Sunday, October 11, 2015

Ενεργειακή Προτασία & Ασπίδα

Μετα το αφιέρωμα για τους ενεργειακούς εξαγνισμούς του χώρου, μπορούμε να προχωρήσουμε κσι σε ένα αφιέρωμα με τεχνικές ενεργειακής προστασίας. Όσοι ασχολούνται με τις ενεργειακές θεραπείες, λίγο - πολύ γνωρίζουν ήδη κάποιες τεχνικές για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από την αποδυνάμωση, αλλά και από την απορρόφηση της ζωτικής τους ενέργειας από τρίτους.

Αν και ο χαρακτηρισμός ενεργειακή προστασία μπορεί να μοιάζει πολύ σπουδαίος εντούτοις είναι κάτι πολύ απλό. 
Πέρα από τους ενεργειακούς θεραπευτές που χειρίζονται πολλές φορές εξειδικευμένες τεχνικές για την προστασία των ιδίων, όλοι μας λίγο πολύ τις  χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Για παράδειγμα, παίρνουμε συγκεκριμένες στάσεις στο σώμα μας που εμποδίζουν τη διαροή της ενέργειάς μας.
Θα πρέπει ωστόσο να αποσαφηνίσουμε κάτι. Η ενεργειακή ασπίδα δεν αφορά απαραίτητα την προστασία μας από κάποιον άλλον έξω από εμάς. Η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που θα χρησιμοποιηθούν οι τεχνικές αυτές που θα αναφέρουμε παρακάτω χρησιμεύουν στην προσταία μας από τον ίδιο μας τον εαυτό και τις αρνητικές του προδιαθέσεις. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση συμβόλων, χρωμάτων, ενίοτε και λέξεων που αποτελούν αρχέτυπα με αποτέλεσμα να συντονίζουμε συνειδητά τον εαυτό μας με συμβολισμούς υψηλών κραδασμών. 
Η δύναμη των συμβόλων πηγάζει από τη δύναμη των ανθρώπων που πιστεύουν σε αυτό. Γι αυτό το λόγο σε πολλές ασπίδες προστασίας χρησιμοποιούντι θρησκευτικά σύμβολα όπως ο σταυρός, εκμεταλλευόμενοι (με την καλή έννοια) την δύναμη της πίστης εκατομμυρίων ανθρώπων και δισεκατομμυρίων κατά τη διάρκεια της ιστορίας σε αυτά τα σύμβολα ως μέσα προστασίας και ευλογίας.
Η δύναμη των χρωμάτων πηγάζει από τη γλώσσα που κατανοεί το υποσυνείδητό μας. Ενώ πολλές τεχνικές βασίζονται στην καθορισμένη χρωματολογία των ενεργειακών κέντρων του σώματός μας. 
ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ;
Οι ενεργειακές προστασίες όπως είπαμε παραπάνω φέρουν ήδη υψηλούς κραδασμούς εφοσον χρησιμοποιούν υψηλών κραδασμών σύμβολα πίστεως. Ωστόσο, είμαστε εμείς που πρέπει να τις εξελίξουμε και να τις ενισχύσουμε διαμέσου της τακτικής χρήσης. Όσο πιο τακτική η χρήση τους, τόσο πιο ισχυρά γίνονται... 



ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ;

Φυσικά και όχι! Μέχρι να μάθουμε κάποιες από αυτές κανείς μας δεν γνώριζε σχετικά και ζούσαμε μια χαρά, όπως και πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν τις γνωρίζουν και ίσως δεν μάθουν ποτέ για αυτές θα ζουν επίσης μια χαρά. Οι ενεργειακές προστασίες αποτελούν απλά ένα εργαλείο ελέγχου των κραδασμών μας και τίποτα άλλο. Ας μην ξεγελιόμαστε όμως, η φύση έχει πάντα τους δικούς της μηχανισμούς να διαχειρίζεται το κάθε τι...


Παρακάτω θα γράψουμε κάποιες βασικές τεχνικές, εκ των οποίων η τελευταία είναι από τις ισχυρότερες που υπάρχουν και θα χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσετε με πολύ σεβασμό. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές των τεχνικών, ωστόσο επιλέξαμε τις πιο βασικές. 
Αρχίζουμε πάντα με τις πιο εύκολες και καταλήγουμε στην ισχυρότερη. 
Η τεχχνική της  Πυραμίδας ήταν αυτή που προσωπικά  χρησιμοποιούσα επί σειρά ετών και έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Είναι ιδανική και για ενεργειακούς θεραπευτές.

Φυσική Ασπίδα


Η Φυσική ασπίδια είναι η απλούστερη δυνατή τεχνική. Την κάνουμε όλοι μας ασυνείδητα όταν θέλουμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας από ένα "εχθρικό" για μας περιβάλλον. 









Αυτό που κάνουμε είναι απλώς να σταυρώσουμε τα χέρια μας και τα πόδια μας. Η στάση αυτή, περιορίζει τη ροή της ενέργειας από και προς εμάς και είναι αυτό που στη γλώσσα του σώματος ονομάζουν αμυντική θέση.

Ωστόσο, μπορούμε να επεκτείνουμε και να τελειοποιήσουμε αυτή τη τεχνική με δύο μικρές παραλλαγές.


1η παραλλαγή

Σταυρώνουμε τα πόδια κανονικά. Τα χέρια μας ωστόσο, αντί να τα σταυρώσουμε, απλά δένουμε τα δάχτυλα μεταξύ τους και τα ακουμπάμε πάνω στο ηλιακό μας πλέγμα (μία παλάμη πάνω από τον αφαλό) Σε αυτή τη περίπτωση περιορίζουμε ακόμα περισσότερο τη ροή της ενέργειας αποδυναμώνοντας την έξοδό της από το ηλιακό πλέγμα.


2η παραλλαγή

Δεν σταυρώνουμε ούτε τα χέρια, ούτε τα πόδια, αλλά απλά κλείνουμε τις παλάμες μας σε γροθιές βάζοντας τον αντίχειρα μέσα στη γροθιά. Με αυτόν τον τρόπο περιορίζουμε το κύκλωμα της ενέργειάς μας με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται η διάδρασή μας με το περιβάλλον μας.



Πλεονεκτήματα της τεχνικής

Τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνικής είναι ότι είναι πολύ εύκολη, δεν έχει κανέναν όρο ή προϋπόθεση για να την εφαρμόσει κανείς και είναι άμεσης δράσεως.



Μειονεκτήματα της τεχνικής

Το κύριο μειονέκτημα αυτής της τεχνικής, είναι ότι ένας ισχυρός αντίπαλος, μπορεί εύκολα να μας τη λύσει κάνοντάς μας ασυνείδητα να αλλάξουμε τη στάση του σώματός μας και να είμαστε εκ νέου εκτεθιμένοι...
Επίσης, είναι δύσκολο να τη διατηρείς συνεχώς εφόσον μπορεί να χρειάζεται να κινείσαι ή και να είσαι σε έναν χώρο εργασίας όπου για παράδειγμα χρειάζεται να χρησιμοποιείς τα χέρια σου...

Προστασία μέσω προσευχής


Κι αυτή η τεχνική είναι πολύ εύκολη μιας και το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να πει μια προσευχή ή ένα μάντρας. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε προσευχή, αρκεί να είναι το νόημά της κατανοητό. Δηλαδή δεν έχει νόημα να πούμε μια Κινέζικη προσευχή της οποίας το νόημα δεν γνωρίζουμε, γιατί δεν θα έχει καμία επίδραση πάνω μας.






Αν και όλες οι προσευχές φέρουν υψηλές δονήσεις λόγω της πίστης σε αυτές των οπαδών τους, εντούτοις, εάν δεν υπάρχει κατανόηση, η επίδρασή τους είναι πολύ μικρότερη. 

Οπότε προτιμούμε προσευχές οι οποίες είναι της θρησκείας μας, όποια κι αν είναι αυτή.

Εκτός από την προσευχή, την ιδιότητα της προστασίας έχουν και λέξεις - σύμβολα ή δυνάμεις πίστεως. Για παράδειγμα το ΟΜ είναι ένα ένα από αυτά.

Το Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά είναι ένα άλλο. Κάθε θρησκεία ή σύστημα πίστεως περιέχει ανάλογες λέξεις δύναμης.

Εάν πάλι δεν πιστεύει κανείς σε καμία θρησκεία, μπορεί να χρησιμοποιήσει απλές θετικές δηλώσεις όπως: Είμαι υγιής - Είμαι δυνατός - Είμαι ασφαλής κ.λ.π.


Πλεονεκτήματα τεχνικής

Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής αυτής είναι ότι είναι πολύ ισχυρή και κανείς δεν καταλαβαίνει απ' έξω ότι την εφαρμόζουμε.


Μειονεκτήματα τεχνικής

Το κύριο μειονέκτημα της τεχνικής είναι ότι φυσικά δεν μπορούμε να  την κάνουμε εφόσον βρισκόμαστε σε διάλογο.. Διότι είναι πολύ σημαντικό να ακούμε έστω από μέσα μας τα λόγια ή τον ήχο της. 

Ενεργειακή Ασπίδα του Καθρέφτη

Η τεχνική αυτή είναι είναι αρκετά δυνατή και μας αποκόπτει τελείως από τις ενέργειες του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε.

 
 
 
Η τεχνική είναι η εξής:

Στέκομαι ακίνητος... οραματίζομαι έναν καθρέφτη μπροστά μου, ο οποίος με περικυκλώνει, πίσω εμπρός, πάνω κάτω. Αυτό ο καθρέφτης είναι διπλής όψεως, δηλαδή εσείς κοιτάτε τον εαυτό σας και ο άλλος ή οι άλλοι που είναι έξω από την ασπίδα σας κοιτούν τον εαυτό τους και λέτε τις ακόλουθες λέξεις... "ότι σου δίνω γυρνάει σε μένα και ότι μου δίνεις γυρνάει σε σένα" και οραματίζεστε οτι οποιαδήποτε ενέργεια αποκρούεται από τον καθρέφτη και γυρνάει πίσω στον δέκτη της, ενώ ταυτόχρονα εσείς στέλνετε αγάπη η οποία καθρεφτίζεται και επιστρέφει πίσω σε σας.

Αυτή η τεχνική διαρκεί για αρκετές ώρες...

Το κύριο της πλεονέκτημα είναι οτι πραγματικά σας αποκόπτει πλήρως από το περιβάλλον σας. Το ίδιο όμως αυτό γεγονός είναι και το μειονέκτημα. Διότι εάν για παράδειγμα έχετε ήδη εξοργιστεί, τότε η ενέργεια του θυμού σας θα επιστρέφει αμέσως πάλι σε σας ανακυκλώνοντας και ενδεχομένως επιδεινώνοντας τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό η τεχνική αυτή να εφαρμοστεί πριν εμπλακείτε συναισθηματικά.

Ασπίδα της χρυσής αύρας

Τεχνική της Χρυσής Αύρας 

Στέκομαι ακίνητος, 
30 εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου χύνεται ένα λαμπρό, χρυσό, παχύρευστο υγρό
Αυτό το υγρό καλύπτει σιγά σιγά όλο μου το σώμα σε απόσταση περίπου 10 εκατοστών από αυτό.

Το φαντάζομαι από πάνω από το κεφάλι μου να κατεβαίνει σιγά σιγά και να με καλύπτει έως και τα πόδια.

Αφού είμαι σίγουρος και δεν έχω αφήσει νοητικά κανένα κενό στο υγρό, τότε αφήνομαι να με διαποτίσει και να εισέλθει μέσα μου.
Το νιώθω να εισχωρεί στο σώμα μου και να διαποτίζει κάθε μου κύτταρο μέχρι να αισθανθώ ότι έχω γεμίσει ολόκληρος από αυτό το χρυσό υγρό.
Στο τέλος αισθάνομαι οτι είμαι καλυμμένος από αυτό το υγρό το οποίο και βρίσκεται μέσα μου. Στη συνέχεια το υγρό πήζει και είμαι μια αδιαπέραστη οντότητα που ελκύει μόνο υψηλές δονήσεις. 

Το σχήμα όπως θα το παρατηρείτε εξωτερικά πρέπει να είναι οπωσδήποτε ωοειδές.... 

Τώρα είστε απρόσβλητοι....  

Θα εκπλαγείτε παρατηρώντας οτι κάποια σημεία του σώματός σας θα δυσκολεύονται να γεμίζουν με χρυσό φως. Αυτά τα σημεία είναι τα προβληματικά σημεία σας που χρίζουν θεραπείας. Τέλος θα επαναεκπλαγείτε εάν κάνετε αυτήν την άσκηση και αμέσως μετά τραβήξετε μια φωτογραφία αύρας. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό... (αν και βέβαια δεν είναι αληθινό αφού αυτή θα είναι η προσωρινή σας αύρα και όχι η μόνιμη)

Ασπίδα προστασίας της χρυσής πυραμίδας

Αυτή η τεχνική αγαπητοί φίλοι είναι μία από τις ισχυρότερες τεχνικές που γνωρίζω και θα χρειαστεί να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή μιας και οι δυνάμεις που επικαλούμαστε είναι πολύ ισχυρές!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Ασπίδα της Πυραμίδας 

Στέκομαι ακίνητος...
πάνω από το κεφάλι μου σχηματίζεται η κορυφή μιας χρυσής πυραμίδας και σχηματίζεται καταλήγοντας στην Γη. 
Η κατάληξη της πυραμίδας στην γη είναι τετράγωνη. Οραματίζομαι λοιπόν έναν κύκλο να περικυκλώνει την βάση της πυραμίδας...
Επικαλούμαι τον ανώτερό μου εαυτό και λέω "Ανώτερέ μου εαυτέ βάλε τα σύμβολα που χρειάζονται για την προστασία μου" 
Τα σύμβολα αυτά θα μπουν στην βάση της πυραμίδας και είναι δουλειά του ανώτερού σας εαυτού να κάνει όλη την δουλειά. 
Αμέσως μετά οραματίζομαι έναν σταυρό να σχηματίζεται στην κορυφή της πυραμίδας ο οποίος θα είναι παράλληλος με το έδαφος και θα κοιτάει τον ουρανό. Καθώς οραματιζόμαστε τον σταυρό σχηματίζουμε το κάθετο βραχίωνα λέγοντας "εις το όνομα του Πατρός" τον οριζόντιο βραχίωνα λέγοντας "του Υιου" και κυκλώνουμε τον σταυρό με φορά αντίθετη από τους δείκτες του ρολογιού λέγοντας "και του Αγίου Πνεύματος" 

Μόλις κάνω τον σταυρό αυτόν επαναλαμβάνω την διαδικασία και σχηματίζω έναν σταυρό για κάθε πλευρά της πυραμίδας, οι οποίοι όμως σταυροί τώρα θα είναι κάθετοι στην Γη. 
Δηλαδή θα κάνουμε τον σταυρό 5 φορές (μία στην κορυφή (παράλληλα με το έδαφος) και 4 στις πλευρές τις πυραμίδας (κάθετοι στην Γη)
Μόλις το ολοκληρώσουμε αυτό επικαλούμαστε τον... 

Αρχάγγελο Μιχαήλ να τοποθετηθεί στην κορυφή της πυραμίδας, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, τον Αρχάγγελο Ουριήλ, τον Αρχάγγελο Ζακχίήλ και τον Αρχάγγελο Γαβριήλ οι οποίοι πρέπει να τους οραματιζόμαστε οτι μπαίνουν μπροστά από κάθε σταυρό και εγκαθίστανται.... 


Τώρα είστε ένα αδιαπέραστο φρούριο...... παρακαλώ και πάλι προσοχή στην χρήση της τεχνικής... 

Προσπάθησα να το περιγράψω όσο καλύτερα αλλά εάν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία στην κατανόησή του μην διστάσετε να ζητήσετε εξηγήσεις.

Πως να δημιουργήσεις Ενεργειακή Ασπίδα

Η ενεργειακή ασπίδα είναι ένα «κουκούλι» δύναμης που σε περιβάλλει και σε προστατεύει, και ταυτόχρονα σε προειδοποιεί για τυχόν ψυχικές επιθέσεις, όπως και για γητείες (αρνητικές και μη) που γίνονται από άλλους επάνω σου. Η ασπίδα αυτή δημιουργείται με

πολύ αργούς ρυθμούς από μόνη της καθώς εξασκείς την Τέχνη της Μαγείας, «τρεφόμενη» από την δική σου ενέργεια που ενδυναμώνεται καθώς εξασκείς την Τέχνη αλλά και τις θετικές εξωγενής δυνάμεις που επικαλείσαι καθώς εξασκείς την Τέχνη.
Αλλά το να την αφήσεις να δημιουργηθεί μόνη της είναι και χρονοβόρο αλλά και δεν θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, οπότε είναι καλλίτερο να την «βοηθάς» στην δημιουργία της.

Αρχική Κάθαρση
Προτού ξεκινήσεις για πρώτη φορά να δημιουργήσεις ενεργειακή ασπίδα, θα πρέπει να «καθαριστείς» από όλες τις αρνητικές ενέργειες που σε περιβάλλουν. Αυτό, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά, αλλά οπωσδήποτε την πρώτη φορά και επαναλαμβάνεις όταν έχεις την αίσθηση ότι κάτι αρνητικό έχει εισβάλλει στην αύρα σου. Καλό θα ήταν βέβαια, να επαναλαμβάνεις κάθε 6 μήνες με ένα χρόνο, κι ας μην υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.
Κάθισε στην θέση διαλογισμού, κλείσε τα μάτια σου και πάρε μερικές βαθιές ανάσες για να χαλαρώσεις.
Οραματίσου γύρω σου μαύρες χορδές να ξεκινούν από το σώμα σου και να εκτείνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτές είναι οι αρνητικές ενέργειες που σε περιβάλλουν. Μην ονοματίζεις τις χορδές («αυτή είναι το άγχος μου» «αυτή είναι η οργή μου» κλπ), μιας και μερικές φορές πράγματα που τα αισθανόμαστε ως θετικά είναι αρνητικά και το ανάποδο αλλά και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις αρνητικές ενέργειες που μας περιβάλλουν! Οπότε, απλά οραματίσου αρνητικές χορδές ενέργειας χωρίς όνομα.
Οραματίσου ότι κρατάς ένα σπαθί όπου η λεπίδα του είναι από φωτιά. Στριφογύρισέ το γύρω σου με σθένος, κόβοντας όλες τις μαύρες χορδές. Μην αφήσεις να σε καταβάλλει οργή, αλλά χαρά και απελευθέρωση.
Επανέλαβε αρκετές φορές μέχρι να αισθανθείς απαλλαγμένος από όλες τις αρνητικές δυνάμεις και να σε καταβάλλει ηρεμία.


Οραματισμοί
Προτού δημιουργήσεις την ασπίδα σου, θα πρέπει επίσης να αποφασίσεις πως θα είναι. Τι χρώμα; Τι σχήμα; Τι μορφή-υφή θα έχει; Αυτό είναι ένα θέμα καθαρά δικό σου για να σε βοηθήσει στην δημιουργία της. Ότι κι αν αποφασίσεις, δεν παίζει ρόλο.
Σχήμα – Το σχήμα της θα πρέπει να το οραματίζεσαι αρκετά μεγάλο ώστε να περικλείει άνετα όλο σου το σώμα. Το ποιο εύκολο και συνηθισμένο είναι το «αυγό», αλλά μπορεί να είναι και σφαίρα, κύλινδρος, κύβος, πεντάγωνο κλπ ότι σε ευχαριστεί. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να «κρατήσεις» πολύπλοκα σχήματα, τότε κάντο! Αλλά σίγουρα τα απλά ενδείκνυνται.
Χρώμα – Όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις, φρόντισε να μην είναι πολύ σκούρο ή μαύρο, μιας και μπορεί να επηρεάσει την αύρα σου αρνητικά. Το λευκό και το χρυσό είναι τα καλλίτερα και τα ποιο συνηθισμένα, αλλά και πάλι η επιλογή είναι δική σου. Εάν θέλεις, μπορείς να επιλέξεις και ολόκληρο το ουράνιο τόξο!
Μορφή-Υφή – Εδώ, μπορείς να βάλεις όλη σου την φαντασία να δουλέψει! Μπορείς να την οραματιστείς σαν ενεργειακό κουκούλι, σαν απλό ενεργειακό πεδίο, σαν παλλόμενα ηλεκτρικά κύματα, σαν φλεγόμενος τοίχος… ότι σου εμπνέει προστασία, χρησιμοποίησέ το!
Συμβουλή: Καλό θα ήταν να μην δημιουργήσεις την ασπίδα σου σαν τέλεια και απροσπέλαστη, αλλά να αφήσεις ένα μικρό «άνοιγμα» ώστε να μπορείς να δεχτείς εξωγενής θετικές ενέργειες που ενδυναμώνουν την ασπίδα σου.


Δημιουργία

Όταν πλέον έχεις αποφασίσει τι «εμφάνιση» θα έχει η ασπίδα σου, μπορείς να προχωρήσεις στην δημιουργία της. Κάθισε στην θέση διαλογισμού, κλείσε τα μάτια σου και πάρε μερικές βαθιές ανάσες για να χαλαρώσεις. Οραματίσου την ασπίδα σου να σε περιβάλλει για περίπου 10 λεπτά, μέχρις ότου να μπορείς να την «δεις» καθαρά. Δες την να «ζωντανεύει» και να σε προστατεύει. Κάντο αυτό καθημερινά, μέχρι να είσαι σε θέση και να την αισθάνεσαι γύρω σου καθαρά. Μετά από αυτό, τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, επανέλαβε την διαδικασία οραματισμού και ενδυνάμωνέ την με την ενέργειά σου με τον εξής τρόπο: Εισέπνευσε βαθιά από την μύτη και οραματίσου όλη σου την ενέργεια σαν ένα ρεύμα ηλεκτρισμού ή ένα φως, να συγκεντρώνεται στο σημείο ακριβώς κάτω από τον αφαλό σαν μια μικρή φωτεινή μπάλα. Εξέπνευσε από το στόμα και οραματίσου την φωτεινή μπάλα ενέργειας διαχέεται έξω από το σώμα σου και να ενσωματώνεται με την ασπίδα σου ενδυναμώνοντας την. Όταν μετά από μερικές εβδομάδες την αισθανθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενδυνάμωνέ την πιο αραιά, κάθε περίπου μήνα με 3 μήνες.
Κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι απειλείσαι, «ανακάλεσε» την ασπίδα σου νοητά. Αυτό την ενεργοποιεί και την ενδυναμώνει, δίνοντας και σε σένα αίσθηση δύναμης και προστασίας.

ΠΗΓΗ

Τεχνική προστατευτικής αύρας



Η Προστατευτική αύρα είναι μια μεγάλης δύναμης προστατευτική τεχνική. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε αυτή την τεχνική και εφαρμόστε την για 7 ημέρες. Η τεχνική της προστατευτικής αύρας είναι ένα επιπλέον κλειδί που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε θετικότητα στη ζωή σας και η θετικότητα προσελκύει θετικότητα.

 


Ότι εκπέμπεις στο Σύμπαν αυτό και λαμβάνεις. Η τεχνική αυτή μπορεί να γίνει οπουδήποτε: στο σπίτι, μέσα σε κόσμο, στο γραφείο, στο λεωφορείο, παντού. Δεν είναι απαραίτητο να κλείσετε τα μάτια για να την κάνετε, αν και κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην αρχή. 


Όταν εξασκηθείτε λίγο μπορείτε να την κάνετε αυτόματα και κατά βούληση. Η προστατευτική αύρα είναι πολύ αποτελεσματική όταν κάποιος θέλει να καυγαδίσει μαζί σας, ή με οποιοδήποτε τρόπο προσπαθεί να χαλάσει την ηρεμία σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την προστατευτική αύρα για να παραμένετε στο παρόν. Η τεχνική της προστατευτικής αύρας απαιτεί να είμαστε παρόντες στο αιώνιο τώρα, όπου υπάρχει ασφάλεια και γαλήνη. 



Ας δούμε πως γίνεται:


Φέρτε στον νου σας όλες τις αρνητικές σκέψεις, φόβους, εντάσεις, άγχη, και για λίγο απαλλαγείτε από αυτά. Μπορείτε να τα αφήσετε στην άκρη για λίγες στιγμές... Αποφασίστε να απαλλαγείτε για λίγο… Φανταστείτε πως βάλατε όλα αυτά τα βασανιστικά που κουβαλάτε μέσα σας σε ένα μπαλόνι. Αφήστε το μπαλόνι να φύγει μακριά. Οι λίγες στιγμές που θα ακολουθήσουν είναι αφιερωμένες στον εαυτό σας.

Εισπνεύστε άφθονο αέρα και φωνάξτε δυνατά από μέσα σας: ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ… εννοώντας το. Μετά, πάρτε βαθιά εισπνοή, μετρήστε ως το πέντε και βγάλτε τον αέρα αργά, χαλαρώνοντας οποιοδήποτε μέρος του σώματος είναι ακόμα σφιγμένο. Με την επόμενη εισπνοή φανταστείτε πως το σώμα σας είναι καλλυμένο γύρω-γύρω με ένα όμορφο, μεταλλικό φύλλο χρυσού. Καθώς εκπνέετε αυτή τη φορά, δείτε το φύλλο χρυσού να φουσκώνει σαν μπαλόνι.

Δείτε το να περιβάλλει το εξωτερικό της αύρας σας. Το χρυσό είναι το πιο προστατευτικό χρώμα στο υλικό βασίλειο. Η αντανακλαστικότητα και καθαρότητά του αποτρέπει όλα τα εξωτερικά αρνητικά στοιχεία να μπουν στην αύρα. Το μόνο μέρος τώρα απ' όπου μπορεί να μπουν αρνητικά στοιχεία είστε εσείς, που είστε μέσα στο χρυσό περίβλημα. Γεμίστε το εσωτερικό αυτού του ασφαλούς, χρυσού κουκουλιού, με το όμορφο, αναβράζον θετικό φως του ουράνιου τόξου.

Εισπνεύστε την ανακουφιστική, ηρεμιστική θετικότητα και χαλαρώστε. Αυτή η χρονική στιγμή είναι δική σας. Εκεί μέσα είστε ασφαλείς τώρα και προστατευμένοι από εξωτερικά αρνητικά στοιχεία. Νιώστε την ανακούφιση.

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ωστόσο. Μια αρνητική σκέψη από μέρους σας θα προκαλέσει συντριβή του ασφαλούς αυτού περιβλήματος και θα χρειαστεί να το ξαναφτιάξετε. Μπορείτε να το ξαναφτιάξετε εύκολα με τον τρόπο που το φτιάξατε την πρώτη φορά, προσέχοντας να το γεμίσετε με θετικότητα.

Όταν πρωταρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο θα αφιερώσετε λίγη ώρα κάνοντας προστατευτικές αύρες. Διώχνετε την αρνητικότητα και καταφέρνετε σιγά-σιγά να αυξήσετε το χρόνο θετικής σκέψης για λίγο. Τότε ακριβώς θα νιώσετε πως μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα (ό, τι προβάλλει ο νους), και να ζήσετε στο παρόν.

Σκεφτείτε πως εφόσον μπορείτε να δημιουργήσετε θετικότητα για λίγες στιγμές, μπορείτε να δημιουργήσετε για 1 ώρα και πιο πολύ ακόμα. Ασκηθείτε παρατείνοντας κάθε φορά το χρόνο απαλλαγής από την αρνητικότητα. Καθώς απομακρύνεται η σκέψη από τα προβλήματα, δημιουργείται μέσα σας ελπίδα και γεννιούνται λύσεις στο μυαλό για τα προβλήματα.

Είναι σαν να ξεβουλώνετε ένα βουλωμένο αγωγό και ξαφνικά το νερό που είναι μαζεμένο μέσα τρέχει ορμητικά προς τα έξω και καθαρίζετε. Σιγά-σιγά θα καταφέρνετε να έχετε θετικότητα για όσο διάστημα αποφασίζετε. Θα φοράτε την προστατευτική σας Αύρα και θα βγαίνετε έξω για βόλτα. Θα δείτε τα πάντα με καινούργια προοπτική… Θα νιώσετε ζωντανοί και σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να σας έρχονται ευνοϊκά.

'Ένας από τους τομείς όπου μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς αυτή τη μέθοδο είναι ο χώρος εργασίας. Εκεί βρισκόμαστε πολλές φορές κάτω από την πίεση της δουλειάς, και έχουμε να αντιμετωπίσουμε την κακή διάθεση κάποιου συνεταίρου ή πελάτη.

Σχηματίστε απλώς την προστατευτική αύρα γύρω σας. Από τη στιγμή που θα βρεθείτε σ' αυτήν την ήρεμη, θετική κατάσταση δε θα παρασυρθείτε στο παιχνίδι των άλλων. Θα αντιδράσετε μέσα από το περίβλημά σας, αλλά όλες οι αντιδράσεις σας θα είναι θετικές. Θα παραμείνετε ανέπαφοι. Ο άλλος θα ξεφουσκώσει υποχρεωτικά, μια και χρειάζονται δύο για μια φιλονικία. Θα σας δει να τον αντιμετωπίζετε μ' ένα ζεστό χαμόγελο και η οργή θα σβήσει. Σχηματίζετε την προστατευτική αύρα κι αμέσως νιώθετε γαλήνη.

Δεν εκπέμπετε πια φόβο που μπορεί να προσελκύσει κίνδυνο. Αντίθετα προχωράτε σε πλήρη αρμονία με το Σύμπαν. Η προστατευτική αύρα είναι μια μέθοδος που δημιουργεί θετική σκέψη. Η θετική σκέψη είναι το κλειδί στην ανάταση της συνείδησης και το μέσο δημιουργίας θετικότητας μέσα μας.
 

Ενδυνάμωση και καθαρισμός του ενεργειακού πεδίου μου


Κάθε ζωντανό πλάσμα περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο, το οποίο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και όλα τα συναισθανόμενα όντα. Η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει πως τα πάντα είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει τη δική του ενεργειακή σφραγίδα. Ζούμε μέσα σε ένα ωκεανό ενέργειας, ένα ολογραφικό κόσμο στον οποίο υπάρχουμε όλοι και όλα συνδέονται μεταξύ τους.


Η επιστημονική απόδειξη βοηθά αρκετούς στην κατανόηση πως ο καθένας μας επηρεάζει το περιβάλλον του και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του.

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βεβαρυμένα ενεργειακά πεδία όπως 
για παράδειγμα αυτό του εργασιακού χώρου, της περιοχής που κατοικούμε, ίσως της οικίας όπου μένουμε ή ακόμη και με άλλους ανθρώπους που σκέφτονται ή δρουν με ένα αρνητικό τρόπο. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μπορούν να βαρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο και μειώνουν τις αντιστάσεις μας δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς.

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση των ατόμων είναι ένα βασικό θέμα όχι μόνο στο πνευματικό μονοπάτι αλλά και ως ένας τρόπος πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών.

Αυτή την περίοδο εισρέουν στον πλανήτη μας πολύ υψηλές δονήσεις με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί πολύ γρήγορα. Επιπλέον καθώς περνάμε μέσα από την 4η διάσταση τώρα (για τη μετάβασή μας στην 5η) οι σκέψεις και τα συναισθήματα τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα. Έτσι βιώνουμε τις επιδράσεις τους πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια.

Προστασία της Αύρας

Δηλώνοντας καθημερινά ότι δέχεστε ΜΟΝΟ τις θετικότερες των ενεργειών γύρω σας και ότι αντανακλάτε κάθε αρνητική ενέργεια όπως ένας καθρέφτης, προγραμματίζετε το υποσυνείδητο σας να απορρίπτει ΚΑΘΕ μη συμβατή ενέργεια του περιβάλλοντος χώρου σας.

Κάποιοι άλλοι τρόποι προφύλαξης της αύρας σας είναι:


- Καθημερινή σωματική άσκηση


- Καθημερινός διαλογισμός


- Οραματισμός μίας πλήρους φωτεινής αύρας.


- Αποφυγή οπτικής ή σωματικής επαφής με αρνητικούς ανθρώπους


- Αποφυγή ανθρώπων που μιλάνε δυνατά ή είναι φορτισμένοι συναισθηματικά


Τέλος....


1) Κοιταχτείτε στον καθρέφτη (μέσα στα μάτια σας)
 

2) Χαμογελάστε για αυτό που βλέπετε


3) Και δηλώστε τρεις φορές δυνατά......"ΣΕ ΑΓΑΠΩ"


Η αύρα αποδυναμώνεται από:


(αριστερή εικόνα)


- Θόρυβο


- Αρνητικές σκέψεις


- Άγχος


- Κακή διατροφή


- Υπερβολική κούραση


- Κατανάλωση "βαριών" ενεργειακά τροφών (νεκρών ζώων κτλ.)


- Έλλειψη φυσικής άσκησης


- Έλλειψη καθαρού αέρα


- Τοξικές ουσίες (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ.)


- Επαφή με αρνητικούς ανθρώπους ή "ενεργειακά ζόμπι"


- Sex χωρίς συναισθήματα


Η αύρα ενδυναμώνεται από:


(δεξιά εικόνα)


- Θετικές σκέψεις


- Φυσική άσκηση


- Επαφή με τη φύση και τα ζώα


- Διαλογισμό


- Περπάτημα με γυμνά πόδια στο γκαζόν, την παραλία κτλ. (γείωση)


- Κοίταγμα στον ήλιο (λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν τη δύση)


- Ξεκούραση (ύπνο)


- Κατανάλωση τροφών πλούσιες σε φως και νερό (φρούτα, λαχανικά)


- Ευχάριστη μουσική


- Χρώματα που μας ταιριάζουν


- Επαφή με θετικούς ανθρώπους


- Sex με συναισθήματα
 
 
 

ΨΥΧΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η βασικη τεχνικη προστασιας ολων των σοβαρων παραδοσεων ειναι να οραματιζεσαι τον εαυτο σου σε λευκο φως, απαλο, λαμπερο, ακτινοβολο.


Ακομα καλυτερα αν σε φωτιζει – φορτιζει, μια Θεικη Συμπαντικη ακτινα λευκου φωτος απο τον ουρανο.


Αν ομως αισθανεσαι σωματικη η συναισθηματικη ενταση καλυτερα να χρησιμοποιησεις λευκογαλαζο φως που χαλαρωνει και οι ιδιοτητες της ενεργειας του ειναι : αγαπη, χαρα, δυναμη, γαληνη.


Βοηθαει μια απλη, λιγολογη, απο την καρδια προσευχη προς τον Θεο του αληθινού σύμπαντος. ΟΧΙ προς μεσαζοντες του, ΟΧΙ σαν ικετης.


Καποιες αλλες δυνατες τεχνικες ειναι για προχωρημενους ειτε στον οραματισμο ειτε στο καθαρισμα της μαυριλας του υποσυνειδητου τους.


Μια απαραιτητη δικλειδα ασφαλειας ειναι για το οτιδηποτε, ειναι να ζητας προκαταβολικα την ευλογια - βοηθεια - προστασια του Θεου, αλλιως να γινει κατι ακομα καλυτερο. Π.χ : " Για το μεγαλυτερο καλο το δικο μου και ολων των εμπλεκομενων στην διαδικασια. Γεννηθητω το θελημα Σου"."Με αβλάβεια των πάντων και κοσμική αρμονία".



ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η ασπίδα προστασίας είναι ένα ενεργειακό κουκούλι το οποίο μας προστατεύει από κάθε είδους εισροές αρνητικών ενεργειών μέσα στην αύρα μας.

Πριν επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας για μάς η (για τους αγαπημένους μας ) είναι πολύ σημαντικό να «καθαριστούμε» ενεργειακά. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε είτε με ένα διαλογισμό κάθαρσης ή μέσω ενός εξαγνιστικού λουτρού. Το τρεχούμενο νερό είναι φορέας εξαγνισμού. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε νερό την μπανιέρα σας και να προσθέσετε αλάτι θαλασσινό σε κρυστάλλους και σόδα μαζί. Οτιδήποτε από τα παραπάνω και αν επιλέξετε πρέπει να έχετε συνειδητή πρόθεση τον καθαρισμό σας. Ακόμα και απλό μπάνιο να κάνετε όταν έχετε πρόθεση τον καθαρισμό των «σωμάτων» σας τότε αυτό να ξέρετε ότι συμβαίνει.

Αφού λοιπόν έχετε κάνει τον καθαρισμό σας σκεφτείτε τι χρώμα και τι σχήμα θα έχει η ασπίδα σας. Από τα πιο συνηθισμένα σχήματα που επιλέγουν οι περισσότεροι είναι το ωοειδές ή της σφαίρας. Όσο αναφορά το χρώμα θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε ένα φωτεινό χρώμα. Για άτομα υπερευαίσθητα στις ενέργειες καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν πάνω από ένα χρώμα. Σε αυτήν την περίπτωση πολύ καλό είναι το πρώτο στρώμα να είναι λευκό, το δεύτερο πράσινο και ένα τρίτο βιολετί που θα σφραγίζει την αύρα.

Καθίστε αναπαυτικά σε καρέκλα με τα πέλματα σας να ακουμπάνε στο έδαφος, σε στάση διαλογισμού. Κλείστε τα μάτια σας πάρτε βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε το σώμα σας. Μόλις νοιώσετε ήρεμοι και χαλαροί οραματιστείτε μια λευκή μπάλα φωτός να κατεβαίνει από τον ουρανό και να διαχέεται γύρω από το σώμα σας δημιουργώντας το σχήμα της ασπίδας που έχετε επιλέξει. Δείτε την ασπίδα σας ξανά και καθαρά, δυναμώστε την έτσι ώστε η εικόνα που θα δημιουργήσετε να είναι καθαρή, και διαυγής. Η ασπίδα σας δημιουργεί στα πεδία σας απόλυτη προστασία είναι αδιαπέραστη και οτιδήποτε προσκρούει επάνω της εξοστρακίζεται στο σύμπαν. Σας γεμίζει ενέργεια, φως , ζωή σας κάνει δυνατούς και ενισχύει θεραπευτικά όλα τα σώματα σας. Επιτρέπει να εισρέουν θεραπευτικές, εξαγνιστικές, ζωογονητικές ενέργειες και απαγορεύει οτιδήποτε αρνητικό. Σιγά - σιγά πάρτε βαθιές αναπνοές, νιώστε το σώμα σας και ανοίξτε τα μάτια σας.

Τώρα έχετε δημιουργήσει την ατομική σας ασπίδα προστασίας.

Δυναμώνετε την ασπίδα σας κάθε μέρα με την άσκηση αυτή για 21 έως 40 μέρες κατόπιν κάντε την άσκηση μια φορά την εβδομάδα ώστε να την θεωρείτε αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σας. Αργότερα μπορείτε να επαναλαμβάνετε την άσκηση μια φορά το μήνα.

 
 

No comments:

Post a Comment