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να σκεφτούμε οποιοδήποτε θέμα, και σύντομα θα ανακαλύψετε ότι οι σκέψεις και διάσπαρτα άλμα σε άλλα αντικείμενα ή φαινόμενα. Μαζί με την αλλαγή της συνείδησης σε άλλα αντικείμενα, παραμένουν άλυτα πολλά ιδιότητες του πρώτου αντικειμένου και, και να επιστρέψουν στην ανάλυσή τους από ένα πρόσωπο πρέπει να ασκήσουν κάποια διανοητική προσπάθεια.
Προφανώς, θα ήταν καλό από τη μία πλευρά, δεν αντιμετωπίζουν το άγχος, σκέπτομαι, και έτσι δεν του ενδιαφέρουσες ιδιότητες του αντικειμένου θα παραμένουν άλυτα, αλλά από την άλλη πλευρά - για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πληροφορίες στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Όλα τα παραπάνω απαιτούν την αναβάθμιση της ποιότητας της σκέψης, η μετάβαση σε υψηλότερα επίπεδα της γνωστικής λειτουργίας, η οποία επιτυγχάνεται μέσω του διαλογισμού.
Μεταξύ της κανονικής άγχος και την ψυχική κατάσταση του διαλογισμού δεν είναι ένα αγεφύρωτο χάσμα, όλη τη διαφορά μεταξύ τους, προφανώς, είναι μόνο ως μια συγκέντρωση. Διαλογισμός - μια συλλογή από ασυνήθιστο είδος της προσοχής και προσπάθειας, όταν ένας άνθρωπος σαν πλήρως συγχωνεύεται με το αντικείμενο του διαλογισμού. Ο όρος αυτός - ως επί το πλείστον ασυνείδητα - έμπειρους συγγραφέας της ποίησης και της μουσικής, καλλιτέχνη, ηθοποιός.
Κατά τη διαδικασία του διαλογισμού ως έναν τρόπο φιλικό προς το βάθος του στρώματος του είναι του, να του λεγόμενου υψηλότερη εαυτό. Αρχίζουν να εργαστούν ενεργά σχέδια του υποσυνείδητου, είναι αποτελεσματικοί μηχανισμοί για τη διαίσθηση, και ερωτήματα είναι αστραπές-στιγμιαία και σαφής απόφαση. Συνηθίζαμε να το ονομάσουμε διορατικότητα, έκσταση.
Μέλος του διαλογισμού - είναι πρώτα απ 'όλα, η κατάσταση της βαθιάς συγκέντρωσης του νου και του νου, που προκαλείται από και εμφανίζεται σε μια συγκεκριμένη αλληλουχία των πράξεων ψυχοφυσιολογική, αναδυόμενες σε ένα ενιαίο, συνεκτικό και συνεχής διαδικασία.
Διαλογισμός - μια κατάσταση της καθαρής συνείδησης. Αυτή είναι η άριστη και εκλεπτυσμένο τρόπο να αυξήσει την προσωπική ενέργειά σας. Διαλογισμός είναι εύκολο και δεν είναι δύσκολο. Αυτή η ικανότητα, η οποία μπορεί να διαθέτει με την πάγια πρακτική.
Διαλογισμός βοηθά στη μετάβαση: η ένταση της προσοχής, από το άγχος για την χάρη, από την ασθένεια στην υγεία, από φόβο για την αφοβία, από τη νωθρότητα σε ευκρίνεια της αντίληψης της ακαμψίας στην ευελιξία, από την απογοήτευση για την ικανοποίηση, από την ανησυχία για την ηρεμία, από την πολυπλοκότητα στην απλότητα, από τον κατακερματισμό της ακεραιότητας, από τη ματαιοδοξία να λογικότητα, από τον πόλεμο στην ειρήνη, από το αίσθημα των κρατουμένων, από τη μοναξιά σε μια αίσθηση της ενότητας, που υποφέρουν από την ευδαιμονία, από τη δουλεία στην απελευθέρωση, από την αδιαφορία για την συμπόνια, από την έπαρση της ανιδιοτέλεια, από τον ανταγωνισμό για να συνεργασία.
Πότε και πώς να σκέπτομαι;
Διαλογισμός πρέπει να αντιμετωπίζονται σε τακτική βάση τουλάχιστον είκοσι λεπτά έως μία ώρα κάθε μέρα. Πάροδο του χρόνου, η διάρκεια του διαλογισμού μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Καλά να ξεκινήσω με ώστε να διαλογίζεται την ίδια ώρα της ημέρας και στο ίδιο μέρος. Όταν αρχίσει να αντιλαμβάνεται αυτό που έχει σημασία είναι η εσωτερική κατάσταση, τότε κάθε χρόνο και κάθε χώρα θα είναι κατάλληλο για διαλογισμό. Διαλογισμός μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε θέση άνετο καθιστικό, το οποίο παρακρατείται ως όρθια δυνατό. Τα πόδια θα πρέπει να διασχίζουν ή ένα πορτοφόλι, τα χέρια θα πρέπει να είναι μαζί, και τα μάτια - κοντά.
Αυτό βοηθά στην obuzdyvanii εσωτερική αγορά ενέργειας με την εξάλειψη των διαρροών ή εκτροπής της ενέργειας προς τα έξω. Τακτικές βόλτες του νου πρέπει να διακοπεί αμέσως, όταν συμβαίνουν, και η προσοχή θα πρέπει πάντα να επιστρέψετε στην τρέχουσα επιλεγμένη δράση, δηλαδή, η συνείδηση της παρακολούθησης της αναπνοής. Αντί για πάρα πολύ να σκεφτόμαστε πώς να αρχίσει και πότε θα ξεκινήσει, απλώς να παρακολουθείτε την αναπνοή σας - και έχετε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους σε διαλογισμό!
Υπάρχουν ορισμένες «εξωτερικές εξαρτήσεις", με την οποία εννοούμε: Ακούω οργανική μουσική, όπως το σαντούρι, φλάουτο, κ.λ.π., μουσική, χορό, ή κάθαρση, σε οποιαδήποτε μορφή, η αποστολή εντολών - είτε απευθείας είτε μέσω audiotape. Η χρήση των ειδικών τεχνικών του διαλογισμού, με ή χωρίς τη βοήθεια των διαφόρων δομών ή παιχνίδια, όπως οι πυραμίδες, εκκρεμή, κρύσταλλα, παγόδες, κεριά, κουδούνια, βιβλία, CD, κασέτες, κλπ.
Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία, παιχνίδια και τεχνικές όπως η χρήση των σκαφών για να διασχίζουν ποτάμια. Χρησιμοποιήστε αυτό αν σας βοηθάει, perepravtes πέρα από τον ποταμό και πηδούν έξω από το πλοίο στην ακτή του διαλογισμού. Κατεβείτε από το σκάφος και να είναι ευγνώμονες για αυτήν. Το πρόβλημα έρχεται όταν είστε κολλημένοι σε μια βάρκα και δεν είναι διατεθειμένος να πηδούν έξω από αυτό. Αν είστε κανό στο κεφάλι του και συνεχίζει να την αντιπροσωπεύει μια ελκυστική μορφή μεγάφωνα για να εντυπωσιάσουν τις διάφορες ομάδες ατόμων, επιμένοντας ότι το καθένα έχει χρησιμοποιηθεί μόνο το σκάφος σας, τότε αυτό δημιουργεί προβλήματα.
Αυτή η στάση δημιουργεί ένα εμπόδιο στο μέλλον το ταξίδι σας. Ανεξάρτητα από τη δέσμευση για μια συγκεκριμένη φιλοσοφική σχολή ή πρεσβεύουν θρησκευτικές διδασκαλίες (όπως ο Χριστιανισμός και ο Βουδισμός) η πρακτική των ασκήσεων διαλογισμού περιλαμβάνει μια σειρά γενικών κανόνων που πρέπει να τηρούνται σε όλα τα είδη του διαλογισμού. Πρόκειται για τις εξής:
Συλλογισμένος ασκήσεις πρέπει να πραγματοποιούνται σε ένα ήσυχο μέρος, κατά προτίμηση στο ύπαιθρο ή σε χωριστό δωμάτιο. Θορύβου των οχημάτων, δυνατό γέλιο ή ένα σκάνδαλο πάνω από τον τοίχο, την πιθανή εισβολή των εγκαταστάσεων των άλλων, είναι απαράδεκτη. Η παρουσία του ξένους είναι ανεπιθύμητος και μάλιστα επικίνδυνο, αν μόνο δεν ασχολούνται με διαλογισμό. Η ικανότητα να βουτήξει σε μια συμπυκνωμένη κατάσταση (και κατά την κόπωση ή έλλειψη ύπνου είναι ιδιαίτερα αισθητή) επηρεάζονται πολύ έντονα από την αίσθηση της ηθικής-ψυχολογική ασφάλεια.
Ένας άντρας πρέπει να αισθάνονται ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη δραστηριότητά του ή να εισβάλει ψυχικό κόσμο του. Η αίθουσα θα πρέπει να είναι ζεστό και άνετο, πριν από την κατάρτιση πρέπει να αερίζεται καλά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συνόδων ίδιοι ανεμιστήρα πρέπει να είναι κλειστά, κάθε κίνηση του αέρα (πολύ περισσότερο - τα σχέδια) δεν μπορεί να είναι τόσο έντονη μυρωδιά. Διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει τη μουσική και τις μυρωδιές ραβδιά κάπνισμα. Λόγω ορισμένων επιβράδυνση της κυκλοφορίας του αίματος κατά τη διάρκεια του διαλογισμού πρέπει φόρεμα θερμά, είναι σημαντικό να αποφευχθεί κρυολογήματα.
Η καλύτερη ώρα για κλάδους - 4-7 ώρες το πρωί. Δυνατόν να διεξάγει διαλογισμό και 8 - 9 μ.μ.. Μάντρα διαλογισμού επιτρέπεται σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Διαλογισμός είναι μετά τα γεύματα δεν επιτρέπεται. Από το τελευταίο γεύμα θα πρέπει να λάβει τουλάχιστον 2,5-4 ώρες, και μετά από ένα μεγάλο γεύμα - τουλάχιστον 4-5 ώρες. Απαγορεύεται αυστηρά τάξεις μετά τη λήψη αλκοόλ ή αμέσως μετά το κάπνισμα, καθώς και μετά την κατάποση οποιοδήποτε αιχμηρό ή αλμυρή προϊόντα .
Πριν διαλογισμό για να καθαρίσετε τα δόντια, τότε είναι σκόπιμο να λάβει ένα δροσερό ντους, και βάλτε τα πόδια του στη μπανιέρα με ζεστό νερό, αλάτι (καλή εμφανίζει αρνητική ενέργεια), για να καθαρίσετε τα δάχτυλα αυτόχθονες γλώσσες. Όλες οι εργασίες καθαρισμού δεσμευθεί λίγο πριν αρχίσουν τις κατηγορίες, αλλά δεν είναι το διάστημα μεταξύ των επιμέρους ασκήσεις. Διαλογισμός είναι ένας πόνος στη σπονδυλική στήλη λέει επικαθίσεων του οργανισμού. Αν η ενέργεια σε διαλογισμό δεν πρόκειται να κάνει ένα κλύσμα καθαρισμού.
Για να κάνετε ασκήσεις που δεν απαιτούν λιγότερο από 10-15 λεπτά, βάλτε το ξυπνητήρι μακριά, τότε σκέφτηκε λίγο θα σχετίζονται με τον έλεγχο του χρόνου και η αφύπνιση είναι, ωστόσο, το "σημείο εξόδου" του διαλογισμού. Πριν διαλογισμό επιδιώκει. Παράδειγμα: "Αρχίζω να διαλογισμού, με στόχο την αναβάθμιση του τομέα της ενέργειας, προκειμένου να αισθάνεστε καλύτερα, να είναι σε αρμονία με τον εαυτό της, έτσι ώστε όλα τα όργανα ανανεωμένοι, και εγώ πάντα επανέλθω, γιατί εγώ, ένας αληθινός άνδρας, είμαι σε αναμονή για τα άτομα και ζω στη γη. "
Μετά την άσκηση, δεν βιάζεται να σηκωθεί και να προχωρήσει σε άλλα θέματα. Παραμονή για κάποιο χρονικό διάστημα και μόνο (περίπου κατά 1 / 4 όλη τη διάρκεια του διαλογισμού). Προτίμηση αρκετές φορές για να διαβάσετε τον τύπο της προσευχής (φωναχτά ή διανοητικά) ή ένα κομμάτι από κάθε Γραφής. Επιπλέον, δεν πρέπει αμέσως να αρχίσει να τρώει, κοσμικές υποθέσεις, βλέποντας τηλεόραση, κλπ. Επιτρέψει σε όλα τα θετικά αποτελέσματα της καθιερωθούν στην αγορά.
Ποια είναι τα αποτελέσματα του διαλογισμού;
Χιλιάδες συστηματική πειράματα στον τομέα της επιστημονικής πνευματικότητα που διεξάγονται από διάφορες ομάδες, οι αιτούντες και επιστήμονες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Παρουσιάζονται παρακάτω πληροφορίες - αυτό είναι χαρακτηριστικό των αποτελεσμάτων που έχουν αναφερθεί σε πρόσωπα εξάσκηση στην προκαταρκτική φάση του διαλογισμού. Μπορείτε να το πείρα για τον εαυτό σας, ενώ πειραματισμό.
Οι αλλαγές που εκδηλώνονται στο χώρο εργασίας και σε προσωπικό επίπεδο: μια απότομη μείωση άγχους, αύξηση προσωπική αποτελεσματικότητα, τη βελτίωση της ποιότητας εργασίας και παραγωγικότητας στην εργασία, τη διαχείριση του χρόνου πραγματοποιείται χάρη στην καλύτερη συνειδητοποίηση της στιγμής, δραματικά βελτιώνει την ικανότητα μάθησης, βελτιώνει τη μνήμη, βελτιώνει σημαντικά την ικανότητα να διακρίνει την "ορθή "και" λάθος "? μειωμένη ανάγκη για ύπνο, πρακτική βοηθά να διατηρηθεί μια θετική στάση απέναντι στη ζωή.
Διαπροσωπικές σχέσεις γίνονται όλο και καλύτερα και να πληρωθεί? Κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε κάθε κατάσταση γίνεται πιο εύκολη, η θεραπεία του σώματος και του νου είναι φυσικά και η βελτίωση της υγείας σε όλα τα επίπεδα, ειρηνική και χαρούμενη διάθεση λαμβάνει χώρα σε μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, αυξημένη υπομονή, συγχώρεση, την ειρήνη και ευτυχία.
Ο ρόλος της εμπειρίας σε διαλογισμό.
Παρακαλώ σημειώστε: όλες οι εμπειρίες είναι μόνο μεταβατικά στάδια στην πορεία προς διαλογισμό. Αυτό δεν είναι αλήθεια διαλογισμό! Μπορείτε - Δεν εμπειρία, δεν είναι αυτός που υποφέρει. Είστε αυτός που δείχνει όλα τα συναισθήματα.
Πείρας, σε φυσικό επίπεδο εκδηλώνονται με διάφορους τρόπους: πονοκέφαλο ή πόνο σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος (αυτό είναι πολύ χαρακτηριστικό για την εμπειρία, το διαλογισμό, έχουμε επιτύχει την κοσμική ενέργεια που καθαρίζει την ασθενή μέρος του σώματος, και προκαλεί πόνο που γίνεται αισθητή μόνο όταν βρίσκεστε σε διαλογισμό) , το σώμα γίνεται πολύ ελαφρύ ή πολύ βαρύ, το σώμα αισθάνθηκε πολύ κρύο, ή θα μπορούσε να ιδρώτας, το εσωτερικό μπορεί να ακούσει την σαφή ήττα των δικών της καρδιάς του, αισθάνθηκε τα θερμά αέρια που βγαίνουν από τα αυτιά, το σώμα πηγαίνει σε διάφορες θέσεις γιόγκα ή κίνηση? ξαφνική γέλιο ή κλάμα? sways σώμα πίσω και εμπρός ή από τη μία πλευρά στην άλλη.
Ή το ίλιγγος γίνεται αντιληπτό, ακόμη και όταν το φυσικό σώμα είναι σταθερή (προέρχεται από το γεγονός ότι το αστρικό σώμα προσπαθεί να διαχωριστεί από την φυσική) αίσθηση ότι κάτι βγήκε από το σώμα, και η προκύπτουσα φόβος (αυτό είναι χαρακτηριστικό για το φόβο, και δεν Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ιδιαίτερα, λόγω των φόβων αυτών, ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθεί με το φόβο να αντιμετωπίσει τον πρόσωπο με πρόσωπο αμέσως, μόλις αυτό συμβαίνει)? αίσθημα sonnosti και υπνηλία (δεν είναι ένα όνειρο - μια κατάσταση χωρίς τις σκέψεις του νου παράγει μια πρώτη συναίσθημα).
Εμπειρίες της ακοής και όσφρησης: άκουσε φωνές, λέξεις ή γράμματα? Ήχους ακρόαση μουσικής ή ήχους, να αποκτήσουν επίγνωση των διαφόρων περιβαλλοντικών μυρωδιές, άκουσε τη δική ροχαλητό του είναι πολύ σαφής (πράγμα που σημαίνει ότι έχετε συνειδητοποιήσει ότι το σώμα σας είναι χαλαρό ύπνο).
Οι εμπειρίες των διαφόρων πηγών ενέργειας: το αίσθημα ότι το σώμα γίνεται πολύ μικρό, το αίσθημα ότι το σώμα έχει διευρύνει σημαντικά και γίνεται ένα γιγαντιαίο, απώλεια σωματικού ευαισθητοποίησης διπλωμένα χέρια, απώλεια της ευαισθητοποίησης του χρόνου που δαπανάται σε διαλογισμό, πετούν σαν ένα πουλί ή ένα αεροπλάνο (αστρικό ταξίδι), η αίσθηση ότι μπορείτε meditate σε νέους τόπους, την αίσθηση της κίνησης «ρίγη» μέσα από το σώμα, "σέρνεται" επάνω από τη βάση της σπονδυλικής στήλης, την αίσθηση της θεραπείας από την ασθένεια, βαθιά ικανοποίηση, μια μεγάλη ειρήνη και ευτυχία φωτίστηκε η προσωπικότητα.
Οι κηλίδες αίματος ή ελαφρά εμπειρία: απόλυτο σκοτάδι, λαμπρά φώτα ή διαφορετικά χρώματα παρατηρηθεί ακόμη και με κλειστά τα μάτια, τις φρικιαστικές εικόνες της ενατένιση (ο δάσκαλος δίνει την εμπειρία για την αντιμετώπιση πολύπλοκων προβλημάτων του φόβου)? Βλέποντας φίδια στο αστρικό οράματα, αναπόληση και την εμπειρία του κινείται με ταχείς ρυθμούς σε μια σκοτεινή σήραγγα, που λήγει έντονο φως (κοινώς "εμπειρία της σήραγγας")? αναπόληση των φίλων και συγγενών που είναι ακόμη εν ζωή ή ήδη νεκρός.
Βλέποντας νεκρούς φίλους και συγγενείς (για να τους άνεση, να τους ζητήσει να ζητήσουν βοήθεια από την φωτισμένη ψυχές και να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερη κόσμους)? Αναπόληση των εκπαιδευτικών και αστρικά θεότητες (τους ζητήσουμε να δώσουν τις γνώσεις τους, να ακούσετε τα μηνύματά τους), αναπόληση των λόφων και των δασών (στο πλαίσιο του αστρικού ταξιδιού) ? αναπόληση των βιβλίων και στυλό (tip: προσπαθήστε να γράψετε πάνω από υπαγόρευση) προσήλωση στο φως (μέση παρακολούθηση των εκπαιδευτικών πνευματική, ακολουθήστε τους όπου κι αν σας πάρω μαζί μου), αναπόληση των κάθε είδους οράματα και φωτογραφίες των μελλοντικών γεγονότων, τα οράματα του παρελθόντος ζωές και αναπόληση και την ευαισθητοποίηση του τα λάθη του παρελθόντος.
Πριν από την εκμάθηση των ασκήσεις διαλογισμού πρέπει να είναι καλό να μάθουν τα βασικά τους περιορισμούς και τις αντενδείξεις, παίζοντας το ρόλο της "ασφάλειας". Δεν πρέπει να διαλογίζεται σε περιοχή που γειτνιάζει με ισχυρή πηγές των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (π.χ., υποσταθμοί, γραμμές μεταφοράς, κ.λπ.), σε σοβαρή ρύπανση του αέρα. Δεν πρέπει να σκέπτομαι μετά από το φαγητό, όταν το σώμα είναι απασχολημένος εύπεπτος τροφίμων και αφομοίωση των τροφίμων. Μεταξύ των στομαχικών νεύρα και την πνευματική δραστηριότητα είναι μια απευθείας σύνδεση, και παραβίαση της αρχής αυτής θα οδηγήσει στο γεγονός ότι δεν του διαλογισμού, ουτε να φάνε δεν θα είναι καλό.
Με έντονη συναισθηματική ή νοητική υπερφόρτωση και δεν θα πρέπει να εκτελέσει τις ασκήσεις διαλογισμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν είναι εξαιρετικά κουρασμένοι δεν πρέπει σε καμία μαθήματα, είναι χρήσιμη και μπορεί να αρκεί απλά να λάβει στοχαστικό ενέχουν της καθιστή ή ξαπλωμένη, να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε πάνω απ 'όλα ότι είχε συμβεί την ημέρα - πάνω από τη φασαρία, άδειο προβλήματα, κόπωση διότι όλα τα προβλήματα που τελικά θα επιλυθεί. Η πνευματική ένταση, η αίσθηση της ηθικής δυσφορία κατά την εκτέλεση των ασκήσεων διαλογισμού δεν επιτρέπονται. Να θυμάστε ότι ο διαλογισμός είναι για έναν άνθρωπο, δεν είναι ο άνθρωπος - για διαλογισμό.
Η συμμόρφωση με τις ηθικές αρχές - ένα πλαίσιο για την πορεία. Για την πρακτική ασκήσεις διαλογισμού με την επιθυμία να βλάψει κανέναν είναι απαράδεκτη, διότι μπορεί να προκαλέσει ψυχική διαταραχή. Γενική χρήση ασκήσεις διαλογισμού σε σαφώς ανασφαλές για ιδιοτελείς σκοπούς, που ασχολούνται με διανοητικά. Το κριτήριο της "εγωισμό" είναι ένα πράγμα - την πρόκληση της βλάβης ή πόνο σε κάποιον ως τελικό αποτέλεσμα της συνόδου διαλογισμό σας.
Χρόνος που απαιτείται για την εκτέλεση μιας άσκησης πρέπει να αυξάνεται σταδιακά. Η εξαφάνιση του την αίσθηση της άνεσης, η εμφάνιση των διαφόρων ειδών πόνου ή την εμφάνιση της μια ενοχλητική αίσθηση πρέπει να θεωρηθεί ως ένα μήνυμα να σταματήσουν αμέσως την κατάληψη.
Δεν θα πρέπει να διαλογιστούμε για τα αντικείμενα της σαρκικό έρωτα, t, k. απότομη αύξηση της εξάρτησης από αυτούς. Η ζωή είναι τα προβλήματα να επιλυθούν με συνήθη μέσα, και ο διαλογισμός δεν φταίει. Σε γενικές γραμμές, πριν από την εκτέλεση των ασκήσεων και περισσότερο - κατά τη διάρκεια της πρακτικής συνιστάται έντονα να απαλλαγούμε από οποιεσδήποτε σκέψεις για τη σεξουαλική σύντροφό σας ή τα αντικείμενα που συνδέονται με αυτό. Εμείς δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε ένα σωρό εντελώς διαφορετικούς τομείς της ζωής σας.
Η πρακτική του διαλογισμού ασκήσεων συχνά αποκαλύπτει απροσδόκητες πνευματικής ή πνευματικές ικανότητες, η ύπαρξη του οποίου ο άνθρωπος δεν μπορεί να μαντέψει. Ωστόσο, οι αυταπάτες των διαφόρων ειδών, οι ατέλειες στην αντίληψη του κόσμου ή ορισμένων από τα αποτελέσματά της δεν εξαφανίζεται εντελώς. Συχνά παράλληλα με την ποιοτική ανάπτυξη της συνείδησης και της πνευματικής δυνάμεις είναι πιο ανεπαίσθητες στη φύση, ή την ψευδαίσθηση αυτών, που δεν ασχολείται ακόμα συνηθίσει. Αυτοί είναι η κύρια πηγή κινδύνου για την περαιτέρω ανάπτυξη, και αυτό θα πρέπει να γνωρίζουν και να θυμούνται.
Σκεφτείτε το πιο χαρακτηριστικό για την αντιμετώπιση των «αποκλίσεις» και κύριες αιτίες τους. Εάν, μετά την περισυλλογή, υπάρχει μεγάλη άγχος, αποθάρρυνση, αυτό υποδηλώνει ότι δεν είναι όλες οι απαιτήσεις για τις κατηγορίες πληρούνται. Αντίθετα, η ανεπαρκής ανάπαυση μετά την άσκηση - πολύ λίγο χρόνο που δαπανάται σε απομόνωση μετά από μια δύσκολη άσκηση.
Μην τη σειρά του διαλογισμού σε «εμμονή»: για τους περισσότερους ανθρώπους είναι - δεν είναι ο σκοπός της ζωής, αλλά μόνο άσκηση. Δεν επιτρέπεται να διαλογισμό έγινε μια αυθόρμητη διαδικασία, στερείται κάθε έλεγχο. Ένα πράγμα - την ξαφνική αποκάλυψη, που δεν επηρεάζουν το βάθος των θεμελίων της ζωής σας, και ένα άλλο πράγμα, όταν το χτύπημα του έχει αναθεώρηση ολόκληρου του συστήματος της φιλοσοφίας και των συστημάτων ζωής. Η ανάπτυξη του διαλογισμού - δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Χρειάζονται χρόνο και συνεχή κατάρτιση.
Η ορθή εφαρμογή των τεχνικών του διαλογισμού είναι απαραίτητο να τηρούν ορισμένους κανόνες:
Να μη διεξαχθούν διαλογισμό: σχετικά με το ιστορικό της σωματικής ή ψυχικής κόπωση και συναισθηματική overdrive, με γεμάτο στομάχι (κάνετε διαλογισμό είναι καλύτερα με άδειο στομάχι ή, σε ακραίες περιπτώσεις, μια ώρα μετά το φαγητό)?
αφού όταν κυκλοφορία διαλογισμός γίνεται λιγότερο έντονη, με φόρεμα θερμά αρκετά? ματ θα πρέπει να είναι άνετα (δεν είναι πολύ μαλακό).
Διαλογισμός είναι επιθυμητό να κατέχει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα: το πρωί μεταξύ 4 και 8 ώρες το βράδυ μεταξύ 19 και 20 ώρες?
κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αυθόρμητες σκέψεις πρέπει να εξαφανιστούν από μόνες τους, δεν αντιστέκονται αυτές τις σκέψεις, αφήνουν τον εγκέφαλο, το επιθυμητό ποσό της κατάρτισης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας - 3-5.
Παθητική διαλογισμό.
Όταν ασχολούμαστε με παθητική διαλογισμό παίρνει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Η πιο άνετα στάσεις είναι:
- Κάθεστε σε καρέκλα με μια άνετη ερεισίνωτο (πλάτη πρέπει να είναι ευθεία)?
- Sitting "στην τουρκική" (με τα πόδια σταυρωμένα)?
- Να βρεθεί στην πλάτη του?
- Για εκείνους που έχουν κατακτηθεί η γιόγκα Hatha ενέχει συνιστώνται διαμαντιών, λωτού ή polulotosa.
Διαλογισμός για την ανάπτυξη ορισμένων ιδιοτήτων του χαρακτήρα.
Οι σκέψεις του ανθρώπου, τα συναισθήματα και οι δράσεις είναι αλληλένδετες: η φυσική δράση συνοδεύεται από ορισμένα συναισθήματα και σκέψεις, και, αντιστρόφως, τις σκέψεις και τα συναισθήματα προκαλούν ορισμένες δράσεις ή την κατάλληλη στάση του σώματος και την έκφραση του προσώπου. Ανεξάρτητη άποψη, ισίωσε ώμους του να οδηγήσει στην αύξηση του πνεύματος και ζωντάνια, οι καταπιεσμένοι εμφάνιση και μείωσε ώμους του - με την αγωνία.
Για να αποκτήσει ορισμένα χαρακτηριστικά χαρακτήρα (διορθωμένη χαρακτήρα) δεν θα πρέπει να κάνει μόνο ειδικές ασκήσεις - να διαλογίζεται, αλλά και ως προκαταρκτική δράση πριν meditirovaniya οδηγήσει σε αρμονία της σκέψης, της συγκίνησης και της δράσης, που θα τους καθοδηγεί προς ένα συγκεκριμένο στόχο. Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα αδύναμο θα δύναμη και άτολμη. Το πρώτο βήμα θα είναι η πορεία της δράσης σας, τα συναισθήματα και τις σκέψεις για ένα γκολ.
Δράση: Σηκώστε το κεφάλι σας, Stretch ώμους, μιλούν δυνατά, καθαρά, αργά, κοίτα στα μάτια. Συναισθήματα: προσπαθήστε να αισθάνεται ισχυρή και αποφασιστική. Σκέψεις: Φανταστείτε ένα ισχυρό άνδρα, ενεργητικός, αυτοπεποίθηση. Σίγουροι χειρονομίες θα προκαλέσει την κατάλληλη συναισθήματα, τα οποία, με τη σειρά του, θα επηρεάσει τη σκέψη. Με τη σειρά τους, το περιεχόμενο της σκέψης ενισχύσει τις συγκινήσεις που θα επηρεάσουν τις ενέργειες, τη συμπεριφορά, αλλάξτε την εμφάνιση.
Έτσι, κάθε στοιχείο της αλυσίδας, δράση - συναισθήματα - τις σκέψεις, ενισχύει την επόμενη και επηρεάζει τη φύση του ανθρώπου. Μετά από αυτή την προκαταρκτική εργασία για τον εαυτό σας μπορείτε να ξεκινήσετε meditirovaniyu. Τεχνική Διαλογισμός είναι η εξής: πάρτε μια άνετη θέση και να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα. Στη συνέχεια, λένε ότι η αυθυποβολή (4 φορές σε ένα ψίθυρο, ψίθυρος 3 φορές δυνατά και 2 φορές), που εκφράζει την επιθυμητή ποιότητα του χαρακτήρα (για παράδειγμα, «Είμαι αποφασιστική και εμπιστοσύνη").
Για να επισυνάψετε το χαρτί σκέψης των επιπτώσεων των συναισθημάτων και των δράσεων (δεδομένης της σχέσης μια αλυσίδα της σκέψης - συναισθήματος - δράση): ενώ η θέση σε κυκλοφορία φράσεις απεικονίσει το επιθυμητό (φανταστείτε ότι διαθέτουν ήδη την επιθυμητή ποιότητα) και στη συνέχεια στη διαδικασία των ελαιοτριβείων αποφαίνεται Δώστε συναισθηματική ψυχική εικόνας (προσπαθήσουμε να προκαλέσει φιλοξενήσει μια τέτοια αίσθηση του τι αισθάνεται ένας άνθρωπος, με μια σχετική ποιότητα).
Διαλογισμοί για το Σύμπαν.
Διαλογισμοί για το Σύμπαν είναι αποτελεσματικές: συμβάλλουν στην ανάπτυξη της συνείδησης. Το αντικείμενο μιας από τις εν λόγω διαλογισμού μπορεί να είναι ένα αστέρι. Τρέξιμο διαλογισμού σε ένα σαφές έναστρο νύχτα. Συσκευές διαλογισμός: Φανταστείτε μια μικρή λίμνη, η οποία αντανακλάται στο βάθος του αστεριού. Κοιτάζοντας τα αστέρια, τα οποία από το εξωτερικό και στο εσωτερικό των αστέρων (πρώτη ματιά στα αστέρια, και στη συνέχεια να αρχίσουν να το αφήσει σε σας, γιατί κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε το ως αντανάκλαση της λίμνης του).
Ανάμεσα σε εσάς και το αστέρι θα είναι κάποιου είδους συμφωνία, διότι εμείς, όπως είναι τα αστέρια από το φως. Εμείς ακτινοβολώ ακριβώς το ίδιο φως δονήσεις που αστέρι. Αίσθημα ένα αστέρι στο εσωτερικό του, που σύντομα θα αισθανθείτε τη λάμψη από το εσωτερικό αρχίζει να προχωρήσει. Μετά διαλογισμός γύρω, επίσης, θα παρατηρήσετε αυτό λάμψη, το πρόσωπό σας θα φαίνεται φωτίζεται από μέσα τους.
Ένας άλλος σκοπός του διαλογισμού - του σύμπαντος. Φανταστείτε ότι είστε είναι απεριόριστες, ότι έχουν συγχωνεύσει τα όρια του σύμπαντος και τα σύνορά σας. Νιώστε σαν τώρα επεκταθεί η συνείδησή σου, όπως και όλα έχουν συμπεριληφθεί σε αυτή την κατεύθυνση: την ανατολή του ηλίου, η κίνηση των αστεριών, η γέννηση και το θάνατο του κόσμου, η ανάπτυξη των δένδρων. Νιώστε τι αυτό ευτυχισμένος κατάσταση - η κατάσταση της διευρυμένης συνείδησης. Ξεφορτωθείτε τα σύνορα, να πηδούν έξω από αυτά. Meditate τόσο πριν τον ύπνο και να κοιμηθεί με την μετακίνηση σας μέσα αστέρια, γεννιούνται και πεθαίνουν κόσμους. Το πρωί αφού ξυπνήσεις τον εαυτό σας υπενθυμίσω ότι η αίσθηση της επέκτασης της συνείδησης.
Δυναμική διαλογισμό.
Αν παθητική διαλογισμό μπορεί να θεωρηθεί ως ένα είδος της αποσύνδεσης από την πραγματικότητα, δυναμική διαλογισμός είναι μια άσκηση που συνδέονται με τις πραγματικές ροές κατά τις δραστηριότητες στιγμή. Δυναμική διαλογισμός είναι ένα μέσο για την ενίσχυση της αειφορίας των ψυχικών διεργασιών, καθώς και ως μέσο supersensitive αντίληψη. Η καλύτερη στιγμή της δυναμικής διαλογισμό - πρωί.
Διαλογισμός που σχετίζονται με αυξημένη κίνηση.
Διαλογισμός 1.
Διαλογισμός διαρκεί 1 ώρα και αποτελείται από πέντε στάδια, τα 3 πρώτα στάδια της διάρκειας 10 λεπτών., Τα υπόλοιπα στάδια - 15 λεπτά. Πρώτο στάδιο: χαοτικά Αναπνεύστε από τη μύτη, συγκεντρώνοντας όλη την ώρα για να εκπνέουν. Ο οργανισμός φροντίζει έμπνευσης. Δεν Εισπνεύστε το συντομότερο δυνατό και πιο βαθιά στην άνοδο, αλλά έρθει μια στιγμή που όλα γίνονται μια αναπνοή. Χρήση των φυσικών κινήσεων του σώματος για να διευκολύνει την αναπνοή. Νιώστε την αύξηση της ενέργειας, αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτό.
Δεύτερο Στάδιο: εκραγεί! Ελεύθερο τον εαυτό σας από ό, τι εμποδίζει. Είναι obezumte, κραυγή, κραυγή, άλμα, ανατριχιάζω, χορεύουν, τραγουδούν, γελούν, γυρίστε το σύνολο του εαυτού του μέσα προς τα έξω, δεν κατέχουν, να προχωρήσουμε. Συχνά, ακόμη και μια μικρή δραστηριότητα βοηθά να ξεκινήσετε. Δεν είναι για δεύτερη δεν επέτρεπε το μυαλό να παρέμβει.
Τρίτο στάδιο: άλματα με τα χέρια σας και φωνάζοντας, ενώ το μάντρα "hu! hu! hu! ". Δίδει κάθε ενέργεια, η οποία εξακολουθεί να παραμένει, έρχονται σε πλήρη εξάντληση. Τέταρτο στάδιο: Πάγωμα σε μια θέση όπου ήσασταν, δεν ταιριάζουν στο σώμα άνετα. Βήχας, κάθε κίνηση θα διαλύσει τη ροή της ενέργειας, και η προσπάθεια θα πάει χαμένη. Πέμπτο στάδιο: μια χαρούμενη χορός να ευχαριστήσω τον έξω κόσμο. Ευτυχής που αυτό το κράτος μέσω της ημέρας.
Διαλογισμός 2.
Τρεις ώρες πριν από το διαλογισμό δεν μπορεί να φάει και να πιει. Όντας σε φαρδιά ρούχα και τα γυμνά πόδια. Περιστροφή γύρω κατά φορά αντίθετη κατεύθυνση (αλλά η κατεύθυνση μπορεί να αλλάξει, εάν η στροβιλισμού θα είναι δύσκολη). Δεξιά δεδομένου ότι συγκεντρώνει την ενέργεια από τον ουρανό, και αριστερά επιστρέφει στο έδαφος. Ξεκινήστε αργά, δημιουργία ταχύτητα έως ότου δεν μπορείτε πλήγμα μακριά εντελώς. Τελικά, τον ίδιο τον οργανισμό θα μειωθεί? Ψέματα, πιέζεται κοιλιά προς το έδαφος, σαν να στηρίζεται πάνω στο στήθος. Lie ήσυχα, σαν να βυθίζεται στο έδαφος, τουλάχιστον 15 λεπτά.
Διαλογισμός που συνδέονται με κινήσεις σχετικά ήρεμη.
Διαλογισμός 1.
Διαλογισμός αποτελείται από δύο στάδια, επαναλαμβάνεται τρεις φορές, το οποίο ανέρχεται σε 6 στάδια δέκα λεπτά. Πρώτο στάδιο: Κάτσε ήρεμα. Έμφαση στα μάτια σας για το μπλε χρώμα. Δεύτερο στάδιο: κλείστε τα μάτια σας και απαλά και αργά επηρεάζονται από τη μία πλευρά στην άλλη.
Διαλογισμός 2.
Το πρωί, να ξυπνήσει, πριν το άνοιγμα μάτια του, τεντώστε σαν γάτα. Τεντώστε όλα τα κύτταρα του σώματός σας. Μετά από 3-4 λεπτά, ακόμα με τα μάτια κλειστά, αρχίζουν να γελάνε. Μέσα σε 5 λεπτά μόνο γέλιο. Πρώτη γέλιο θα ήχου αφύσικο, αλλά σύντομα ο ήχος των προσπαθειών σας για να προκαλέσει μια πραγματική γέλιο. Επαναλάβετε το ίδιο σε αυτό το γέλιο. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες πριν από το γέλιο γίνεται φυσικά, γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι να γελάσω ακριβώς δεν συνηθίζουν να την φυσικότητα του γέλιου. Αλλά σύντομα θα συμβεί αυθόρμητα, και την αλλαγή της φύσης της ημέρας σας (καταστήσει πιο χαρούμενη και αισιόδοξη).
Διαλογισμός με τους ήχους.
Διαλογισμός είναι πραγματοποιήθηκε σε τέσσερα στάδια, κάθε στάδιο για 15 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, είναι κλειστά τα μάτια. Πρώτο στάδιο: κάθονται ήσυχα, κατά προτίμηση υπό το φως μουσικής. Δεύτερο στάδιο: πρώτα ας είναι οι λέξεις σχηματίζονται με τις συνήθεις "la la" μέχρι να εμφανιστεί το ασυνήθιστο, δεν αρέσει η λέξη ακούγεται. Λόγια πρέπει να αναγράφεται από έναν άγνωστο χώρο της συνείδησης, όπως το σαγόνι του παιδιού, που δεν γνωρίζουν τα λόγια.
Δεν χρειάζεται να φωνάξει στην κορυφή της φωνής του, δεν κλαίνε, γελούν, υπερεντείνω. Πρέπει να είναι ήρεμη, συνομιλητικό τόνος. Το τρίτο στάδιο: σηκωθείτε, κρατήστε μιλάμε, και αφήστε το σώμα απαλά κινούνται στο διάστημα σε συμφωνία με ήχο. Αν ξεκουραστείτε, θα εξελιχθεί, τότε η λεπτή ενέργεια θα κινηθεί το σώμα σας δεν κανένα έλεγχο από την πλευρά σας. Τέταρτη φάση: πηγαίνετε για ύπνο και βρίσκονται ακόμη, σιωπηλή, ακίνητος.



No comments:

Post a Comment