Friday, October 30, 2015

Έντυπα σπίτι.


Έντυπα σπίτι.
Αυτή η ερώτηση είναι πολύ στενά συνδεδεμένη με τον ορισμό των ευνοϊκότερων διατάξεων της γης. Αυτό συμβαίνει επειδή, επιλέγοντας πολύ ευνοϊκό περιοχής και είναι απολύτως σωστό προσανατολισμό του σπιτιού, μπορείτε να οικοδομήσουμε επίσης ένα σπίτι δεν είναι πολύ ευνοϊκή μορφή (η οποία ενεργεί και λείπουν γωνίες, διαφορετικά επίπεδα μέρη του σπιτιού, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής). Φυσικά ζουν σε ένα σπίτι δεν θα είναι αρμονική.

Μορφή - όπως το χρώμα, επίσης, έχει την ενέργεια (βλέπε "Χρώμα").
Είναι κακό όταν οι κατοικίες κατασκευάζονται από το γράμμα Ρ, ιδιαίτερα όταν η οριζόντια δοκό είναι πολύ λεπτό και καιρό - απειλεί το άσθμα. Ενέργεια εισέρχεται στο άνοιγμα, στασιμότητα, με κανένα τρόπο δεν αναφέρονται, και οι κάτοικοι του σπιτιού υπάρχει ένα αδιέξοδο αίσθηση, απογοήτευση, απελπισία της ύπαρξης. Κακό και σχήματος L σπίτι: ενεργειακών ροών προς την εσωτερική γωνία της απεργίας, shlestyvayas εδώ.
Εάν αυτή η γωνιά είναι η μπροστινή πόρτα, τα πιθανά ατυχήματα και άλλα προβλήματα. Κάθε κοίλη επιφάνεια ενεργεί ως δέκτη, το τράβηγμα της ενέργειας. Σε ένα τέτοιο σπίτι είναι καλύτερα να ζήσει πιο κοντά στη μέση, και το δωμάτιο ζωγραφισμένα σε φωτεινά χρώματα. Κυρτή επιφάνειες, σε αντίθεση, διαχέει την ενέργεια, έτσι ώστε οι εσωτερικές επιμελητήρια προστατεύεται καλά. Σε γενικές γραμμές, η ιδανική μορφή για το σπίτι - ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. Αλλά εάν έχετε ένα σπίτι "λάθος", μην απελπίζεστε - μπορείτε να διορθώσετε αυτό το σπάσιμο σε "προβληματικές περιοχές παρτέρι", στον κήπο ή του θερμοκηπίου.
Αν το σπίτι σας λείπει από τις γωνίες του σπιτιού βρίσκεται κάτω από το δρόμο, μια περιοχή στα αριστερά του σπιτιού κάτω από το έδαφος προς τα δεξιά, το σπίτι σας έχει συγκολληθεί μεταξύ των υψηλότερων κτιρίων - όσον αφορά την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων με την προσαρμογή των αρνητικών επιπτώσεων των καταστάσεων αυτών θα σας βοηθήσει να φώτα. Σπίτια βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση με πολύ μεγάλη επιρροή σας σε αυτόν. Πολύ μαζικές δομές ή κτίρια που θα μπορούσαν να "φλερτ" του.
Αυτό ισχύει και για μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και εργοστάσια, τα οποία έχουν ψηλές καπνοδόχους, είναι απαραίτητο να αποφευχθούν οι γωνίες των γειτονικών κτιρίων στην είσοδο σας (πάντοτε να λαμβάνει υπόψη το γεγονός αυτό, ακόμη και αν η πόρτα του διαμερίσματος απευθύνονται προς την αντίθετη κατεύθυνση). Είναι σημαντικό να εκτιμηθεί το Φενγκ Σούι του κτιρίου στο σύνολό του, πριν ληφθούν υπόψη οι πολύ επίπεδη. Να είστε προσεκτικοί, ώστε το σπίτι σας δεν έχει ως στόχο το όπλο ή οποιοδήποτε άλλο όπλο, ιδιαίτερα αρχαία ή παλαιότερα στη μάχη, εφόσον οι επιπτώσεις μπορεί να είναι θανατηφόρα.
Μία γυναίκα, εξοικειωμένοι με το Φενγκ Σούι, που το όπλο από το παλιό σπίτι του, ίσως που δεν επιθυμούν να θέσουν κακό σε κανέναν. Ωστόσο, αυτά τα εργαλεία έχουν επιφέρει ολέθριες συνέπειες για ορισμένες από τις γειτονικές της χώρες. Στην πράξη το όπλο του Φενγκ Σούι είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, είναι επείγον συμβουλή: άσκησης επίπλωση του σπιτιού και πρέπει να ασχοληθούμε με τα «βέλη δηλητήριο", βεβαιωθείτε ότι η χρήση των όπλων αποτελεί την ύστατη λύση.
Η πιο αρμονική και συμμετρική σπίτι σας - η πιο αρμονική ζωή σας σε αυτό. Επειδή το πιο ευνοϊκό από αυτούς είναι το σωστό σχήμα: στρογγυλό, τετράγωνο, ορθογώνιο, οκταγωνικό (όπως το βα-Gua). Αυτές οι μορφές δεν είναι πολλές, είναι σχετικά εύκολο να ακολουθήσει, είναι πολύ πρακτικό. Υπάρχουν ευνοϊκές όλα λάθος, δεν είναι συμμετρική, δεν είναι ισορροπημένες μορφές με λείπουν ή προεξέχει γωνίες.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τρίγωνο (όπως είναι ό, τι μία - δύο γωνίες που λείπει από την πλατεία και μέχρι τρεις πράξεις) και διασταυρώσεις (λείπουν οι τέσσερις γωνίες, και σε γενικές γραμμές, το ποσοστό αυτό στο Φενγκ Σούι θεωρείται ότι είναι αρνητική), καθώς και την κατεύθυνση από την κύρια είσοδο στο σπίτι ακριβώς απέναντι γωνία του σπιτιού δίπλα από την πόρτα είναι επίσης απαράδεκτο (με στόχο την γωνίες κάτι που πάντα επιβλαβές). Αυτές οι κοινές μορφές στέγασης είναι σχήματος L, σχήματος T, U-shape, κλπ. πολύ αρνητική - στερείται πολλές οπτικές γωνίες. Λείπει η γωνία παίρνει μια συγκεκριμένη μορφή ενέργειας από αυτό το μέρος.
Προβλήματα αυτού του μπορεί να είναι όπως:
- Λείπει η γωνία της εκπαίδευσης?
- Έχετε επίμονα προβλήματα στο σχολείο?
Αν είστε ακόμα συνεδρίαση προς την κατεύθυνση της πλήρους κατάρρευσης, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Για να βελτιωθεί η κατάσταση αρκετά για να μάθουν να κάθονται που αντιμετωπίζουν στην κατεύθυνση της προσωπικής ανάπτυξης, αλλά αυτό δεν επιλύει το πρόβλημα εντελώς, αλλά συχνά η μόνη λύση. Ένα καλά λυθεί το πρόβλημα των αγνοουμένων γωνία ως εξής: ο στόχος - να κινηθούν προς την κατάλληλη θέση (για τις ελλείπουσες γωνία) πιο shen-chi, το οποίο έχει λυθεί εγκαθιστώντας τα φώτα έξω από το σπίτι (για να καλύψει το χώρο του λείπει γωνία), ή καθρέφτες στους τοίχους, που περιορίζει τον χώρο του λείπει γωνία.
Έντονο φως είναι εγκατεστημένο στη διασταύρωση των συμβατικών γραμμών, μετατρέποντας το σχήμα του σπιτιού σας στη σωστή. Φανάρια είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε το σύνολο των οφειλομένων χώρο άναψε - έντονο φως την καθαρή ενέργεια. Κάτοπτρα εγκατασταθεί στους τοίχους, δεν απαιτείται πλέον για να στεγάσει τη σωστή μορφή. Κάτοπτρα πρέπει να είναι σε πλήρη ανάπτυξη - δημιουργούν την ψευδαίσθηση της συνέχισης του δωματίου. Αλλά στον καθρέφτη δεν πρέπει να θίγει την μπροστινή πόρτα, τουαλέτα και μπάνιο, σκάλες, κρεβάτι - θα φέρει δυστυχία. Εάν έχετε ένα γραφείο ή κατάστημα, είναι καλό στον καθρέφτη, όταν τα γραφεία εισιτηρίων ή ασφαλής (έσοδα συμβολικά δίκλινα) προϊόντα.
Όσον αφορά την ενεργεί μέρη του κτιρίου, τότε οι ευεργετικές καθορίζεται ανάλογα με το σχήμα και τη θέση της πλευρές του κόσμου. Εάν η φόρμα είναι η προβολή και το στοιχείο ότι το έντυπο αυτό, σε αρμονία με το στοιχείο της γωνιά του σπιτιού στο οποίο η προβολή είναι, η ενέργεια στη ζώνη αυτή είναι θετική, αν δεν είναι - είναι αρνητική (υπάρχει μια αντιπαράθεση των πηγών ενέργειας). Προβολή είναι πυργίσκος στη γωνία του σπιτιού (εξοχικό), παράθυρα κόλπων, βεράντα, μπαλκόνι καλύπτονται, κλπ. κλπ. Σε χώρους όπου υπάρχει ενέργεια προεξοχή (καλή ή κακή) αυξάνει. Πώς θα καθοριστεί όταν μια γωνία, και αντιστοιχεί σε ό, τι στοιχείο; Πώς να καθορίσει ένα στοιχείο της προβολής;
Πάρτε μια πυξίδα Lopan (βλ. "Σύμβολα και Talismans"). Θα είναι βασικό εργαλείο σας και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι αρκετά αξιόπιστα και ακριβή. Ενδείξεις από την πυξίδα θα απομακρυνθεί πολύ προσεκτικά, διότι είναι τα βασικά στοιχεία για ανάλυση. Η ακρίβεια του μαρτυρία μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την παρουσία των ηλεκτρικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών μαγνητών, έτσι ώστε να είναι προσεκτικοί και να μην είναι τεμπέλης για να ληφθούν μετρήσεις σε διαφορετικές τοποθεσίες και στη συνέχεια η σύγκρισή τους (η κατεύθυνση θα πρέπει να είναι παράλληλες). Αν όλα πάνε καλά, μπορούμε να ξεκινήσουμε την ανάλυση.
Εργασίας είναι η πυξίδα κλάσης από το κέντρο του σπιτιού (για το διάστημα - από το κέντρο της), με βάση αυτά, καθορίζουν σε ποια πλευρά του κόσμου είναι ή ότι ο ίδιος ή λείπει μια γωνία, τοίχο, κλπ. Είναι πιο εύκολο να συνεργαστούμε με το σχέδιο του σπιτιού - σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να επιβάλει σ 'αυτόν το πλέγμα προσανατολισμένο προς σημεία του ορίζοντα, οκτώ τετράγωνα ή ορθογώνια (ανάλογα με το μέγεθος και αποτελεί το κύριο μέρος του σπιτιού, δηλαδή σπίτι δεν ομιλητών και υπό το φως των γωνιών που λείπουν).
Το δίκτυο μπορεί επίσης να δημιουργηθεί σε μορφή οκτάγωνο, αυτό το σχέδιο είναι πιο ευέλικτο και δεν απαιτεί ζουμ - να εργασθούν ώστε να τεθεί το κέντρο του δικτύου στο κέντρο του σπιτιού και να κατευθύνουν το δίκτυο στην Κυρίαρχη ότι ήταν αρκετά απλό. Αυτό το πλέγμα οριοθετηθούν με σαφήνεια το σπίτι σε ζώνες σε όλο τον κόσμο και δεν χρειάζεται να ράφι μυαλό σας. Υπεύθυνος για τι κάθε ζώνη, έχουμε ήδη αναφερθεί (βλ. "Ba-Gua, και πτυχές της ζωής"). Εάν οποιαδήποτε γωνία είναι απών, τότε εξαφανίζεται και το κατάλληλο είδος της τύχης. Αρμονική περβάζι στο κατάλληλο μέρος ενισχύει φυσικά ένα ορισμένο είδος της τύχης.
Τώρα τα έντυπα, θα πρέπει επίσης να έχουν επίγνωση του (βλέπε επίσης "Μορφή"):
Η πλατεία αναφέρεται στο στοιχείο Γη. Γη Element Metal αυξήσεις Element, επειδή το τετράγωνο σχήμα μπορεί να βρίσκονται τόσο στο Metal Τομέα (βόρειο-δυτικά, δυτικά), και στον τομέα της Γης (νότιο-δυτικά, βόρεια-ανατολικά). Με αυτή τη διάθεση πλατεία σχήματα φέρει καλή τύχη. Αν το τετράγωνο σχήμα βρίσκονται στο τομέα του νερού (βόρεια), υπόσχεται να αποτυχία.
Krug. Γύρος σχήματα είναι ένα στοιχείο του μετάλλου. Ευνοϊκή για μέταλλα (βόρειο-δυτικά, δυτικά) και νερού (βόρεια). Δεδομένου ότι το μέταλλο παρεμβαίνει με το δέντρο, η τοποθέτηση της κυκλικής εντύπων στον τομέα της ξυλείας (νοτιοανατολικά, ανατολικά) αρνητικά και οδηγούν σε καταστρατήγηση της τύχης.
Το παραλληλόγραμμο που αναφέρεται στο δέντρο στοιχείο (νοτιοανατολικά, ανατολικά), και ευνοϊκές, όταν τοποθετούνται στους αντίστοιχους τομείς. Μια δυσμενής διάταξη ορθογώνια είναι στον τομέα της Γης (νότιο-δυτικά, βόρεια-ανατολικά).
Τρίγωνο. Αυτές οι προβλέψεις είναι χαρακτηριστικό των στοιχείων της πυρκαγιάς. Έχουν δίκιο στη θέση του Νότου (του τομέα) και να αυξήσει την επιτυχία της στον τομέα της Γης (νότιο-δυτικά, βόρεια-ανατολικά). Τοποθεσία είναι μια μορφή των προβλέψεων για τα μέταλλα (βόρειο-δυτικά, δυτικά) δυσμενώς.
Κυματιστές μορφές είναι σπάνιες, αλλά γι 'αυτά (ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του νερού), να γνωρίζουν, όπως απαιτείται. Οι καλές επιδόσεις στους τομείς του ύδατος (βόρεια), Wood (νοτιοανατολικά, ανατολικά). Θέση των προεξοχών, στολίδια και όλα τα άλλα διακοσμητικά στοιχεία στον τομέα της διακόσμησης της πυρκαγιάς (νότια), οδηγεί σε ένα λαμπρό αντιπαράθεση και απλά να καταστρέψουν την τύχη σας. Αποφύγετε αυτές τις καταστάσεις - είναι εξαιρετικά αρνητική.
Επίσης, συχνά το σπίτι ενισχυθεί σχήμα, σταυροειδής, με αιχμηρές γωνίες - όλα τα αρνητικά μορφή. Είτε δεν έχουν το κεντρικό τμήμα, ή στερούνται το σύνολο των γωνιών, ή απλά είναι πολύ επιθετική μορφή, και να βλάψει τους άλλους. Bad Feng Shui σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προϋπόθεση.
Οι ανωτέρω κανόνες δεν ισχύουν μόνο για χάρη στις γωνίες, αλλά σχεδόν όλα τα στοιχεία των σπιτιών σχεδιασμού. Αναλύστε το στολίδι της ταπετσαρία, χαλιά τους, κλπ. κλπ. Χρησιμοποιώντας τα βασικά του συμβολισμού, Feng Shui, μπορείτε να αναλύσετε κάθε δωμάτιο ή ακόμα και ακριβώς ένα ξεχωριστό μάθημα, να αποσύρουν τους δικούς τους κανόνες. Φυσικά, είναι επιθυμητό να ταιριάζει με τα ευρήματά σας με χιλιετή κανόνια του Φενγκ Σούι.
Για να γίνει αυτό, η ανάλυση πρέπει να λαμβάνει υπόψη πολλούς παράγοντες, και να διερευνήσει την κατάσταση, δεν χρησιμοποιούν μια άποψη. Πρέπει να έχετε πάντα μια σαφή απάντηση στο ερώτημα «Γιατί είναι έτσι, αλλά δεν ήθελα αυτό;" Και, φυσικά, ως πίσω μέχρι τις απόψεις τους.

Πόρτα.
Μπροστινή πόρτα του σπιτιού.
Η μπροστινή πόρτα - είναι η κύρια είσοδος και έξοδος για τη ροή της ενέργειας qi. Σε μια ιδανική κατάσταση, η Qi συλλέγονται και διανέμονται στο χώρο μπροστά από το σπίτι, και τα ρέματα της ενεργοποιείται από την κίνηση των εισερχόμενων και εξερχόμενων ατόμων. Στην αρχαία Κίνα, η πόρτα που ονομάζεται το «σπίτι στόμα", μέσω του οποίου περνά όλα τα θετικά και τα αρνητικά ενέργειας.
Πρώτα απ 'όλα, βεβαιωθείτε ότι στην πόρτα δεν στρέφεται "κρυφό χέρια», την οποία αναφέραμε προηγουμένως. Για να το κάνετε αυτό, να στέκεται στην πόρτα και να κοιτάξουμε γύρω από τα πλάγια. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν απότομες γωνίες, αποχετεύσεις, δορυφορικά πιάτα, φως πασσάλους ή καρφιά, κατευθύνοντας τη ροή της αρνητικής ενέργειας sha Ζωτική στην μπροστινή πόρτα.
Εμπόδια για την μπροστινή πόρτα επιδεινωθεί Φενγκ Σούι. Αν η πόρτα δεν έχει αρκετό χώρο για τη συσσώρευση των qi, αυτό μπορεί να διορθωθεί με τη βαφή την πόρτα για το χρώμα της κατεύθυνσης, όπου πηγαίνει, ή να κρέμεται πάνω από φακό της, το φωτισμό του χώρου πολύ πριν από την πόρτα.
Τοποθεσία μπροστινή πόρτα στο κάτω μέρος της σκάλας είναι δυσμενή για την υγεία των μελών της οικογένειας. Ένας απλός τρόπος για να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις - να αυξήσει το όριο των 1-2 εκατοστών, έτσι έπρεπε να το βήμα πάνω του στην είσοδο του σπιτιού. Το ίδιο εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αν η πόρτα πηγαίνει στο ασανσέρ, γιατί παρεμποδίζει, επίσης, την ελεύθερη κυκλοφορία των qi.
Αν η μπροστινή πόρτα βρίσκεται στην κορυφή της σκάλας, τότε οι ένοικοι μπορούν να διαπιστώσουν ότι τα χρήματά τους δεν είχε καθυστερήσει πολύ. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάται να "κολλήσει" πάνω από την πόρτα ενός γύρου ή οκταγωνικό μεσαίου μεγέθους καθρέφτη για να αντανακλά την αρνητική ενέργεια.
Η κατεύθυνση από την πόρτα.
Τομέας σπίτι, όπου η μπροστινή πόρτα, καθώς και την κατεύθυνση προς την οποία κοιτάζει, συνδέεται με την κεφαλή της οικογένειας. Κατά παράδοση, οι κινέζοι επικεφαλής της οικογένειας ήταν πάντα ένας ανώτερος άνθρωπος. Σήμερα, βέβαια, δεν είναι πάντα η περίπτωση, έτσι πρέπει να σκέφτεται και να αποφασίζει κατά πόσον αυτό το χώρο σας ανάγκες και επιθυμίες του συντρόφου σας. Αν η πόρτα ανοίγει προς τα βορειοδυτικά, θεωρείται μια καλή κατεύθυνση για τον πατέρα της και των ηλικιωμένων ανδρών στην οικογένεια. Θα πρέπει να οδηγούν σε τέτοιες ιδιότητες, όπως ηγεσίας και της αξιοπρέπειας του μέλους της οικογένειας, την εμπιστοσύνη και το σεβασμό προς αυτόν από άλλους ενοίκους.
Πόρτες που οδηγούν προς τα βόρεια, δημιουργεί ένα ήρεμο τρόπο ζωής των κατοίκων του σπιτιού. Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα ότι η ειρήνη θα γίνει νωθρότητα και η απάθεια, και τελικά να αυξηθεί η αμοιβαία αποκλεισμού. Εάν ανησυχείτε σχετικά με την ενεργοποίηση των άλλων χαρακτηριστικών της ενέργειας Ζωτική μπορούν να εισέλθουν στην ποιότητα του απέναντι στοιχείου. Προσθέστε λίγο στοιχείο της Γης με τα στοιχεία του νερού, για παράδειγμα, τη βαφή ohryano πόρτα καφέ ή κίτρινο, ή κρέμονται στην αίθουσα, ένα μικρό κρύσταλλο.
Στο βόρειο-ανατολικά της ενέργειας μάλλον ασταθείς, και ενοικιαστές των κατοικιών, οι πόρτες που πηγαίνουν προς την κατεύθυνση αυτή είναι πιθανό να εκτεθούν ενεργά σε εξωτερικές δυνάμεις. Αλλά αν άλλα στοιχεία ευνοϊκό Φενγκ Σούι, η γραμμή αυτή είναι ιδανική για τους νέους που επιδιώκουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να πάρετε μια εκπαίδευση.
Ανατολική κατεύθυνση είναι επίσης ευεργετική για τους νέους, ειδικά όταν είναι μόλις αρχίζουν τη σταδιοδρομία και τα όνειρά τους να συνειδητοποιήσουν τις ιδέες και τις προσδοκίες τους. Υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον για όσους εμπλέκονται σε επιχειρηματικές και εμπορικές συναλλαγές. Νότιο-ανατολική κατεύθυνση από την πόρτα καλό για όσους θέλουν να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση. Η πρόοδος θα είναι αργή, αλλά σίγουρα, και η οικογένεια θα επικρατήσει ειρήνη και ευημερία.
Η πόρτα, η οποία αντιμετωπίζει το νότο, προωθεί την ενεργό διαβίωσης και κοινωνικές δραστηριότητες, βοηθά εκείνους που επιδιώκουν την αναγνώριση και ακόμη φήμη. Ωστόσο, σε μια τέτοια κατάσταση θα πρέπει να προχωρήσει με προσοχή, δεδομένου ότι επιδοθεί τις ιδιοτροπίες μπορεί να δημιουργήσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα και να οδηγήσει σε διενέξεις στην οικογένεια. Εάν είναι απαραίτητο, μέτρια φωτιά, προσθέτοντας σε αυτή τη γραμμή χαρακτήρων το στοιχείο του νερού.
Αν η πόρτα ανοίγει προς τα νοτιοδυτικά, κρίνεται πιο ευνοϊκό για την μητέρα της οικογένειας. Νοτιο-δυτική κατεύθυνση συμβάλλει στην ισχυρή και αρμονικές σχέσεις της οικογένειας, αν και υπάρχει ο κίνδυνος ότι η ταυτότητα της μητέρας γίνεται πάρα πολύ κυρίαρχο και ενοχλητικές, καταστρέφοντας τη γενική αρμονία. Για την άμβλυνση της εν λόγω αποτέλεσμα να φέρει τα χρώματα και τα σύμβολα που συνδέονται με το δέντρο.
Η πόρτα, η οποία κοιτάζει προς τα δυτικά, καλό για οικογένειες με μικρά παιδιά, παρέχει την καλύτερη ευκαιρία για ταχεία καλλιτεχνική ανάπτυξη. Η τάση αυτή, εξάλλου, συνδέεται με ρομαντικά συναισθήματα και ευχαρίστηση. Ωστόσο, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το πάθος σας να μην οδηγήσει σε υπερβολικό κόστος. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο σταθερότητα, που συνδέονται με το στοιχείο της γης.
Το σχήμα και το χρώμα του πόρτα.
Ορίστε την κατεύθυνση των κύριων πόρτα του σπιτιού, θα πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα ή απόχρωση που ταιριάζει με τη συγκεκριμένη κατεύθυνση για να διατηρηθεί η ποιότητα ενός στοιχείου. Για παράδειγμα, αν θέλετε να δώσετε έμφαση στην ποιότητα της σταθερότητας της πόρτας, με θέα το νότιο-δυτικά, μπορείτε να με κόκκινο χρώμα, αν το νοικοκυριό έχει μεγαλύτερη ανάγκη οικογενειακή αρμονία, μπορείτε να επιλέξετε καφέ ή κίτρινο. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, μπορείτε πάντα να βελτιώσουμε την πόρτα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία για τον κύκλο της παραγωγής.
Αν η πόρτα πηγαίνει προς τα δυτικά ή βορειοδυτικά, στη συνέχεια, την ποιότητα των βασικών στοιχείων - μέταλλο μπορεί να αυξήσει το άσπρο, χρώμα χρυσό ή ασημί και κίτρινο ή καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη. Μην χρησιμοποιείτε κόκκινο, μπλε και μαύρο χρώμα. Πόρτες που οδηγούν προς τα βόρεια, μπορείτε να μπογιά σε μπλε, μαύρο ή άσπρο χρώμα της επιλογής σας. Αποφύγετε καφέ, κίτρινο και πράσινο χρώμα.
Αν η πόρτα πηγαίνει προς τα βόρεια, ανατολικά και νοτιο-δυτικά, ως το κύριο χρώμα, τη χρήση καφέ ή κίτρινο, αλλά ως πρόσθετη - κόκκινο ή πορτοκαλί. Δεν συνιστάται για πράσινο και λευκό χρώμα. Για τις πόρτες που αντιμετωπίζει ανατολικά και νοτιοανατολικά, το καλύτερο λουλούδια θα είναι πράσινο, μαύρο ή μπλε, αλλά δεν είναι λευκή.
Πόρτες που οδηγούν προς τα νότια, μπορείτε να μπογιά σε κόκκινο ή πράσινο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλε και μαύρο. Σε μικρότερο βαθμό, θα πρέπει να απέχουν από κίτρινο και καφέ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έντυπα που σχετίζονται με τα πέντε βασικά στοιχεία για τη βελτίωση της ποιότητας του τσι που περνά μέσα από την μπροστινή πόρτα (βλέπε σχήμα κατωτέρω).
Σπίτι και περιβάλλον - Οι πόρτες σύμφωνα με τα πέντε στοιχεία
Οι πόρτες σύμφωνα με τα πέντε στοιχεία:
α) Νερό (βόρεια),
β) Ξύλο (ανατολικά, νότιο-ανατολικά),
γ) Πυρκαγιά (νότια)
ζ) Land (νότιο-δυτικά, βόρεια-ανατολικά),
δ) Τα μεταλλικά (βόρειο-δυτικά, δυτικά).
Αν η μπροστινή πόρτα αντιμετωπίζει βόρεια, χρησιμοποιήστε το σύμβολο του νερού για να ενισχύσει τον καθαρισμό του ιδιότητες και τους χαρακτήρες των Metal - για τη δύναμη και την υποστήριξη. Αν η πόρτα ανοίγει προς τα ανατολικά και νοτιοανατολικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύμβολα για να ενεργοποιήσετε το Δέντρο των ευκαιριών για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη και ένα σύμβολο του νερού - για τον καθαρισμό και την ανανέωση. Αν η πόρτα ανοίγει προς τα νότια, σύμβολο της φωτιάς θα προσθέσει ζωντάνια και τη ζωντάνια των κατοίκων πνεύμα του σπιτιού. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύμβολα των ειδών δέντρο.
Αν η πόρτα ανοίγει προς τα νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά, τα σύμβολα της Γης στοιχείο που τονίζουν τη σταθερότητά της. Ως επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύμβολα του Πυροσβεστικού στοιχείου. Αν η πόρτα ανοίγει προς τα δυτικά και βορειοδυτικά, οι χαρακτήρες των μετάλλων θα δώσει δύναμη και την εξουσία της. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύμβολα της Γης στοιχείου.
Σπίτι και περίχωρα - πόρτα Style
Στυλ πόρτα.
Επειδή η μπροστινή πόρτα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύουν το σπίτι, θα πρέπει να είναι σταθερή και ισχυρή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει το ποτήρι. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη στο σπίτι για να μεγιστοποιηθεί η ροή του qi ενέργειας στην κατοικημένες περιοχές. Στο ύψος, θα πρέπει να υπερβαίνει το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας. Στην περίπτωση αυτή, κανείς δεν θα εμφανίσουν δυσφορία, που εισέρχονται στο σπίτι ή να βγείτε έξω.
Λοιπόν, αν η πόρτα ανοίγει στο σπίτι. Αν ανοίγει προς τα έξω, είναι καλύτερα να την αντισταθμίσουν με την τοποθέτηση ενός βρόχου από την άλλη πλευρά. Θεωρήθηκε πλοίαρχο του Φενγκ Σούι. Εάν βρίσκονται οι πλευρές των παραθύρων πόρτα, τότε η ενέργεια του τσι στο σπίτι μέσω της πόρτας, μπορούν ελεύθερα να περάσουν από αυτούς, παρακάμπτοντας το σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, θα προστατεύσει την δαντέλες κουρτίνες στα παράθυρα ή τα φυτά σε γλάστρες για την windowsill.
Πού να ανοίξει την πόρτα.
Στην ιδανική περίπτωση, η πόρτα θα πρέπει να κρεμαστεί από το πλησιέστερο προς τον τοίχο ενός σπιτιού ή επίπεδες επιφάνειες και ανοικτή προς τον τοίχο (δεξιά Fig.). Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση του χώρου και συμβάλλει στην καλή διάδρομο Feng Shui. Αν η πόρτα είναι κρεμασμένα από την αντίθετη πλευρά, συμπεριλαμβάνεται μια στιγμή μετατρέπεται σε ένα περιορισμένο χώρο και αισθάνεται άβολα.
Αν η πόρτα βρίσκεται απέναντι από την πίσω πόρτα (δηλαδή πόρτα "πίσω πόρτα"), δημιουργεί μια ισχυρή ροή του qi, η οποία, περνώντας μέσα από το σπίτι, σχεδόν δεν σταματά εκεί. Για να διορθωθεί η κατάσταση, θα πρέπει να είναι στο δρόμο της Ζωτική για την εγκατάσταση των εμποδίων, με τη μορφή καθρέφτες, οθόνες και διακοσμητικά μπαρ. Αν έχετε στήσει ένα φυσικό εμπόδιο μεταξύ εμπρός πόρτα και η πόρτα "πίσω πόρτα" είναι δύσκολη, μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, κρέμεται μπροστά από τη δεύτερη κουρτίνα πόρτα. Και δεν πρέπει απαραίτητα να είναι βαριά βελούδινη αυλαία, είναι πολύ ακριβό για το διάδρομο, κατάλληλα και τακτική κουρτίνα μουσελίνα, η οποία έχει μια ελκυστική εμφάνιση.
Εισέλθουν στο κτίριο, είτε πρόκειται για το σπίτι σας, το σπίτι των φίλων σας ή ακόμη και ο χώρος εργασίας, αισθάνεστε αμέσως πόσο αρμονική εσωτερικό. Αν η είσοδος αμέσως θα έρθει σε μια γωνιά του τοίχου ή την άκρη ενός μεγάλου ντουλάπα, που σχεδόν σίγουρα θα χαλάσει τη διάθεση αμέσως. Αυτή η αρνητική επίπτωση μπορεί να μετριαστεί με τη χρήση διακοσμητικό οθόνη, τα φυτά ή τα στολίδια.
Διάδρομο.
Σπίτι και περίχωρα - Hallway
Υπάρχουν κατοικίες και διαμερίσματα, αφού συνδεθείτε στο δρόμο, τη στιγμή που έχετε στο σαλόνι ή την κουζίνα. Ωστόσο, στα περισσότερα σύγχρονα διαμερίσματα και ιδιωτικές κατοικίες έχει ένα διάδρομο, ίσως λίγο. Εάν το μέγεθος του διαδρόμου σας, πολύ μικρή, είναι σημαντικό να μην επιβαρύνει περιττή αντικείμενα και έπιπλα.
Διάδρομος θα πρέπει να είναι καλά φωτισμένο και να διατηρούνται καθαρά, ότι η ενέργεια του qi δεν στασιμότητας, δημιουργώντας την αίσθηση της απάθειας και της κόπωσης. Κακό αν σε ένα μικρό διάδρομο είναι μια σκάλα που οδηγεί στο δεύτερο όροφο. Ζωτική ενέργεια σε αυτή την περίπτωση δεν θα καλύπτει το πρώτο όροφο, όπως πρέπει. Μπορείτε να διορθώσει αυτή την κατάσταση, κρέμονται καμπάνες, οι οποίες επιβραδύνουν την κίνηση της ενέργειας qi.
Διότι πουθενά να κρεμάσετε έναν καθρέφτη, μπορείτε να διαγωνίως από την είσοδο για τη δημιουργία ενός καλλωπιστικών φυτών, η οποία, εξάλλου, τη βελτίωση του εσωτερικού. Αν η σκάλα βρίσκεται στην πλευρά της εισόδου, μπορείτε να βάλετε ένα διαμέρισμα ή μια κινούμενη οθόνης, τα οποία αποτελούν εμπόδιο για την είσοδο Ζωτική Ενέργεια. Αν κολλήσει την πλευρά του καθρέφτη πόρτα, θα αυξήσει το μέγεθος του νάρθηκα (δεξιά Fig.).
Διάδρομο δεν είναι το κέντρο της οικογενειακής ζωής, ώστε αυτό θα πρέπει να τηρούν μια ουδέτερη ισορροπία του Γιν και Γιανγκ ως έργο τέχνης, και υπό το φως. Εάν ο διάδρομος είναι πολύ ελαφρύ και γωνία, μπορεί να μαλακώσει τις παστέλ αποχρώσεις και κουρτίνες ή να μειώσετε τη φωτεινότητα του φωτός. Αν η αίθουσα είναι πολύ σκούρα, χρησιμοποιήστε ένα πιο κορεσμένα χρώματα, αυξήστε φως και "κολλάει" στο τοιχογραφίες ή φωτογραφίες στο ορθογώνιο πλαίσιο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χαλάκια για να προσελκύσει ωφέλιμη ενέργεια Chi. Επιλέξτε ένα χρώμα που αντιστοιχεί στη θύρα εισόδου: στα νότια - κόκκινο για τη ΝΔ - καφέ, κ.λπ., καθώς και επιπλέον χρώματα: στα νότια - πράσινο, για την ΝΔ - κόκκινο. Ορισμένοι πλοίαρχοι Feng Shui συνιστούμε να τεθεί κάτω από το χαλάκι τρία χρυσά νομίσματα για καλή τύχη. Πρέπει να κινέζικα κέρματα με μια τρύπα στη μέση, σε αρμαθιές με κόκκινο κορδόνι.
Προκειμένου να προσελκύσουν καλή τύχη στο σπίτι, ο πλοίαρχος του Φενγκ Σούι συμβουλεύει φωτίζει λαμπρά την περιοχή, που βρίσκεται μπροστά από την μπροστινή πόρτα και ακριβώς πίσω από αυτό.

Οι είσοδοι και διάδρομο.
Σπίτι και περιβάλλον - διαδρόμους και διάδρομο
Από την είσοδο της ενέργειας qi διανέμεται σε όλο το σπίτι με τα χωρία και διαδρόμους. Αυτό θυμίζει ροή της κατά μήκος των μεσημβρινών του σώματος. Qi θα πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα, αλλά δεν είναι τυχαία. Μακριά άδειο διαδρόμους συνήθως λειτουργούν με τα νεύρα των ανθρώπων και να τους ασυνείδητα να επιταχύνει ένα βήμα. Αν qi λιμνάζει σε απομακρυσμένες γωνιές, δημιουργεί ένα αίσθημα κατήφεια και μελαγχολία.
Στην ενέργεια Qi δεν ρέει πολύ γρήγορα και σε ευθεία γραμμή, μπορείτε να "κολλήσει" στους τοίχους των κατόπτρων, δημιουργώντας πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις της κυκλοφορίας (δεξιά Fig.). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διακοσμήσεις τοίχων, χαμηλός φώτα, κρέμονται γλάστρες με αναρριχώμενα φυτά, το διάστημα που επιτρέπει.
Συνήθως, οι διάδρομοι προκαλούν προβλήματα συχνότερα στο γραφείο του στο σπίτι. Αλλά εάν έχετε ένα μεγάλο διαμέρισμα ή ένα σπίτι, αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Και στους διαδρόμους, και οι διάδρομοι πρέπει να διατηρηθεί η καθαρότητα και η ισορροπία του Γιν-Γιανγκ, χρησιμοποιώντας μια σχετικά ουδέτερος ταπετσαρία ήχο ή ταπετσαρία τοίχου.

Κουζίνα.
Σπίτι και τα περίχωρα - Κουζίνα
Κουζίνα - η πιο συχνά επισκέφθηκε θέση στο σπίτι ή διαμέρισμα. Στην Κίνα, θεωρείται ότι το είδος της κουζίνας αντικατοπτρίζει την ευημερία της οικογένειας. Πολλά σπίτια κουζίνα γίνεται το κέντρο της επικοινωνίας, και σχεδόν όλα τα σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εκεί, ειδικά αν στην κουζίνα καθημερινές επίσης λειτουργεί και ως τραπεζαρία.
Κουζίνα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για ένα μπορούσαν να περπατήσουν ελεύθερα, φωτεινά και την ίδια στιγμή, θα πρέπει να έχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για το μαγείρεμα. Ideal - όταν είναι στην κουζίνα και εργάζονται στο φούρνο, νιπτήρες και τραπέζια εργασίας, μπορείτε να δείτε όποιος και αν είναι εκεί. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση, η είσοδος μπορείτε να "κολλήσει" έναν καθρέφτη και, παράλληλα, θα αυξήσει οπτικά το ποσό της διατροφής.
Κουζίνα δεν πρέπει να διέρχεται, όπως η συνεχής κίνηση αποσπά από την εργασία. Συχνά, ιδιαίτερα στα σπίτια των παλαιών κτιρίων, η κουζίνα είναι μια πόρτα που οδηγεί προς την "πίσω πόρτα". Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δυνατόν να διαχωριστούν από το διάδρομο, απομονώνοντας την κουζίνα από την ανεπιθύμητη παρεμβολή.
Όπως φαίνεται στο σχήμα, μπορείτε να ωθήσει το γραφείο κουζινών από τον τοίχο για να δημιουργήσει μια φυσική διαδρομή για όσους χρειάζονται να περάσουν από την πίσω πόρτα για την τραπεζαρία ή καθιστικό. Μια τέτοια απλή λύση θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα απομονωμένο χώρο της κουζίνας και καθιστούν δυνατή την επικοινωνία με την είσοδο πρόσωπο, ιδίως εάν το μπουφέ μπορεί να μειωθεί το ύψος των πινάκων εργασιών.
Επιπλέον, το ποσοστό αυτό δείχνει ότι, εάν υπερβαίνουν τα πίσω πόρτα για την άλλη πλευρά, οι εισερχόμενες πρόσωπο θα πρέπει να κατευθύνεται φυσικά να "περάσει". Αν θέλει να μιλήσει σε όσους εργάζονται στην κουζίνα, αυτό θα είναι εύκολο. Για να αποφευχθεί το αίσθημα του περιορισμού στην είσοδο από την πίσω πόρτα, κοντά στον τοίχο, μπορείτε να "κολλήσει" στον καθρέφτη.
Τα πέντε στοιχεία του Feng Shui στην κουζίνα.
Στην κουζίνα, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην αλληλεπίδραση των πέντε στοιχείων του Φενγκ Σούι, ειδικά για το νερό και την Πυροσβεστική. Δεν συνιστάται να πραγματοποιηθεί η σόμπα κοντά στο ψυγείο ή νεροχύτη, καθώς οδηγεί στην συσσώρευση της αρνητικής ενέργειας sha qi, οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην υπερβολική ευερεθιστότητα, καυγάδες οικογένεια ή διαταραχή στις οικονομικές υποθέσεις.
Το ρόλο του μεσολαβητή μεταξύ του νερού και της φωτιάς κάνει το δέντρο στοιχείο, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρακτήρες, όπως ένα τείχος ή πλακάκια δαπέδου από πράσινες σκιές ή στολίδι του την ίδια χρώματα. Βελτίωση Feng Shui κουζίνα θα είναι πάντα εξοφλήσει αδρά, όπως αυτό το δωμάτιο χρησιμοποιείται πολύ συχνά, κάνοντας μια τεράστια συνεισφορά στο σπίτι ευημερία. Επίσης, εδώ το φαγητό είναι μαγειρεμένο.
Διάταξη στην κουζίνα.
Η διάταξη της κουζίνας αντικατοπτρίζει την οικονομική κατάσταση της οικογένειας ως το βασικό στοιχείο που είναι σήμερα εδώ - αυτό είναι το νερό, συμβολίζοντας την ευημερία. Είναι πολύ σημαντικό να μην ακαταστασία στην κουζίνα ξένα αντικείμενα περιλαμβάνουν καθαρές επιφάνειες. Μικροπράγματα μπορούν να αποθηκευτούν σε πυλώνες και στα ράφια του μπουφέ, δεν τα κερδοφόρα γύρω από το δωμάτιο.
Θα πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η προεξέχουν γωνίες, ανοικτά ράφια και αιχμηρά αντικείμενα δημιουργούν αρνητική ενέργεια sha qi. Αν είστε στην κουζίνα είναι ανοικτά ράφια ή τα ράφια, δοχεία γύρος καλύτερη χρήση για τα προϊόντα χύμα. Μαχαίρια και πιρούνια πρέπει να διατηρούνται σε ξεχωριστό πλαίσιο, την άρση τους μόνο όταν είναι απαραίτητο.
Σόμπα και ηλεκτρικό εξοπλισμό.
Κουζίνα παίζουν ένα από τα κυριότερα σημεία της όσον αφορά την επίτευξη ευτυχία, την επιτυχία και την αφθονία. Το κύριο πράγμα - να εγκαταστήσετε ένα φούρνο προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι το πιο σημαντικό ενεργειακό κέντρο στην κουζίνα. Τροφή σας θα πρέπει να προετοιμάζονται λαμβάνοντας υπόψη τις θετικές κατευθύνσεις της πυξίδας. Παρακαλώ να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί κατά τον καθορισμό της κατεύθυνσης της πλάκας. Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια της είναι σε ευνοϊκή κατεύθυνση για εσάς. Πιάτο σας είναι κάτω από το παράθυρο; Εάν ναι, - Feng Shui συμβουλεύει να ρυθμίσετε εκ νέου σε άλλο τόπο, αλλιώς η ενέργεια της φωτιάς θα εξαφανιστούν μέσα από το παράθυρο.
Εάν μετακινήσετε το κάνει, δεν κολλάει σε δοχεία το πλαίσιο του παραθύρου με τη βοήθεια φυτών ή την καταχώριση ενός αριθμού ξύλινα σκεύη. Η πλάκα είναι συνδεδεμένο με τη φωτιά στοιχείο. Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι το συμβούλιο θα είναι σίγουρα αντιμετωπίζει πρόσοψη της νοτιο-ανατολικά και, ως ένα ιερό σκοπό, είναι απαραίτητο να διατηρούνται καθαρά. Στην πεποίθηση ότι εκτός του σκάφους δεν μπορεί να κλαίνε, ορκίζομαι, φιλιά και τραγούδι. Δεν μπορείτε να μειώσει τα κρεμμύδια, όπως η ίδια η σόμπα, και κοντά σε αυτό.
Στην κουζίνα, κατά κανόνα, εργάζονται συνεχώς συσκευές, οι οποίες ενθαρρύνουν και ορισμένες από ζώνη του. Έτσι, καλύτερα να τεθεί ένα ψυγείο στο νότιο-ανατολικό τομέα, καθώς θα συμβάλει στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης σας. Ψυγείο, που βρίσκεται στο νότιο-δυτικά, θα χρησιμεύσει για την ενίσχυση των οικογενειακών σχέσεων. Δεν συνιστάται να τεθεί ένα ψυγείο στο Νότο, διότι το στοιχείο της φωτιάς δεν είναι συμβατή με χαμηλή θερμοκρασία.
Και αν η κουζίνα είναι ένα φούρνο μικροκυμάτων; Συγγραφέας του βιβλίου "Feng Shui για τους εραστές" Sarah Bartlett έγραψε: "Εγώ δε θα συνιστούσα να στηρίζεται σε υπερβολικό βαθμό από τον φούρνο μικροκυμάτων: λειτουργεί με τη βοήθεια του κρύου ενέργειας σε σχέση με το στοιχείο του μετάλλου, δεν πυρκαγιά. Αν θέλετε πρόσθετες δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις, δεν μπορεί να είναι αμφιβολία: φούρνο μικροκυμάτων, θα σας δώσει στο σύνολό τους. Πλάκα θα πρέπει να φωτίζονται καλά, είναι σημαντικό ότι η πλάκα και η οποία ζυθοποιηθεί, χτύπησε αρκετό φυσικό φως. Εάν αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί, συνιστάται να κρεμάσει στον καθρέφτη κουζίνα, να αντανακλούν το φως της ημέρας για την κουζίνα και τα τρόφιμα. "
Μικροκυμάτων εύκολα να μετακινούνται από τόπο σε τόπο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια περιοχή της κουζίνας είναι το καταλληλότερο για την τόνωση της ενεργειακής qi. Εάν ένας άντρας και η γυναίκα ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες (βλ. "Αριθμός Gua"), και εργάζονται και οι δύο, τότε θα πρέπει να αγοράσετε διάφορες συσκευές - βραστήρα, τοστιέρα, elektrogrili, μίξερ, και να μεριμνήσει ώστε όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να επωφεληθούν από τις ορθές κατευθύνσεις . Για άλλη μια φορά εφιστώ την προσοχή σας στο γεγονός ότι χειρίζεται όλες τις ηλεκτρικές συσκευές πρέπει να βρίσκεται σε ευνοϊκή κατεύθυνση για εσάς.
Γιν και Γιανγκ.
Η κουζίνα είναι πάντα έντονη δραστηριότητα, γι 'αυτό θα πρέπει να υπερισχύσει αρχή Yan. Δέντρο κλίνει η ζυγαριά υπέρ του Γιν και Γιανγκ Metal υπογραμμίζει την ποιότητα, έτσι προσπαθεί να εξισορροπήσει αυτές τις αντιθέσεις δεν είναι μόνο στη βάση της προσωπικής προτίμησης, αλλά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Φενγκ Σούι.
Περίσσεια δέντρο στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε κατσούφης και αυτάρεσκο ατμόσφαιρα στην κουζίνα, και η περίσσεια του μετάλλου θα δώσει στην αίθουσα μια τεχνολογική άποψη και θα προκαλέσει επιθετική συναισθήματα.
Τα χρώματα και φωτισμό.
Φωτισμός στην κουζίνα πρέπει να είναι αρκετά φωτεινά, αλλά δεν είναι απότομη. Η καλύτερη κυκλοφορία των Ζωτική ενέργεια που δημιουργείται από το φυσικό φως, έτσι ώστε τα παράθυρα στην κουζίνα δεν θα πρέπει να έχουν σταθερή πλαίσια, διότι θα κατέχει μέρος του κόσμου. Ημέρα κουρτίνες βάρδιες ή αύξηση περσίδες να αφήσει στην κουζίνα όσο το δυνατόν περισσότερο φως. Μη γεμίζετε την αφθονία κουζίνα των φυτών, υπάρχει αρκετή από ένα λουλούδι σε μια γλάστρα ή κρύσταλλο κρέμεται μπροστά από το παράθυρο, για να βελτιώσουν την ατμόσφαιρα.
Αν κουζίνα σας είναι μικρό και πολύ σκούρα, χρώμα είναι μια φωτεινή απόχρωση του χρώματος ή ταπετσαρία, επιλέξτε το φως, και ενίσχυση της ικανότητας του ανώτερου φως. Η κουζίνα θα πρέπει να αποφεύγεται κόκκινο, σκούρο μπλε και γενικά κορεσμένα χρώματα, καλύτερη επιλογή για παστέλ αποχρώσεις. Καθαρό λευκό είναι πολύ σκληρή για τα άλλα δωμάτια, θα είναι πολύ αποτελεσματική, διότι δημιουργεί μια αίσθηση του χώρου.
Αν θέλετε να τονώσει κάποιο είδος ζώνης στην κουζίνα, με χρώμα, είναι καλύτερα να το κάνουμε δεν αλλάζει το χρώμα των επίπλων ή ταπετσαρία, αλλά με τη βοήθεια των μικρών αντικειμένων. Για παράδειγμα, στο νότο μπορεί να τονώσει το στοιχείο φωτιά, τοποθετώντας την κόκκινη κανάτα ή μια τοστιέρα. Αυτό θα συμβάλει στην επιτυχή σταδιοδρομία σας. Στοιχείο του νερού, που βρίσκεται στα βόρεια και συμβάλλουν στην πνευματική ανάπτυξη, μπορεί να ενεργοποιείται με την τοποθέτηση υπάρχει μαύρο αντικείμενο ή μαύρο διακόσμηση.
Χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις στην κουζίνα, την αποφυγή της συνδυασμούς χρωμάτων της απέναντι στοιχείων. Για παράδειγμα, μαύρο υγρό στοιχείο δεν πρέπει να πέσουμε στην νότια ζώνη του πυρός? Χρωματιστό στοιχείο μέταλλο δεν θα πρέπει να επικρατήσει στις ανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές, καθώς σχετίζονται με το δέντρο στοιχείο. Οι Κινέζοι δεν έχουν ανταποκριθεί σας κάνω μια ερώτηση: "Πώς είσαι;". Αντ 'αυτού, ζητά περίπου: "Πώς τρώτε;" Ή "Πεινάς;". Γιατί; Επειδή τα τρόφιμα και το μαγείρεμα είναι το ισοδύναμο μιας καλής ζωής.
Κουζίνα - ένα μέρος όπου θα τροφοδοτούν το σώμα - πολύ σημαντικό από την άποψη του Φενγκ Σούι. Στην ενέργεια που αποκτήθηκε στην κουζίνα, παρέμεινε καλή, εξετάζει τις ακόλουθες συστάσεις.
- Ανεπιθύμητη έναρξη του δικαιώματος κουζίνα από το διάδρομο. Κουζίνας θα πρέπει να προστατεύονται από την είσοδο σε ένα άλλο δωμάτιο?
- Τοποθεσία Ιδανικό - κεντρική θέση στο σπίτι. Είναι καλύτερα αν οπτικά την κουζίνα χωρίζεται από το υπόλοιπο της στέγης - μια κουρτίνα, βήμα (κουζίνα - πάνω), η πόρτα.
- Στην κουζίνα είναι σημαντικό είναι μια καλή κυκλοφορία της ενέργειας.
- Λοιπόν, αν η κουζίνα βρίσκεται στον κεντρικό άξονα, και δεν την διαγώνιο - να απλοποιηθεί η πορεία της ενέργειας.
- Bad - εάν η κουζίνα συνορεύει μετά την τουαλέτα. Αυτό επηρεάζει την υγεία της οικογένειας, όπως η καλή ενέργεια ρέει στην αποχέτευση. Τοίχο, με ένα κοινό μπάνιο, είναι σκόπιμο να κλείσει το φύλλο (ανακλαστήρες).
- Στην κουζίνα θα πρέπει να διατηρηθεί τέλεια τάξη. Ιδιαίτερα κακή επίδραση στην υγεία των μελών της οικογένειας σπασμένα γυάλινα σκεύη με ρωγμές,-από τη γωνία. Αυτό είναι απαράδεκτο.
- Αρχική - αρμονία των στοιχείων στην κουζίνα. Εδώ μπορείτε εύκολα να προκαλέσει σύγκρουση: πλάκα - φωτιά, νεροχύτης - νερό, σκεύη κουζίνας (ειδικά κεραμικά) - από τη Γη. Ισορροπία των στοιχείων θα πρέπει να υπολογιστεί, και τις ενδεχόμενες συγκρούσεις κατάσβεση χρώμα (κουρτίνες, δάπεδα, τοίχοι), υφές (επιτραπέζια σκεύη από μέταλλο, ειδικά από ανοξείδωτο χάλυβα), τα φυτά.
- Η οικοδέσποινα στο φούρνο δεν θα πρέπει να σταθεί με την πλάτη προς την πόρτα, και τα μάτια της δεν θα πρέπει να εφάπτεται με τυφλό τοίχο. Εάν και πάλι δεν μπορεί να αλλάξει τη θέση των πλακών, στη συνέχεια, πριν από την οικοδέσποινα θα πρέπει να είναι ένας καθρέφτης που αντικατοπτρίζει την μπροστινή πόρτα.
- Ψυγείο πρέπει να σταθεί στην κουζίνα. Αν μια οικογένεια έχει προβλήματα με την υπερκατανάλωση τροφής, το υπερβολικό βάρος, τότε το ψυγείο θα πρέπει να "καλύψουν", όπως μαστίγια φυτά (φυσικό ή τεχνητό).
- Η πινακίδα πρέπει να μην βρίσκονται σε ευθεία γραμμή από την είσοδο - επίθεση, και δεν είναι κάτω από το παράθυρο - διάχυση της ενέργειας.
- Να εναρμονιστεί η κατάσταση στην κουζίνα σας - δωρίσει ή πετάξετε το παλιό και άχρηστο. Κρατήστε μόνο τις συσκευές και τα μαχαιροπήρουνα, το οποίο χρησιμοποιείτε συνεχώς.
- Γερανοί δεν θα πρέπει να διαρρεύσει. Διαρροή βρύση - που απορρέουν Υγεία (εκτελεί καλή ενέργεια) και την ευημερία. Δεν επιτρέπεται να ροή υδραυλικά οπουδήποτε στο σπίτι.
- Δεν μπορείτε να ορκίζονται στην κουζίνα ή βλέποντας τηλεόραση στιγμή στο σκοτάδι - όλα τα φάει, και κάνει ζημιές.
- Κουζίνα Windows. Νότια, Νοτιοανατολική και Ανατολική: μια μακρά και ευτυχισμένο γάμο. Δύση - την υποβάθμιση και την παρακμή. Νότια - αιώνια μάγειρας (πάντα πολύ νόστιμο φαγητό). Βόρεια - αναστέλλει την ανάπτυξη. Βορειοανατολική - καταπραΰνει, μειώνει τη διάθεση. North-West - μια ιδανική τοποθεσία του παραθύρου. South-West - δραστηριότητα, σκάνδαλα.
- Μαχαίρια, πηρούνια θα πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε άκρη τους δεν εξέτασε την αίθουσα, ακόμη και μέσα από τα τείχη του κουτιού και να τεθούν οι συμβουλές εφόσον είναι τουλάχιστον δεν έχει νόημα. Και ποτέ δεν τηρούν μαχαίρια με πιρούνια (και μάλιστα διάτρηση-κοπή στοιχεία) σε εμφανή θέση στον κλάδο που αντιστοιχεί στην κατεύθυνση της ζημίας για τη γυναίκα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές, μικροπρεπείς διενέξεις μέσα στην οικογένεια.
Κουζίνα είναι επίσης σημαντικό, όπως η κρεβατοκάμαρα. Τραπέζι για μαγείρεμα, ένας σεφ που δουλεύει θα πρέπει να τοποθετείται έτσι ώστε η οικοδέσποινα θα μπορούσε να δει την είσοδο στην κουζίνα. Τοποθετήστε έναν καθρέφτη ή ένα ασημένιο δίσκο στο τραπέζι, έτσι ώστε η μπροστινή πόρτα ήταν αντικατοπτρίζεται στην επιφάνεια. Στη συνέχεια, η μαγείρισσα δεν θα φοβάται το απροσδόκητο επισκέπτη. Απομακρύνετε την περίσσια έπιπλα από κάτω από τα πόδια, κόβει όλα τα προεξέχοντα γωνίες, στην οποία μπορείτε να χτυπήσει. Ποτέ μην κολλάει ράφια πάνω από το τραπέζι ή πάνω από το κεφάλι του συνεδρίαση.
Στην ιδανική περίπτωση, η κουζίνα πρέπει να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του σπιτιού ή κοντά στην τραπεζαρία. Εάν η κουζίνα είναι πολύ μακριά από τον τόπο όπου η οικογένεια τρώει, τότε η πολύ μεγάλη πιθανότητα συγκρούσεων μεταξύ γονέων και παιδιών. Κουζίνα για να αερίζεται και καθαρά, και η ενέργεια σε αυτό - ήπια κυκλοφορία, και δεν στασιμότητα, όπως είναι - ένα μέρος όπου όλα τα τρόφιμα είναι έτοιμη.
Τραπεζαρία πρέπει να είναι μικρό και στρογγυλό τραπέζι σχήμα είναι προτιμότερη από την πλατεία. Αν είναι δυνατόν, εγκαταστήστε έναν καθρέφτη στον τοίχο δίπλα στο τραπέζι με τα τρόφιμα, οπτικά διπλασιασμό, συμβολίζει την αφθονία για την οικογένεια. Μπορείτε επίσης να "κολλάει" εικόνες φρούτων ή λαχανικών, που συμβολίζει τη συνεχή διαθεσιμότητα των τροφίμων για την οικογένεια. Τοποθεσία πιάτα ή πλάκες στα ανατολικά και νοτιοανατολικά - μια μεγάλη ευτυχία. Στο νοτιοδυτικό τμήμα της κουζίνας δεν έχουν σπίτι.
Δεν είναι λιγότερο σημαντικό χαρακτηριστικό στην κουζίνα "μαγικό" - τραπεζαρία. Συμβολίζει το βωμό σπίτι, έτσι πρέπει να τοποθετήσετε παράλληλα με τον τοίχο, έτσι ώστε οι ροές ενέργειας γύρω από τα θεμέλια σπίτι, και έρεε. Στο τραπέζι δεν μπορεί να καθίσει, να θέσει σε λεφτά του, τα πλήκτρα. Θα φέρει μόνο δυστυχία. Για να επιταχύνει τα αποτελέσματα σε αναζήτηση εργασίας μπορεί να τοποθετηθεί στην κουζίνα ενός έργου τέχνης σε μαύρο τόνους, και με την αμαυρωμένη φήμη που απαιτείται κόκκινες κουρτίνες κουζίνας.
Χειρισμό των πέντε στοιχείων μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ενέργεια για να βρει αντίσταση. Και αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε ριζικά την κατάσταση (ας πούμε, στα σπίτια μας μοντέλου γειτονεύει αναίσχυντα κουζίνα με τουαλέτα) - ότι μπορεί να την εξουδετερώσει, κρέμονται από το τείχος που χωρίζει την μπριζόλα, ένα σύμβολο του στοιχείου, δηλαδή εκείνη που θα αποκαταστήσει την αρμονία. Εδώ είναι ένας κανόνας: κάθε στοιχείο που δημιουργεί η επόμενη, αλλά αναστέλλει τη δεύτερη από τον ίδιο.
Διάταξη των επίπλων στην κουζίνα - νεροχύτη - το στοιχείο του νερού. Δημιουργεί ένα δέντρο, τόσο κοντά είναι πίνακας κρεοπωλεία. Το δέντρο παράγει "Fire" - ακολουθούμενο από το φούρνο. Πυρκαγιά παράγει Γη - σε windowsill λουλούδια σε γλάστρες. Στη γωνία - ψυγείο, και το μέταλλο παράγει νερό, έτσι και ο κύκλος έκλεισε. Αυτή είναι μια πλήρης αρμονία. Αν η κάλυψη είναι ένας πίνακας μέταλλο - που είναι σε κάτι πράσινο, μπλε ή, θα ταιριάζει με το ξύλο. Εάν η πλάκα δίπλα από το νεροχύτη - Νερό σβήνει φωτιά, που είναι στην κουζίνα θα είναι πάντα συγκρούσεις.
Δωμάτιο.
Σαλόνι - αυτό είναι συνήθως ένα κοινό δωμάτιο, ένα είδος καρδιά του σπιτιού, όπου οι κρατούμενοι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Δεσπόζει το δραστικό συστατικό του Γιανγκ. Καθίσματα δεν είναι μόνο ένας τόπος συγκέντρωσης για τα μέλη της οικογένειας, όταν βλέπουν τηλεόραση ή απλά να χαλαρώσετε μαζί, αλλά και ένα κέντρο επικοινωνίας, όταν οι επισκέπτες έρχονται φίλους και γνωστούς.
Καθίσματα πρέπει να είναι άνετο και φιλικό, ζεστό φωτισμό και καλά, αλλά δεν είναι πολύ φωτεινό και θορυβώδες. Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη και φιλόξενη, να προσελκύσει την ροή της ενέργειας. Από το σαλόνι - ένα χώρο που προτείνει μια ένωση, κυρίως με τους επισκέπτες, είναι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι σε υψηλότερο επίπεδο από την τραπεζαρία ή την κουζίνα (είναι μια πολυεπίπεδη διαμερίσματα). Αν ναι, όλη η ενέργεια που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στους επισκέπτες, αντί να εργάζονται για το φιλοξενεί.
Καθίσματα είναι λιγότερο σημαντική από το υπνοδωμάτιο ή κουζίνα. Θα πρέπει να είναι μεγάλα και φωτεινά, δεν δοκάρια, δοκοί και πλάκες στην οροφή. Odd γωνιές του σαλονιού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και παράξενες διαφωνίες. Όλες οι προβλέψεις και οι παρατυπίες για να διακοσμήσουν τα σύμβολα ενέργειας βα-gua και λύση χρώμα, προσπαθήστε να διαγωγής ταπετσαρία έτσι ώστε η οπτική χώρο του δωματίου ήταν εξεταστεί στο σύνολό της.
Αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, στα δυτικά της κύριας αίθουσας (μη συμπεριλαμβανομένων των επεκτάσεων και των βοηθητικών εγκαταστάσεων), χωριστά από τη γειτονική κύρια αίθουσα καθίσματα παρέχουν καθιστικό, στο διάστημα - που συνδέει διάδρομο. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κανονίσει σαλόνι, απειλεί ο πρώτος όροφος (πάνω από το τόξο). Με αρκετά χρήματα θέσω τρεις μωβ μαξιλάρια στον καναπέ στο σαλόνι.
Qi στο σαλόνι.
Αξιολογήσει τον τρόπο τη ροή της Ζωτική ενέργεια που διακινούνται στο σαλόνι σας. Υπάρχουν σκοτεινές γωνίες όπου αρνητική ενέργεια μπορεί να μένουμε στάσιμοι; Φέρτε την ατμόσφαιρα της ενέργειας, με κρύσταλλα, κρεμάσει έναν καθρέφτη στον τοίχο, που χρησιμεύει για τη δημιουργία ενός αίσθηση του βάθους scattereth αρνητική ενέργεια μέσα από τα φυτά και τα φώτα τοίχο.
Εάν το ανώτατο όριο των ακατέργαστων που ζουν σε αυτό ή σταυρό δοκάρια, η κυκλοφορία της ενέργειας παραβιάζεται. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση, μπορείτε να "κολλήσει" στο διασταύρωσης, φλάουτο μπαμπού, δεμένα με κόκκινη κορδέλα? Καθώς διαχέουν την αρνητική ενέργεια καμπάνες ή κινούμενα αντικείμενα. Δεδομένου ότι το δωμάτιο είναι μια ευχάριστη στιγμή με την οικογένεια και τους φίλους μεταξύ τους, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Ελέγξτε - εάν δεν υπάρχει συντρίμμια στο ντουλάπι, φροντίστε να καταργήσετε όλα τα συσσωρευμένα χαρτιά. Μετά την ανάγνωση της εφημερίδας, πετάξτε αμέσως.
Γενικές συστάσεις.
Σπίτι και τα περίχωρα - Διαβίωση
Αν ορίσουμε ένα διάγραμμα των βα οκτάγωνο-gua στην αίθουσα σχέδιο, της διάταξης καθίσταται αμέσως σαφές ότι στην περίπτωση αυτή, εάν το δωμάτιο έχει ένα ορθογώνιο σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα στοιχεία βρίσκονται σε αρμονική ισορροπία. Ωστόσο, αυτή η ισορροπία έχει διαταραχθεί, εάν το δωμάτιο έχει προβολές και κόγχες.
Ένας τρόπος για τη διόρθωση των αρνητικών Feng Shui ένα δωμάτιο - ρύθμιση έπιπλα. Υπάρχουν ορισμένες αρχές, οι οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε κατά την παροχή των σαλόνι. Κέντρο βάρους "θα πρέπει να δημιουργηθεί γύρω από μία από τις οκτώ πλευρές βα-Gua, κατά προτίμηση" οικογένεια "," σχέση "," βοηθοί "ή" πλούτου ". Για παράδειγμα, και στη γωνία, σύμβολο του πλούτου, μια τηλεόραση, και τα υπόλοιπα έπιπλα στο χώρο, όπως φαίνεται στα αριστερά.
Σπίτι και τα περίχωρα - Διαβίωση
Στις περιπτώσεις αυτές, ο πλοίαρχος του Φενγκ Σούι συνιστά να εγκαταστήσετε το κάθισμα για το «επίτιμο καλεσμένο» ή το κεφάλι του στο πρόσωπο της οικογένειας-σε πόρτα, αλλά δεν είναι εναντίον της. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί διαφορετικά θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα αντιπαράθεσης. Όποιος εισέρχονται στην αίθουσα να αντιμετωπίσουν μαζί σας ή του προσώπου αποτελεσμάτων σας με πρόσωπο, που οδηγεί σε μια αναγκαστική ακολουθία των αντιδράσεων και των κινημάτων. Σημειώστε ότι η διάταξη των επίπλων, όπως φαίνεται στο σχήμα, συνδυάζεται καλά με το βα-gua οκτάγωνο, και δημιουργεί την εντύπωση της φυσικότητα.
Τόπος "επίτιμο καλεσμένο" - το καλύτερο στο δωμάτιο, είναι συχνά τοποθετούνται δίπλα στο τζάκι και αν είναι, αλλά είναι επίσης βολική για την τηλεόραση. Από εκεί, μπορεί να ανοίξει μια καλή θέα από το παράθυρο, αλλά μόνο υπό γωνία, διαφορετικά υπάρχει ένα αίσθημα ανασφάλειας.
Μία από τις κοινές παραδοχές, οι οποίες συνήθως δεν λαμβάνεται καμία εξήγηση, είναι ότι οι καρέκλες και καναπέδες θα πρέπει να μεριμνήσει για την πλάτη στον τοίχο, να μην τις καρέκλες ή παράθυρα. Η κατάσταση στο τοίχο ή δίπλα σε αυτό δίνει μια αίσθηση της ειρήνης και της ασφάλειας. Αλλά συνήθως είναι αδύνατο να κανονίσει όλα τα πλάτη του καθίσματος προς τον τοίχο. Όταν υπάρχει μια καρέκλα από το παράθυρο, η κατάσταση θα συμβάλει στη διόρθωση των φυτών σε windowsill ή χαμηλό βιβλιοθήκη.
Καρέκλες, καναπέδες και καρέκλες μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με κάθε άλλο. Εάν κάποιος θέσει μια καρέκλα μπροστά από ένα άλλο, ακόμη και σε ένα χαμηλό τραπέζι, θα δημιουργήσει μια κατάσταση που είναι κατάλληλη για ειλικρινή συζήτηση, αλλά δεν είναι πολύ καλό για την σιωπηλή ή μη εξοικειωμένοι με κάθε άλλο λαό. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από συνεδρίαση μπροστά από φλύαρος άνθρωπος, όταν δεν είστε διατεθειμένος να μιλήσει ή δεν θέλουν να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο.
Εάν οι καρέκλες που σε γωνία μεταξύ τους, θα δημιουργήσει ένα πιο άνετο περιβάλλον, και οι άνθρωποι μπορούν να ενταχθούν στη συνομιλία, όταν το επιθυμούν. Η ίδια κατάσταση έχει δημιουργηθεί και αν η θέση του προέδρου μπροστά από κάθε άλλο, αλλά σε μία γωνία του καναπέ (βλέπε εικόνα.). Τότε όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, όπως μπορεί να αναφέρεται είτε σε μία και μόνη όρος, ή αμέσως σε όλους τους παρόντες, και θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία.
Εάν το δωμάτιο έχει κόγχες, για παράδειγμα, και στις δύο πλευρές από το τζάκι μπορεί να τοποθετηθεί στις γωνίες των καλλωπιστικών φυτών, και να βελτιώνουν την κυκλοφορία της ενέργειας qi. Για να είναι χρήσιμη, και απλίκες, ειδικά σε συνδυασμό με εικόνες ή φωτογραφίες στον τοίχο. Είναι σημαντικό να μην επιβαρύνει το δωμάτιο πάρα πολύ τα έπιπλα, τα φυτά και στολίδια. Η κυκλοφορία των Ζωτική ενέργεια θα πρέπει να είναι δωρεάν, αλλιώς θα δημιουργήσετε ένα αίσθημα λήθαργο και κατάθλιψη.
Η κεντρική ζώνη του σαλονιού θα πρέπει να είναι ελεύθερη από έπιπλα. Εάν το βάλετε χαμηλό τραπέζι, στολίζουν το με ένα βάζο με λουλούδια, κατά προτίμηση κίτρινο, το χρώμα είναι το στοιχείο γη. Θα είναι ένα σύμβολο της ευημερίας και την ευημερία της οικογένειάς σας. Πρέπει να προσέξουμε "κρυφές χέρια" που μπορούν να δημιουργήσουν ανοικτές βιβλιοθήκες, ράφια και άλλα γωνιακά έπιπλα. Χρήση βιβλιοθήκες με κλειδώνει τις πόρτες ή Disguise ιδιαίτερα επικίνδυνες γωνιές της αναρριχώμενα φυτά και κουρτίνα.
Γιν και Γιανγκ.
Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η ισορροπία στο δωμάτιο μετατοπίστηκε υπέρ της ενέργειας Yang, γιατί είναι ένα μέρος της επικοινωνίας και ακτιβισμό. Όταν είστε χαλάρωσης στο καθιστικό, βεβαιωθείτε ότι η επιρροή Yan δεν ήταν πολύ δυνατή. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση συνδυασμού των ενεργητικών μορφών και ομαλή γραμμές, καθώς και ουδέτερα και κορεσμένα χρώματα.
Χώρο για να αφήσει όσο το φυσικό φως. Φωτισμός θα πρέπει να είναι αρκετά φωτεινά, αλλά δεν είναι απότομη. Χρησιμοποιώντας διακόπτες με την ομαλή ρύθμιση της ηλεκτρικής ενέργειας για τους πολυελαίους και λάμπες τραπέζι σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το φωτισμό ανάλογα με το τι θα κάνεις.
Ηλεκτρικός εξοπλισμός.
Τηλεοράσεις και στερεοφωνικά προωθήσουν την ενέργεια Yang του τόπου όπου βρίσκονται. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να τοποθετούνται, δεδομένης της οδηγίες για τη σωστή ενέργεια ενεργοποίησης. Για παράδειγμα, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας θα συμβάλει στην ευημερία και την ευημερία στη νοτιο-δυτικά - θα συμβάλουν στη διατήρηση καλών σχέσεων του Νότου - έχουν εκφράσει την επιθυμία σας για μια ενεργό κοινωνική ζωή και την αποδοχή έξω από την οικογένεια. Εάν δεν θέλετε να υπογραμμίσω μια συγκεκριμένη πτυχή, στη συνέχεια, τοποθετήστε το ηλεκτρικές συσκευές με τον πιο ουδέτερο ή βόρειο βορειοδυτική κατεύθυνση.
Στοιχεία του Φενγκ Σούι στο σαλόνι.
Το ξενοδοχείο είναι διαβίωσης, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ιδιότητες και το χρώμα των πέντε στοιχείων του Φενγκ Σούι. Για παράδειγμα, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της ξύλινων αντικειμένων που θα τονώσει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη, και το νερό στοιχείο χαρακτήρες υποστήριξη τους. Η υπέρβαση του κόκκινου στα δυτικά και βορειοδυτικά, μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητες άγχος, να αποδυναμώσει το αρσενικό μισό της οικογένειας.
Αποφύγετε πολύ έντονη έμφαση ως ένα στοιχείο. Αν το χρώμα ολόκληρη βόρειο τμήμα της αίθουσας σε μπλε και μαύρες αποχρώσεις, και ακόμη τεθεί σε μια γωνιά του ένα μεγάλο ενυδρείο, είναι πιθανό θα σας στα βάθη της υποβρύχιας βασίλειο, από το ταξίδι σας μέσα από τη ζωή ανενόχλητος. Είναι καλύτερα να θέσει το ενυδρείο για τη νοτιοανατολική Τουρκία, όπου το νερό θα τονώσει την σωματική σας ευεξία. Στο ανατολικό τμήμα της ζωής είναι καλύτερο να έχουμε φυτά. Πριν από την αίθουσα ισοπαλία, σκεφτείτε το εσωτερικό χρώματα και τα σύμβολα των πέντε στοιχείων του Φενγκ Σούι.
Διέγερση των επιμέρους τμημάτων του σαλονιού.
Καθιστικό ταιριάζει πολύ καλά για την τόνωση της ορισμένες πτυχές της ζωής σας. Εάν θέλετε να βελτιώσουν τη θέση τους στην κοινωνία, μπορεί να ενεργοποιήσει την ενέργεια του νότιου τομέα, με κρύσταλλα, λάμπες ή συμβολικών αντικειμένων. Μπορείτε να ανάψω ένα κερί, θα αυξήσει την ενεργειακή του δωματίου τέλεια. Αν κατασκευή ορισμένων σχεδίων και ελπίζει για την εφαρμογή τους, την τόνωση της ανατολικό τμήμα του σαλονιού. Αυτό το κοστούμι εικόνες, κοσμήματα και διακοσμητικά.
Αλλά, κρεμαστά τους, να μην ξεχάσουμε αυτές τις εικόνες που δημιουργούν. Για παράδειγμα, θα ήταν ανάρμοστο εικόνα, ξυπνά μια αίσθηση της μοναξιάς και εγκατάλειψης, που βρίσκεται στο νότιο-δυτικό τομέα. Είναι καλύτερα να το θέσω αντιστοίχιση αντικειμένων ή "κολλάει" μια εικόνα που απεικονίζει την χαρούμενη σκηνή. Όμορφα ορεινά τοπία και το νερό, μεγάλη εμφάνιση στη βόρεια πλευρά της αίθουσας.
Βελτίωση της ποιότητας του Qi στο σαλόνι θα βοηθήσει ένα βάζο με λουλούδια. Να θυμάστε ότι τα λουλούδια στο βάζο πρέπει πάντα να είναι φρέσκα, και το νερό θα πρέπει να αλλάξει τακτική. Δώστε προσοχή στη θέση τους στην κοινωνία, τη διάθεση λουλούδια κυρίως κόκκινο και πορτοκαλί αποχρώσεις στο Νότο, ή να κάνει έμφαση στη δημιουργία και την υποστήριξη των παιδιών στην οικογένεια, βάζοντας λευκά λουλούδια στα δυτικά.
Ως τραπεζαρία.
Εάν ένα μεγάλο δωμάτιο στο σπίτι σας χρησιμοποιείτε ως ένα σαλόνι, και ως τραπεζαρία, προσπαθήστε να διαχωριστούν οι δύο αυτές λειτουργίες. Διαφορετικά, καμία από αυτές δεν θα δεν θα ολοκληρωθεί, και να χάσετε κάποια ποιότητα qi. Χρησιμοποιήστε τα τείχη, συρόμενη οθόνες, ή να θέσει τα έπιπλα, έτσι ώστε να διαχωρίζονται οι δύο αυτές ζώνες. Προσέγγιση αυτούς τους τομείς πρέπει επίσης να ξεχωριστά - όπως το καθιστικό και η τραπεζαρία. Στο επίκεντρο της τραπεζαρία - τραπεζαρία, αλλά αυτό δεν αρκεί για να μπορεί να είναι μια καλή διαχωριστικό για ένα μεγάλο δωμάτιο. Είναι μόνο ανιστοσταθμίσεις σε δύο κατοικημένες περιοχές και να αποτραπεί η χρήση τους για τον προορισμό του.
Τραπεζαρία.
Σχεδόν όλοι οι λαοί της Ανατολής και της Δύσης τακτική γεύμα - περίπτωση για όλη την οικογένεια. Δημιουργία στην τραπεζαρία ένα καλό feng shui, μπορείτε να ενισχύσουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας, να συμβάλει στη δημιουργία ενός γερά θεμέλια για την επιτυχία σε άλλους τομείς της ζωής τους. Στην ιδανική περίπτωση, η τραπεζαρία θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα στο σαλόνι και όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς το κέντρο του σπιτιού.
Γενικές συστάσεις.
Σχεδόν όλες οι συστάσεις που παρουσιάσαμε στο σαλόνι, πλήρως εφαρμόσιμη στην τραπεζαρία. Ο χώρος του δωματίου πρέπει να είναι οργανωμένη έτσι ώστε η ενέργεια chi μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στο εσωτερικό, καθώς και όλους τους παρόντες να αισθάνονται ελεύθεροι και αυτοπεποίθηση. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αν το σπίτι σας δωμάτιο τραπεζαρία και καθιστικό βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο, τραπεζαρία, συνιστάται να απομονωθεί από το σαλόνι. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο πλέγμα με αναρριχητικά φυτά, έναν καθρέφτη και ζωγραφιές ή φωτογραφίες.
Βιβλιοθήκη, βιβλιοθήκη ή άλλες παρόμοιες έπιπλο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για να δημιουργήσει ένα είδος διαχωριστικής γραμμής. Σε συνδυασμό με το ζεστό, καλώντας χρώματα, κατά προτίμηση διαφορετικό από το σαλόνι, η ρύθμιση αυτή μπορεί να είναι μια καλή λύση για το διαμέρισμά σας. Εάν η τραπεζαρία ένα μεγάλο παράθυρο ή πολλαπλών παραθύρων, αυτό είναι από την άποψη του Φενγκ Σούι είναι ατυχές, ως αποσπά την προσοχή από το φαγητό και μπορεί να προκαλέσει μια αόριστη ανησυχία, ιδίως μεταξύ των παιδιών. Ανεξάρτητα από το αν η καφετέρια βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο ή διατίθενται στο σαλόνι, αυτή δεν πρέπει να έχει περισσότερες από δύο πόρτες.
Σπίτι και τα περίχωρα - Διαβίωση
Τα κύρια σημεία των επίπλων στην τραπεζαρία - τραπέζι και καρέκλες. Στην ιδανική περίπτωση, η προεδρία θα πρέπει να σταθεί από το τείχος, αλλά στην πράξη δεν είναι πάντοτε δυνατόν να εφαρμοστεί. Γύρω από το τραπέζι, συνιστάται να οργανώσει μια ακόμη αριθμό των εδρών, όπως το Φενγκ Σούι, ακόμη και οι αριθμοί θεωρούνται ιδιαίτερα ευνοϊκές, ίσως ακόμα και επειδή είναι η αντιστοίχιση αντικείμενα που σχετίζονται με σύμβολα της αγάπης και της εταιρικής σχέσης. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσες καρέκλες υπάρχουν ορισμένες θέσεις για τα έπιπλα, δημιουργώντας την πιο βολική διαμόρφωση και επιτρέπουν την ενέργεια chi να κυκλοφορεί ελεύθερα γύρω από το δωμάτιο.
Τραπεζαρία-την πόρτα του δωματίου, το άνοιγμα προς τα μέσα, δεν θα πρέπει να είναι αντιμέτωποι με μια καρέκλα, ωστόσο, η παρούσα σύσταση ισχύει σε άλλα δωμάτια. Όπως και στο σαλόνι, τραπεζαρία θα πρέπει να είναι τόποι «επίτιμο όρος", θα πρέπει να έχουν μια πρόσωπο-με-πόρτα, αλλά δεν είναι άμεσα μπροστά της.
Σε μια ορθογώνια αίθουσα είναι η πιο πλεονεκτική θέση από τη διαγώνιο του πίνακα, όταν προφυλακτήρες του δεν είναι παράλληλα προς τα τείχη. Σε αυτή την περίπτωση θα έχετε δύο έδρες, οι οποίες μπορεί να θεωρηθεί «έντιμος." Σχήμα δύο καρέκλες, που αντιμετωπίζει την πόρτα, είναι η "τιμητική" θέση, καμία από αυτές δεν είναι εντελώς πίσω στο παράθυρο, και κανείς δεν κάθεται με την πλάτη προς την πόρτα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα στοιχεία, για παράδειγμα, βάλτε ένα βάζο με λουλούδια πάνω από το τζάκι ή να κρεμάσει έναν καθρέφτη στο μέτρο γωνία της τραπεζαρίας.
Ο αριθμός των άλλων έπιπλα στην τραπεζαρία πρέπει να είναι ελάχιστες, εκτός από τραπέζια και καρέκλες θα είναι επαρκής ή μπουφέ, για παράδειγμα, ντουλάπι.
Φωτισμός και καθρέφτες.
Για την τραπεζαρία είναι ανοικτά σε μια αίσθηση ευρυχωρίας, όπως συνήθως οι άνθρωποι αισθάνονται καλύτερα όταν τραπεζαρία σε ένα δωμάτιο με υψηλό ανώτατο όριο. Εάν το ανώτατο όριο στην τραπεζαρία σας είναι σχετικά χαμηλό, για την αίσθηση του ύψους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωτιστικά τοίχου με ελαφρά προς τα επάνω.
Πάρα πολύ έντονο φωτισμό δεν θα δημιουργήσει άνεση και χαλάρωση, οπότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τους διακόπτες συνεχώς ρυθμιζόμενα λαμπτήρες ή λιγότερη ενέργεια, τουλάχιστον για τα καθημερινά γεύματα. Καλό Feng Shui στην τραπεζαρία δημιουργήσει έναν καθρέφτη. , Δεν ενισχύουν μόνο το φυσικό φως και δημιουργούν την ψευδαίσθηση της περισσότερο χώρο, αλλά και διπλασιάζεται ο αριθμός των πιάτα στο τραπέζι, καθιστώντας κάθε γεύμα δύο φορές πιο εντυπωσιακή.
Γιν και Γιανγκ.
Τρόφιμα - ένα ήρεμο και χαλαρωτικό επάγγελμα, ώστε η ισορροπία στην τραπεζαρία πρέπει να μετατοπιστεί ελαφρώς κατά το Yin. Στην τραπεζαρία θα πρέπει να είναι πιο απαλό φωτισμό και υποτονική χρώματα από ό, τι στο σαλόνι. Προσπαθήστε να αποφύγετε γωνιακή έπιπλα με έντονη Yan: αποτρέπει σπίτι και τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να τους κάνει πολύ δραστήρια. Πολύ μαλακά καρέκλες και πολύ σκούρο, βαριές κουρτίνες μπορούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα απογοήτευσης και της απάθειας. Αν φιλοδοξούμε να ανέσεις του σπιτιού, σε συνδυασμό με ζωντανή συνομιλία, προσπαθήστε να βρείτε ένα σημείο ισορροπίας.
Χρώματα και τα στοιχεία του Φενγκ Σούι.
Χρώματα στην τραπεζαρία πρέπει να είναι μαλακά και σίγαση. Αν θέλετε να τονώσει ορισμένες περιοχές του δωματίου, απλά να προσθέσω μερικές πινελιές από το αντίστοιχο χρώμα. Για παράδειγμα, ένα μικρό κόκκινο κόσμημα, που βρίσκεται στο νότιο-δυτικά, θα υποστηρίξει το σύμβολο της γης στοιχείο της εν λόγω τομέα, καθώς και η εικόνα στο γαλάζιο στο βόρειο τοίχο εντείνει την επιτυχημένη σταδιοδρομία του επικεφαλής της οικογένειας.
Τραπεζαρία.
Πίνακας για την τραπεζαρία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο την περιοχή, βεβαίως, ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου και ο αριθμός των ατόμων που απολαμβάνουν συνήθως. Ελεύθερο χώρο στο τραπέζι δημιουργεί την αίσθηση της αφθονίας και να υποστηρίξει μια καλή ισορροπία της ενέργειας qi. Περιορισμός για τα τρόφιμα, αντιθέτως, προκαλεί εντάσεις και, επιπλέον, οδηγεί σε πεπτικές διαταραχές.
Έχει σημασία και τη μορφή του πίνακα. Υπενθυμίζω ότι το τετράγωνο σχήμα αποτελεί στοιχείο της γης, και το γύρο - το μεταλλικό στοιχείο. Από όλα τα τραπέζια, μόνο ορθογώνια και οβάλ σχήμα θα δημιουργήσει μια ειδική θέση για την κεφαλή της οικογένειας, και, κατά συνέπεια, θεωρούνται πιο επίσημα.
Για να δημιουργήσετε ένα αίσθημα της ισότητας σε μια μεγάλη οικογένεια, φυσικά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Το καλύτερο υλικό για το τραπέζι είναι από ξύλο, γιατί έχει τις ιδιότητες του Γιν, η οποία συμβάλλει σε μια ειρηνική γεύμα.
Μαχαιροπίρουνα.
Feng Shui συνιστά να χρησιμοποιήσετε την παραδοσιακή μορφή των πιάτων, αλλά καλή και οκταγωνικό πλάκες, προσομοιώνει το σχήμα Gua-βα. Μεταλλικά μαχαιροπήρουνα θα πρέπει να είναι καλά γυαλισμένο, τονώνει την ενέργεια του qi. Το ίδιο ισχύει και για την πολύπλευρη κρυστάλλινα ποτήρια, επανειλημμένα διαθλάται και αντανακλάται το φως. Γεμιστά διαφανές υγρό (όπως το λευκό κρασί ή σαμπάνια), αποτελούν μια «προσωπική κρύσταλλοι, τα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στο τραπέζι. Γυαλιά δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ακριβά, ακόμη και ένα απλό γυαλί περικοπή διεγείρει την ενέργεια του qi.
Χρώμα υφάσματα θα πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με τη ζώνη του δωματίου όπου το τραπέζι: μπλε - στο Βορρά, πράσινο - στα ανατολικά, κλπ. Εάν χρησιμοποιείτε πάντα ένα άσπρο πανί, προσπαθούν να θέσει στο τραπέζι χρωματιστό δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας. Κάτοχος χαρτοπετσέτας πρέπει να συνδυάζεται με το σχήμα του πίνακα: εάν ένα τραπέζι είναι στρογγυλό, χαρτοπετσέτες θα πρέπει να είναι στρογγυλό, οβάλ, αν - οβάλ.
Φυτά και διακοσμήσεις.
Στην τραπεζαρία δεν θα πρέπει να είναι ένα ακανθώδες φυτά, δεδομένου ότι είναι έντονα μετατόπιση της ισορροπίας υπέρ των Yang και εμποδίζουν να χαλαρώσετε στο τραπέζι. Είναι καλύτερο να τεθεί ένα εργοστάσιο εδώ με ομαλά στρογγυλεμένες φύλλα, ανοιχτό πράσινο ήχους. Βάζο με λουλούδια, που βρίσκεται στο τραπέζι, θα τονώσει την ενέργεια του qi. Για την τραπεζαρία είναι κατάλληλη για μικρά ψάρια ενυδρείων κινητό. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να τοποθετείται στο νότιο γωνία του δωματίου, διότι αντιμετωπίζει το νερό στοιχεία και φωτιά.
Αν δειπνήσετε με τους ανθρώπους στο νοικοκυριό ή με στενούς φίλους, την κουβέντα στο τραπέζι θα δημιουργήσει αρκετά ήχο παρασκηνίου. Ωστόσο, αν έχετε καλέσει νέους φίλους ή συναδέλφους, για να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα θα βοηθήσει ήσυχη μουσική, η σωματική calms qi τους καλεσμένους σας και να μετριάσουν τυχόν αμήχανη παύσεις στη συνομιλία.
Μουσική θα πρέπει να επιλεγεί, δεδομένης της σημερινής. Quiet οργανική μουσική έχει συνολικό αποτέλεσμα τόνικ και να συμβάλει σε μια ειλικρινή συζήτηση. Το ρολόι στην τραπεζαρία είναι καλύτερα να μη: είναι μια διαρκής υπενθύμιση του ωρολογιακή ώρα και θα προχωρήσει με γοργά βήματα και να αποσπάσουν την προσοχή από το γεύμα.


Υπνοδωμάτιο.
Ευνοϊκή κατεύθυνση για τα υπνοδωμάτια είναι βόρεια, ανατολικά, νότιο-ανατολικά, δυτικά και βορειοδυτικά. Υπνοδωμάτια, ίσως τα πιο σημαντικά σημεία του σπιτιού ως μισθωτές σε ένα τρίτο από αυτούς περνούν τη ζωή τους σε ένα όνειρο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι η κρεβατοκάμαρα είναι άνετα και σας δίνει μια πλήρη ξεκούραση. Υπνοδωμάτιο - πιο προσωπικές λουτρό, ένα οχυρό και φρούριο της οικογενειακής ζωής. Και πώς αρμονικά, έχουμε διοργανώνονται αυτό το δωμάτιο, εξαρτάται πρωτίστως από: είτε να διατηρήσει την αγάπη στο σπίτι.
Πρώτα από όλα, εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο στο υπνοδωμάτιο θα πρέπει να είναι άνετη και ήσυχη. Ως εκ τούτου, οι πιο μακριά από την είσοδο του σπιτιού ή διαμερίσματος με μια κρεβατοκάμαρα - τόσο το καλύτερο. Δεν τυχαία ήχους από το σαλόνι ή ένα παιδί, δεν ξένες οσμές δεν πρέπει να παραβιάσει την ηρεμία σας. Επιλέξτε μια θέση για το υπνοδωμάτιο, προσπαθήστε να κάνετε αυτό το δωμάτιο, δεν έχουν ένα κοινό τοίχο, δεν μόνο με την κουζίνα, αλλά με μπάνιο: τουλάχιστον, δεν θέτουν στο διπλανό κρεβάτι τοίχο.
Πού πρέπει ένας κεφαλάρι; Κοινές συστάσεις "ύπνο όλων, χωρίς εξαίρεση, το κεφάλι προς τα βόρεια" δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το Feng Shui. Μη βασίζεστε στην καθολική συστάσεις: μια κατεύθυνση ευνοϊκή για το αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορεί να αποβεί εις βάρος σας. Για να αποφευχθούν αρνητικές συνέπειες, ακολουθήστε τις απλούς κανόνες - ποιο είναι το κρεβάτι σας - αυτή είναι η ζωή σας:
- Η πόρτα για το υπνοδωμάτιο δεν πρέπει να είναι ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι. Το κρεβάτι σας είναι κλώτσησε την πόρτα; Αυτό κρεβάτια κατάσταση σε πολλές χώρες θεωρείται κακός οιωνός, αυτό είναι - "ένα πτώμα δημιουργούν", και εξήγησε την προληπτική στάση για το γεγονός ότι ο αποθανών καθιστούν τα πόδια του προς τα εμπρός. Συνιστάται να το μετακινήσετε σε άλλο τόπο ή ακόμη και "κολλάει" στον καθρέφτη στο κεφαλάρι.
- Η δυσμενής θέση στην οποία ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο κρεβάτι, δεν βλέπουν την πόρτα - αυτό δημιουργεί δυσφορία, δημιουργεί ένα αίσθημα του άγχους.
- Εάν το κρεβάτι βρίσκεται κάτω από το φέροντες δοκούς επικάλυψη, τότε υπάρχει επίσης καλύτερα να φύγει. Ή διαλέξτε κλινοσκεπάσματα με γραμμικό μοτίβο.
- Το κεφάλι του κρεβατιού πρέπει να είναι αυξημένα υψηλότερη από την πλάτη, το οποίο έχει πόδια. Μεγάλες πλούσια κουρτίνες και τραπέζι από το κρεβάτι "τρομάξει" qi, δεν θα πρέπει να είναι τοποθετημένο κοντά στο κρεβάτι.
- Προσπαθήστε να κρατήσει το κεφάλι σας επικεντρώθηκε στα ανατολικά και βόρεια, όταν κοιμάστε. Ορίστε το κρεβάτι της πυξίδας για να πάρετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
- Επίσης, αποφύγετε να κρέμονται γύρω (μπροστά) κρεβάτι καθρέπτες, διότι τρομάξουν τα πνεύματα των ονείρων σας, και μπορεί να εμφανίσετε αϋπνία.
- Μην εγκαταστήσετε ερμάρια και αντικατοπτρίζονται ανώτατα όρια στα υπνοδωμάτια και τα μπάνια. Ίσως αυτό είναι χυμώδης, αλλά θα περιπλέξει τη ζωή σας είναι σχεδόν βέβαιο. Σε γενικές γραμμές, στον καθρέφτη υπνοδωμάτιο δεν πρέπει να θίγει την επιφάνεια του κρεβατιού.
- Κρεβάτι και ισοτιμία του έγγαμου βίου σας. Ίσως ο λόγος για τόσο μεγάλο αριθμό των διαζυγίων είναι πτυσσόμενα (φορές) τα έπιπλα στα υπνοδωμάτια.
Κρεβάτι δεν πρέπει να διπλώνεται σε ένα καναπέ ή να μετατρέψει σε τίποτα. Αυτό το είδος "ιερό" τόπο, στον βωμό του γάμου. Αυτή η λεπτή Ζωτική ενέργεια πρέπει να προχωρήσουν ομαλά και δεν αναταράξεις-free και ομοιόμορφη ροή. Δεν πρέπει να υπάρχουν "τρύπες", "πτώσεις" και "περιστροφικές κινήσεις." Το υπόλοιπο κρεβάτι και η αγάπη πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο "σημάδια διαχωρισμού.
Πρώτα απ 'όλα, να ξεχάσει τις δύο κρεβάτια, που αποτελείται από κοινού. Η συνολική κρεβάτι θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο στρώμα, δεν είναι δύο «ατομικά». Προτίμηση, επίσης, ένα μεγάλο κοινό κουβέρτα. Μπορείτε ύπνο σε ένα πτυσσόμενο κρεβάτι; Από την άποψη του Φενγκ Σούι, αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή: να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ένα ευρύχωρο διπλό κρεβάτι με τέσσερα πόδια. Καναπέ-κρεβάτι, αν το αντικαταστήσετε με δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει το κρεβάτι με ένα παχύ μαλακή κουβέρτα.
- Μια καλή λύση όταν το υπνοδωμάτιο και η κύρια είσοδος είναι στην ίδια γραμμή.
- Αλλά αν η κρεβατοκάμαρα είναι δίπλα από την κουζίνα - αυτό πρέπει με κάποιο τρόπο τον αγώνα.
- Μην σκόπιμο να "κολλήσει" κατά τη διάρκεια των φανών και των φανών κρεβάτι? Ενέργεια του εν λόγω κάλυψη θα επικεντρωθεί αυστηρά πορείας σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος, μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα του πόνου. Ένα λαμπερό φως γεμίζει το υπνοδωμάτιο την κατηγορία της δραματικής ενέργειας, μαλακό απενεργοποιημένο φώτα συμπληρώστε την ερωτισμό και ήσυχο δωμάτιο, κεριά και την ενέργεια, την ικανότητα να κινήσει τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των εταίρων.
- Να μην κοιμηθείτε ακριβώς μπροστά από ή υπό τον καθρέφτη. Αποφύγετε καθρέφτες στο υπνοδωμάτιο - σε ένα όνειρο είμαστε απελευθερώνοντας αρνητικά συναισθήματα, και έναν καθρέφτη κοντά στο κρεβάτι θα τους αντανακλούν πίσω.
- Η σχήματος L υπνοδωμάτια Μην τοποθετείτε το κρεβάτι σας κατά μήκος της μακράς τοίχο, διαφορετικά δεν μπορείτε να αποφύγετε το στρες. Δωμάτια με άνισο (μη με 90 μοίρες) γωνίες του "συγκλονιστική" Ζωτική ενέργεια και μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Συμπληρώστε τις γωνίες των φυτών ή έπιπλα.
- Είναι ανεπιθύμητη όταν η κρεβατοκάμαρα βρίσκεται δίπλα στο φούρνο ή φούρνο, ειδικά για τα παιδιά.
- Η κρεβατοκάμαρα δεν πρέπει να τεθεί σε ντουλάπα με ρούχα, παρωχημένη.
- Κρεβατοκάμαρες για τους ηλικιωμένους να οργανώσει σε ένα νότιο-ανατολικό τμήμα της κατοικίας.
- Bedding στο υπνοδωμάτιο (βαμβακερές κουβέρτες, μαξιλάρια, κουβέρτες, κλπ.) από την ξηρασία, τόσο το καλύτερο. Αν το κρεβάτι είναι πολύ υψηλό, αν και ανόδου, κατεβείτε αμήχανη, είναι ακόμα καλύτερο από το πολύ χαμηλό, όπως το υγρό αέρα είναι πολύ βαρύ.
- Αν δεν είστε τυχεροί στην αγάπη - που στο υπνοδωμάτιο ροζ τριαντάφυλλα.
- Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να είναι στην κρεβατοκάμαρα - είναι δοκάρια πάνω από το κρεβάτι. Όταν τίθενται σε ολόκληρη, δεν μπορείτε να αποφύγετε προβλήματα υγείας. Διαχρονική θέση τους για τα παντρεμένα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν το διαζύγιο. Φυσικά, δεν μπορούν να ξεφύγουν, αλλά μπορείτε να προστατεύσουν τον εαυτό σας, χρησιμοποιώντας μια ψευδοροφή. Αλλά είναι καλύτερα να κοιμούνται σε ένα άλλο δωμάτιο.
Τα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο.
Εδώ πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το πώς θα επηρεάσει όλα τα είδη των δυναμικές δυνάμεις για την ανθρώπινη αυτή τη στιγμή. Έτσι, μπορείτε - ο ιδιοκτήτης - πάντα φίδι και πάντα στο κέντρο. Δεδομένου ότι όλα τα μέρη που προστατεύονται από άλλα ζώα και να τις διαχειριστούν. Το κεφάλι του κρεβατιού - μια θέση Χελώνα συμβολίζει τη σταθερότητα, την ασφάλεια και τη μακροζωία. Η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις αυτές, αν το μαξιλάρι βρίσκεται ακριβώς κάτω από το παράθυρο; Οχι, βέβαια.
Και αν βάλετε εκεί το κομοδίνο και λυχνία για την ανάγνωση; Επίσης, δεν καλό - το φως στέλνει ένα ισχυρό ρεύμα της ενέργειας στο κρεβάτι, ακόμη και όταν απενεργοποιηθεί το φως αυτής της επιρροής συνεχίζεται. Ακόμα χειρότερα, εάν έχουν φυτευθεί στον καθρέφτη ντουλάπι, είναι συνεχώς σε λειτουργία τη συσκευή για να συμπληρώσει την εικόνα αντικατοπτρίζεται του αντικειμένου. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να θέσει στον καθρέφτη απέναντι από την πόρτα του υπνοδωματίου: θα αντανακλούν την ενέργεια που έρχεται εδώ, και εμποδίζουν την κυκλοφορία του στην αίθουσα, δημιουργώντας άγχος.
Ο καθρέφτη στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι, ρίχνει τη ροή της ενέργειας απευθείας στο στρωτήρων. Και αντικατοπτρίζεται πολύ τοίχοι και οι οροφές, η οποία ταιριάζει λάτρεις των πικάντικων ερωτική πράξη ως μια ισχυρή, τρέχει συνεχώς ανακλαστήρας, δεν μπορεί να υπάρξει ηρεμία πριν από το βαθύ ύπνο. Αν u θέσει έναν καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο, το καλύτερο πράγμα για το εσωτερικό του υπουργικού συμβουλίου.
Τοποθεσία κρεβάτι.
Επικεφαλής του ιμάντα πρέπει να συμμορφώνονται με τον τοίχο, χωρίς αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των έργων ζωγραφικής. Για τα υπόλοιπα, αυτό το διάστημα διατηρούνται καθαροί. Από την αντίθετη πλευρά, στην footboard, που βρίσκεται Φοίνιξ - ένα μυθικό πουλί. Αυτό είναι ένα σύμβολο της πανουργία, επιθυμεί δυνατότητα να δει μέσα από τις αισθήσεις να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον περιβάλλοντα χώρο και τα γεγονότα σε αυτό. Αυτό το πουλί πετάει μακριά, που χρειάζεται χώρο, διότι ο τόπος δεν αξίζει το Phoenix επίσης ακαταστασία. Αλλά το αριστερό του κρεβατιού, όπου ο δράκος είναι πάντα καλύτερο να θέσει το υψηλό, μαζική ντουλάπες.
Το δικαίωμα - τη θέση του Τίγρη, δηλαδή, χαμηλή έπιπλα - ντουλάπια, ερμάρια για το κρεβάτι. Σε ό, τι στυλ να επιλέξουν για την κουρτίνα κρεβατοκάμαρα, χαλιά, ταπετσαρίες; Εδώ υπόλοιπο σώμα και το μυαλό μας, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να είναι κάτι που θα τους ενοχλήσει. Είναι σαφώς ακατάλληλη πρότυπα με υψηλής ενέργειας, για παράδειγμα, ένα χαλί στο πάτωμα, που μοιάζει με το δέρμα του ζώου.
Το φυσικό δέρμα - το ίδιο τίγρη ή ένα πρόβατο - και δεν πρέπει να τοποθετείται στο δωμάτιο αρμονία. Και η ταπετσαρία είναι προτιμότερο να απαλούς τόνους: ζεστό ροζ, απαλό ροδακινί, κελυφών, Magnolia, μπεζ, ανοικτό μοβ. Αλλά καθαρό λαμπρό λευκό χρώμα δεν είναι κατάλληλο ούτε για μια κρεβατοκάμαρα ή άλλα δωμάτια - και η σύγχρονη επιστήμη - videoekologiya - το επιβεβαιώνει: μονότονη λευκή επιφάνεια είναι εξαιρετικά κουρασμένοι.
Αντικατοπτρίζεται ντουλάπες στο υπνοδωμάτιο.
Feng Shui δεν εγκρίνει, όταν η ύπνου εν μέρει ή πλήρως αντανακλάται στον καθρέφτη. Αυτό είναι κακό. Συχνά "διακόπτει" τμήμα του κατόπτρου (το ένα που δεν αντανακλάται στον καθρέφτη) πάσχει - που πάσχουν. Δεν είναι κακό, όταν αντικατοπτρίζεται σε ένα σώμα δεν το κεφάλι.
Τι λέτε για όσους έχουν ήδη προβεί σε επισκευή, ανακατασκευή δωμάτιό του και να θέσει την ντουλάπα με κατοπτροποιημένη πόρτες; Αποτροπή της αντανακλάται στον καθρέφτη ενώ κοιμάστε - δηλαδή, να τεθούν οι φακοί ή εμπόδια. Κανονική υπουργικό συμβούλιο μπορεί να είναι διακοσμημένα με τεχνητές ή πραγματικές φυτά που ζουν, έτσι ώστε να αποκλειστεί από τον καθρέφτη αεροπλάνο (επακόλουθο τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων της).
Μεταξύ το κρεβάτι και ο καθρέφτης μπορεί να τοποθετηθεί μεγάλου μεγέθους εγκαταστάσεις, αλλά δεν είναι δίπλα στο κεφαλάρι. Από την τουαλέτα που κατέχουν ένα μπουκέτο φρέσκο ή τεχνητά λουλούδια. Με την ευκαιρία, να έχετε κατά νου ότι τα μπουκέτα αποξηραμένα λουλούδια δεν είναι πολύ καλό για την ενέργεια, εάν σταθεί πολύ καιρό. Καλύτερα να χρησιμοποιούν τεχνητά, αν υπνοδωμάτιο σας δεν αυξάνεται ζωντανή. Κομψή και ελαφριά πτυσσόμενο οθόνη διαμέρισμα, το οποίο είναι κοινό στην ανατολική παράδοση και πολύ της μόδας τώρα, έχετε κρύψει από τον καθρέφτη και να δώσουν το δωμάτιο ένα επιπλέον λάκτισμα.
Είναι καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα, σωστά τοποθετείται, επίσης, θα πρέπει να είναι ειδικά - για να σας και είναι ανάλογη με το μέγεθος του δωματίου. Κακό, για παράδειγμα, εάν το κάτοπτρο βρίσκεται συνήθως μπροστά του αντανακλούσε έναν άνδρα "δεν το στέμμα, δεν τους ώμους. Αυτό σημαίνει ότι το κάτοπτρο πρέπει να αντισταθμίζουν έτσι εξετάσει ήταν βολικό να αυξηθεί η σύζυγος και η σύζυγος δύο μέτρα αύξησης των περίπου πενήντα μέτρα. Και, φυσικά, θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη.
Στην πρακτική του Φενγκ Σούι είναι ένα πρέπει να εργαστούν ή να κάθονται στο τραπέζι, ή που βρίσκεται στο κρεβάτι του, ένας άνδρας είδε την πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο αδύνατη, τοποθετήστε έναν καθρέφτη, ώστε να μην παίρνουν από το κρεβάτι, θα μπορούσε να δει την αντανάκλαση της πόρτας και την είσοδο των επισκεπτών. Στην αίθουσα όπου θα περάσουν το ένα τρίτο της ζωής σας, όλα τα έπιπλα (και κυρίως - το κάτοπτρο) θα πρέπει να τεθεί υπό το πρίσμα των ατομικών στοιχείων σας, καθώς και τα χαρακτηριστικά των εγκαταστάσεων (geomantic του πίνακα). Ως εκ τούτου, να θεσπίσει ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή και σύνεση.
Χρώμα, καθώς και φως - μια μεγάλη επίδραση στην ποιότητα της ζωής μας. Αυτή η ενέργεια είναι σε μία από τις προφανείς μορφές του. Και η αντίδρασή σας στο χρώμα πολλά πράγματα μπορεί να σας πει ο πλοίαρχος του Φενγκ Σούι. Πέντε χρώματα στην κινεζική φιλοσοφία που συνδέονται με τις πέντε ενέργειες. Μπλε, όπως και το πράσινο - είναι το δέντρο στοιχείο, - λεπτότερη ειρήνη και φρεσκάδα. Είναι το χρώμα της φύσης, την άνοιξη και ένα σημάδι μιας υγιούς qi γη.
Κόκκινο - "Fire" - οι κινέζοι - το πιο ευνοϊκό, συμβολίζει την ευτυχία, τη δύναμη, τη φωτιά και τη θερμότητα. Ως εκ τούτου, πολλοί από αυτούς φορούν κόκκινες κορδέλες για τον καρπό, μέση και το λαιμό, έτσι ώστε να διατηρείται qi και μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα. Επειδή το κόκκινο χρώμα - το χρώμα του "καρδιά", τότε όλες οι αποχρώσεις του - λαμπερά κόκκινα, μοβ, μοβ, κλπ. σημαίνει δύναμη ζωής και ένα βαθύ σεβασμό.
Κίτρινο - γη, - το χρώμα του ήλιου και αισιοδοξία - σύμβολο της μακράς ζωής. Φορώντας χρυσά ρούχα και τους χτύπησαν και τους στο σπίτι κίτρινο κεραμίδι ήταν προνόμιο της αυτοκρατορικής οικογένειας. Λευκό - Metal, - είναι η πιο τρομακτική και δυσάρεστη για τους Κινέζους. Συμβολίζει το βαθύ πένθος, στη συνέχεια, το οποίο αντιστοιχεί στο μαύρο χρώμα στο δυτικό πολιτισμό. Κινέζικα αρχιτέκτονες δεν χρησιμοποιούν στα έργα τους, λευκό και μπλε (το οποίο γίνεται κρύο, σημαίνει πόνος) χρώματα.
Μαύρο - Νερό - είναι, επίσης, δεν συνιστάται. Συμβολίζει την αποτυχία των τρομερών γεγονότων. Τόσο δημοφιλές, δεν είναι τόσο πολύ καιρό πριν στυλ "λευκό τοίχο" για το κινέζικο σύμβολο του θανάτου. Πιστεύεται ότι το χρώμα του σπιτιού, ρούχα, κ.λπ. μπορεί να δώσει κάποια σκιά του πεπρωμένου του ανθρώπου. Για να αποφευχθεί "λευκή γεγονός", δηλαδή μια πτώση, ασθένεια ή θάνατο, η κινεζική "χρώμα" τα γραφεία των Ευρωπαίων με κόκκινα λουλούδια, τελείες, πράσινα φυτά και ούτω καθεξής.
Πώς μπορώ να τονίσω τη ρομαντική φύση των υπνοδωματίων κατάσταση;
Μέτρια χρήση του κόκκινου και μοβ στο υπνοδωμάτιο (λουλούδι πάθος) μπορεί να είναι πολύ επιτυχής. Βάλτε ένα βάζο από κόκκινα λουλούδια ή να κρεμάσει ένα μωσαϊκό στο οποίο η παρούσα διάρθρωση των μωβ. Για πρόσθετη αποτέλεσμα, τον τόπο κάποιες πιο κόκκινο αντικείμενο στο δυτικό τμήμα, και μοβ - στο νότιο τμήμα της το υπνοδωμάτιο.
Τι δεν πρέπει να είναι στην κρεβατοκάμαρα;
- Οξείες γωνίες ( "βέλη δηλητήριο").
- Υλικά που ήταν στην ίδια σημεία Yang (σκληρό γυαλιστερό επιφάνειες όπως γυαλί, μέταλλο, στιλβωμένη επιφάνεια πέτρα). Αυτά τα αντικείμενα που επιταχύνει την κυκλοφορία της ενέργειας qi και μπορεί να προκαλέσει αϋπνία.
- Σημειωματάρια των εργαζομένων και τα πράγματα που συνδέονται με την εργασία των κινητών τηλεφώνων.
- Τηλεοράσεις και μουσικά κέντρα.
- Η πόρτα του υπνοδωματίου δεν πρέπει να πάει στην τουαλέτα.
Προσπαθήστε να καθαρίσετε το υπνοδωμάτιο:
κενές φιάλες των αρωμάτων?
βάζα των καλλυντικών?
χρησιμοποιήθηκαν ιστοί?
παλιά παπούτσια και περιττά ένδυσης?
παλιά ανεπιθύμητα περιοδικά και εφημερίδες.
Ένα υπνοδωμάτιο δεν πρέπει να είναι μια αποθήκη για τα περιττά πράγματα, δεν πρέπει να τη σειρά τους επίσης σε ένα ντουλάπι. Ένδυσης, σκιαγράφησε την κορυφή της καρέκλες και σκαμνιά, συγκεντρώνει σκόνη και δημιουργεί τη δυσάρεστη αίσθηση κάτι ημιτελές. Εάν πάνω από το κρεβάτι "κολλάει" ράφια των βιβλίων και τα πράγματα, θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την υγεία, επειδή τα εν λόγω στοιχεία που θυμίζουν τις επιπτώσεις από την κατασκευή δοκών, το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει.
Κρεβάτι.
Κρεβάτι πρέπει να είναι σε μια από τις εξουσιοδοτικές διατάξεις, δηλαδή, ένα κεφαλάρι του κρεβατιού πρέπει να αναφέρουν για να σας προς τη σωστή κατεύθυνση (βλ. "Αριθμός Gua"). Τι γίνεται όμως όταν οι σύζυγοι ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες; Στην περίπτωση αυτή, θα ήταν εύλογο να αποδεχθεί μια συμβιβαστική λύση: αφήστε την τοποθεσία του σπιτιού (μπροστινή πόρτα, παράθυρα, κλπ.) πληρούται ένας από τους συζύγους, αλλά το κρεβάτι είναι προσανατολισμένο σε μια κατεύθυνση ευνοϊκή για την άλλη.
Κάτω από το κρεβάτι δεν πρέπει να είναι μπάλες από παλιά ρούχα ή τα περιοδικά, οι οποίες ωθούνται ενίοτε σε ένα κρεβάτι, έτσι ώστε να μην παρεμποδίζουν την διέλευση, φράζουν την κυκλοφορία του qi, το οποίο είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητη. Κρεβατιού πρέπει να είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, δομή της οποίας "αναπνέει". Είναι καλύτερα αν το κρεβάτι είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Αλλά οι άνθρωποι που ανήκουν σε στοιχειακή μέταλλα, μπορεί να επιλέξει ένα κρεβάτι από μέταλλο. Μοντέρνο ακριβό μαξιλάρι νερού κρεβάτι επιβλαβή από την άποψη του Feng Shui, καθώς μακριά από αρμονικό συνδυασμό των αντικρουόμενων στοιχείων - φωτιά (ηλεκτρικό θερμαντικό στοιχείο) και το νερό (πλήρωση το στρώμα).
Πώς να επιστήσω την κρεβατοκάμαρα;
Το υπνοδωμάτιο μπορεί να είναι να θέσει ένα μεγάλο χαλί, ένα χαλαρωτικό ενέργεια του qi. Κατά κουρτίνες το βράδυ, ειδικά αν αφήσετε το παράθυρο ανοιχτό. Οι κουρτίνες στα παράθυρα πρέπει να είναι εκτεταμένες και πηγαίνετε ευρύ πτυχώσεις. Χρώμα σεντόνια θα πρέπει να είναι συνεπής με το γενικό υπνοδωμάτια χρώμα, και ότι η ενέργεια της qi έρεε το σώμα σας ενώ κοιμάστε, κλινοσκεπάσματα χρήση από φυσικές ίνες. Μην αφήνετε το κρεβάτι, κατεδαφίστηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας, να καλύψουν ή να το καταργήσετε. Όλα τα κοσμήματα στο υπνοδωμάτιο θα πρέπει να συνδεθεί, ειδικά αν ανήκει στο νότιο-δυτικό τομέα.


Υπουργικό συμβούλιο.
Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που εργάζονται στο σπίτι, αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, μέσω της ανάπτυξης των τεχνολογιών πληροφορικής. Homework επιλύει πολλά προβλήματα που συνδέονται με το χρόνο χάνονται στην κυκλοφοριακή συμφόρηση, το άγχος των μεγάλων πόλεων, με τα παιδιά.
Αν το σπίτι σας έχει μια μελέτη, μπορείτε να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα και την παραγωγικότητα της εργασίας τους, χρησιμοποιώντας τις αρχές του Φενγκ Σούι. Στην ιδανική περίπτωση, το υπουργικό συμβούλιο θα πρέπει να βρίσκεται στο νότιο-ανατολικά, βόρειο-δυτικά, βόρεια και βορειοανατολικά από το σπίτι ή διαμέρισμα.
Το υπουργικό συμβούλιο είναι το δωμάτιο στο σπίτι σας, όπου θα δείτε τη δραστηριότητά σας, όπου εργάζεστε δημιουργικά και όπου θα εφαρμόσουν τις ευκαιρίες σας. Αν η ενέργεια αυτού του τόπου στο σπίτι σας ή κλειδωμένα σε μια κατάσταση στασιμότητας, μπορεί να επηρεάσουν την απόδοσή σας, καθώς και τη δημιουργικότητά σας. Αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να εκφράσετε συμβολικά τις επιθυμίες, τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες σας. Εργασία είναι ένα από τα πιο οικεία τρόπους να εκφραστούν. Μετά από το γραφείο του μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας, μπορείτε να επιτύχετε πραγματικά εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση της απόδοσης και την επιτυχία σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Καταψύκτη στο σπίτι σας θα πρέπει να είναι ένας χώρος όπου υπάρχει αναταραχή ή κατάρρευση. Qi ενέργειας θα πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα στο χώρο του γραφείου σας, και δεν υπάρχει τίποτα που αποτρέπει αυτό, ως ένα χάος. Ως εκ τούτου, αρχίζουν με "μαϊντανός μπάζα. Σπίτι ή γραφείο μελέτης σας για να δημιουργήσετε ένα αίσθημα ασφαλές καταφύγιο. Θα πρέπει να βρίσκονται χωριστά από τα άλλα δωμάτια του σπιτιού σας, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθούν στην εργασία.
Αν το σπίτι σας δεν έχει αρκετό χώρο για να προβούν και σε χωριστό καταψύκτη, ταιριάζει σκοπός του, στην αίθουσα όπου θα συγκεντρωθούν συνήθως όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μία έννοια της ιδιωτικής ζωής και ξεχωριστά από τα άλλα δωμάτια του σπιτιού, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε για την κουρτίνα ή οθόνη. Όσον αφορά τα κοσμητικά ζωγραφική, ή καταψύκτη, συνθήματα χρήση και αντικείμενα που συμβολίζουν το έργο που θέλετε να τελειώσει, αλλά επειδή μπορεί να είναι χρήσιμες για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Μην ξεχάσετε να κρεμάσει τα πτυχία εκεί, διότι είναι τα σύμβολα που έχουν ήδη επιτύχει αποτελέσματα. Επίσης, σκεφτείτε τι θα μπορούσε να είναι για σας μια πηγή, δίνοντας δύναμη και υποστήριξη. Αυτό μπορεί να είναι πορτρέτα των ανθρώπων για τους οποίους θέλετε κάτι να μοιάζουν, καθώς και φωτογραφίες από τα παιδιά σας, συνεργάτες σας ή τους φίλους. Επιλέξτε για υπουργικό συμβούλιο του εν λόγω έπιπλα και εξαρτήματα, τα οποία θα είναι για σας ένα σύμβολο του πλούτου, την ευημερία και την επιτυχία, και τότε ξαφνικά δείτε και μόνοι σας ότι εσείς οι ίδιοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται περισσότερο θετικά, και όλα θα αρχίσουν να σας εκτιμώ.
Γιν και Γιανγκ.
Δεδομένου ότι το υπουργικό συμβούλιο έχει σχεδιαστεί για την ενεργό διανοητική δραστηριότητα, θα πρέπει να κυριαρχεί η ενέργεια του Γιανγκ. Κατά κανόνα, είναι η περίπτωση, δεδομένου ότι τα έπιπλα γραφείου είναι διαφορετική αφθονία των ευθείες γραμμές και οξείες γωνίες. Επιπλέον, στο γραφείο με υπολογιστές, τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές που ενθαρρύνουν την ενέργεια qi.
Τα χρώματα και φωτισμό.
Σύνταξη της μελέτης, θα πρέπει να προτιμηθούν ισχυρή και πλούσια χρώματα. Μην επιλέξετε για παστέλ αποχρώσεις υπουργικό συμβούλιο. Στο παράθυρο είναι καλύτερα να κρεμάσει κουρτίνες και στόρια, διότι τονίζουν καλύτερα το στοιχείο της Γιανγκ, η πυκνότερη τις κουρτίνες. Υπουργικό συμβούλιο πρέπει να φωτίζονται καλύτερα από άλλους χώρους, και να είναι η καλύτερη δυνατή χρήση του φυσικού φωτός. Αυτό δεν είναι μόνο πρακτικό, αλλά επίσης συμβάλλει στην ενίσχυση των διαφόρων πηγών ενέργειας, δημιουργώντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον εργασίας. Όταν είστε στο τραπέζι, βεβαιωθείτε ότι τα γενικά έξοδα φως δεν βρισκόταν ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας, επειδή σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να απολαύσετε την ψυχολογική δυσφορία.
Εκδρομών.
Το κύριο θέμα της κατάστασης της κάθε υπουργικό συμβούλιο - φυσικά, ένα γραφείο. Θα πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε, που εργάζονται για αυτόν, μπορεί να δείτε καλά την πόρτα. Αν δεν είναι, κολλάει στην απέναντι τοίχο ή τίθενται μπροστά από έναν καθρέφτη, που θα επηρεάσει την μπροστινή πόρτα. Έτσι, θα δείτε έξω από το δωμάτιο του λαού.
Δεν συνιστάται στο υπουργικό συμβούλιο για να καθίσει αντιμετωπίζει στον τοίχο, αφού εμποδίζει την κυκλοφορία των σωματικών Ζωτική ενέργεια, και τελικά μπορεί να οδηγήσει σε απομόνωση και ακόμη και κλειστοφοβική. Ωστόσο, εάν οι άλλες επιλογές δεν σας, κλείστε το τηλέφωνο πριν από το τραπέζι τώρα με ένα ευχάριστο τοπίο. Θα δώσει μια αίσθηση του βάθους και διαχέει αρνητικά συναισθήματα από το κλειστό χώρο.
Εάν το γραφείο σας δεν έχει παράθυρα, χρησιμοποιήστε τα αντικείμενα που προσελκύουν την ενέργεια της Ζωτικής Ενέργειας. Αυτό μπορεί να είναι ένα περιστρεφόμενο ανεμιστήρα στο ταβάνι, κουδούνι τραπέζι, ή μια συλλογή από όστρακα, τα οποία συλλέγονται κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών.
Επιπτώσεις ενέργειας sha qi.
Γραφεία και χώρους εργασίας ενδέχεται να είναι επικίνδυνα, λόγω της "μυστικό βέλη" δημιουργήθηκε γωνιακής έπιπλα και ανοιχτή ράφια. Ως εκ τούτου, στο γραφείο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τζάμια στα ράφια ή βιβλιοθήκες με κλειδώνουν τις πόρτες για τα βιβλία, υλικά αναφοράς και είδη γραφείου δεν τηρούνταν κατά τη γνώμη. Επιπλέον, θα βοηθήσει ηρεμία προσωπική σας ενέργεια του qi, όπως ακατάστατο δωμάτιο γεμάτα με διάφορα αντικείμενα, είναι δύσκολο να διατηρηθεί η σαφήνεια της σκέψης.
Μπορείτε να μετριάσουν τις αρνητικές επιπτώσεις της sha chi, χρησιμοποιώντας καθρέφτες και υφέρπουσα φυτά. Κρύσταλλο ή paperweights γυαλί, που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά, θα απορρίψει οποιαδήποτε δυσμενή ενέργειας. Η σύνθεση και η σημασιολογική κέντρο της μελέτης είναι ένα τραπέζι. Θέση και το σχήμα της έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Αν σας δραστηριότητες δεν αφορούν διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες και η θέση αυτή δεν έρχεται σε αντίθεση με ευνοϊκό διεύθυνση σας (βλ. "Αριθμός Gua"), είναι λογικό να τεθεί ένα τραπέζι σε ένα πολύ ήρεμο και υποστηρίζει θερμά την άποψη της περιοχής φενγκ σούι του υπουργικού συμβουλίου - σε μια διαγώνια, στη μακρινή γωνία του την πόρτα. Αυτό θα σας δώσει ένα σταθερό εισόδημα.
Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στην πόρτα ή το παράθυρο, η ενέργεια του qi είναι πολύ υψηλό. Στο Feng Shui, η κατάσταση αυτή ονομάζεται "κενό πόρτα» και προτείνει την έλλειψη υποστήριξης. Ο πίνακας δεν πρέπει να σταθεί στο πλαίσιο του ανώτατου ορίου δοκών, καθώς και τις αρνητικές επιπτώσεις της sha qi είναι αναπόφευκτο να επηρεάσει την καριέρα σας ή την τύχη μιας εμπορικής οργάνωσης. Δεν μπορείτε να τοποθετήσετε το τραπέζι σε οξεία γωνία με τα τείχη. Η θέση αυτή είναι το Feng Shui εσφαλμένη, καθώς η καθυστέρηση αποτελεί οικονομική ανάπτυξη.
Desktop για την εγκατάσταση κατά τρόπο ώστε να είναι πίσω από έναν τοίχο (ένα σύμβολο του βουνού), το οποίο θα σας προσφέρει την υποστήριξη και προστασία. Είναι χρήσιμο να "κολλήσει" στην εικόνα τοίχο ή εικόνες εικόνα ενός ψηλού βουνού. Αυτό το εργαλείο Feng Shui θα δημιουργήσετε μια φήμη της μια σοφή και δίκαιη ηγέτης. Γύρω από το τραπέζι πρέπει να είναι αρκετό ελεύθερο χώρο, ώστε να μπορείτε να σηκωθεί και να καθίσουν, δεν πραγματοποιήθηκε από κοινού παρεμβολές.
Αν είστε κοντά σε σας, και το τσι θα αισθανόταν, την προώθηση της επικίνδυνα αργή. Στασιμότητα της θετικής ενέργειας οδηγεί σε αναγέννηση του στην αρνητική, κακόβουλο. Σε στενή, γεμάτα, πυκνά γεμάτα έπιπλα γραφείου, ποτέ δεν θα πετύχει. Μπορείτε πάντα να ανησυχεί για τα οικονομικά προβλήματα, τις σχέσεις με το προσωπικό δεν θα λάβει το σχήμα όπως θέλετε, κλπ.
Αν νιώθετε άβολα στο χώρο εργασίας, που δεν θα λειτουργήσει, αλλάζει τη θέση του πίνακα, διότι αυτό είναι που επηρεάζει περισσότερο τη διάθεσή σας και καλή τύχη (βλ. "Αριθμός Gua"). Το διάστημα πριν από τον πίνακα πρέπει να παραμένουν ελεύθερα, που κάθονται πίσω του πρέπει να έχει μια καλή εικόνα, βλ. που περιλαμβάνονται στη μελέτη. Πίνακας μέγεθος θα πρέπει να είναι ανάλογη με το μέγεθος του χώρου, και σίγουρα συνεπής με τη θέση της από τον ιδιοκτήτη του.
Στο σχεδιασμό Feng Shui του πίνακα, επίσης, είναι συμβολική, και επομένως υπόκεινται σε ειδικούς κανόνες. Είναι επιθυμητό να ήταν ένα σταθερό τραπέζι, κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, συμμετρική σχεδίαση. Εάν αυτή η στάση τραπέζι για το χαρτί και γραφική ύλη, αριστερά και δεξιά οι πίνακες πρέπει να είναι ίδιο σε σχήμα και μέγεθος (η δύναμη του Λευκού Τίγρη και Green Dragon σε αρμονία, βλέπε «Ουράνια Ζώα"), και η εσωτερική απόσταση μεταξύ τους, πρέπει να προστατεύονται από μάτι τρίτους (πίνακας, έχοντας μια σταθερή ομάδα στο εξωτερικό). Αυτό το σχέδιο θα σας παρέχει αξιόπιστη υποστήριξη του Λευκού Τίγρη και Green Dragon, Μαύρη Χελώνα προστασίας, δημιουργούν την αρμονία του Γιν-Γιανγκ και καλή καταψύκτη Φενγκ Σούι στο σύνολό της.
Δεν μπορείτε να συνδυάσετε τη μελέτη και την κρεβατοκάμαρα. Διαφόρων μορφών ενέργειας θα συγκρουστούν και να μειώσει την πρόοδό σας σε δύο περιοχές. Δεν μπορεί να καθίσει πίσω στην πόρτα (εσείς η ίδια μοίρα με την "εγκεφαλικό επεισόδιο στιλέτο" από άτομα που εμπιστεύεστε) και το παράθυρο - θα χάσει την υποστήριξη του έργου. Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες κατά τη μάσηση επιστήμη γρανίτη - να κρεμάσει έναν καθρέφτη στο γραφείο του σε ένα μπλε πλαίσιο.

Μπάνιο και τουαλέτα.


Σπίτι και περιβάλλον - Μπάνιο και WC
Μπάνιο συμβολίζει την καθαρότητα και τον καθαρισμό. Είναι επίσης ένα σύμβολο της απελευθέρωσης από το γεγονός ότι δεν χρειάζεται σε αυτή τη ζωή. Δεδομένου ότι οι διδασκαλίες του Φενγκ Σούι προέρχονταν από την Κίνα κατά τις ημέρες όταν η τουαλέτα ήταν συνήθως το πιο παραμελημένο και βρώμικο μέρος, πολλές παραδοσιακές έννοιες που συνδέονται με τη θέση του, το οποίο εκπέμπει αρνητική ενέργεια. Σήμερα μπάνιο είναι ο χώρος όπου μπορούμε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, είναι ένα μέρος του καθαρισμού, έτσι ώστε το αρνητικό συμβολισμό δεν ισχύει πλέον για αυτό και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Κουζίνα και μπάνιο πρέπει να διαιρεθεί, αν δεν είναι, η χρήση της οθόνης (τυφλός) ή μόνιμα κρατήσει την πόρτα κλειστή. Εάν το λουτρό βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου, διατηρεί την πόρτα του μπάνιου είναι κλειστή επίσης και "κολλάει" την πόρτα τώρα. Επίσης, δεν είναι καλό στη νοτιο-δυτική πλευρά του το σπίτι για να θέσει το μπάνιο, και στο βόρειο-ανατολικό - είναι ακόμη χειρότερη.
Μπάνιο - είναι απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο σπίτι, και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, λαμβάνοντας υπόψη τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχει σε σας. Συνήθως, το σχεδιασμό και εσωτερικό μπάνιο του σπιτιού πιο παραμελημένη. Η πραγματική θέση των στοιχείων στο μπάνιο σπανίως αφήνει περιθώρια για επιλογή, αλλά αν έχετε αγοράσει ένα νέο σπίτι ή διαμέρισμα, το τελευταίο, πώς να φτάσετε το χέρι - είναι μια πλήρης ανακατασκευή του μπάνιο.
Στο μπάνιο κατά γενικό κανόνα σε ολόκληρο το σπίτι: ό, τι μπορεί να κάνει, θα πρέπει να δείτε κάθε εισερχόμενο πρόσωπο. Φυσικά, είναι απίθανο ότι κάποιος θα πάει εκεί όταν παίρνετε ένα ντους ή συνεδρίαση για την τουαλέτα. Ωστόσο, κάθε στοιχείο της κατάστασης πρέπει να είναι τοποθετημένο έτσι ώστε το πρόσωπο που τις χρησιμοποιεί, δεν είναι πίσω στην πόρτα.
Στην ιδανική περίπτωση, ένα μπάνιο πρέπει να αερίζεται καλά, καλά φωτισμένο και θα πρέπει να είναι γεμάτη με όμορφα χρώματα που έχουν θετικό αντίκτυπο για την ενέργεια σας. Κάθε φορά πριν κάνετε την καθαρή στο μπάνιο, που ξεκίνησε συμβολικά την εφαρμογή των νέων σχεδίων. Χρησιμοποιήστε κεριά, αρωματικά έλαια και ένα καλό σαπούνι, μαλακό πετσέτες και άλλα αντικείμενα που ενσωματώνουν την έννοια της άνεσης και της υγείας.
Μπαίνοντας στο μπάνιο, θα πρέπει να δείτε αμέσως την τουαλέτα. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί, να μετακινήσετε μια πόρτα με τέτοιο τρόπο ώστε να "καλύπτει" την τουαλέτα, αλλά δεν είχαν ανοίξει την κατεύθυνση του. Fig. δείξει καλή θέση για την πόρτα, αν η τουαλέτα δεν είναι δυνατόν να μετακινηθούν σε άλλη θέση? διακεκομμένη γραμμή δείχνει ένα μειονέκτημα.
Έρεε το νερό είναι δυσμενής από την άποψη του Φενγκ Σούι. Επιπλέον, θεωρείται ότι λαμβάνει χρήματα μακριά από το σπίτι σας. Ως εκ τούτου, πρέπει πάντα να εξασφαλίζει ότι οι βρύσες στο μπάνιο, ντους, το νερό στην τουαλέτα δεν είναι διαρροή. Αν το έκανε, θα πρέπει να εξαλειφθούν αμέσως θραύση. Αυτό ισχύει για στρόφιγγες στην κουζίνα.
Οι Κινέζοι λένε ότι όλες οι τρύπες στο σώμα μας θα πρέπει να δούμε μόνο ένα όμορφο και καθαρό. Αυτό σημαίνει ότι η καθαριότητα των τουαλετών και μπάνιο θα πρέπει να είναι ιδανική. Ταυτόχρονα, την αποφυγή κάθε είδους στολίδια από αυτά τα μέρη. Το μόνο που μεταφέρθηκε στο μπάνιο και τουαλέτα, συμβολικά πλυθεί στην αποχέτευση. Επειδή ποτέ δεν διακοσμούν τα δωμάτια με λουλούδια. Ακόμη και τεχνητή, διότι λάφυρα ρομαντική τύχη σας. Η καλύτερη διακόσμηση μπάνιο - τέλεια καθαριότητα και καλή οσμή.
Μπάνιο και ντους.
Το κύριο μέρος του μπάνιου έπιπλα μπάνιου είναι - ή δεν ψυχή, ή με συνδυασμό με ντους. Συνήθως μπάνιο έχει ορθογώνιο σχήμα, το οποίο, βέβαια, εξοικονομεί πολύ χώρο. Ωστόσο, αν έχετε την ευκαιρία να θεσπίσει ένα ημικυκλικό ή οβάλ μπανιέρα, να επωφεληθούν από αυτό. Αυτά τα λουτρά είναι ιδιαίτερα καλή, δεδομένου ότι οι καμπύλες αναπαράγουν το νόμισμα, και σε συνδυασμό με το στοιχείο του νερού, που συμβολίζει το χρήμα, συμβάλλει στον πλούτο και την ευημερία.
Εμφάνιση.
Το μπάνιο πρέπει να υπερισχύσει λευκό ή πολύ ελαφρά χρώματα παστέλ. Αποφύγετε φωτεινά χρώματα. Να τονωθεί η Ζωτική ενέργεια σε ορισμένες περιοχές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά αντικείμενα. Σε συνδυασμό μπάνιο με μπανιέρα, ντους και τουαλέτα πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα και σχέδιο, με λευκό φαγεντιανή και χρώμιο μέταλλο καλύτερα από σκούρα χρώματα. Πάτωμα του μπάνιου να είναι με πλακάκια, αλλά δεν είναι πολύ κρύο στην αφή. Εάν η τουαλέτα έχει ένα παράθυρο αντί για κουρτίνες, καλύτερη χρήση των τυφλών. Η κουρτίνα για το μπάνιο θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο υλικό που ζευγάρια δεν χτύπησε το ύφασμα.
Συρτάρια, ράφια και τραπέζια.
Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να είναι απλό, λειτουργικό και καλά σε συνδυασμό με το στυλ του μπάνιου. Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της ράφια, ντουλάπια και γραφεία στο μπάνιο είναι ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Εκ πρώτης όψεως, αυτό ακούγεται περίεργο, αλλά το Φενγκ Σούι, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα μπάνιο, πνιγμένος λοσιόν, σαμπουάν, κρέμες και κάθε είδους ψιλοπράγματα, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται. Chi ενέργεια θα πρέπει να κινηθεί πιο ομαλά το δυνατόν, και τις τάξεις των φιαλιδίων και φιαλών που δεν συνεισφέρουν.
Αν έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο για να αποθηκεύσετε τα στοιχεία αυτά στα ντουλάπια τοίχο ή ερμάρια, μπορείτε είτε να αγοράσει ένα μεγαλύτερο, είτε, και αυτό είναι η πιο εύκολη λύση, αφήνοντας μόνο ό, τι είναι πραγματικά αναγκαία. Σε πολλά μπάνια μπορείτε να δείτε είναι η σημερινή έκθεση απορρυπαντικών και καλλυντικών, αλλά δεν είναι όλα αυτά χρησιμοποιούνται καθημερινά. Όταν αρθούν όλα τα περιττά πράγματα και να βάλει τα πράγματα σε ράφια και ντουλάπια, της ενέργειας, τσι θα κυκλοφορήσει πολύ πιο ελεύθερα, και το μπάνιο θα έχει περισσότερα να ξεκουραστεί.
Τουαλέτα.
Δεδομένου ότι το νερό σχετίζεται με τον πλούτο και τη ροή του qi, τακτική έξαψη του νερού στην τουαλέτα κάνει προσέγγιση Φενγκ Σούι του γραφείου με μεγάλη προσοχή. Σε οποιαδήποτε περιοχή του σπιτιού ή διαμερίσματος δεν ήταν τουαλέτα, μερικά από τα χαρακτηριστικά της ζώνης αυτής θα "τρέξει μακριά" με το νερό, αν δεν ληφθούν προληπτικά μέτρα. Κατά συνέπεια, η καλύτερη θέση για την τουαλέτα - όπου περίσσεια ενέργεια μπορεί να καλύψει την κατανάλωση του.
Τουαλέτα στην αρχαία Κίνα ήταν ένας βρώμικος τόπος όπου τα βακτηρίδια πολλαπλασιάζονται και, κατά συνέπεια, να προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Όταν ένα άτομο είναι άρρωστο, χρειάζεται να δαπανήσει χρήματα, και πολλές ευκαιρίες για να κερδίζετε χρήματα χάνονται. Αυτό επηρεάζει επίσης τη σχέση μεταξύ των μελών της οικογένειας, ιδίως, μεταξύ του συζύγου και της συζύγου. Ως εκ τούτου, WC θα πρέπει να είναι σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία. Στις σύγχρονες κατοικίες και διαμερίσματα, αν έχετε κρατήσει μια τουαλέτα καθαρή και προβαίνει τακτικά καθαρισμού, δεν έχει βλαβερές συνέπειες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους αρχαίους κανόνες του Φενγκ Σούι θα πρέπει να μεταφερθεί στις σύγχρονες συνθήκες.
Εάν η τουαλέτα βρίσκεται στο κέντρο του σπιτιού, οι ενοικιαστές, ειδικά με τον ιδιοκτήτη, μπορεί εύκολα να αρρωστήσουν. Εάν η τουαλέτα στο μπάνιο κατευθύνεται προς τα βόρεια, αυτή είναι μια μεγάλη τραγωδία που είναι δύσκολο να μετρηθεί. Εάν η τουαλέτα και η κύρια είσοδος προς το περίβλημα προς τη μία κατεύθυνση, θα είναι κρυμμένα επιπτώσεις για τις συνθήκες διαβίωσης, η οποία προωθεί ασθένειες όγκου.
Τουαλέτα μπολ - ένα μέρος όπου οι οικογένειες μπορούν να εγκαταλείψουν την ευημερία και καλή τύχη, ώστε το μπάνιο δεν θα πρέπει ποτέ να είναι ένα εντυπωσιακό ή τοποθετείται στο τέλος ενός μακρύ διάδρομο.
Οι Κινέζοι ανέκαθεν έδιναν μεγάλη σημασία στην κάλυψη καθώς είναι κλειδωμένη τουαλέτα. Ο λόγος είναι ότι, αν το καπάκι είχε μείνει σε εκκρεμότητα, για να σπάσει ελεύθερο κακή ενέργεια μπορεί να πάρει μακριά σου δοχείο των χρυσών νομισμάτων πλούτου σας, είτε μαζί με τα απόβλητα στο αποχετευτικό δίκτυο πάει ικανότητά σας να κερδίζετε χρήματα.
Ως εκ τούτου, πιέζοντας το μοχλό διαρροή, μην ξεχάσετε να κλείσετε το κάλυμμα πάνω στα προσωπικά σας ενέργεια δεν βρίσκεται σε λυμάτων. Επιπλέον, εάν η περιοχή της ευημερία σας, σύμφωνα με το χάρτη, βρίσκεται στο μπάνιο. Ακόμα καλύτερα στο εξωτερικό πόρτες να θέσει έναν καθρέφτη, που δεν επιτρέπει την ενέργεια για την διαρροή στο αποχετευτικό δίκτυο. Και το συντομότερο δυνατό, θα καθορίσει το τρέχον βαλβίδες, οι οποίες μπορούν να καταστρέφουν την υγεία ή την ευημερία.
Εάν η τουαλέτα βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο από το μπάνιο, θα είναι πιο αισθητή. Η τουαλέτα καπάκι και η πόρτα τουαλέτας πρέπει πάντα να παραμένουν κλειστές, ειδικά εάν η τουαλέτα βρίσκεται κοντά στην μπροστινή πόρτα ή πόρτα υπνοδωμάτιο. Από έξω από την πόρτα τουαλέτας μπορείτε να κρεμάσετε έναν καθρέφτη που θα αντανακλά τη ροή της ενέργειας. Αυτό καθρέφτη δημιουργεί την ψευδαίσθηση της έλλειψης χώρου. Όλα αυτά θα πρέπει να γίνει εάν η τουαλέτα είναι σε δυσμενή θέση.
Τουαλέτα αποφάσεων στο περιβάλλον τους, να επηρεάζονται σοβαρά από Yin, έτσι ώστε να μπορείτε, αν χρειάζεται, να συμπληρωθούν με ορισμένα στοιχεία του εσωτερικού Yang, να δημιουργήσει μια ισορροπία. Καλή κυκλοφορία του αέρα (και, κατά συνέπεια, ενέργεια qi) διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία της τουαλέτας, έτσι ώστε η τουαλέτα θα πρέπει να είναι ένα μικρό παράθυρο ή εξαερισμός. Όλα τα μπάνια ή τουαλέτες στο σπίτι θα πρέπει να βρίσκεται μπροστά από άλλες πόρτες ή, χειρότερα, η μπροστινή πόρτα.

Παράθυρα και οι πόρτες.
Η ενέργεια που μπαίνει στο σπίτι, το ρεύμα αέρα. Μπορεί να εισέλθει από το παράθυρο, έλασης και την έξοδο από την ανοικτή πόρτα. Άνθρωπος για την πορεία αυτής της ροής θα αισθάνονται άβολα. Όμως, στη γωνία, θα είναι ωραία. Παρατηρήσαμε ότι έρχονται στο σπίτι κάποιου, θα αποφύγουμε ενστικτωδώς τοποθετεί στο ανοιχτή πόρτα, ανιχνεύσει μέσα στο δωμάτιο;
Αλλά δεν είναι κάθε γωνιά είναι καλό: αν η ενέργεια είναι εκεί δεν φθάνουν, άπαχο κόπωση, αίσθημα κακουχίας. Κακό, όπως, εάν το δωμάτιο έχει μια πόρτα και δεν παράθυρα. Για την κατανάλωση ενέργειας είναι και η παραγωγή, κατά την πόρτα υπάρχει ένα μόνιμο «διαταραχή» - οι ροές ενέργειας σύγκρουσης. Αυτό το χάος θα επηρεάσει τη διάθεση και το αίσθημα.
Στο εσωτερικό οι πόρτες είναι πολύ σημαντικό, διότι παράγουν microdistribution αποτελέσματα της ζωτικής ενέργειας και οι μίνι-hallways. Βλέπετε τρεις πόρτες στη σειρά (από δωμάτιο σε δωμάτιο και στο τέλος του διαδρόμου). Know - qi κινείται πολύ γρήγορα. Χωρίστε την shirmochkami χώρο, screensavers, τεχνητά φυτά. Σε γενικές γραμμές, κάνει ένα "φράγμα" για να προσελκύσει chi σε κάθε πόρτα σε κάθε δωμάτιο.
Εάν υπάρχει επιβιβάστηκαν-up, αχρησιμοποίητο πόρτες, να είναι απολύτως σίγουροι ότι zadekorirovany από τις δύο πλευρές. Κολλάει επάνω τους, έργα ζωγραφικής, ταπισερί, αφίσες, χαλιά. Σε γενικές γραμμές, ότι ήταν αδύνατο να αναγνωρίσει σε αυτό το αντικείμενο είναι πρώην πόρτα. Διαφορετικά, θα έχουν την ευκαιρία να το βήμα σε «πουθενά» ή, μπορεί να επισκέπτεται τους επισκέπτες από το «πουθενά». Μεγάλες πόρτες πρέπει να ανοίξει σε μεγάλα δωμάτια. Αν μια μεγάλη πόρτα ανοίγει στο μπάνιο, κάτοικος ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο.
Μεγάλες πόρτα μόνο δεν προσελκύει την προσοχή σας, αλλά "προσοχή" qi. Εάν έχετε περισσότερο από απλώς "να" μπάνιο, έχετε την ευκαιρία να καταστεί κενή και μάταια, μπορείτε να περπατήσετε στο ναρκισσισμός και την αλαζονεία, και μερικές φορές οδηγεί στην ανάπτυξη ορισμένων ασθενειών. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το μπάνιο είναι πολύ απασχολημένος σημείο του σπιτιού σας. Και, φυσικά, είναι χαλαρό ή κακώς επισυνάπτονται πόρτες deadlights αποτελούν πηγή κινδύνου για τη ζωή σας.
Αν έχετε συρόμενες πόρτες με κλειδαριά ή την πόρτα, με την κλίση, θα πρέπει να κρεμάσει μια κουρτίνα, που συσκοτίζει την κλίση ή κυλίνδρους. WAGS όταν ανοίγετε την πόρτα σε κάθε άλλο μπορεί να συμβάλει στην εμβάθυνση των διαφορών στην οικογένειά σας. Μία από αυτές τις πόρτες θα πρέπει να παραμένει κλειστή συνεχώς. Αν οι θύρες που βρίσκονται απέναντι από το άλλο πρόσωπο με πρόσωπο, να αντλούν μια μικρή κόκκινες κουκίδες στην μέση της κάθε θύρας. Η πράξη σημεία όπως τα μάτια, κοιτάζοντας η μία την άλλη.
Ακόμη και σε ένα τέλειο σπίτι Φενγκ Σούι μπορεί να καταστραφεί άσχημα προσανατολισμένη υπό την επήρεια του τσι sha ή δυσαρμονική με τις θέσεις του Yin-Yang ισορροπία του την πόρτα. Συνήθως, στην περίπτωση αυτή να πλήττουν όλα τα είδη των ανθρώπων σε μπελάδες. Καλά που βρίσκεται στην πόρτα ανοίγει συνήθως μεγάλη, φωτεινό δωμάτιο ή διάδρομο και αφήνει ένα αίσθημα χαράς, χώρου και άνεση. Θα πρέπει να ανοίγουν προς τα μέσα, και να εξασφαλιστεί η μέγιστη αναθεώρηση του εσωτερικού. Ο διάδρομος δεν θα πρέπει να είναι κάτι που θα μπορούσε να εμποδίσει τη διείσδυση της ελεύθερης ενέργειας στο σπίτι.
Πόρτα να ανοίγει σε μια μικρή αίθουσα, αλλά την ίδια στιγμή, να εξασφαλιστεί η μέγιστη εσωτερική επανεξέταση. Πληκτρολογήστε το σκοτεινό, στενό διάδρομο, ή αρνητική, ως «πνίγει» τη ροή της ενέργειας. Συνήθως αυτό μπορεί να καθορίζεται από κρέμεται ένα μεγάλο καθρέφτη σε έναν τοίχο και να φωτίζεται καλά εκείνο το δωμάτιο. Η πόρτα της εισόδου θα πρέπει επίσης να ανοίξει σε ένα διάδρομο με χαμηλή οροφή ή ογκώδη overhanging δοκούς, η οποία προκαλεί συχνή ασθένεια μεταξύ των κατοίκων του σπιτιού. Στην περίπτωση αυτή, τα γενικά φωτισμός μπορεί, σε κάποιο βαθμό, την επίλυση του προβλήματος.
Οι Κινέζοι προτιμούν να μην έχουν τρεις ή περισσότερες πόρτες σε μία γραμμή, ειδικά αν είναι μπροστά και πίσω πόρτες, καθώς πιστεύεται ότι η ενέργεια που πήγε στο, και αμέσως πήγε στην πίσω πόρτα και να κρατά την τύχη σας στο σπίτι. Υπάρχουν διάφορα μέσα για να επιλύσει αυτό το πρόβλημα. Η πρώτη - για να "κολλήσει" στο επάνω doorpost του κουδούνια, το δεύτερο - που η οθόνη ή μια οθόνη μπροστά σε μία από τις θύρες για να "swirl" ροή της ενέργειας για να την κρατήσει με τη μία να φύγει από το σπίτι ή εγκαταστάσεις.
Οι πόρτες πρέπει να είναι η σωστή μορφή και δεν slanted, διαφορετικά θα προκαλέσουν δυσμενείς επιπτώσεις. Πόρτες που οδηγούν σε διάφορους χώρους στο εσωτερικό του σπιτιού, που είναι απέναντι από το ένα στο άλλο, θα πρέπει να είναι το ίδιο σχήμα και καλά τοποθετημένο στην ίδια γραμμή. Offset πόρτες και δυσαρμονική μεγέθη, καθώς και πολύ κοντά τους ο ένας στον άλλο, είναι συνήθως μια οικογενειακή διαμάχη.
Λίγα λόγια για την σπάνια χρησιμοποιούνται πόρτες. Γίνονται "νεκρό" και να επιβραδύνει τη ροή της ενέργειας στο σπίτι. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, κρεμάσει έναν καθρέφτη ή μια πολύχρωμη εικόνα σχετικά με το αχρησιμοποίητο πόρτα, και τα κεφάλαια αυτά θα παράσχει την απαραίτητη υποστήριξη όγκο και τη ροή του qi. Ο καθρέφτης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ευθυγράμμιση των δύο θύρες, άξονες της οποίας δεν είναι στην ίδια γραμμή.
Λοξότμητη πόρτα ή η πόρτα του ακανόνιστο σχήμα μπορεί να συγκαλύπτεται από κουρτίνες ή φωτεινά εικόνα. Οι Κινέζοι είναι πολύ ευαίσθητα με την τοποθεσία και το σχεδιασμό των τουαλέτες και μπάνια. Συνήθως, δεν θα πρέπει να επιτύχει το μάτι, και η πόρτα του μπάνιου δεν θα πρέπει να πάτε απευθείας στην τραπεζαρία ή στο γραφείο. Πιο συντηρητική προσέγγιση είναι να υπολογίσουν τη θέση της στην τουαλέτα, έτσι ώστε δεν ήταν στη ζώνη του ακεραιότητα ή την υγεία, και ότι η πόρτα δεν μπορεί να βρεθεί απέναντι από την πόρτα της εισόδου. Αν ναι, τότε υπάρχει ο κίνδυνος ότι μια καλή ενέργεια που εισήλθε στο σπίτι, θα "τρέξει μακριά" στην τουαλέτα. Για να αποφευχθούν τέτοιου είδους διαρροές, διατηρεί πάντα το καπάκι της τουαλέτας και η πόρτα που οδηγεί στην τουαλέτα, σε ιδιωτικό.
Ένα από τα πιο ριζοσπαστικά μέτρα για τη διόρθωση των κακών καταστάσεων - κατεύθυνση αλλαγής του την πόρτα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να οφείλεται για τις βλαβερές συνέπειες που ασκήθηκαν από τα δηλητηριώδη βέλη της sha qi, και μερικές φορές λόγω του στοιχείου της αναντιστοιχίας πόρτα σπίτι στοιχείο ή κεφάλαιο της εταιρείας. Εάν αυτές οι συνθήκες δημιουργήσει μια μόνιμη βλάβη, ο μόνος τρόπος για την καταπολέμησή τους είναι ένα αναπροσανατολισμό της εισόδου, έτσι ώστε δεν ήταν επικίνδυνο για τη γραμμή. Ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα για βελτιώσεις ως αποτέλεσμα της επανατοποθέτηση στην μπροστινή πόρτα είναι η ιστορία του ξενοδοχείου "Hiatt" στη Σιγκαπούρη.
Μόλις η διεύθυνση όλων των θυρών που του είχαν αντικατασταθεί, το ξενοδοχείο αυτό γνώρισε μια άνευ προηγουμένου αύξηση στις υποθέσεις τους, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Σε μια ξεχωριστή κατοικία δεν μπορεί να έχει μια πίσω πόρτα, αλλιώς είναι αδύνατον να ζήσουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, διότι αυτό θα βλάψει, κυρίως οι σύζυγοι.
Το πλαίσιο της πόρτας ή πόρτα πυλώνες δεν πρέπει να στρεβλώνεται, αλλιώς η ασθένεια θα συμβεί εύκολα. Στο σύστημα των γνώσεων του σπιτιού του Φενγκ Σούι είναι συγκρίσιμη με την οικογένεια. Windows - παιδιών, η πόρτα - είναι οι γονείς. Εάν τα παράθυρα από τις πόρτες, τα παιδιά κυριαρχούν. Κρέμασε ένα κουδούνι ή κάτι που παράγει ήχο όταν ανοίγει την πόρτα, θα αποδίδουν την ενέργεια τους γονείς σας. Τα Windows δεν μπορούν να δουν, αλλά μπορεί να ακούσει.
Τα παράθυρα ανοιχτά μόνο το μισό, δίνουν μια στρεβλή εικόνα του έξω, αυτοί "ακτινοβολία. Τα παράθυρα πρέπει να παραμείνουν ανοικτά ή κλειστά πλήρως. Zashtorivayte παράθυρα με θέα τη Δύση (η Δύση - ένας τόπος θανάτου μετά μεσημεριανό ήλιο Τσι - το ηλιοβασίλεμα). Επίσης, αν έχετε μια κακή θέα από το παράθυρο, ειδικά αν είστε κάτω από το σημείο τομής ή γωνία ενός κτιρίου, ή πόλο, και ακόμα χειρότερα, αν το παράθυρο πηγαίνει στο νεκροταφείο (ευτυχώς αυτό συμβαίνει σπάνια).
Είναι επίσης σημαντικό ότι το σπίτι σας άναψε καλά τόσο εντός όσο και εκτός. Δεν θα πρέπει να κλειδωθεί οπουδήποτε πόρτες και τα παράθυρα πρέπει να ανοίξει και να κλείσει δεν οποιαδήποτε προσπάθεια. Σπίτι - αυτό είναι το κάστρο σας, έτσι είναι, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να είναι ασφαλή για τους οικοδεσπότες. Αν το παράθυρο μέσα στο σπίτι άνοιξε προς τα ανατολικά, αυτό είναι καλύτερο. Ωστόσο, αυτό οδηγεί σε παράτυπη μηνιαία γυναίκες που είναι κακό. Αν το σπίτι όπου έζησε στο δυτικό τμήμα, τα παράθυρα μπορούν να ανοίγουν προς τα νότια, τη χαρά της καλλιέργειας, και μείωση θλίψη.
Πολύ ωραία τα βιτρό παράθυρα της βιτρό (θυμηθείτε, για παράδειγμα, τις εντυπώσεις του από τα βιτρό παράθυρα των καθεδρικών ναών της γοτθικής καθολικές εκκλησίες). Ζωηρεύω δωμάτιό σας, και θα δοθεί νέα ώθηση και θα σας υποστηρίξει.

Καθρέφτες στο σπίτι και το εσωτερικό.
Κάτοπτρα δεν κατανέμονται τυχαία σε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο - το Feng Shui κάτοπτρα είναι πάνω aides. Καθρέφτες είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό του σύγχρονου σπιτιού. Δεν είναι μόνο αναγκαία αντικείμενο των ειδών μας, αλλά η σημαντική λεπτομέρεια του εσωτερικού του σπιτιού.
Καθρέφτης κατάλληλες παντού - στο διάδρομο και στο μπάνιο, καθιστικό και υπνοδωμάτιο, δεν είναι σπάνια κολλάει ακόμη και στην κουζίνα - κάποιος όσο πιο άνετη και ότι ο καθένας θα ήθελε. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι αυτή τη θαυμάσια εφεύρεση της ανθρωπότητας μπορεί να επηρεάσει τη ζωή ενός ατόμου ή του φέρει απτά οφέλη, ανάλογα με την τοποθεσία του. Τώρα θα μιλήσουμε για το τι είναι ένας καθρέφτης για την απόκτηση και όταν τον καλύτερο εαυτό τους για να "κολλήσει" ή τόπο.
Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να "κολλάει", ώστε να μπορέσουμε να δούμε κάποιο χώρο πάνω από το κεφάλι σας - μια θέση για την ανάπτυξη των ιδεών. Ο πιο αποτελεσματικός στρογγυλά και οβάλ σχήμα. Καθρέπτες, που βρίσκεται στο λόμπι, να κατευθύνετε την ενέργεια στο γειτονικό χώρο, αλλά ποτέ δεν τους θέση ενάντια στον άλλο, η ενέργεια θα αναπηδήσει μακριά εκεί - εδώ, δεν κινείται.
Αποφύγετε καθρέφτες στο υπνοδωμάτιο: ύπνο, είμαστε απελευθερώνοντας αρνητικά συναισθήματα, και έναν καθρέφτη κοντά στο κρεβάτι θα τους αντανακλούν πίσω. Θεωρείται αν η ύπνου κρεβάτι αντανακλάται στον καθρέφτη, θα συμβάλλει στην ενδοοικογενειακές διαφορές, ανησυχία, και μοιχεία. Καθρέπτες πρέπει πάντα να είναι καθαρό και γυαλισμένο. Καθρέφτες αντανακλούν την qi SHA και την εναρμόνιση της ενέργειας που μπαίνει στο δωμάτιο.
Ραγισμένο καθρέφτη καλύτερα ρίξει. Τα κάτοπτρα δεν πρέπει να αντικατοπτρίζει δυσάρεστο χώρους στο σπίτι: ένα καλάθι του βρώμικου ρούχων, δοχεία απορριμμάτων, τουαλέτα, ηλεκτρικά καλώδια και πρίζες. Αντί να τετράγωνο ή ορθογώνιο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ομαλή περιγράμματα. Μην ύπνος ακριβώς μπροστά από ή υπό τον καθρέφτη. Το σπίτι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κεραμίδια καθρέφτη. Έχει διαλείμματα σε τεμάχια του προβληματισμού σας και μπορεί να σπάσει τη ζωή σας ή τη ζωή των άλλων, συχνά έρχονται να σας επισκεφθεί.
Καθρέπτες - αυτό είναι πανάκεια για τις εισερχόμενες chi. Δίνουν θετική εστίαση της, αντανακλούν το φως και να διανέμουν ομοιόμορφα. Είναι η πόρτα για το καλό Τσι και όταν ο επιβάτης γυρίζει την πλάτη στην πόρτα, καθρέφτες μειωθεί η σύνθλιψη αποτέλεσμα του κλειστού τοίχους. Καθρέφτες αρμονική ισορροπία του Ζωτική στο δωμάτιο, φυσώντας τις ηλιαχτίδες στην μπροστινή πόρτα. Καθρέφτες πρέπει να αναρτώνται με τέτοιο τρόπο που ήταν ορατή επικεφαλής του υψηλότερου ενοικιαστής, αλλά δεν είναι τόσο υψηλά ώστε όλοι πήδηξε μπροστά από έναν καθρέφτη.
Σε Φενγκ Σούι είναι εξαιρετικά αρνητική θέση του κατόπτρου ακριβώς απέναντι από την πόρτα της εισόδου. Το γεγονός είναι ότι μετά την είσοδο του σπιτιού το κύριο ποσό της ενέργειας qi, η οποία είναι απαραίτητη για την καλή σπίτι φενγκ σούι, που σημαίνει για μια επιτυχημένη ζωή των κατοίκων της. Αντιμέτωποι με την αρχή της τρόπο του αντανακλαστική επιφάνεια, αυτή την ενέργεια, δεν έχει εξαπλωθεί από το σπίτι, θα πρέπει να αντανακλάται πίσω έξω.
Ως αποτέλεσμα της στέγασης θα είναι σχεδόν πάντα "de-ενεργοποιημένους, και η ζωή του ιδιοκτήτη τους - είναι πολύ προβληματική. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε συνεχή κόπωση ή κακός άνθρωπος τύχη. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, καθώς και ένα είδος ψυχολογικής στιγμή. Κατά τη σύνδεση στο διαμέρισμά του και στην ίδια γωνία του ματιού του βλέπει πάντα ως κάποιος (που αντικατοπτρίζεται), θα ασυνείδητα να προσελκύσει το σπίτι της απρόσκλητους επισκέπτες, ίσως ακόμη και κλέφτες. Επιπλέον, αντανακλάται σε ένα καθρέφτη σε σκοτεινό διάδρομο μπορεί να προκαλέσει φόβο. Και αν κάθε φορά που μπήκε το διαμέρισμα, το πρόσωπο που θα βιώσει το άγχος, σε τελική ανάλυση θα μπορούσε να οδηγήσει στο γεγονός ότι απλά δεν ήθελε να πάει σπίτι.
Όσον αφορά τα υπνοδωμάτια, έχουμε ήδη αναφερθεί σε αυτό το θέμα, είναι καλύτερα να το κάνουμε όλοι δεν καθρέφτες. Εάν δεν μπορείτε να πάτε σε τέτοια δραστικά μέτρα για χάρη της ειρηνικής ύπνο και την καλή υγεία, τουλάχιστον, βεβαιωθείτε ότι δεν αντικατοπτρίζεται στην καθρέφτες από το κρεβάτι σας. Δείτε τον εαυτό σας ξυπνήσει, και ακόμη και στο σκοτάδι - πάντα δυσάρεστο.
Επιπλέον, ένας καθρέφτης κρέμεται μπροστά από τα μάτια σου, θα επιστρέψει σε σας όλη την αρνητική, έχετε αποκτήσει την ημέρα κατά την οποία θα έπρεπε για να απαλλαγούμε από τη νύχτα. Στην περίπτωση της αντανάκλαση στον καθρέφτη του κρεβατιού σας θα πρέπει να προβλέπεται ένα γόνιμο έδαφος για την καταστροφή του γάμου, είτε (πολύ κακός) θα προκαλέσει την εμφάνιση του αντιπάλου ορίζοντα. Καθρέφτη επίσης δεν θα πρέπει να "κολλάει" ακριβώς πάνω από το κεφαλάρι. Ειδικά αυτές τις συμβουλές αφορούν υπνοδωμάτια πιο ευαίσθητος και εύθραυστη κατοίκους του σπιτιού - τα παιδιά σας.
Κάτοπτρα είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την ανακατανομή των Ζωτική, αλλά να συνεργαστούμε μαζί τους στην περίθαλψη. Στο Feng Shui, υπάρχουν πολλά ταμπού που συνδέονται με τα κάτοπτρα (ο καθρέφτης απέναντι από την πόρτα, έναν καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο, η χρήση των κεραμιδιών καθρέφτη, κ.λπ.). Αλλά με τη βοήθεια των κατόπτρων μπορούν να επιτύχουν καλά αποτελέσματα στην "αποκατάσταση" της λείπουν γωνίες και τουαλέτες κρύβονται. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα αποτελεσματικής χρήσης των κατόπτρων σε καταστήματα, γραφεία. Mirror - είναι ένα ισχυρό εργαλείο, αλλά πρέπει να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά και να μην κάνουν λάθη.
Καθρέφτης έχει μεγάλη φήμη ως ένα μαγικό χαρακτηριστικό. Με την πεποίθηση, το διάλειμμα - επτά χρόνια εμπειρίας συμφορά. Αλλά αυτή η τρομερές συνέπειες μπορούν να αποφευχθούν με το σπάσιμο του καθρέφτη, κάνει μια τελετουργία: να ρίξει αλάτι πάνω από τον ώμο μου, γύρνα τρεις φορές προς τα αριστερά, και στη συνέχεια πυρπόλησαν τα θραύσματα του καθρέφτη. Μαυρισμένες από συντρίμμια πυρκαγιά θα πρέπει να διατηρούνται για χρόνια, και στη συνέχεια να θάβουν τους. Στη συνέχεια περιμένετε ακριβώς ένα κακό έτος, αντί των επτά.
Και όμως, εκτιμάται ότι ο καθρέφτης φέρνει καλή τύχη. Τα περισσότερα από αυτά στο σπίτι, τόσο το καλύτερο. Στον καθρέφτη διάδρομο είναι απαραίτητο να: απορροφά την αρνητική ενέργεια, η οποία μπορεί να φέρει στο σπίτι τους ιδιοκτήτες ή τους επισκέπτες. Δεν υπάρχει αμφιβολία υπάρχει μια πινακίδα: αν επέστρεψε στα μισά του δρόμου για μια ξεχασμένη πράγμα - πρέπει να δούμε στον καθρέφτη, αλλιώς η πορεία δεν θα είναι. Εάν έχετε μια κακή διάθεση, ηρεμία πριν από έναν καθρέφτη και να εξετάσουμε προσεκτικά τον εαυτό μου στα μάτια. Η διάθεση θα βελτιωθεί.
Συνιστάται να "κολλήσει" καθρέφτη δίπλα σε ένα τραπέζι στο σαλόνι ή την κουζίνα - θα προσελκύσει στο σπίτι του πλούτου και πλούτη. Στην τραπεζαρία μπορείτε να κρεμάσετε έναν καθρέφτη, ώστε να αντικατοπτρίζει όλους που εμφανίζεται στο τραπέζι σας. Με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσει στο σπίτι σας μια μόνιμη αφθονία προϊόν. Με την ευκαιρία, αν θέλετε να διπλασιάσει το ποσό των χρημάτων για τον εαυτό του, να θέσει σε λίγες μεγάλες γραμμάτια μπροστά από έναν καθρέφτη και να περιμένουμε το αποτέλεσμα. Μέσω υποσυνείδητό μας, λειτουργεί πρόστιμο σε επίπεδο χαρακτήρων.
Ποτέ μην κρεμάσει έναν καθρέφτη σε τέτοια θέση ώστε να "αποκοπεί" το κεφάλι σε κάποιο από τα νοικοκυριά. Στην περίπτωση αυτή, θα υποφέρουν από πονοκεφάλους. Αλλά από την άλλη πλευρά, δεν θα "κολλήσει" πάρα πολύ υψηλό. Πρόσφατα μεταξύ των οπαδών του Φενγκ Σούι έχουν γίνει πολύ δημοφιλή για την χρήση του λεγόμενου gua βα-καθρέπτες. Συχνά από αμέλεια "κολλήσει" στο σπίτι ή πάνω από την πόρτα της εισόδου στο διαμέρισμα ελπίζοντας να τρομάξουν τα κακά πνεύματα ή να προσελκύσουν περισσότερο τύχη.
Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι καθόλου να γίνει. Στην Κίνα πραγματικά πιστεύει ότι το βα-gua καθρέφτη να πιάσει μια ποικιλία των επιβλαβών αλκοολούχων ποτών, και trigrams, όλα γύρω του, δεν επιτρέπουν τα πνεύματα να σπάσει πίσω και να βλάψουν ανθρώπους. Αλλά στο βα-καθρέφτη gua είναι κλειστή τόσο ισχυρή είναι η ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να αντανακλούν τις εξωτερικές αρνητικές επιδράσεις στο σπίτι (για παράδειγμα, από το νεκροταφείο), αλλά δεν είναι για εσωτερική διόρθωση του Φενγκ Σούι.
Εάν είναι απαραίτητο, κρεμάσει έναν καθρέφτη στο παράθυρο ή στην μπροστινή πόρτα, αλλά κατ 'ανάγκη καθρέφτη επιφάνεια. Διαφορετικά, μπορείτε να βλάψουν τον εαυτό σας μόνο. Είναι υποχρεωτικό να δείτε που θα αποστέλλεται στον καθρέφτη. Αν αυτό αντικατοπτρίζει ένα σπίτι ή ένα δέντρο, είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείται επειδή μπορείτε να βλάψουν τα άτομα που ζουν σε αυτό το σπίτι, και το δέντρο μπορεί απλά να στεγνώνουν.
Αν η κατάσταση είναι απελπιστική (για παράδειγμα, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη ροή των αυτοκινήτων με στόχο την πόρτα του σπιτιού σας, μπροστά από τα οποία ένα δέντρο μεγαλώνει), είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε ένα καθρέφτη βα-Gua, και συνήθως στρογγυλό ή οβάλ καθρέφτη, η οποία πρέπει να είναι κοίλα (π.χ. κάτοπτρα πωλούνται για ξυρίσματος) . Στην περίπτωση αυτή η αρνητική ενέργεια θα επιστρέψει πίσω σε αυτό το θέμα που σας πονάει, και θα είναι διάσπαρτα στο χώρο.
Με το εσωτερικό καθρέφτη, ελέγξτε ότι δεν στρέφονται κατά των τειχών από το τζάκι, ή, χειρότερα, για το στόμα του φούρνου καμινάδα. Αν το κάτοπτρο είναι κατευθύνεται προς την κουζίνα, αντανακλά την πλάτη Qi και αυτή την πλευρά του φούρνου θα είναι κακό για την αύξηση της θερμοκρασίας του δωματίου.


Πατώματα και χαλιά.
Τα δάπεδα στα δωμάτια για την κάλυψη των χαλιά. Ενεργητικός ιδιότητες του χαλιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σχήμα του. Στρογγυλά χαλιά συμβολίζουν την ειρήνη και την πνευματικότητα. Τεθούν καλύτερα στο πάτωμα στην κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, τραπεζαρία, που πρέπει να επικρατεί ηρεμία.
Πλατεία και ορθογώνια χαλιά και μοκέτες είναι συνδεδεμένα με το υλικό, την πνευματική και η τεχνολογία. Είναι κατάλληλα για αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, βιβλιοθήκες, διαδρόμους και κλιμακοστάσια. Οβάλ χαλιά έχουν καθολική ενέργειας, και ως εκ τούτου είναι πάντα ο τόπος.
Αν έχετε προβλήματα με τα οικονομικά, το έθεσε κάτω από το χαλί της βρύα ή ένα κομμάτι από αποξηραμένα φύκια. Προσελκύει χρήματα. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παραδώσει το χαλί, αν βάλετε λάθος άσχημος πλευρά του επάνω. Περπατήστε στο χαλί, που βρίσκεται άσχημος πλευρά προς τα πάνω - ευτυχώς.
Δεν μπορούμε να θέσουμε ένα χαλί για το nevymyty όροφος - κάτω από όλα θα καταλήξει σε συσσώρευση, στις εγκαταστάσεις της αρνητικής ενέργειας. Πριν από την ηλεκτρική σκούπα χαλιά, πασπαλίζουμε με τους Κερδοφόρα βότανα και το αλάτι. Εξουδετερώνει επίσης αρνητική ενέργεια.
Για τον καθαρισμό του δαπέδου χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία: σε ένα κουβά με ζεστό νερό για να φτιάξετε ένα ποτήρι αφέψημα από ευκάλυπτο, λεβάντα, μέντα ή φασκόμηλο λεμόνι (όλα αυτά τα φυτά δεν είναι σαν τη νεότευκτη οικοσυστήματα, απόσμηση και να απολυμαίνονται οι καλά). Οσμή και ουσίες που περιέχονται σε αρτεμισία, απεσταγμένο mole, ποντίκια και κατσαρίδες. Λινοτάπητες κρατήστε μυρωδιά την ημέρα - δύο στο διοικητικό συμβούλιο ή πάτωμα παρκέ - σχεδόν μία εβδομάδα. ΑΡΩΜΑΤΑ στις κασέτες - δεν είναι το πιο χρήσιμο πράγμα στο σπίτι.
Τι να σπρέι γύρω από ένα μεγάλο μέρος του περιοδικού πίνακα - κάνει καλύτερη ίδια deodorizer δωμάτιο. Πάρτε δύο κουταλάκια του τσαγιού φύλλα της άγριας φράουλας, μαύρη σταφίδα, τέφρα βουνό, και ένα κουταλάκι του γλυκού λεύκας οφθαλμών (συνδυασμός αυτών ηρεμεί τόνους και φυτά). Ετοιμάζω Μείγμα δύο φλιτζάνια βραστό νερό. Επιμένουν σε ένα θερμός 6 ώρες, φίλτρο και ψεκάστε το διαμέρισμα.
Αρωματικά μαξιλάρια: δέσμη των αποξηραμένων φυτών που διατίθενται σε μια τσάντα λινό και στη συνέχεια ράβεται στο μαξιλάρι: ροδοπέταλα ή Κυνόρροδα, χαμομήλι φαρμακείο - καλό για πονοκεφάλους, νευρώσεις, αϋπνία. Λουλούδια της cornflower - με στηθάγχη, υπέρταση, Peppermint - με τα καρδιακά επεισόδια, υψηλή αρτηριακή πίεση. Birch φύλλα, φασκόμηλο, κωνοφόρα βλαστοί - για την πρόληψη της γρίπης, βρογχίτιδας.

Φωτισμού.
Παράθυρα και τα φώτα - πηγές ενέργειας στο σπίτι σας. Αν το παράθυρο αντιμετωπίζει βορρά - δεν περιορίζουν βαρετά πολυέλαιο στο ταβάνι, παίζουν με λάμπες, απλίκες. Τα χρώματα δεν πρέπει να είναι πολλά: δύο ή τρεις ενεργητικός σημεία - και έχει ενεργό ενέργεια yang γεμίσει το δωμάτιο.
Μπορεί να κουρτίνες, μερικές καρέκλες, οθωμανικά, μαξιλάρια. Όλα τα άλλα είναι καλύτερα να αντέξουν τις απαραίτητες, αλλά η ηρεμία φωτεινά χρώματα. Η φωτιά πρέπει να φωτίζονται στο σπίτι τακτικά (εκτός αν αυτό αντενδείκνυται σε γενέθλιο χάρτη ή πίνακα περιπλάνηση αστέρια). Με την ευκαιρία, εάν ζείτε έξω από την πόλη, και έχετε μια κουζίνα, τζάκι - πνίξει τους τουλάχιστον μία φορά το μήνα σε κέντρα της ενέργειας δεν έχει χαθεί.
Λιγότερο από τα πάντα:
Ένα μοναδικό φαινόμενο - ο φανός άρωμα. Δρα στις εγκαταστάσεις αμέσως από τη φωτιά, το νερό (ατμός), άρωμα, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τα απαιτούμενα στοιχεία. Επιπλέον, οι κάτοχοι πλειοψηφία - κεραμικά, δηλαδή, αντανακλούν το στοιχείο της Γης. Είναι σημαντικό για μια καλά-επιλέχθηκε τόπου. Είναι σημαντικό ότι το σπίτι σας είναι καλά φωτισμένο, τόσο εντός όσο και εκτός. Το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς, το φως και ηλιαχτίδες γυαλί λάμψη "αναβιώνει» σε όλους τους χώρους. Άσχημος φωτισμός θα πρέπει να ενισχυθεί, μεταξύ άλλων μέσω της τακτικής πλύσιμο των παραθύρων - αυτό θα επιτρέψει την ηλιακή ενέργεια για να βελτιώσει την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.
Σύμφωνα με τους κανόνες του σπιτιού Feng Shui θα πρέπει να σχεδιαστεί για να περάσει μια πολύ φως και αέρα. Η σκοτεινή λόμπι και τα δωμάτια προκαλέσει στασιμότητα της ενέργειας. Φως φέρνει μια τεράστια δόση ενέργειας Yang στο σπίτι, ειδικά στο σκοτάδι (γιν) ώρα της ημέρας. Μάστερ του Φενγκ Σούι, συνιστάται έντονα για όσους μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, χρήση φωτεινότερο κρυστάλλινους πολυελαίους φωτισμού, καθώς συνδυάζουν κρύσταλλα και φως, όπως ένα καλό μέσο για την ενίσχυση και Qi κυκλοφορία μέσα στο σπίτι.
Το συντομότερο δυνατόν, αντικαταστήστε καμένες λάμπες και σπασμένα παράθυρα, ώστε να μην εξατμίζεται θετική ενέργεια. Φθορισμού αλλαγή των παραδοσιακών λαμπτήρων πυρακτώσεως: τρεμοπαίζει παραβιάζει την κίνηση της ενέργειας. Για να δημιουργήσετε μια αίσθηση του ύψους με ένα σχετικά χαμηλό όριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φώτα τοίχο με ελαφρά προς τα επάνω. Πάρα πολύ έντονο φωτισμό δεν ευνοεί την άνεση και χαλάρωση, ώστε χρήση διακόπτες συνεχής ρύθμιση ή χαμηλότερη φώτα εξουσία.
Από την άποψη του Feng Shui για τον εσωτερικό φωτισμό, συνιστάται σποτάκια - το σύμβολο του ήλιου. Δεν υπάρχουν αρκετά καταστέλλει φωτισμός των χώρων qi. Λαμπρό φως διεγείρει τα δικαιώματα Qi. Πολυέλαιοι ενεργοποιήσετε και να διανέμουν ομοιόμορφα το τσι σε ένα δωμάτιο. Πολυελαίους, κρέμονται χαμηλά, καταστολή Qi ενοικιαστών. Κάθε τεχνητό φως - ένα σύμβολο του ήλιου. Και αν το Φενγκ Σούι συνιστά μεγαλύτερη σημασία για εσάς ζώνη βα-gua (βλ. "Octagon βα-gua") με φωτισμό, αρχικά ήταν φυσικό φωτισμό.
Οι Κινέζοι γνώριζαν τη θέση ενός συστήματος κατόπτρων. Που δεν απολαμβάνουν μόνο για να αποκρούσει την αρνητική ενέργεια, αλλά και να φωτίζει το δωμάτιο. Εάν η θέση οδήγησης για ένα συγκεκριμένο σύστημα, μπορούμε να φωτίζει ακόμη και την πιο σκοτεινή αίθουσα. Κατά την αρχαιότητα ισχυρά πηγές τεχνητού φωτός δεν ξέρουν, κατά συνέπεια, επιδιώκουν να αυξήσουν την εξουσία τους σε βάρος του αριθμό και την τοποθεσία του ενιαίου ότι καλύφθηκαν όλες τις γωνίες. Ωστόσο, με κεριά για να γίνει αυτό δεν είναι τόσο απλό. Και τη συγκέντρωση πολλών κεριά στη σωστή θέση, έτσι ενισχύθηκε βα ζώνη-Gua. Κεριά μόνο δεν έλαβε χώρο στο σκοτάδι, που κατέστρεψαν επίσης την αρνητική ενέργεια, επειδή η φωτιά καίει τη λάσπη ενέργειας.
Ηλεκτρισμός - αυτό δεν είναι μια πυρκαγιά, τότε δεν υπάρχει πραγματική καθαρισμό, αλλά κινήθηκε προς την ποιότητα του τεχνητού φωτισμού τη φωτιά και τον ήλιο. Ως εκ τούτου, Feng Shui, και πιστεύει ότι το λαμπρό φως επιταχύνει την κυκλοφορία του qi, πλήττει την περιοχή βα-Gua, και βελτιώνει τη ζωή μας. Τα κρύσταλλα, που θέσαμε στο παράθυρο, επίσης, να απαιτούν φως, δεν ξέρουν πώς να εργαστεί στο σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να ξεπεράσει όλα τα αρνητικά, κακό. Τεχνητό φως μπορεί να αυξήσει την θετική ενέργεια chi, όπως τον ήλιο. Αυτός είναι ο λόγος για τις σύγχρονες Φενγκ Σούι συστήνει την εγκατάσταση του λαμπρά φώτα, αν θέλετε να ενισχυθούν ορισμένες περιοχές, που είναι η βελτίωση της παρτίδας του ανθρώπου.
Αν θέλετε να βρείτε μια φίλη που ζουν νεαρός άνδρας, την περιοχή του έρωτα και του γάμου στο δωμάτιό του (ή το σύνολο της περιοχής σε ένα διαμέρισμα), πρέπει να είναι αναμμένα λαμπρά, οι ακτίνες φωτός να απορροφούν τις εικόνες και φωτογραφίες, που κρεμασμένα στους τοίχους. Αν θέλετε να βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, η περιοχή κάλυψης των παιδιών, έτσι ώστε το φως έπεσε πάνω στις φωτογραφίες τους.
Malposed πόρτα "διόρθωση", αν είναι εγκατεστημένη μπροστά ή ανασταλεί από το έντονο φως. Το φαγητό παίρνει μια γεύση υψηλότερη, αν ανάβει λαμπρά κουζίνα. Δωμάτιο, όπου φίλοι συγκεντρώνονται για να καθίσουν το βράδυ, επίσης, θα πρέπει να είναι ελαφρά, έτσι ώστε και να θέσει κάτι σημαντικό ενεργειακό κέντρο της κρυστάλλινο πολυέλαιο σπίτι. Αυτό σε συνδυασμό δύο ουσιώδη στοιχεία - κρύσταλλα, δίνοντας όλο το σπίτι ροή της θετικής ενέργειας, και το έντονο φως, το οποίο ενεργοποιεί τα κρύσταλλα.
Θεωρηθεί ως μια πιο ακριβή τοποθεσία για την πολυέλαιοι, η πιο σωτήρια θα είναι η κατάσταση στο σπίτι. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δέχθηκε την πολυέλαιος ήταν στο σαλόνι, γιατί ενώνει την οικογένεια καθιστικό. Πολύ καλά, αγάπης μεταξύ τους, όταν οι άνθρωποι κάθονται σε ένα δωμάτιο γεμάτο με θετικό chi, διότι το δικό τους βιο είναι συντονισμένοι στην ακτινοβολία. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μόνο της ενέργειας και την εναρμόνιση της ψυχής, αλλά για να απαλλαγούμε από νόσο, αναπτύσσουν πνευματικά.
Φως, σαν ένας καθρέφτης - ένα από τα αγαπημένα εργαλεία του Φενγκ Σούι. Στο φως ως κάτι μαγικό ήρθε σε μας από την αρχαιότητα, όταν το έντονο φως για πολλούς ήταν απλά διαθέσιμη. Μπορείτε να το νιώθεις όταν ξαφνικά να αποκοπούν ηλεκτρικής ενέργειας για αρκετό καιρό. Φανταστείτε: δεν υπάρχει φως, δεν σπίθα, το τηλέφωνο δεν λειτουργεί, τεχνική, πάρα πολύ. Τι χαρά λάμψει η ψυχή σας, όταν θα πρέπει να είναι πίσω από την περιστροφή του διακόπτη, δείτε το φως!
Αμέσως το δωμάτιό σας φαίνεται μητρική και αγαπημένη, η ψυχή μου θα είναι διασκέδαση, θα είναι κατάθλιψη. Γι 'αυτό το φως. Γυρίζει σκοτάδι, το κακό, μακριά εχθρότητα, το μίσος. Δίνει δύναμη, χαρά, αγάπη, ζωή. Έτσι, προσπαθήστε να κάνετε τα δωμάτια σας ήταν γεμάτη φως. Αυτό δεν θα σας σώσει μόνο από υγρασία, άσχημες οσμές, καταθλιπτική διάθεση, αλλά θα δημιουργήσει μια ισχυρή, αγαπημένη οικογένεια.

Σκάλες.
Σπίτι και περίχωρα - Σκάλες
Αν η σκάλα βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της το σπίτι - να λάβει επείγοντα μέτρα. Βήματα λειτουργούν ως αγωγοί, Qi waddled μέσα από το σπίτι. Αν σκαλοπάτια που οδηγούν στην μπροστινή πόρτα σας από το δρόμο, βάλτε ένα υποπόδιο ή ειδική ραβδώσεις χαλί στα πόδια μην κινδυνεύουν να γλιστρήσουν. Είναι προφανές ότι τα βήματα δεν θα πρέπει να κλιμακώσει χρονικά ή να είναι πολύ απότομη. Σκάλες στο σπίτι είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι συνδέει τη ροή του qi της επάνω ορόφους με το κάτω μέρος.
Θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τον αριθμό των βήματα στις σκάλες. Κατά παράδοση, είναι τα στάδια θεωρούνται από τρεις ή τέσσερις. Αποτέλεσμα τρία στάδια - το λεγόμενο κύκλο του "χρυσό - ασημί - θάνατος"? Από τέσσερις - επιτυχία κύκλο - ευημερία - αποτυχία - πτώση. Το τελευταίο βήμα στη σκάλα πρέπει να είναι το "χρυσό" ή "ασημί" ή την "τύχη" ή "ευημερία". Έτσι, ένα θετικό ορισμένα μέτρα - 1, 2, 5, 10, 13, 14, 17 και 22.
Ένας έμπειρος πλοίαρχος geomancy, ή φενγκ σούι μπορεί να βοηθήσει με την κινεζική πυξίδα για τον προσδιορισμό της ευνοϊκό προσανατολισμό της τις σκάλες στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές, τα διάφορα είδη του προσανατολισμού μπορεί να ενισχύσει την καλή ή κακή chi που μπορεί να επηρεάσουν την τύχη, την υγεία και την κοινωνική θέση του ιδιοκτήτη του σπιτιού.
Αν η σκάλα για να εντοπίσετε σε ένα μέρος όπου επικρατεί:
- Δύναμη ζωής Τσι - την τύχη του ιδιοκτήτη του σπιτιού είναι πολύ βελτιωμένη?
- Happy Qi - την τύχη και τη βελτίωση, αλλά σιγά-σιγά?
- Chi επίπεδη - καλή τύχη θα είναι ασταθείς?
- Κυμαινόμενη chi - καλή τύχη θα βαθμιαία στροφή μακριά από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού?
- Unhappy Qi - η επιτυχία θα διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό?
- Qi κακό δυνάμεις - θα είναι πολλά προβλήματα που προκαλούνται από τα μέλη της οικογένειας, ο οποίος υπέπεσε σε λάθος ή ντροπή πράξεις, καταστρέφοντας έτσι τη φήμη της οικογένειας?
- Ασφυκτική Ζωτική - η οικογένεια είναι σταδιακά σε παρακμή λόγω των οικονομικών προβλημάτων και των ασθενειών.
Έξι βασικοί κανόνες που συνδέονται με την τοποθέτηση της σκάλας στο σπίτι:
- Σκάλες δεν πρέπει να είναι απέναντι από την πόρτα του την πόρτα.
- Δεν έχετε σκάλα στο κέντρο του σπιτιού.
- Σκάλες δεν πρέπει να τοποθετούνται απέναντι από την θύρα τουαλέτας.
- Σκάλες δεν πρέπει να βρίσκεται απέναντι από την πόρτα υπνοδωμάτιο.
- Σκάλες δεν πρέπει να βαίνουν προς την κατεύθυνση της γωνίας του τείχους.
- Στο σπίτι θα πρέπει να υπάρχουν δύο αντικριστά σκάλες.
Πρόσθετες συστάσεις:
- Σκάλες δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ απότομη και πολύ στενό? Ανεπιθύμητων μεγάλο αριθμό στροφών και στροφές, δεν συνιστάται η σκάλα.
- Μην τοποθετείτε ένα φούρνο μπροστά από τις σκάλες και κάτω από τις σκάλες.
- Σκάλες πρέπει να φωτίζονται καλά όλη.
- Για να έλθει η καλή chi και καλή τύχη στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, στην κατασκευή της σκάλας μην ξεχάσετε να θέσει «πέντε ευτυχής πράγματα" σε κάθε βήμα (εάν οι συγκεκριμένες σκάλες) ή στο πρώτο και το τελευταίο βήμα (αν η ξύλινη σκάλα).


Έπιπλα.
Συχνά, trendy νέα στοιχεία προκαλέσει μόνο διαμαρτυρίες επαγγελματιών. Για παράδειγμα, ένας υπερβολικά μεγάλος πέλματα αναγκάζονται να ανταποκριθεί ορθοπεδικούς, και η μόδα για τατουάζ και piercings - immunologists. Η τελευταία καινοτομία στην αγορά των επίπλων - τριγώνου (γωνία) κλίνες και τράπεζες, ιδιαίτερα στον υπολογιστή, αλλά αυτό έπιπλα δεν πληροί τις απαιτήσεις του Φενγκ Σούι.
Αυτό σημαίνει ότι το επιτραπέζιο πίνακας έχει τη μορφή ενός πενταγώνου, και η δεξιά γωνία που αντιμετωπίζει η γωνία του δωματίου. Κατά συνέπεια, εάν εργάζονται στο τραπέζι θα αυξήσει το κεφάλι του, βλέπει μια γωνία του δωματίου. Πενταγωνικό κρεβάτια (αντί του παραδοσιακού καναπέδες γωνία) - οργή. Σε αυτή την περίπτωση, ο ύπνος σε ένα δωμάτιο με θέα γωνιά στέμμα.
Φυσικά, ο σχεδιαστής επίπλων ψάχνουν για νέες λύσεις που ανταποκρίνονται στις πολλές απαιτήσεις. Έπιπλα πρέπει να είναι πρακτικό, δεν είναι πολύ ακριβό, μοντέρνα και πρωτότυπη, εκτός από το διάστημα ή να δημιουργήσετε μια μοναδική εικόνα των χώρων. Αργά ή γρήγορα, η έρευνα υποτίθεται ότι θα φέρει το πλοιάρχους των επίπλων «στη γωνία», όπου παραδοσιακά χάνει ένα ορισμένο ποσό χρήσιμα εκατοστά.
Feng Shui, αλλά δεν εγκρίνει των ματιών στην γωνία - ή στο εξωτερικό (έπιπλα γραφείων γωνία), ή η εσωτερική (αίθουσα γωνία). Σύμφωνα με τις διδασκαλίες από το εξωτερικό, η γωνία ομιλητής σε κατοικημένο χώρο με κατευθυνόμενη ροή των αρνητική ενέργεια μέσα στην ίδια γωνία - ένα μέρος του ενεργού εκροή ενέργειας. Man συνεδρίαση πρόσωπο-με-ή γωνία που βρίσκεται στην κορυφή του, χάνει αναπόφευκτα κάποια από την ενέργεια της καταπολέμησης των αρνητικών συνεπειών από το εξωτερικό.
Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το παιδί μέχρι το κακό στη γωνία: σε μέρη όπως η ενέργεια καταστέλλεται, το άτομο νιώθει άθλιο. Έτσι δεν θα πρέπει να ωθήσει το αγαπημένο προεδρία στη γωνία: αντ 'αυτού, να ξεκουραστούν και να αποκτήσουν δύναμη, είστε σε αυτή τη γωνιά έγινε ανήσυχος. Αλλά αν αισθάνεστε πολύ ενθουσιασμένοι, μπροστά, κάθονται σε μια γωνιά λίγο - θα είναι ευκολότερο να ηρεμήσουμε, να απαλλαγούμε από επιθετικότητα. Επιπλέον, οι γωνίες των δωματίων γίνονται συχνά θέσεις στασιμότητα της ενέργειας.
Όταν η ενέργεια λιμνάζει, καθίσταται αρνητικό, καταστροφικές ιδιότητες. Απειλή δεν είναι μόνο πενταγωνικό κρεβάτια και τραπέζια. Δυνητικά επικίνδυνων προεξέχουσες γωνίες: έπιπλα, δοκάρια και ούτω καθεξής. Μπορούν επίσης να προκαλέσει το λεγόμενο «δηλητηριώδη βέλη» - εξέδωσε αρνητική φως. Θυμηθείτε τα παλιά σήματα: δεν κάθεται στη γωνία! Δεν είναι μόνο τα αρχαία κινεζική αισθητές οι αρνητικές συνέπειες.
Αρνητική ενέργεια μπορεί να διαλύσει. Αν έχετε ήδη αγοράσει ένα κρεβάτι ή μια γωνία, για παράδειγμα, τον υπολογιστή γραφείου, να είστε βέβαιος να κολλήσει σε μια γωνιά με πλούσια γλάστρες φυτών, μεγάλες εγκαταστάσεις, ή να εξαρτήσει την δέσμη των τεχνητών φυτών.



Σόμπες και τζάκια.
Στα αστικά διαμερίσματα σε τέτοια όμορφα στοιχεία του εσωτερικού χώρου δεν μπορεί να μιλήσει, αν και η τελευταία καλή επαγγελματίες, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που εφαρμόζουν με επιτυχία ένα τζάκι στη λύση του εσωτερικού. Αλλά δεν είναι κάθε εξοχική κατοικία, εξοχική κατοικία ή βίλα σίγουρα δεν κάνουν αυτές τις θαυμάσιες πηγές θερμότητας.
Τζάκι και σόμπα δημιουργήσει ένα από τα κύρια στοιχεία του σύμπαντος - φως, το οποίο, με τη σειρά του, δημιουργεί έντονη ροή του qi yang τύπου, δηλαδή, θετικές ιδιότητες της ενέργειας, της ενέργειας, θερμότητα. Ως εκ τούτου, για να εντοπίσετε την πηγή της φωτιάς πρέπει να είναι έτσι ώστε η Ζωτική απλώνεται γύρω από το σπίτι ελεύθερα, ποτέ δεν συσσωρεύονται και uletuchivayas, ομοιόμορφα συμπληρώνοντας το δωμάτιο με θερμότητα, δημιουργώντας άνεση και θαλπωρής.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την εκτέλεση ορισμένων όρων στο στάδιο του σχεδιασμού.
Για τη θέρμανση και το μαγείρεμα θερμάστρες κύριο φούρνο είναι να πραγματοποιηθεί στο διάστημα σε σχέση με την κουζίνα και την ώθηση σόμπες μαγείρεμα της. Πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικές έννοιες, που δεν πρέπει να συγχέονται. Κλίβανος εαυτό της ως την πηγή της φωτιάς, τοποθετείται στην χειρότερη κουζίνα θέση μόνο για την καταστολή αυτής της αρνητικής επιρροής. Μια πλάκα στην οποία είναι έτοιμη τροφή, θα πρέπει να αποσκοπούν αποκλειστικά στην πιο ευνοϊκή κατεύθυνση.
Εάν η οικοδέσποινα, στέκεται στο φούρνο, είδε την είσοδο στην κουζίνα - σόμπα είναι ιδανικό. Και αν δεν μπορείτε να δείτε, θα πρέπει να "κολλήσει" έναν καθρέφτη, ώστε να στέκεται στο φούρνο, θα ήταν δυνατό να παρατηρηθεί η είσοδος στην κουζίνα. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι η εμφάνιση ενός άλλου προσώπου δεν ήταν κάτι το αναμενόμενο. Αντίθετη περίπτωση, η οικοδέσποινα μπορεί να φοβούνται, και αυτό το αρνητικό συναίσθημα πηγαίνει στα τρόφιμα.
Ας στραφούμε προς τις γενικές συστάσεις σχετικά με σόμπες θέρμανση και τζάκια.
Βασικές προϋποθέσεις είναι οι εξής: το ίδιο το κέντρο θα πρέπει να τεθεί σε μειονεκτική θέση, και το στόμα ενός φούρνου ή φούρνου πόρτα πυρκαγιά θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην ευνοϊκή ζώνη (αρνητική διάστημα - η γωνία), η πιο ευνοϊκή θέση για τη θέση της πηγής είναι η νότια πλευρά του σπιτιού ή του χώρου, όπως το στοιχείο Πυρκαγιά στο γήινο μαγνητικό διανομής στο Feng Shui, έχει νότιο τμήμα της το σπίτι (η ιδανική περίπτωση - στη νότια γωνία του δωματίου), είναι σημαντικό να μην στείλει το θαλάμου του κλιβάνου έξω από το σπίτι, ιδίως προς τα εμπρός πόρτα (αλλιώς, το τσι θα αναχωρήσει συμβολικά στο δρόμο, ποτέ δεν τη διακοπή ).
Inquire αυτό δεν είναι εφικτό, τότε μπορείτε να βάλετε μια οθόνη ή τοίχο ανάμεσα στον τοίχο και η Firebox, εστία θα πρέπει να τοποθετούνται σε απόσταση ασφαλείας από τις βρύσες και τα δοχεία νερού, καθώς και το νερό και την ενέργεια του πυρός από την πλευρά σε ένα κύκλο της καταστροφής, είναι πάντοτε κακό για το νερό και φωτιά? δεν μπορεί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επικεντρωθεί στην διαρροή (αποχετευτικό ή σωλήνες αποχέτευσης). Επιπλέον, το σπίτι θα είναι πάνω από τα υπόγεια υδροφόρα στρώματα, ποτάμια και άλλες πηγές (αυτό geopatogeny).
Προσδιορίζονται οι ακόλουθες κατά την επιλογή των περιοχών υπό κατασκευή με biolocation εάν πίσω από το φούρνο βρίσκεται κοντά στον εξωτερικό τοίχο, κάνει μια επίδειξη τοίχο του φύλλου αλουμινίου ή γαλβανιζέ λαμαρίνα, το Qi που πρέπει να αντανακλάται στο εσωτερικό (από τον τρόπο, η ίδια ζήτηση και πυροσβέστες) συνιστώνται δεν είναι πολύ έχουν την εστία κλίβανο στην κρεβατοκάμαρα, η εστία πρέπει να είναι όσο το δυνατό μικρότερες γωνίες, που υπηρετούν στο δωμάτιο (γωνία δημιουργεί την επίδραση της "δηλητηριασμένο βέλος" qi SHA, απογοητευμένοι με το qi από τη γωνία και bisecting το χώρο, καθιστώντας τον δυσαρμονική). Αν οι όροι του σχεδιασμού των γωνιών δεν είναι δυνατόν να αποφευχθούν, είναι δυνατόν να διακόπτει απλά - σε Pechnikov επαγγελματίες έχουν τα απαραίτητα εργαλεία.
Κατά τη διαδικασία τοποθέτησης των επίπλων Βεβαιωθείτε ότι οι καθρέφτες δεν απευθύνονται στους τοίχους της εστίας, ή, ακόμη χειρότερα, με το στόμα του φούρνου καμινάδα. Αν το κάτοπτρο είναι κατευθύνεται προς την κουζίνα, αντανακλά την πλάτη Qi και αυτή την πλευρά του φούρνου θα είναι κακό για την αύξηση της θερμοκρασίας του δωματίου. Εάν το στόμα της καμίνου κατευθύνεται προς το εξωτερικό τοίχο και κοντά σε αυτήν, αντιθέτως, κρεμάσει έναν καθρέφτη μπροστά από το φούρνο.


Ενυδρεία και σύμβολα νερό.
Ενατένιση του ανοικτού νερού είναι πάντα καλό. Ενυδρεία, βάζα με λουλούδια, βρύσες, λίμνες και mikrobasseyny, ακόμα και κάτι τέτοιο πάντα να σας βοηθήσει. Είναι ιδιαίτερα καλή κυκλοφορία του νερού. Είναι αλληλεπιδρά με qi, γάργαρο, ηρεμεί. Ωστόσο, πάρα πολύ ήρεμος (στάσιμο) νερό μπορεί να προκαλέσει στη ζωή, στασιμότητα σας, η απώλεια των προβλημάτων στη φροντίδα τους.
Εάν δεν τύπος έξω από το παράθυρο σε μια λίμνη ή στην πισίνα, το Φενγκ Σούι συνιστά να έχετε στο σπίτι η ζωγραφική, η οποία απεικονίζει ένα καταρράκτη, φλυαρία βρύση δωμάτιο ή ενυδρείο. Νερό αντιπροσωπεύει την ενέργεια και πλούτο. Στο Χονγκ Κονγκ, συνήθη συντήρηση είναι ένα χρυσόψαρο στο σπίτι ή στο γραφείο, και οι πλούσιοι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να προβλεφθεί ο ρητός σκοπός των ψαριών Feng Shui, που ονομάζεται "arrovana. Αυτό είναι ένα πολύ κομψό "δράκος" ψάρι, γνωστό και ως «ψάρια Feng Shui".
Σύνηθες περιβάλλον του οικοτόπου τους - βαθιά ποτάμια της Pahang, και το χρώμα - ασημί, το οποίο αυτό το ψάρι είναι συνήθως αλλάζει σε κόκκινο ή χρυσό, όταν ο ιδιοκτήτης αναμένεται το αδιανόητο πλούτο ότι, κατά συνέπεια, να επηρεάσουν την τιμή της αγοράς στην οποία πραγματοποιείται η πώληση. Στο σπίτι που διεξάγονται είτε σε ένα ή σε ομάδες των πέντε ή εννέα κομμάτια. Εκτός από τον πλούτο των ψαριών συμβολίζει την επιτυχία στις εξετάσεις και σταδιοδρομία. Στην κινεζική θρύλος μιλάει για κυπρίνος, το οποίο, θα με τη ροή φθάνει το «Golden Gate», τους ξεπερνά και μετατρέπεται σε ένα ουράνιο δράκο.
Συμβολίζει τον φοιτητή, ο οποίος έχει περάσει τις εξετάσεις κατάσταση, εισέρχεται σε μια περίοδο του πλούτου και την επιτυχία ως δημόσιος υπάλληλος. Ψάρια σημαίνει επίτευγμα, έτσι πίνακες και τα αγάλματα των αλιέων που αλιεύουν ψάρια - σύμβολο της γνώσης και τη νίκη. Κινέζικα κάρτες Πρωτοχρονιά περιέχουν επίσης αυτό το θέμα. Περιεχόμενα των ψαριών στο ενυδρείο με νερό κορεσμένο με οξυγόνο, διεγείρει τη δημιουργία της ενέργειας, ζωής και δραστηριότητας.
Οι πλοίαρχοι των Χονγκ Κονγκ συνέστησε μια αναλογία ψαριών: οκτώ χρυσά, ή κόκκινο και ένα μαύρο, στο συνολικό αριθμό εννέα. Οκτώ χρυσόψαρο συμβολίζουν την ανάπτυξη, την ανάπτυξη και την ευημερία, και μαύρο - άμυνα. Οι Κινέζοι πιστεύουν όταν αντιξοότητες χτυπούν στο σπίτι, να προστατεύει τους ενοίκους, συλλογή πάνω από όλα εχθρικό επιρροές, οπότε αν μια μαύρη σκοτώνει ένα ψάρι, είναι ένα σημάδι ότι οι ιδιοκτήτες απέφυγαν τα πολύ δυσάρεστα γεγονότα.
Λίγα για το θέμα αυτό:
Στο Feng Shui διαστάσεις παίξουν ειδικό και πολύ σημαντικό ρόλο, διότι διαιρείται σε ευνοϊκή και δυσμενή. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα κρεβάτι, καθώς και εργασίας και τραπεζαρίες ευνοϊκό μεγέθη. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για το μέγεθος των άλλων, ενυδρεία με τους αριθμούς. Πώς ξέρουμε ότι αυτές οι ευνοϊκές μέγεθος;
Στο ενυδρείο θα πρέπει να είναι 9 ψάρια (καλύτερη vualehvostki - κλασικό χρυσόψαρο). Από αυτά τα ψάρια 9, ένα πρέπει να είναι μαύρο - για μια συμβολική απόσυρση των κακοτυχίες. Με βάση το γεγονός ότι το ενυδρείο θα έφερνε πλούτο, την πλέον κατάλληλη διαστάσεις: μήκος 38 cm, 38 cm και πλάτος 26 εκατοστά
Γιατί 26 και 38 εκατοστά;
Μέγεθος (26 cm) εμπίπτει σε 4 τμήμα με τίτλο 5 του τμήματος, "Αρχή", την ευημερία, την εξουσία και τιμή για όλη την οικογένεια?
Μέγεθος (38 cm) μειώνεται σε 1 τμήμα με τίτλο 8 του τμήματος, "μέλος" σημαίνει μεγάλη εισροή χρημάτων.
Εδώ είναι ένα παράδειγμα για τα 30 εκατοστά δυσμενών: (3 × 3 × 3 = 27 - η πιο απλή λύση σε ένα ενυδρείο των 27 l):
Μέγεθος (30 cm) εμπίπτει σε 3 μέρος 6 του τμήματος με τίτλο "Bad" σημαίνει ότι "μπορείτε να απελαθεί σε δυσμένεια από το χωριό σου."
Προκειμένου να επιτευχθεί ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για εσάς:
- Για να μειωθεί το χρονικό διάστημα των 30 εκατοστών από 4 cm και μετά σε πιάνει 4 Μέρος 5 του τμήματος, με τίτλο «Αρχή», που σημαίνει ευημερία, εξουσία και τιμή για όλη την οικογένεια?
- Να αυξηθεί το τμήμα 30,0 εκατοστά από 8,0 εκατοστά, και στη συνέχεια να πάρει 1 τμήμα 8 του τμήματος, με τίτλο "Κατάσταση", που σημαίνει μεγάλη εισροή χρημάτων.
Το μέγεθος και οι κάτοικοι του ενυδρείου - πολύ σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας, αλλά δεν είναι όλα. Εξακολουθούμε να πάρει τη μορφή και τον τόπο. Τοποθετήστε ένα ενυδρείο στο νότιο-ανατολικά της καθιστικό ή αίθουσα (μην τεθεί μια δεξαμενή στο νότο). Να τι να διαμορφώσει - πολλές επιμέρους ζήτημα. Γενικές συμβουλές - ορθή χρήση των εντύπων - τετράγωνο, ορθογώνιο, κύκλος, οκτάγωνο (τριγωνική Ενυδρείο είναι καλύτερα να μην το κάνει).
Αλλά μπορούμε να επιλέξουμε τη μορφή της ένα ενυδρείο και, κατά συνέπεια, τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας (ώστε να μπορείτε επίσης να καθοριστεί αν χρειάζεστε ένα ενυδρείο σε γενικές γραμμές).


Φυτά εσωτερικού χώρου.
Ευνοϊκός μονάδα είναι μια πολύ καλή πηγή ενέργειας Jansky, αλλά υπάρχουν και φυτά αρνητική - που μπορεί να φέρει ένα διαφορετικό πρόβλημα και να επιδεινώσει Φενγκ Σούι. Σοβαρή περιβάλλοντα είναι φυτά με αγκάθια και αγκάθια. Εάν έχετε έναν κάκτο - να απαλλαγούμε από αυτά, επειδή άκανθες τους αποτελούν συνεχή πηγή sha chi, και αυτό είναι σίγουρο ότι θα σας επηρεάσει.
Yin εκπέμπουν ενέργεια ως άρρωστα και νεκρά λουλούδια και δέντρα. Διότι αν αποφασίσετε να εγγραφείτε διαμέρισμα ή το γραφείο σας με λουλούδια - προσέγγιση σε αυτό το θέμα με προσοχή, με σύνεση. Καλό θα είναι να επιλέξετε λουλούδια με στρογγυλοποίηση προς τα φύλλα (π.χ., νομισματική (μετρητά) δέντρο είναι ένα κλασικό στο σύμβολο Feng Shui του πλούτου, και τα φύλλα του δέντρου είναι σχεδόν κυκλικό - όπως κέρματα). Τα ζωντανά φυτά πρέπει να είναι υγιείς, να έχουν ένα λαμπρό, καθαρό φύλλα.
Όταν τα φυτά είναι άρρωστος - πρέπει να αλλάξει. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την εγκατάσταση κάθε μήνα - αυτό συμβαίνει συχνά όταν ένα ζωντανό φυτό να χρησιμοποιήσει ως προστασία από την μαζική οξείες γωνίες. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση, τεχνητά φυτά - ρολόι για την καθαριότητα τους και την έγκαιρη αλλαγή ξεθωριάσει αντίγραφα. Εάν εκτελείτε ένα σπίτι ή το γραφείο κήπο και τα φυτά σας θα πεθάνει - η κατάσταση αυτή θα επηρεάσει το Φενγκ Σούι των χώρων, επειδή φυτά θα είναι μια πηγή ενέργειας Yin.
Μπορείτε να βάλετε λουλούδια - οπουδήποτε αυτή η εξαιρετική πηγή Yang πάντα θα σας δώσει ζωντάνια απόθεμα. Όμως δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί λουλούδια στα υπνοδωμάτια, επειδή Είναι επιθυμητή ελαφρά υπεροχή της ενέργειας Γιν και πολλά λουλούδια σε αυτό το μέρος μπορεί να επηρεάσει την ηρεμία του ύπνου σας. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει μια υπόθεση ότι ορισμένα φυτά τραβήξτε ενέργειας από το πρόσωπο που παραβιάζει αύρα του (ένας άλλος λόγος για την απομάκρυνση των ζωντανών φυτών από τα υπνοδωμάτια). Αλλά δεν είναι όλα τα φυτά είναι κακό. Και όμως, αν νιώθετε άβολα, όντας σε ένα δωμάτιο με πολλά λουλούδια - τα λουλούδια καλύτερα να καταργήσετε.
Πώς να επιλέξετε ένα δοχείο για λουλούδια;
Επιθυμητό να επιλέξουν πήλινα αγγεία, καλά-θέωση. Εάν δεν είναι πολύ ελκυστική, μπορούν να τεθούν σε ένα όμορφο διακοσμητικό δοχείο. Πορσελάνη, γυαλισμένο ή ζωγραφισμένα γλάστρες δεν είναι επιθυμητή, επειδή δεν επιτρέπουν αέρα στις ρίζες. Δοχεία κατασκευασμένα από πλαστικό, επίσης, για την απόδοση του πηλού για τη σκοπιμότητα, αν και είναι πιο διαδεδομένη.
Πρέπει τώρα να επιλέξουν το μέγεθος του ποτ. Πιάτα, στο οποίο η μονάδα μεταμοσχευμένο δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Είναι αναγκαίο να ληφθεί μια τέτοια δοχείο, το οποίο ταιριάζει με το χώρο και γύρω από τις ρίζες των φυτών να φτιάξετε ένα παχύ στρώμα εύφορης γης σε μικρές γλάστρες σε έναν, αλλά για τις μεγάλες - σε δύο δάχτυλα. Πρακτικά, το νέο ποτ είναι αρκετά επαρκής, αν ταιριάζει το παλιό.
Προετοιμασία των γλάστρες για φύτευση.
Πριν από τη φύτευση οι δοχεία πρέπει να προετοιμαστούν - πλύση με ζεστό νερό και ζεματισθεί με βραστό νερό. Πήλινα αγγεία και στη συνέχεια (για να εξουδετερώσουν τον ασβέστη στα τοιχώματα του δοχείου) είναι εμποτισμένο με νερό, το οποίο διαλύεται λίγο υπερφωσφορικό στα τοιχώματα του εμποτισμένο τους σε μια λύση. Νέα πήλινα αγγεία το βράδυ βυθίζετε στο νερό.
Μεταμόσχευση.
Μεταμοσχευθούν εγκαταστάσεις για τη βελτίωση της διατροφής των φυτών και να αυξήσει τον όγκο του εδάφους για την αντιμετώπιση των ριζών, καθώς και τη βελτίωση της διαπερατότητας του αέρα της γης για την καλύτερη πρόσβαση του αέρα στις ρίζες. Επιπλέον, το μεταμοσχευμένο θέρετρο σε περιπτώσεις φυτών, βλάβη Ποτ, κλπ.
Η καλύτερη στιγμή για μεταμόσχευση φυτά είναι η άνοιξη, όταν τα φυτά αρχίζουν να αναπτύσσονται δυναμικά. Η περίοδος αυτή είναι Μάρτιο-Απρίλιο, και ορισμένες μικρές και λεπτές φυτά μεταμοσχεύονται Μάιο. Φυτά ανθοφορία την άνοιξη, μεταμόσχευση, εάν είναι απαραίτητο, μετά την ανθοφορία. Κατά κανόνα, μεταφυτεύω τα φυτά στην ανθοφορία περίοδο είναι αδύνατη. Τα φυτά κωνοφόρων μεταμοσχευθούν το καλοκαίρι, μετά την αύξηση άνοιξη. Όλες βολβώδη φυτά μεταμόσχευση καλύτερα περνώντας μέσα από μια λανθάνουσα περίοδο. Μικρές και νεαρά φυτά απαιτούν σχεδόν ετήσια μεταμοσχεύσεις, ενώ μεγάλες εγκαταστάσεις καλλιέργειας σε μεγάλα δοχεία, σκάφες, μπορούν να μεταμοσχευθούν μετά από4-5 χρόνια.
Ο σωστός τρόπος για να προσδιοριστεί η ανάγκη για μεταμοσχεύσεις βλέπει γη κώμα ανασκάφηκε από το ποτ. Για αυτό το εργοστάσιο με προ-υγραίνεται εφάπαξ ανέτρεψε στην αριστερή πλευρά, που ακολουθείται από απώλεια της κανέναν από το εργοστάσιο. Δεξί χέρι του ένα δοχείο που κατέχουν, και ακουμπήστε το στις άκρες του άκρη του τραπεζιού που θα απομακρύνει από το κώμα της γης. Com ανασκαφεί ερευνηθεί προσεκτικά. Αν κάποιος είναι πλεκτά πυκνά ρίζες που σχηματίζουν στην επιφάνειά του, όπως παχύ αισθητά, ή αν οξύτητα του εδάφους, η μονάδα πρέπει να μεταμοσχευθούν. Μεταμόσχευση απαραίτητο στην περίπτωση, εάν η γη έχει εξαντληθεί, η μονάδα δεν αυξάνεται, οι άκρες των φύλλων μαραίνονται, και οι ρίζες πέρασε από την τρύπα αποστράγγισης.
Drain κλειστά θραύσματα ή κομμάτια των σπασμένων τούβλων. Στη συνέχεια χύνεται ένα λεπτό στρώμα του χοντρή άμμο. Νερό το εργοστάσιο. Μια ώρα αργότερα, το αφαιρέσετε από την κατσαρόλα, λαμβάνοντας την κατσαρόλα από το πάνω χέρι. Γυρίστε την κατσαρόλα και ακουμπήστε το ελαφρά στις άκρες του πίνακα. Εάν είναι αναγκαίο, χωριστά το εργοστάσιο από το εσωτερικό τοιχώματα του αγγείου με ένα μαχαίρι. Με το άλλο χέρι αφαιρέστε το ποτ.
Αφαιρέστε την παλιά crocks. Προσπαθώντας να μην βλάψει το ριζικό σύστημα, προσεκτικά ως ένα βαθμό η εξωτερική ρίζες. Otgnivshie αφαίρεση των ριζών. Στο κάτω μέρος της νέας ποτ Ψεκάστε ένα στρώμα χώματος. Πάνω του, εγκαταστήστε το εργοστάσιο και σταδιακά καλύψει το κενό μεταξύ των τοιχωμάτων της γλάστρας και μπουμπούνας της γης υγρό χώμα. Σφραγίστε τη γη γύρω από αντίχειρες κώμα, σταδιακά podsypaya γη μέχρι το επίπεδο του ισούται με τη βάση του στελέχους. Πατήστε αρκετές φορές την κατσαρόλα πάνω στο τραπέζι που θα έχουν εγκατασταθεί η γη.
Φροντίδα για τις εγκαταστάσεις μετά τη μεταμόσχευση.
Γενναιόδωρα ψιλόβροχο το εργοστάσιο και να θέσει στη σκιά για περίπου μια εβδομάδα, καθημερινά ψεκασμό των φύλλων, έτσι ώστε να μην έχουν ξεθωριάσει. Στη συνέχεια, μετακινήστε το εργοστάσιο σε μια μόνιμη θέση και φροντίδα γι 'αυτόν, ως συνήθως.
Από τη διατροφή.
Όλα τα φυτά σε γλάστρες απαιτούν ένα ορισμένο ποσό άζωτο, φώσφορο, κάλιο και μικρές ποσότητες ιχνοστοιχείων. Μόνο τότε μπορεί να μεγαλώσουν υγιή και να σχηματίσουν λουλούδια και φύλλα από το επιθυμητό μέγεθος. Το έδαφος στο δοχείο περιέχει μια περιορισμένη ποσότητα των θρεπτικών ουσιών, οι οποίες λαμβάνονται συνεχώς από τις ρίζες της και να πάει με το νερό μέσω του τρύπες αποστράγγισης. Όταν η παροχή θρεπτικών συστατικών έχει εξαντληθεί, το εργοστάσιο κατά τη διάρκεια της ενεργού ανάπτυξης θα πρέπει να τρέφονται κανονικά. Cactus δεν μπορεί να ζήσει διατροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η ισχυρή διακοσμητικά φυλλώματα και καλλωπιστικά ανθοφόρα φυτά έχουν πληγεί σοβαρά, δεν διατροφή.
Σήματα κινδύνου.
Έλλειψη ορυκτά:
- Τα λουλούδια δεν σχηματίζονται, είτε είναι μικρές και ανοιχτού χρώματος?
- Ασθενής στελέχη, πρόωρο opadanie χαμηλότερα φύλλα?
- Pale φύλλα, μπορεί να εμφανιστεί κίτρινες κηλίδες?
- Αργή ανάπτυξη, χαμηλή αντοχή στις ασθένειες και τα παράσιτα.
Excess ορυκτά:
- Drooping φύλλα?
- Λευκή κρούστα στην επιφάνεια του εδάφους και την εξωτερική πλευρά του πήλινο σε περιοχές με μαλακό νερό?
- Καλοκαίρι: την αναστολή της ανάπτυξης, κατά τη χειμερινή περίοδο: η αδύναμη επιμήκεις στελέχη?
- Στεγνό καφέ κηλίδες και τα περιθώρια των φύλλων.
Τι στις ζωοτροφές;
Λιπάσματα, για τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι σχεδόν πάντοτε περίπλοκες και περιέχουν άζωτο, φώσφορο και κάλιο. Σύμφωνα με τους κανόνες για την επισήμανση πρέπει να αναγράφεται από το περιεχόμενο των στοιχείων αυτών σε ποσοστό%: αν ορισμένα από αυτά τα στοιχεία δεν καθορίζεται - σημαίνει ότι δεν είναι προς το μείγμα. Σε λιπάσματα μπορούν να περιλαμβάνουν άλλα στοιχεία, όπως χούμο εκχυλίσματα, ιχνοστοιχεία, κλπ.
- Αδιάλυτη σκόνες και κόκκους.
Κρυσταλλική σκόνη και λιπάσματα χρησιμοποιούνται ευρέως για την ανοικτή εδάφους, αλλά στο εσωτερικό της ανθοκομίας επιβολής τους σπάνια. Λίπασμα χύνεται στην επιφάνεια του εδάφους, εάν δεν πάρει άμεσα στις ρίζες, όπου χρειάζεται πραγματικά. Επιπλέον, δεν μπορεί να αφαιρεθεί με την έναρξη του ληθάργου στα φυτά.
- Διαλυτός σκόνες και κόκκους.
Είχαν διαλύεται στο νερό και αυτό το πότισμα λύση. Κατ 'αρχήν, αυτό το είδος του λιπάσματος μπορεί να αποδοθεί σε υγρό λίπασμα.
- Δισκία και μπαστούνια.
Βυθίζεται χάπι ή ένα ραβδί στο έδαφος δεν είναι δύσκολο, αλλά αυτή η μέθοδος έχει σημαντικές ελλείψεις. Θρεπτικών συστατικών είναι συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, και αφαιρέστε το τάισμα του εδάφους με την έναρξη του λήθαργου είναι πολύ δύσκολο.
- Υγρό λίπασμα.
Πιστεύεται ότι αυτός ο τύπος λιπάσματος - ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τροφοδοτήσει την γλάστρες με φυτά. Πότισμα και λίπανση πραγματοποιούνται ταυτόχρονα, έτσι, εξοικονομεί ενέργεια και αποτρέπει τον κίνδυνο της υπερβολικής δόσης των θρεπτικών ουσιών. Λίπασμα στη συνιστώμενη δόση είναι προστίθεται στο νερό, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται αντί για το σύνηθες νερό για άρδευση.
Περίπτωση που ένα φυτό αναπτύσσεται σε ένα ειδικό μίγμα εδάφους, τότε η διατροφή δεν συνιστάται. Σε κάποια σημεία στη διατροφή των φυτών δεν είναι απαραίτητη σε άλλες - καθορίζεται από το μέγεθος της μονάδας και το μέγεθος του ποτ. Πιο συχνά τρέφονται με άρδευση κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης ή της ανθοφορίας. Κατά την αδρανή περίοδο η μονάδα δεν τροφοδοτείται ή να μειώσει τη δόση του λιπάσματος.
Στο έδαφος της γλάστρες για τα θρεπτικά συστατικά που λείπουν περίπου 2 μήνες μετά τη μεταμόσχευση του φυτού. Μετά από αυτό, αν η μονάδα δεν ανάπαυσης, χρειάζεται διατροφή. Κατά την περίοδο της ανάπτυξης και της ανθοφορίας θα πρέπει να τρέφονται κανονικά. Κατά την περίοδο της ανάπαυσης ή να μειώσει τη τρέφονται διατροφή.
Φυτά - παράξενα πλάσματα, καθώς και κάθε πρόσωπο που έχει συσταθεί μια ειδική σχέση. Αισθάνονται όταν αγάπη και τη χαρά να τους ή, αντιθέτως, είναι αδιάφοροι ως προς το θέμα του εσωτερικού. Ελέγξτε γειτονιά με το λουλούδι που θα σας κάνει καλό, μπορείτε μόνο πρακτική.
Προσπαθήστε να αναλύσετε κατάστασή του, και μπορεί να αισθανθείτε σαν ένα λουλούδι που σας επηρεάζει και τις σχέσεις στο σπίτι σας. Φυτά σε ένα διαμέρισμα δεν είναι μόνο η βελτίωση χώρο Qi, αλλά και να δημιουργήσουν πρόσθετα Qi. Φυτά σε γλάστρες - ένα είδος χαρακτήρα σε μικρογραφία, που συμβολίζουν την ευημερία και την υγεία. Στο παράθυρο φυτά φίλτρο την κακή ενέργεια, στο κεφάλι του κρεβατιού - βελτίωση Ζωτική κοιμάται στη γωνιά του δωματίου - δεν επιτρέπουν την Qi να λιμνάζει.
Feng Shui συνιστάται ευρέως η χρήση φυτών και λουλουδιών για την ανάκτηση και τη βελτίωση της ροής της ενέργειας. Πρόκειται για μια εξαιρετική αντίμετρο εναντίον κάθε είδους αιχμηρές γωνίες μέσα και έξω από το σπίτι. Προσθέστε το αναρριχώμενα σπίτι με οβάλ φύλλα - και την ειρήνη και βασιλεύει ηρεμία στο σπίτι. Φυτά θεωρούνται ότι είναι φορείς της ενέργειας, λειτουργεί ως σφουγγάρι, απορροφώντας και αναζωογονητική ενέργεια του qi. Μπορούν να επιβραδύνουν την πολύ γρήγορη κίνηση της ενέργειας στον μακρύ διάδρομο και, χάρη στη ζωντανή την ουσία του, τη μετατροπή της ενέργειας, στασιμότητα στις γωνίες.
Αλλά αποφεύγουν τα φυτά - παράσιτα με αιχμηρά φύλλα, χρώμα τόπου και άκανθες (κάκτοι και ορισμένα είδη φοίνικες) - δημιουργούν κακή ενέργεια που δίνει τη γέννηση σε συγκρούσεις και οπισθοδρομήσεις. Και δεν συνιστάται Ενεργοποιεί φυτά στην κρεβατοκάμαρα - όταν χαλάσει την ευτυχία της αγάπης γυναίκα, να οδηγήσει σε διαμάχες και την απιστία των συζύγων. Σωστά διάλεξε λουλούδια στο σπίτι - δεν βελτιώνει μόνο την υγεία, αλλά και χαρακτήρα.
Μελαγχολική και φλεγματικός να εγκαθίστανται στην εγκατάσταση διαμέρισμά της, ανθίζουν φωτεινό - κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινα άνθη. Οργισμένο και sanguine πιο κατάλληλη λουλούδια μπλε, μοβ, λευκά ήχους και μαλακά χόρτα. Βιολέτες, τριαντάφυλλα τσαγιού, χρυσάνθεμα - ηρεμία αποθαρρύνουν την επιθυμία να "αφήστε τα σκυλιά". Tsiperusy, Ντιεφενμπάχια, philodendrons ομαλοποίηση υγρασία, θα μαλακώσει. Είναι σε καλή θέση στην κουζίνα.
Απλά τεμπέλης, ανεξάρτητα από την ιδιοσυγκρασία, είναι καλύτερο να κάνουμε αλόης καλλιέργεια, κάκτοι και διακοσμητικά παλάμες. (Φοίνικες - δεν απόλαυση μόνο τα μάτια, αλλά και τα κατοικίδια ζώα θεραπευτές μας). Τυχαία ανακάλυψε στο σπίτι της έναν κάκτο μέσα σε μερικούς μήνες μετά την αγορά, όπως οι άνθρωποι θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν είχε ακόμη στερέψει και φαίνεται καλό. Οι κάκτοι είναι καλή σε αυτό, μαζί με την ακραία unpretentiousness έχουν μια ισχυρή ενέργεια, αλλά και σε θέση να πάρει ένα βαρύ αρνητική ενέργεια. Πιστεύεται ότι οι σκύλοι και οι κάκτοι δεν θα συνυπάρχουν στο ίδιο σπίτι. Παρουσία των σκύλων κάκτοι αρχίσουν να πονούν. Κάκτοι, φυσικά, οι κάτοικοι της ερήμου, αλλά μην ξεχάσετε το νερό σας το ίδιο όλες τις φραγκοσυκιές βοηθοί: στην υπερβολική ξήρανση των κάκτων γης αρχίσουν να προωθούνται ενέργειας στο σπίτι.
Ficus ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο αγαπημένα φυτά εσωτερικού χώρου, και δεν δεν λόγο. Βάζει από μεγάλη επιθετικότητα και θυμό, δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα στο σπίτι και να προωθεί την αρμονία στις σχέσεις. Πιο Ficus σε σύγκριση με μια ηλεκτρική σκούπα, που καθαρίζει το χώρο από τη σκόνη του τις ανησυχίες μας. Στο πρόσφατο παρελθόν, μια φτωχή συκιάς ήταν ένα σύμβολο της αστικής ζωής, αλλά τώρα όλο και περισσότερο τα φυτά της οικογένειας αυτής εμφανίζονται στα σπίτια μας.
Ο πιο κοινός τύπος - είναι Ficus Elastica, και δένδρων καουτσούκ, συνολικά πάνω από 800 είδη των σύκων. Αγαπούν το φωτεινό δωμάτιο, μέτρια και συχνά πότισμα με ψεκασμό, ειδικά κατά τη λειτουργία θέρμανσης. Η πιο κοινή γεράνι παράγει ουσίες που προστατεύουν τον οργανισμό από τον καρκίνο. Κοινή γεράνι δωματίου (ή Pelargonium) αναφέρεται σε μονάδες με ένα ισχυρό ενέργειας. Στη φύση, υπάρχουν πάνω από 250 είδη Pelargonium. Εδώ είναι οι κυριότερες: διακοσμητικά φυλλώματα, αρωματική, ευγενής ή την αγγλική γλώσσα, plyuschelistnye (γεράνια μπαλκόνι), ζώνες ( "μόνιμη" γεράνι). Πιο Pelargonium έχουν πολυτελή λευκά, κόκκινα ή ροζ λουλούδια που μοιάζουν πολύ διακοσμητικά.
Αρωματικά γεράνια, ίσως το πιο αντιπαθητικός σε αυτή την οικογένεια, που αποπνέουν το άρωμα των τριαντάφυλλων, λεμόνι, μέντα, αμύγδαλο, λιλά ή μήλο. Στην Αγγλία, λουλούδι γερανίου κάλεσε τους φτωχούς, προφανώς, λόγω της δημοτικότητάς του μεταξύ των κατώτερων τάξεων. Τα Αιθέρια έλαια διατίθενται γεράνια, λόγω των ιδιοτήτων του βακτηριοκτόνο εμποδίζουν την ανάπτυξη της ασθένειας των πνευμόνων και τη βελτίωση του μεταβολισμού. Γιαγιάδες μας γνώριζαν ότι η κεφαλαλγία πρέπει να τεθούν στο αυτί πουρέ γεράνια φύλλα, και ωτίτιδα στο αυτί του, εφαρμόστηκε για τον ασθενή ως συμπίεση. Σε γεράνια ισχυρή, θετική ενέργεια. Για να ανακάμψουν μετά από μια δύσκολη μέρα, συνιστάται να καθίσει δίπλα στο γεράνια. Αλλά δίπλα στο κρεβάτι ή σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, ένα γεράνι να τεθεί δεν είναι απαραίτητο. Αν εισπνέουν πολύ αιθέρια έλαια της, μπορείτε να το κεφάλι που άρρωστος.
Tradescantia - πολύ καλή λουλούδι, και πάνω απ 'όλα αρκετά συχνές, ενώ, επιπλέον, πολύ ταπεινός φυτών. Αυτό είναι ένα όμορφο ποικίλλουν εργοστάσιο, ανέχεται τόσο ζέστη και το κρύο, θα αυξηθεί επίσης στα σκοτεινά δωμάτια, αλλά υπό το πρίσμα, είναι καλύτερα να διατηρήσει ποικίλλουν φύλλα. Σε Tradescantia, υπάρχει ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό: το λουλούδι - ένας δείκτης της ενέργειας στο σπίτι. Όταν η κακή ενέργεια, αρχίζει να κιτρινίζουν και να χάνουν τα φύλλα. Spiderwort μετεγκατασταθούν σε άλλη χώρα - και το εργοστάσιο μεγαλώνει luxuriantly πάλι.
Αποκλειστικά για εκείνους που είναι πάρα πολύ κουρασμένος ή απλά να βασανιστεί σκληρά τη ζωή μας, θα ήθελα να αναφέρω σχετικά με αυτό το υπέροχο εργοστάσιο όπως δεντρολίβανο. Αφαιρεί τέλεια κόπωση, ανακουφίζει από το αίσθημα του φόβου, άγχος, αϋπνία και η απώλεια της δύναμης. Ευεργετικές συνέπειες για τους ηλικιωμένους οι οποίοι ήδη δεν έχουν τη δύναμη. Ικανό να ομαλής προσαρμογής της εξουσίας κατά την εγκυμοσύνη, toxemia, και τη μείωση ευερεθιστότητα. Και όμως αυτό το υπέροχο αρωματικό φυτό που χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα τα ψάρια και τα κρεατικά.
Μπορείτε να παραλείψετε ένα κλαδάκι του δεντρολίβανου στο ελαιόλαδο - θα του δώσει μια λεπτομερής και εκλεπτυσμένη άρωμα. Το καλοκαίρι θα πάει ευχαρίστως μαζί σας για να το εξοχικό σπίτι και θα αναπτυχθεί καλά σε ανοιχτό έδαφος. Αλλά δεν αφήνουν δενδρολίβανο wintered της περιοχής - αυτό είναι χαρακτηριστικό των φυτών της Μεσογείου δεν θα επιβιώσει το δριμύ χειμώνα. Στο σπίτι, προτιμά να τοποθετήσει έναν αναπτήρα και poprohladnee, και μέτρια πότισμα. Loving το φως και τον ήλιο Tradescantia καθαρή ατμόσφαιρα σπίτι του φθόνου και της κακής βούλησης.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε το αγαπημένο του, υποστηρίζοντας το φως υγρασία του εδάφους. Όμορφη ορχιδέες - Τα φυτά που απορροφούν την ενέργειά σας. Ιδιαίτερα ισχυρή είναι η επιρροή της νύχτας και predawn ώρες. Ορχιδέα είναι ιδιότροπο, φαντασιόπληκτος, και απαιτεί την προσεκτική συντήρηση. "Επικοινωνία" με ορχιδέα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα άτομα αδύναμη και αναποφάσιστη.
Φτέρες να ισχύει και για τα φυτά που απορροφά την ενέργεια. Σε αντίθεση με ορχιδέες, που είναι πολύ καλά απορροφά την αρνητική ενέργεια. Φτέρη - ένα από τα λίγα τέλεια δίπλα δίπλα με τηλεόραση, κατάσβεση αρνητική ακτινοβολία του, εξάλλου, είναι μια γειτονιά, είναι μόνο υπέρ. Αναπτύσσονται καλά σε σκοτεινούς χώρους, όπως το υγρό έδαφος και ψεκασμού.
Στην πρακτική του Feng Shui για την αύξηση της νομισματικής επιτυχία χρησιμοποιούνται ευρέως ως αναφέρονται παρακάτω φυτά. Κινέζικα δέντρο έχει rozetochki από 5 φύλλα, συμβολίζει τα 5 στοιχεία. Βοτανική ονομασία Pachira του (Malabar Καστανιά) - Malabar καστανιάς.
Νεολαία - γένος των πολυετών βότανα της CRASSULACEAE οικογένειας. Υπάρχουν περίπου 30 είδη στην Ευρασία και στη Βόρειο-Δυτική Αφρική, κυρίως στα βουνά. Πολλοί από αυτούς - διακοσμητικά. Μερικές φορές κάλεσε επίσης zhivuchkoy.
Rhodiola - γένος των πολυετών βότανα της οικογένειας. Έχει περίπου 50 είδη στο εύκρατο ζώνη του Βόρειου Ημισφαιρίου. Στην Αρκτική, την Βόρεια-ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας, στη Σιβηρία (ειδικά στο Αλτάι) και της Άπω Ανατολής εξάπλωση Rhodiola rosea, ή Χρυσή Root - ένα φαρμακευτικό εργοστάσιο, το οποίο έχει ισχύ τονωτικό.
Stonecrop - γένος των βοτάνων, μερικές φορές ημι-θάμνων ή δενδρυλλίων στη CRASSULACEAE οικογένεια. Περιλαμβάνει περίπου 600 είδη, κυρίως στην εύκρατη ζώνη του Βόρειου Ημισφαιρίου, κυρίως στην Ευρασία. Αυτό νέους βλαστούς του μωβ. Με την ευκαιρία, είναι απολύτως βρώσιμα. Ορισμένα είδη - φυτά μέλι, πολλά διακοσμητικά.
Αν έχετε εξαγάγει ένα "νόμισμα ενός δέντρου" - καλή φροντίδα του και, ίσως άνθιση tolstyanka σας, και μαζί με αυτό, και οικονομική επιτυχία σας. Μην κόψετε το τέλος του εν λόγω μονάδα (αν το κατώτερο μάρανσης φύλλα, τότε πεθαίνουν οι ίδιοι) και μην αφήσετε να μαραίνονται, και στη συνέχεια μαζί του για την εταιρεία μπορεί να υποβαθμιστεί και χρηματοδοτικές υποθέσεις σας.


Των πηγών κινδύνου στο σπίτι σας.
Τηλεόραση. Αριθμός των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπονται από την τηλεόραση, μπορεί να ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τον τύπο της τηλεόρασης, κ.λπ. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που για μεγάλο χρονικό διάστημα υπό την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, μεγαλύτερο κίνδυνο λευχαιμίας συμβαλλομένων. Ωστόσο, υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι ο κίνδυνος αυτός δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να κάθεται ακριβώς μπροστά από μια τηλεόραση και αφήστε τα παιδιά σας να το πράξουν.
Ακόμη και αν η τηλεόραση είναι μακριά, είναι ακόμη εκπέμπει ένα αρκετά ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Πρέπει να είναι μια πλήρης μισάνθρωπος, προκειμένου να μην έχουν τηλεόραση στο σπίτι. Ναι, είμαστε κατάρα για την τηλεόραση, υποστηρίζουν δυνατά ότι δεν παρακολουθείτε τηλεόραση. Αλλά τελικά, είναι σε κάθε σπίτι. Αυτό είναι που αρχίζουν θαύματα. Μια νέα γενιά των λευκών τηλεοράσεις κουζίνας, φυσικά, την υποστήριξη της στοιχείο του Metal. Αλλά το μαύρο - το στοιχείο του νερού. Καφέ - το στοιχείο της Γης.
Αν κοιτάξουμε την τηλεόραση από την άποψη της λειτουργικότητας, είναι που καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια, θα πρέπει να αναφέρεται το στοιχείο της φωτιάς. Αλλά δεν τέτοια τύχη. Τηλεόραση - αυτό είναι πρώτα και κύρια μια κινούμενη εικόνα. Το κίνημα - είναι το νερό. Από αυτή την άποψη πιο ευνοϊκά όλες τις τηλεοράσεις σε μαύρο ή άσπρο περίπτωση - θα δημιουργήσει το μικρότερο "διαφορά δυναμικού" στοιχεία. Τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ενυδρείο - στο νότιο-ανατολικό τομέα, για την ενίσχυση της ζώνης του τύχη και επιτυχία.
Ενώ στην κρεβατοκάμαρα, για παράδειγμα, η τηλεόραση είναι ανεπιθύμητη - ειδικά αν είναι οι στρωτήρες αντικατοπτρίζονται στο off-οθόνη του. Υπνοδωμάτια αντιμετωπίζονται γενικά Φενγκ Σούι ως ένα πολύ ξεχωριστό μέρος. Τι γίνεται όμως αν εκεί είναι μια τηλεόραση, και έτσι θέλουμε να δούμε πριν πάτε για ύπνο; Μάθετε από γιαγιάδες και nabroste στην τηλεόραση με σχέδια δαντέλα ακρωτήρι. Όταν πας να το αποθηκεύσετε, βουρτσίζετε τα δόντια σας, σβήσει το φως και πάντα κοντά την κουρτίνα οθόνη.
Στερεοφωνικά. Stereo εξοπλισμού εκπέμπει συνήθως μια αδύναμη ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Ωστόσο, μην αφήνετε τα παιδιά τους, να διαθέτουν το CD ή ο παίκτης δίπλα στο κρεβάτι του. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι όταν εργάζονται, τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους.
Φωτισμού. Φωτισμός εκπέμπουν συνήθως μια πολύ αδύναμη ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Ωστόσο, ως προληπτικό μέτρο, δεν περνούν πάρα πολύ χρόνο ανάγνωσης, αν η πηγή φωτός βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας και πολύ κοντά σε σας. Είναι καλύτερο να έχουμε μια ισχυρή ροή του φωτός που αποσκοπούν στο κείμενο, με τους οποίους εργάζεστε, από ένα αδύναμο, κατευθύνεται στο κεφάλι σου.
Υπολογιστής. Τώρα οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Αλλά έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας. Για να μειωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που ακτινωτά σε μια εποχή που ο υπολογιστής δεν είναι εργάσιμη, ωθούνται μακριά από αυτόν. Προστατευτική προστατεύει μόνο την προστασία από τις επιπτώσεις του ηλεκτρικού πεδίου και φωτεινά εφέ, αλλά να μην εμποδίζουν μαγνητικά πεδία που μας επηρεάζουν τις πιο δυσμενείς επιπτώσεις. Είναι καλύτερα να εγκαταστήσει στο εσωτερικό της μηχανής ειδικό εξοπλισμό, που παρέχουν προστασία από μαγνητικά πεδία. Built-in και ηλεκτρονικές συσκευές ηλεκτρονικών αναλογικό ρολόι. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, να διατηρήσει τουλάχιστον σε απόσταση 1,5 μέτρων.
Μικροκύματα. Είναι μια ισχυρή πηγή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Τα περισσότερα μεγάλα μοντέλα των φούρνων μικροκυμάτων είναι μια πηγή της ακτινοβολίας μικροκυμάτων, των οποίων τα αποτελέσματα για το ανθρώπινο σώμα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα χρωμοσώματα. Μετά τη χρήση του φούρνο μικροκυμάτων για να απενεργοποιήσετε από το ηλεκτρικό δίκτυο.
Ηλεκτρικοί φούρνοι. Να μειώνουν στο ελάχιστο τη διαμονή του για να λειτουργεί η ηλεκτρική. Αν είναι δυνατόν, θερμάστρες φυσικού αερίου χρήση. Δεν είναι η πηγή των μαγνητικών πεδίων. Ψυγείο. Μην μείνετε καιρό μαζί του, δεδομένου ότι δημιουργεί ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο. Μικρές συσκευές. Επίσης, οι πηγές των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Μην κατάχρηση χρήση τους.
Πώς να μειωθούν οι επιβλαβείς επιπτώσεις στο ελάχιστο;
- Σπάνια χρήση κινητού τηλεφώνου?
- Εάν μια μακρά τηλεφωνική συνομιλία, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε τα συμβατικά, δεν το τηλέφωνο ηλεκτρικό?
- Δείτε τηλεόραση από απόσταση δεν είναι μικρότερη από δύο μέτρα?
- Μην αφήνετε τα παιδιά να κάθονται καιρό στο υπολογιστή?
- Μείνετε μακριά από λειτουργικές φούρνους μικροκυμάτων?
- Δεν στεγνώστε?
- Δεν έχει να θέσει το κρεβάτι ηλεκτρικές συσκευές?
- Δεν είναι κάτω από το κρεβάτι, ηλεκτρικά σύρματα και καλώδια?
- Να μην συνεχίσει να τρέχει ένα φορητό υπολογιστή στα γόνατα του?
- Βάλτε σε μέρη που μπορεί να προέλθει από τις βλαβερές ακτίνες ή κύματα, τα φυτά, συμβάλλοντας στην διάθεση τους: φτέρη, αμπέλου, κ.α.




No comments:

Post a Comment