Tuesday, October 27, 2015

Σύμβολα και μασκότ.


Εργαλεία και σύμβολα του Feng Shui - Σύμβολα και Talismans
Κάθε πολιτισμός έχει τη δική χάρες και φυλαχτά του. Στη Ρωσία, για παράδειγμα, έχει εδώ και πολύ καιρό πίστευαν ότι ένα πέταλο φέρνει καλή τύχη στο σπίτι. Λόγω του γεγονότος ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερα ταξίδια και ο πολιτισμός μπορούν να διεισδύσουν
ο ένας τον άλλον, τώρα έχουμε πρόσβαση στις χαρές και φυλαχτά σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων και στα γούρια του Φενγκ Σούι.
Ο σκοπός της αρχαίας επιστήμης του Feng Shui - αλλάξει τη ζωή σας, να φέρει την αρμονία στις σχέσεις, φέρει την ευημερία και την επιτυχία στο σπίτι σας και την οικογένεια. Feng Shui Amulets προσέλκυση ενέργειας της επιτυχίας και την προστασία, την προστασία από αστοχία. Φυσικά, χρησιμοποιώντας μόνο φυλακτά δεν αλλάξετε το feng shui διαμερίσματα, σπίτια, γραφεία, αλλά θα προσελκύσει πολύ καλή ενέργεια και καλούς ανθρώπους που θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.
Με μασκότ μπορείτε να εκφράσετε ότι στην οποία προσβλέπουν. Αν η κινεζική επιστήμη είναι πολύ περίπλοκο για σας, ξεκινήστε με τη χρήση μικρών γοητείες, όπως τρία νομίσματα δεμένα με κόκκινη κορδέλα. Βάζουν σε μια τσάντα, τον πλούτο, καθιστώντας την προκαταρκτική τελετουργία. Ή παράταση για μια τσάντα - επίσης μεγάλη φυλαχτό φενγκ σούι για την προστασία κατά της κλοπής και συμβολική αύξηση στην τσάντα σας για να το ευνοϊκό μέγεθος.
Μασκότ και τα σύμβολα του Feng Shui-αποσκοπεί στην εναρμόνιση του χώρου, να εκφράζουν πραγματικά τις προσδοκίες μας, για να συμβάλει στη δημιουργία πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τις διάφορες πτυχές της ζωής μας: την προστασία, τον πλούτο, την ευτυχία της οικογένειας, την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, κλπ. Πρώτα απ 'όλα, για να επιτύχουμε σε κάθε τομέα, για να φέρει καλή τύχη, θα πρέπει να ζουν σε ένα αρμονικό χώρο. Αυτό θα μας βοηθήσει να (εν μέρει) τα σύμβολα του Φενγκ Σούι.
Εργαλεία και σύμβολα του Feng Shui - Σύμβολα και Talismans
Ενυδρείο με ζωντανή χρυσόψαρο - αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες χάρες του Φενγκ Σούι, αλλά να είστε προσεκτικοί, διότι αυτό το είδος της μασκότ θα πρέπει να επιλέξει προσεκτικά μια θέση που βασίζεται σε ένα σχολείο της φέρουν αστέρια San Yuan. Στο Θιβέτ Φενγκ Σούι είναι ένα υπέροχο φυλαχτό, που φέρνει την ευημερία, την ευτυχία της οικογένειας, του πλούτου και εκπληρώσει τις επιθυμίες. Αυτό το πολύτιμο σκάφος "Bum Pa". Αυτό το αρχαίο έθιμο έχει έρθει σε εμάς για την απευθείας μετάδοση από το δάσκαλο σε μαθητή.
Το σκάφος είναι γεμάτη με ειδικά συστατικά, η γη των ιερών τόπων, ειδικά σημεία, που αποτελείται από τρία λευκά, τρία γλυκά, πέντε θησαυρούς, πέντε φαρμακευτικά φυτά, όλα αγιασμένο από θιβετιανή Lamas. Σε γενικές γραμμές, μια υπέροχη τελετουργία με όμορφο τραγούδι κάνει πολύτιμα σκάφος "Bum Pa" ένα από τα πιο ισχυρά χάρες του Φενγκ Σούι. Μπορείτε να προσθέσετε προσωπικές επιθυμίες του σκάφους για την ευημερία, την υγεία και την ευημερία, ένα κομμάτι από χρυσό, ασήμι, το νικέλιο και όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας.
Άλλο Θιβέτ φυλαχτό Φενγκ Σούι είναι μια μπάλα - θεματοφύλακας "πέντε στοιχεία". Προστατεύει τα παιδιά και έγκυες γυναίκες, φέρνει την ειρήνη και την ειρήνευση. Σύμφωνα με την κοσμολογία Θιβέτ ολόκληρο το σύμπαν, όπως τον εξωτερικό κόσμο και η εσωτερική μέτρηση ενός προσώπου, οι σκέψεις, τα συναισθήματα και του φυσικού σώματος, όλα υφασμένα από πέντε προηγμένα μοντέλα χρώμα, βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, που εισρέουν σε κάθε άλλη. Μια σφαίρα του νήματος, που σύμφωνα με την αρχαία Θιβέτ μεθόδους, βοηθά να διατηρηθεί η αρμονία των στοιχείων, ακόμη και σε μια δυσμενή θέση και να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη του από αρνητικές επιρροές. Αυτή η μπάλα μπορεί να τεθεί υπό την κούνια του παιδιού, και τις μελλοντικές μητέρες να το μεταφέρετε ή να το βάζουμε στο κρεβάτι του.
Σχεδόν κάθε απόκρυφα κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε γοητεύει μέταλλο σε ένα δερμάτινο λουράκι για τη φθορά γύρω από το λαιμό. Amulet (Αραβικά Hamule) ή Talisman (Αραβικά Μαγική εικόνα) μέσα μαγικό στοιχείο με κατάθεση απόκρυφα τύπους, διαγράμματα ή σύμβολα, η οποία δίνει δύναμη και την εξουσία και την προστασία της ακεραιότητας και την προστασία των πολιτών από καταστροφές. Είναι φοριούνται γύρω από το λαιμό, τοποθετούνται πάνω από την είσοδο της κατοικίας ή κρυμμένα σε ειδικούς χώρους.
Εργαλεία και σύμβολα του Feng Shui - Σύμβολα και Talismans
Να φυλαχτό είχε μαγικές δυνάμεις, κάθε μία από τις πλευρές της, πρέπει να γίνει από όλα τα κανόνια του μαγικές τέχνες. Αν πάρετε μια μονόπλευρη φυλαχτό, κατά κανόνα, πρόκειται για μια απομίμηση του αρχαίου σύμβολο, το οποίο δεν φέρει την κατάλληλη μαγεία φορτίο.
Σήμερα, όπως πολλούς αιώνες πριν από εμάς, φυλαχτά και γοητεύει έργο μαγεία τους. Βρίσκονται στα χέρια του ανθρώπου, έχουν μια ισχυρή θετική επίδραση στην ψυχοσωματική κατάσταση του ιδιοκτήτη του, συμβάλλοντας στην επίλυση των προβλημάτων στην καθημερινή ζωή των προβλημάτων. Κάθε σημείο - αιώνες εστιασμένη ενέργεια που χρησιμοποιείται για το όφελος του ιδιοκτήτη του. Κάθε εικόνα - ένας τρόπος για να επικοινωνούν με υπερφυσικές δυνάμεις που λειτουργούν στο χώρο.
Σύμβολα, σημεία και τα διαγράμματα είναι τόσα πολλά και οι επιπτώσεις της κάθε τόσο μοναδικά όσο και οι διάφορες ανθρώπινες ανάγκες και στόχους. Δεν υπάρχει επιθυμία, η οποία θα μπορούσε να εκπληρώσει το φυλαχτό. Τα φυλαχτά και φυλαχτά που χρησιμοποιούνται για την πρακτική της διόραση, μαγεία, την ενίσχυση της υγείας, της ενεργειακής ασφάλειας, καταργώντας το κακό μάτι και της αλλοίωσης, διατηρώντας την αρμονία στην οικογένεια, στην επιχειρηματική επιτυχία και την αγάπη.
Να εντείνει τις εργασίες της κάθε μασκότ, που απαιτούνται για να επενδύσουν στην ψυχική αντοχή του, την επιθυμία του. Για να γίνει αυτό που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε, κλείστε τα μάτια σας, σαν να παρουσιάσει το σκοπό της και διανοητικά προσπαθήσουμε να το στείλετε σε ένα μενταγιόν κέλυφος. Στη συνέχεια, η πρώτη φορά είναι καλύτερα να μην μέρος με τη μασκότ, τουλάχιστον τις πρώτες επτά ημέρες. Κανονικά, αν ένα φυλαχτό ή φυλακτό αλλάζει χρώμα ή σκουραίνει - το αποτέλεσμα της εργασίας του με το πρόβλημά σας, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καθαρίζονται.
Εργαλεία και σύμβολα του Feng Shui - Σύμβολα και Talismans
Προσπαθήστε να μην δώσει κανείς ένα φυλαχτό στα χέρια του και ποτέ δεν χρησιμοποιεί για εμπορικούς σκοπούς (μπορεί να γίνει «ανεφάρμοστο»). Τα συμβολικά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για κορεσμό της ενέργειας των κατοικιών δωμάτια, ειδικά στο σαλόνι. Χρησιμοποιώντας σύμβολα, επιλέγει πάντοτε στοιχεία που είναι ειδικά για σας. Μην επιχειρήσετε να περιλαμβάνουν την κατάσταση ανατολίτικο χαρακτήρες, αν δεν ταιριάζουν σε ένα εσωτερικό δωμάτιο ή δεν ταιριάζουν με τα συναισθήματά σας. Από την άλλη πλευρά, μερικές φορές τα πράγματα ξένο πολιτισμό μπορεί να τεθεί σε απήχηση με τις πτυχές της προσωπικής εμπειρίας μας.
Όταν χρησιμοποιείτε αντικείμενα ή εικόνες, να τις εφαρμόσει στον χώρο του σπιτιού ή του χώρου που θέλετε να ενεργοποιήσετε. Για παράδειγμα, κολλάει μια εικόνα με το πανέμορφο τοπίο στην βόρεια άκρη του δωματίου για να δημιουργήσει την εντύπωση μιας επιτυχημένης καριέρας, ή να τεθεί ένα βάζο με λουλούδια στη βορειοδυτική γωνία για την ενίσχυση της συζυγικής σχέσης.
Ορισμένοι χαρακτήρες συνδέονται στενά με τα πέντε στοιχεία, και ως εκ τούτου θα πρέπει να τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού. Μπαμπού, για παράδειγμα, συμβολίζει το δέντρο και χρησιμοποιείται όταν θέλετε να δώσετε έμφαση στην ποιότητα του στοιχείου. Από την άλλη πλευρά, το έντομο μέταλλο θα φαίνονται καλά στη βόρεια ζώνη του καθιστικού.
Παρακάτω είναι μια λίστα των συμβόλων του Φενγκ Σούι και τις παραδοσιακές αξίες τους.
Diamond: διαμάντι, άφθαρτος, καθαρό, εξακολουθεί να δείχνει το χρώμα γίνεται σύμβολο της φύσης του νου.
Καμπάνα: το γυναικείο τμήμα της πολικότητας Tantric: το σύμβολο του κενού - το απέραντο διαφάνεια, δίνοντας χώρο για σοφία. Στο καμπάνες feng shui - ταμεία που διασκορπίζει τα ισχυρά ρεύματα της ενέργειας μέσω του μελωδικού ήχου (ήχος). Κυρίες της πολικότητας Tantric: το σύμβολο του κενού - το απέραντο διαφάνεια, δίνοντας χώρο για σοφία
Lotus: ένα σύμβολο των διδασκαλιών του Βούδα. Το εργοστάσιο, στέκεται ριζωμένη στη λάσπη, ωστόσο, που ανυψώνει το λουλούδι για να το φως. Στο Feng Shui ενός λωτού - ένα λουλούδι της χαράς - το σύμβολο της διδασκαλίες του Βούδα. Ο ιερός λωτός έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές του κινεζικού λαού, ιδίως εκείνων που Βουδισμού πρακτική. Είναι απεικονίζεται συχνά λεπτώς και μεγαλοπρεπώς ραγδαία αύξηση πάνω από το σκοτεινό νερό, συμβολίζοντας την εκπληκτική καθαρότητα μεταξύ των μολυσμένο περιβάλλον.
Αυτό το λουλούδι, που συμβολίζει το καλοκαίρι, ένα λουλούδι, που γεννήθηκε από την αγαπημένη του Βούδα Padmasambhava. Εικόνες ή λωτού λουλούδια στο σπίτι χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια ήρεμη, χαλαρή ατμόσφαιρα, και την αφύπνιση της συνείδησης πνευματικό. Lotus είναι το έμβλημα του πνευματικού δυναμικού, την ανάκτηση, καθαρότητα. Ξεκινώντας από τη λάσπη της γης μέσω του νερού, που συμβολίζει την αυτογνωσία, που ανοίγει την καρδιά του χρυσού Κυρ
Bat - ένα σύμβολο της επιτυχίας στις επιχειρήσεις, ευτυχία και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Φέρουν μέσα θάρρος και δύναμη, και η εικόνα του κρέμονται στην είσοδο του σπιτιού, είναι μια αποτελεσματική άμυνα κατά διαρρήκτες.
Σκούπα - σύμβολο της, περιττά πράγματα.
Moths είναι ένα φυλαχτό της αγάπης και της χαράς. Κινέζικα, Feng Shui επαγγελματίες συστήσει κυματίζουν πεταλούδες κοσμούν τους τοίχους ενός υπνοδωματίου για την ενίσχυση ρομαντικές σχέσεις, για να προσθέσει νέα ώθηση στους εταίρους τη σεξουαλική ζωή και να επιβάλουν τα όνειρα. Πεταλούδες στο υπνοδωμάτιο θα ανοικοδόμηση σύντομα τη ζωή τους μοναχικά άτομα και να διατηρήσουν τη φωτιά των ήδη υφιστάμενων σχέσεων.
Πεταλούδες θα πρέπει να τοποθετούνται σε ζεύγη ή σμήνη, καθώς και αν φυσικά πέταξε στο δωμάτιό σας μέσα από μια πόρτα ή παράθυρο και κυκλικά γύρω από το κρεβάτι ή στο ταβάνι. Κάθε πρωί, ανοίγοντας τα μάτια του, θα δείτε το κυματίζουν πεταλούδες, και κάθε βράδυ, ο ύπνος, θα είναι γεμάτη από ευχάριστες εντυπώσεις. Διεξάγουν μια πεταλούδα είναι πολύ εύκολη. Από την κοιλιά επισυνάπτεται ένα λεπτό σύρμα, το οποίο μπορείτε να γάντζο για τίποτα.
Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διπλής όψης κολλητική ταινία, η μία πλευρά στην κοιλιά μιας πεταλούδας, το άλλο - στον τοίχο. Οι πεταλούδες που στολίζουν τους τοίχους του δωματίου, θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τις πιο ευχάριστες στιγμές στη ζωή σας. Οι πεταλούδες που στολίζουν τους τοίχους του δωματίου, το φως φωτιά του πάθους. Οι πεταλούδες που στολίζουν τους τοίχους του δωματίου, την ενίσχυση των υφιστάμενων σχέσεων.
Όπλο - ένα πολύ ισχυρό σύμβολο για να αντικατοπτρίζει την sha chi, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή.
Χίμαιρα σημαίνει προστασία από το κακό.
Χρυσάνθεμο - ένα σύμβολο της καλής τύχης.
Twisted νεροχύτη - ένα φυλαχτό που χρησιμοποιείται για την ευημερία και καλή τύχη στο ταξίδι. Παραδοσιακά, θεωρείται σύμβολο του καλή τύχη για τη ζώνη του Fame. Αυτό φυλαχτό φέρνει δόξα.
Ερωδιός συμβολίζει την πίστη και τη μακροζωία.
Ελάφια - σύμβολο του πλούτου και της μακροζωίας.
Σκύλοι - σύμβολο του θάρρους, γενναιότητας, ανιδιοτέλεια, δικαιοσύνη και αξιόπιστη προστασία.
Ο δράκος συμβολίζει τη δύναμη και την μεγαλοψυχία, το θάρρος και την αντοχή, την ευτυχία και την ευημερία, την τύχη και τη δημιουργικότητα. Ασκεί το πνεύμα της αναγέννησης και της αλλαγής, είναι η παραγωγική δύναμη της φύσης. Είναι επίσης ένα σύμβολο της επαγρύπνησης και ασφάλειας, η οποία μόνη της έχει διαχωριστεί από όλα τα ουράνια πλάσματα και ενώνει όλα τα φολιδωτά πλάσματα του σύμπαντος. "Ο δράκος στον ουρανό - μια μεγάλη επιτυχία!" Έτσι λένε στην Κίνα από την αρχαιότητα.
Στην δράκος πρέπει να είναι μια μαγική μαργαριτάρι, ένα σύμβολο του πνευματικού και υλικού πλούτου. Dragon προστατεύει το κεφάλι και σκηνοθέτες, φέρνει επιτυχία στις επιχειρήσεις. Ποσά Dragon διατίθενται στην επιφάνεια εργασίας στο γραφείο του ο επικεφαλής. Αν θέλετε να υποστηρίξει την επιχείρησή σας, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια εικόνα ή ένα ειδώλιο δράκο με μαργαριτάρι.
Dragonfly είναι ένα σύμβολο της κομψότητας.
Ένα ζευγάρι πάπιες μανταρίνι σημαίνει ευτυχία στην αγάπη. Αυτή η μασκότ συμβολίζει μια μακρά και ευτυχισμένο γάμο.
Ο ελέφαντας συμβολίζει τη δύναμη, τη σοφία και την προστασία. Δεσμεύεται να προσελκύσει την προσοχή τύχη ευνοϊκή αστέρι. Λόγω κορμό του, ο ελέφαντας θα μπορούσε να πάρει κάτι που βρίσκεται αρκετά μακριά από αυτόν. Αυτή η ικανότητα να το χρησιμοποιήσει σε Feng Shui, καλή τύχη να συντάξει ένα ευνοϊκό ευημερία αστέρια στο σπίτι. Εάν ένα κατάλληλο αστέρων βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο και την τύχη όλων εισέρχεται από την πόρτα - αυτή είναι μεγάλη, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να καταφύγουν στη βοήθεια ενός ελέφαντα. Ελέφαντας διατίθενται στην windowsill, κορμό του προς την κατεύθυνση της ένα καλό αστέρι, και εφιστά την καλή τύχη με το δρόμο μέσα από ένα παράθυρο στο σπίτι.
Χρυσόψαρο σημαίνει επιτυχία στις οικονομικές υποθέσεις.
Χήνες συμβολίζουν πίστη στο γάμο.
Σχήμα (ή εικόνα) άλογο - το σύμβολο της ταχύτητας και αντοχής, καθώς και τη χαρά της ζωής, η αισιοδοξία και η καλή φήμη. Είναι καλύτερα αν το άλογο θα κατευθύνεται προς τα πάνω. Το άλογο φέρνει μαζί τους ανέμους της αλλαγής και ευνοϊκές αλλαγές στη ζωή. Αν πλάτη ενός αλόγου για να επισυνάψετε μια συμβολική εικόνα του χρυσού, τότε το άλογο θα σας φέρει φήμη και χρήματα.
Λεοπάρδαλη σημαίνει θάρρος.
Περιστέρι - σύμβολο της τρυφερότητας, αγάπης και αφοσίωσης. Θα ενεργοποιήσετε τις ενεργειακές εταιρικές σχέσεις. Αν θέλετε να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο να ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής, να μοιραστούμε τη χαρά και αγάπη, τότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε "γωνιά της αγάπης» κάθε δυαδικά σύμβολα. Αν έχετε ένα κρεβάτι στον τομέα της εταιρικής σχέσης, τότε ας το κρεβάτι, θα χρειαστεί δύο μαξιλάρια. Ένα ζευγάρι περιστέρια ή ένα ζευγάρι των κύκνων, ή σύμβολο διπλής ευτυχίας, ή λωτού κρύσταλλο, ή καρδιές, οι πλέον κατάλληλοι για την ενίσχυση του χώρου, η οποία είναι υπεύθυνη για τον ρομαντισμό στη ζωή σας
Πίθηκος συμβολίζει την πονηριά και την προστασία από τις αποτυχίες.
Πορτοκάλια - σύμβολα του πλούτου (χρώμα χρυσό) και ένα επιτυχημένο γάμο.
Κόκορας - ένα σύμβολο της ομορφιάς. Κόκορα. 2005 - Έτος του Κόκκορα. Αυτό το έτος θα είναι το πρώτο πρόσωπο. Κόκορας ειδώλια μπορεί να τοποθετηθεί στο δυτικό τμήμα του σπιτιού σας, καθώς υπάρχει κατεύθυνση της. Ιδιαίτερη Κόκορας θα φέρει καλή τύχη με αυτούς των οποίων η εργασία ή που συνδέονται με ακίνητα, την ασφάλιση, τα ορυχεία και της χημικής βιομηχανίας, της ενέργειας και των ηλεκτρονικών, φύλακες από την οργή του πρίγκιπα, το Tai Sui.
Phoenix αντιπροσωπεύει ευημερία.
Μπαμπού (και πεύκο) - όλο το χρόνο για να διαβάσετε το εργοστάσιο, σε μεγάλο βαθμό εκπροσωπούνται στην τέχνη, την ποίηση και την λογοτεχνία του κινεζικού έθνους, και έχει την αξία της μακροζωίας, δύναμης και αντοχής, η οποία παραμένει πράσινο όλο το χρόνο. Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι έχει μια μυστική δύναμη, και, κρέμονται στο σπίτι, μπορείτε να προστατεύονται από τα κακά πνεύματα. Είναι ένα σύμβολο της ειρήνης, καλή προστασία της υγείας, τη δύναμη και τη μακροζωία, εφιστά την ήπια Qi.
Plum άνθησης - σύμβολο της καλή τύχη και την ευτυχία στον έρωτα.
Το ρόδι - ένα σύμβολο της ελπίδας και ένα πλήθος απογόνων. Βάλτε σε μια ροδιά, και αφήστε το να μεγαλώνουν μαζί με τα παιδιά σας.
Χελιδόνια σημαίνει επιτυχία και την αφθονία.
Η τίγρη - σύμβολο του θάρρους.
Ομπρέλα (ή σκηνή) χρησιμοποιείται για την προστασία από τους κλέφτες, ειδικά στην πόρτα.
Καταρράκτη χρησιμοποιείται για την προσέλκυση καλή τύχη στο σπίτι.
Κύκλος - ένα από τα πιο αρχαία και ισχυρά σύμβολα. Αντιπροσωπεύει την αιωνιότητα, τελειότητα, ενότητα, τελειότητα, και μεγάλη μαγεία.
Τρίγωνο - είναι η ενσάρκωση των δυνάμεων των πυραμίδων, που συμβολίζει τη σχέση με τις δυνάμεις του σώματος, νου και πνεύμα, καθώς και την ενότητα της μητέρα, πατέρας και παιδί, παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είναι ένα σύμβολο της Αγίας Τριάδος. Τρίγωνο έχει προστατευτικές ιδιότητες.
Πλατεία - σύμβολο της τέσσερα στοιχεία: αέρας, νερό, φωτιά και γη. Συμβολίζει τη σταθερότητα και αντοχή, καθώς και τις τέσσερις εποχές. Αν ένα τρίγωνο - αυτή τη δραστηριότητα και τη δυναμική, την πλατεία - τον υλικό κόσμο, την ευημερία, την αφθονία και την ευημερία.
Σταυρός - το παλαιότερο μασκότ του κόσμου. Θα συμβολίζει την αιώνια ζωή, ανάσταση και θεία προστασία από το διάβολο.
Το σύμβολο του απείρου - που βρίσκεται στην πλευρά των οκτώ. Αυτός ο χαρακτήρας, οι οποίοι ήρθαν από το διάστημα, έχει μια πολύ ισχυρή ενέργεια.
Ηθοποιοί - ένα σημάδι της νοημοσύνης, δημιουργικότητας και η επιτυχία σε διάφορους τομείς δραστηριότητας.
Η κυματοειδής γραμμή συμβολίζει το νερό, των ωκεανών, καθώς και την αρχή της ζωής, η μεταβλητότητα και την προσαρμοστικότητα. Αντεστραμμένη κάθετη γραμμή κυματιστή δείχνει τη βελτίωση, το δρόμο για τη σύνοδο κορυφής.
Σπείρα - ένα σύμβολο της σοφίας. Ένα κόκκινο, μαύρο ή άσπρο, που απωθεί αποστάγματα κόσμο σκιά.
Μοντέλο ιστιοφόρο - ένα υπέροχο φυλαχτό, προσελκύοντας καλή τύχη σε πράξεις. Το σύμβολο αυτό εμφανίστηκε στις ημέρες, όταν τα πλοία που σχετίζονται με την άφιξη των εμπορευμάτων και χρήματος. Κατά συνέπεια, η μασκότ του συμβολική σημασία "άφιξη" του τύχη. Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά μασκότ είναι απαραίτητο ότι ένα ιστιοφόρο ονομαζόταν μύτη μέσα στο σπίτι, η οποία είναι ακριβώς "έφτασε". Αν βάλετε στο κατάστρωμα του πλοίου κομμάτια του χρυσού ή απομιμήσεις, θα αυξήσει σημαντικά την αποδοτικότητα των φυλαχτό.
Σκύλοι Fu (Fu σκυλιά, σκύλους με κέρατα στο κεφάλι και τα φτερά του) - ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύμβολο της προστασίας στο σπίτι και την ευημερία της. Είναι καλό μόνο σε ένα ζευγάρι, καθώς ενώνει τις ενέργειες της αρμονίας του Γιν και Γιανγκ. Τα θέσουν μπροστά από την πόρτα. Σκυλιά θα χαιρετήσει τις εισερχόμενες και χρησιμεύουν για να προστατεύουν την ευημερία της οικογένειας. Φέρνει την ευτυχία, τύχη και χρήματα, διαλύεται η επιρροή των οινοπνευματωδών ποτών. Πιστεύεται ότι ένα ζευγάρι Fu σκύλοι μπορούν να προστατεύσουν από τις δυσμενείς επιπτώσεις αυτών των τόπων, όπως νεκροταφεία, νοσοκομεία και εκκλησίες. Αν έχετε ένα παράθυρο με θέα την εκκλησία, νοσοκομείο, ξενώνα φιλοξενίας ή το νεκροταφείο, τότε τίθεται ένα ζευγάρι Fu σκύλων για το περβάζι παραθύρου, βλέπουν προς τα έξω.
Το αποτέλεσμα θα είναι η ίδια με εκείνη ενός κυρτό κάτοπτρο βα-Gua, αλλά τα σκυλιά δεν προσβάλω κανέναν Fu. Είναι γνωστό ότι το βα-gua κάτοπτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο έξω από το σπίτι, και τα ζώα του Φενγκ Σούι μπορεί να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο σπίτι. Η κινεζική πρόσκληση Pi αυτά τα ζώα »Yau" και αρέσει πολύ από αυτά. Στη Μαλαισία, υπάρχουν τεράστια καταστήματα που πωλούν μόνο τα σκυλιά Fu διάφορα μεγέθη και σε διάφορες εκδόσεις. Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι το σπίτι έρχεται να τύχη, ευτυχία και χρήματα, αν υπάρχει ένα ζευγάρι Pi Yau.
Στοίχημα μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε μέρος διαμερίσματα, σπίτια, γραφεία. Πιστεύεται ότι ένα ζευγάρι Fu σκυλιά μπορούν να σας προστατεύσουν από το εξωτερικό αρνητική έντυπα. Ας το σκυλί σας κοιτάζει τους εχθρούς σας. Dog Ιαν, η οποία ασκεί το αρσενικό αρχή, απεικονίζεται με μια μπάλα, βρίσκεται στα αριστερά της εισόδου. Dog Yin, που γυναικείας απεικονίζεται με ένα νεογέννητο, το δικαίωμα της εισόδου. Προστατέψτε το σπίτι σας από οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια. Εκτός από την πόρτα ή διάδρομο μπορεί να τοποθετηθεί στο παράθυρο, αν μια δυσμενή άποψη.
Τρία πόδια βατράχου με ένα κέρμα στο στόμα του - ένα πολύ δημοφιλές σύμβολο, ένα σύμβολο της καλής τύχης. Τις περισσότερες φορές αυτή απεικονίζεται συνεδρίαση σε βάθρο των νομισμάτων με το σύμβολο του Γιν και Γιανγκ. Monetka στόμα αντιπροσωπεύει το χρυσό. Αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυλαχτά για τη ζώνη του πλούτου. Ο ευκολότερος τρόπος για να ενισχυθεί η εξουσία του χρήματος με τη βοήθεια αυτού του φυλαχτό - θέσει σε βάτραχος στο νότιο-ανατολικό τομέα της κάθε δωμάτιο ή να τεθούν στο τραπέζι, αλλά δεν είναι ευθεία. Φέρνει έναν πλούτο αυξάνει τη νομισματική επιτυχία.
Όταν τρία πόδια βατράχου ήταν υπό κακόβουλο. Αλλά μια μέρα το Βούδα ήρθε και κατέλαβε την υποχρέωση να βοηθήσει τους ανθρώπους. Από τότε, η φρύνος πληρώνει το τίμημα για κάθε πρόβλημα, φτύνοντας έξω χρυσά νομίσματα. Συνήθως, ο αριθμός με τρία πόδια φρύνων τοποθετείται κοντά στην μπροστινή πόρτα, έτσι ώστε να έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι αυτή άλμα στο σπίτι σας. Άλλο Toad μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα σιντριβάνι με νερό κινείται, επίσης θα αυξήσει την τύχη των χρημάτων σας
Το σύμβολο του Yin-Yang (κινέζικα: "Tai Chi") - ένα σύμβολο της αρμονίας και της ενότητας του αρσενικού και θηλυκού. Σύμβολο της ζωής, δίνοντας το ενεργειακό ισοζύγιο, το όριο χαρακτήρων στην περιοχή των Μεγάλων κινεζική φιλοσοφία. Αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα φιλοσοφικές χαρακτήρες. Συνεχιζόμενη ύπαρξη και την αρμονία με το σύμπαν που υπάρχει με την εξισορρόπηση των δύο αντίθετων στοιχείων του Γιν και Γιανγκ. Ιαν - άσπρο - άνδρες χαρακτήρας? Ενεργό? Σύμβολο ημέρα του ουρανού, τη δύναμη της δημιουργίας? Δεσπόζουσας. Yin - μαύρο - θηλυκό χαρακτήρα? Στοχαστική? Νύχτα, η εμφάνιση του μυστηρίου της ζωής. Στο πίσω μέρος του φυλακτό - Taiji περιβάλλεται από οκτώ trigrams - ένα μαγικό κηδεμόνα κατά κακά πνεύματα.
Ο ταύρος αντιπροσωπεύει την αξιοπιστία και την ήσυχη δύναμη. Είναι ένα σύμβολο της μια μακρά και καρποφόρα ζωή, σταθερή και βιώσιμη. Σημαίνει, επίσης, επιμονή και σκληρή δουλειά. Με αυτό το φυλακτό να ενεργοποιήσετε μια ζώνη του πλούτου και ευημερίας για το σπίτι ήταν σταθερή και μόνιμη. Ηλιακή σύμβολο, ένα σημάδι της άνοιξης και την αναγέννηση της ζωής. Ο προστάτης της βιοτεχνίας, ένα σύμβολο της επιμέλειας και πολλά σεξουαλικής ενέργειας.
Peacock - ένα φυλαχτό, προσελκύοντας καλή τύχη και επιτυχία. Με την ευκαιρία, τα φτερά των πτηνών αυτών αξιοσημείωτη ενεργούν δεν είναι χειρότερο από την εικόνα τους.
Το σύμβολο του διπλού καλή τύχη. Το σύμβολο αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό για την ενίσχυση της ρομαντική τύχη. Μπορεί να τοποθετηθεί στο νοτιο-δυτικό τμήμα του σπιτιού ή έχουν τεθεί κάτω από το κρεβάτι. Αν η ζωή σου απεγνωσμένα έλλειψη αγάπης, το βάλετε στο υπνοδωμάτιο του, ένα διπλό σύμβολο της καλής τύχης. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας χρώμα αυτό το χαρακτήρα και το βάζουμε στο νοτιο-δυτικό τομέα, στον ιδιωτικό τομέα ρομαντικό σας, στην κρεβατοκάμαρά σας, κάτω από το στρώμα και στην τσάντα σας.
Κόμβος διπλή επιτυχία - το πιο ισχυρό φυλαχτό για να προσελκύσει όλα τα είδη του τύχη. Δείχνει ένα ατέλειωτο κύκλο της τύχης. Εικόνα του μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της ζώνης του έρωτα. Εάν το βάλετε κάτω από το στρώμα, έτσι θα προσελκύσουν θετική ενέργεια κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Παιώνια - λουλούδι της χαράς, ένα σύμβολο της εξαίσια σαρκικές πάθος και αγάπη. Είναι το πιο ευοίωνο σύμβολο για τα νέα ζευγάρια. Είναι επίσης γνωστή ως το άνθος του πλούτου και τιμά, συμβολίζοντας το στοιχείο Yang, άνοιξη, αγάπη και στοργή. Η εικόνα μιας παιωνία στην κρεβατοκάμαρα ή στον τομέα της αγάπης - μια υπέροχη μασκότ Feng Shui, αλλά ευεργετική επίδραση του που αφορούν μόνο τα πρώτα χρόνια του γάμου. Όταν τα παιδιά γεννιούνται και η νεαρή γυναίκα γίνεται μητέρα, peonies στην κρεβατοκάμαρα αρχίζουν να συμβολίζουν την απιστία.
Γκρι βότσαλα με ένα κομμάτι - ένα σύμβολο της σταθερότητας και της ασφάλειας. Το κύριο πράγμα που σας άρεσε προσωπικά την πέτρα και δεν ήταν απειλητικές μορφές. Η πέτρα που έφερε από ένα ταξίδι πρέπει να καθαρίζονται σε αλμυρό νερό για επτά ημέρες, ή απολύμανση με θυμίαμα. Μόνο μετά από αυτή τη διαδικασία, μπορεί να γίνει πλήρεις μασκότ.
Crystal Crystal - ένα σύμβολο, καλλιεργεί τον γύρω ενέργειας. Κλασικό Body Feng Shui - να θέσει το κρύσταλλο, το οποίο παίζει όλα τα πρόσωπα στην ζώνη της Σοφίας, οπότε έπεσε το φως του ήλιου ή ηλεκτρικό φως. Όταν το μικρό διασποράς ηλιαχτίδες στο δωμάτιό σας, αυτό δείχνει ότι η επιτυχία - στο σπίτι σας.
Crystal πυραμίδα είναι ιδανική για την ενίσχυση της ζώνης του Fame στο νότο. Θα σας προσπάθεια συμβολίζουν τα εμπρός και προς τα πάνω. Εναρμονίζει και καταστήματα. Δράση της αυτή πυραμίδα βασίζεται στις αρχές της πυραμίδες της Αιγύπτου. Αναλογίες πλήρως διατηρημένα. Μια τέτοια πυραμίδα στην επιφάνεια εργασίας, βοηθώντας να εργαστούμε σκληρότερα και να κερδίζουν περισσότερα. Είναι εναρμονίζει χώρο και αποθηκεύει τα αποτελέσματα. Μια τέτοια πυραμίδα θα μπορούσε να τεθεί στο ψυγείο, τότε τα τρόφιμα θα πρέπει να διατηρηθεί καλύτερα
Κόκκινα φανάρια κινέζικα - να συμβάλει στην επιστροφή των απολεσθέντων συναισθήματα ζήλο.
Ροδάκινο - Κινέζικα σύμβολο της αιωνιότητας, της υγείας, της μακροζωίας και το γάμο. Ο αρχαίος μύθος περιγράφει το δέντρο ροδάκινο των θεών, που μεγάλωσε στους κήπους της Βασίλισσας της Δύσης, Hsi Wang Mu και έφερε καρπούς της αιώνιας ζωής κάθε τρεις χιλιάδες χρόνια, η οποία έδωσε δύναμη των δεκαοκτώ Immortal, και την αθανασία του Θεού κατέβηκε από το αθάνατο ροδάκινο. Πίνακες που απεικονίζουν το θεό, Sau Seng Kung, με ένα ροδάκινο στο χέρι του - ένα δημοφιλές δώρο προς τον επικεφαλής της οικογένειας, γιατί συμβολίζει την μεγάλη διάρκεια ζωής και τη μακροζωία.
Κόκκινο ή ροζ καρδιές (πάντα ζεύγη) - ένα από τα πιο αποτελεσματικά γοητεύει αγάπη. Το καλύτερο - καρδιές των αυξήθηκαν χαλαζία.
Πέταλο - ένα σύμβολο της καλής τύχης, της αφθονίας και της ευημερίας. Φενγκ Σούι συστήνει κρέμεται ένα πέταλο καταλήγει.
Δελφίνια - την αινιγματική και χαρούμενα φίλους και τους βοηθούς.
Κρήνη - το σύμβολο του νερού σε κίνηση, ενεργοποιώντας την εξαιρετική ενέργεια του νερού, που δεν του επιτρέπει να λιμνάζει. Σύμβολο του πλούτου και της αφθονίας. Η μετακίνηση του νερού αποτελεί μια τεράστια επιτυχία.
Το φίδι - ένα σύμβολο της διαρκούς κίνησης και την ανανέωση του σύμπαντος. Ότι μεταφέρω τη σοφία, τη γνώση, και είναι ένα σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς.
Οι γερανοί - σύμβολο της υγείας και της μακροζωίας. Είναι παρουσιάζεται συχνά με φόντο των πεύκων. Είναι μια μεγάλη μασκότ για τη ζώνη της Υγείας.
Ba-Gua - μαγεία οκτάγωνο φενγκ σούι, η οποία κατέχει το ζωτικής σημασίας πτυχές: τον πλούτο (νότιο-ανατολικά), Σλάβα (νότια), Αγάπη και Γάμος (ΝΔ), Οικογένεια (Ανατολή), Υγεία (κέντρο), τα παιδιά και Δημιουργικότητα (δυτικά ), Σοφία και Γνώση (βορειοανατολικά), βοηθοί και Ταξίδια (βορειοδυτικά). Το σύμβολο αυτό έχει την αξία του από τα οκτώ trigrams, που βρίσκεται στην πλευρά του.
Μουσική Wind (κουδούνια αέρα) - ένα παραδοσιακό φυλακτό καταλύτης για τη θετική ενέργεια ευνοϊκές τοποθεσίες και εξουδετερώνουν την αρνητική ενέργεια επιβλαβείς γωνία. Αέρα καμπάνες θα πρέπει να ζητηθεί με κοίλο σωλήνες. Στο "μουσική του ανέμου" δεν θα πρέπει να είναι αιχμηρά άκρα και ευκρινείς λεπτομέρειες του σχεδιασμού. Είναι χρησιμοποιείται για τη μετατροπή τις λεπτές πηγές ενέργειας, οι διορθώσεις κατάσταση ενέργειας εγκαταστάσεις, τη διασπορά των αρνητικών επιπτώσεων, έλξη και ευθυγράμμιση του τσι.
Μπαμπού μουσική άνεμος έχει μια ωραία μύτη μαλακό ήχο. Ήχος σύγκρουση μεταξύ τους μπαμπού μπαστούνια προσελκύει ενέργειας. Αν θέλετε να προσελκύσουν περισσότερη ενέργεια στην κρεβατοκάμαρά σας, το playroom ή γραφείο, τότε κλείνω το τηλέφωνο ή μπαμπού φλάουτο μουσική του ανέμου. Ήχος της δεν είναι διεισδυτική και κουραστική. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μπαμπού κουδούνι για τη διόρθωση του φέρουν αστέρια, όπου θα πρέπει το στοιχείο του ξύλου. Αυτά μπαμπού μουσική άνεμος έχει οκτώ σωλήνες. 8 - ένα τυχερό αριθμό επόμενα 20 χρόνια. Που χρησιμοποιούνται για την εναρμόνιση των οικοπέδων κήπο. Μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική.
Μπαμπού φλάουτο που χρησιμοποιούνται για την εξουδετέρωση των αρνητικών επιπτώσεων της overhanging δοκάρια, κενές πόρτες, αψίδες, κ.λπ., πολύ ωραίο μελωδικό κλήσης.
Star Γέροντες (τρεις του Θεού - Fu-hsing, Lu-hsing, και Shaw-syn) - χαρακτήρες που συμβάλλουν στην ευημερία, την ευημερία, την υγεία και τη μακροζωία. Fu-Sin - ο θεός της ευτυχίας και της τύχης, φέρνει ένα διαφορετικό είδος της τύχης. Lu-Σιν - ο θεός της ευημερίας και της ευημερίας. Show-Σιν - ο θεός της υγείας και της μακροζωίας, με προσωπικό της ρίζας ginseng και ροδάκινο, αθανασία daruyuschim.
Tortoise - Μαύρη Χελώνα - μέσα τεμπελιά, η βραδύτητα, αγνότητα και την καθαρότητα. Εικονίζεται δίπλα στην Αφροδίτη σημαίνει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να μείνετε σπίτι. Χελώνα - ένα από τα τέσσερα ιερά ουράνια πλάσματα, τα οποία θεωρούνται ιερά ζώα. Αυτό το σύμβολο της μακράς ζωής, αντοχή, ουράνια υποστήριξη, τη σταθερότητα, την προστασία, τη σοφία και τη μακροζωία και αντοχή είναι αθάνατος. Είναι ταυτίζεται με το βορρά και το χειμώνα. Όσοι θέλουν να ζήσουν μια μακρά υγιή ζωή, να τηρούν στη χελώνες σπίτι.
Lopan - συνήθεις κινεζική πυξίδα για τη μέτρηση των πλευρών του κόσμου. Heavenly λίμνη με ένα βέλος που περιβάλλεται από έναν δακτύλιο trigrams νωρίς ουρανό. Παρούσα Ring 24 βουνά, αλλά δεν υπάρχουν συνήθεις βαθμούς. Δύο κόκκινα νήματα τραβήξτε την πυξίδα, και ο δίσκος περιστρέφεται με τους χαρακτήρες. Με το δαχτυλίδι 24 του βουνού, μπορείτε να καθορίσετε την πυξίδα και καταμέτρηση φέρουν αστέρι.
Hott (τσάντα μουσαμά) - ένα από τα επτά θεούς της ευτυχίας, του θεού του πλούτου, ευημερίας, ανέμελες και διασκέδαση. Υπαρκτού μοναχός ο οποίος αποχώρησε από χωριό σε χωριό. Μαζί του ήρθε στο χωριό της διασκέδασης και χαράς. Περπατούσε με μια τσάντα πάνω από τον ώμο του, και όταν Hotteya ρώτησε τι είχε στο σάκο, απάντησε ότι είχαν όλο τον κόσμο. Πιστεύεται ότι εάν για να το τρίψετε στο στομάχι 300 φορές, αναφέρομαι στο πιο αγαπημένες επιθυμούν, θα έρθει σίγουρα. Ποσά Hotteya αντιπροσωπεύουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Για παράδειγμα, ένας ανεμιστήρας στα χέρια Hotteya συμβολίζει otmetanie όλα τα εμπόδια, και τσότρα κολοκύνθη - στην καλή υγεία και μακροζωία. Μερικές φορές Hott κατέχει ένα μαγικό μαργαριτάρι - σύμβολο του πνευματικού και υλικού πλούτου. Τσάντα και κέρματα - αναφέρεται στην ευημερία και πλούτο. Κινέζικα στέμμα, παπύρους - τις επιθυμίες της ανάπτυξης της σταδιοδρομίας, της ακαδημαϊκής αριστείας και ανώτατους αξιωματούχους. Hott με χάντρες - την επιθυμία να βρουν πνευματικό μονοπάτι τους.
Ganesha - είναι μια ινδική θεότητα με το ανθρώπινο σώμα και το κεφάλι ενός ελέφαντα. Αυτή η θεότητα βοηθά τις επιχειρήσεις και την υποστήριξη των επιχειρήσεων. Ganesh ανοίγει έναν κόσμο απεριόριστες ευκαιρίες σε διάφορους τομείς δραστηριότητας. Βάλτε το ποσοστό αυτό σε ένα ντουλάπι ή σε ένα γραφείο, μια τιμητική θέση.
Drakonocherepah - μια μαγική κτήνος με το κεφάλι του δράκου και το σώμα της χελώνας. Πιστεύεται ότι το Μεγάλο Δούκα του Τάι - Sui αρέσει όταν φαίνεται Drakonocherepah, και ο πρίγκιπας δεν δείχνει το θυμό τους στο λαό. Το 2003, οι κατσίκες Tai Sui είναι στο νότιο-δυτικά, ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο του 2004, το Μεγάλο Δούκα κινήθηκε προς τα δυτικά. Δεν συνιστάται να κάνει θόρυβο στις περιοχές αυτές, που κάνουν την επισκευή, κατασκευή, σκάβουμε. Ο αριθμός αυτός θα πρέπει να τοποθετείται στο δυτικό τομέα του διαμέρισμα, σπίτι, γραφείο, έτσι ώστε να Drakonocherepah κοίταξε προς τα δυτικά, του Μεγάλου Δούκα Tai Sui. Τότε ο πρίγκιπας θα είναι ευχάριστη και εσείς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με αυτό το θέμα.
Τρεις κέρματα σε μια τσάντα για τον πλούτο. Τρεις κινεζικές κέρματα ραμμένες ειδικά με ειδικές κόκκινο κορδόνι. Κέρματα εκκαθαρίζονται από όλα τα είδη των αρνητικών πληροφοριών. Είναι έτοιμοι να θυμάται πληροφορίες σχετικά με εσάς και θα φέρει πλούτο και ευημερία. Δεν συνιστάται να μεταφέρει ή να δωρίσουν τα κέρματα που έχουν ήδη ανοίξει
Om - η αρχαία ινδική και Θιβέτ σύμβολο διανέμεται σε διαφορετικές θρησκείες και δόγματα, καταγωγής Βουδισμός και ο Ινδουισμός. Είναι μια μορφή οπτικής μαγείας ήχου (μάντρα), το άνοιγμα του φωτισμού, καθαρισμός του νου και την αποστασιοποίηση από τις κοσμικές υποθέσεις, έτσι ώστε να είναι αντάξια της κατανόησης και της κατανόησης των υψηλότερων αληθειών, για να επιτευχθεί η ενότητα με τις υψηλότερες πνευματικές (στον Βουδισμό - την επίτευξη της απελευθέρωσης και της φώτισης).
Κυρ - σύμβολο της κοσμικής υπέρτατη δύναμη, παντοδυναμία, δίνει τη ζεστασιά και τη χαρά.
Eagle - Ο Κύριος του ουρανού, την εικόνα του χρόνου από αμνημονεύτων ένα σύμβολο εξουσίας, δύναμης και ανδρεία. Ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα της επιτυχίας. Η εικόνα ή άγαλμα του αετού διογκούμενων στον ουρανό βρίσκεται σε μια γωνιά της φήμης και της φήμης του Νότου. Είναι πολύ χρήσιμο για την υποστήριξη των ανδρών, φέρνοντας ευγενή βοηθοί. Ικανό να "σύρετε" το σπίτι του άνδρα των ονείρων σας. Επίσης, ο αετός μπορεί να «υποκατάστατο» για το Φοίνικα στο νότο.
Singing Bowl. Κύπελλο διατίθεται στην ανοικτή παλάμη του αριστερού χεριού του. Στην δεξιά πλευρά και να το ραβδί, μη λαμβάνοντας, δεξιόστροφα κίνηση γύρω από το εξωτερικό άκρο του μπολ τραγούδι. Πολύ σύντομα, η κούπα αρχίζει να τραγουδάει, και στο χέρι του είναι χειροπιαστό δόνηση. Κάθε επιμέρους μπολ "τη φωνή τους", και στα χέρια των διαφορετικών ανθρώπων μπολ ήχο διαφορετικό. Δεδομένου ότι όλα τα τραγούδια μπολ, χειροποίητα, χρώμα και σχήμα μπορεί να διαφέρει σημαντικά.
Ο ανεμιστήρας είναι κρεμασμένα σε ένα μαξιλάρι κρεβάτι για την προστασία από αρνητικές επιρροές, και χρησιμοποιείται επίσης για την προσέλκυση θετική δονήσεις. Απαραίτητο μέσο του Feng Shui σε πολλές περιπτώσεις. Τοποθετηθεί σωστά ανεμιστήρες, προσελκύουν πολύ ευνοϊκές chi στο σπίτι σας. Fans μεταφέρουν την ενέργεια της κίνησης των ρευμάτων αέρα, για την οποία η μετακίνηση qi. Αφορά: 1. Αν θέλετε να προσθέσετε τσι με τον τόπο στον οποίο ένα άτομο κοιμάται και έργων. Ο ανεμιστήρας κρέμεται στον τοίχο κοντά στο κεφάλι του κρεβατιού (αλλά δεν είναι πάνω από το κρεβάτι, καθώς αυτό μπορεί να σας στερήσει από τον ύπνο), ή για το εργαζόμενο άτομο πίσω σε γωνία 45 μοιρών, έναν ανεμιστήρα για λίγο επάνω. 2. Αν θέλετε να στείλετε το τσι, σε κάθε δωμάτιο (σοφίτα, υπόγειο, αίθουσα για τη γωνία του διαδρόμου).
Globus - σύμβολο της επιτυχούς μάθησης. Ενεργοποιεί τύχη Γνώση ζώνη, ευνοώντας την επιτυχία στο σχολείο. Εγκατεστημένο στην επιφάνεια εργασίας ή στο βόρειο-ανατολικά του διαμερίσματος.
Ιερογλυφικό "Πλούτος και χρήματα" - σύμβολο της συμβολή στην επίτευξη της οικονομικής επιτυχίας.
Ιερογλυφικό "Πλούτος" - ένα σύμβολο που δημιουργεί το δωμάτιο ένα καλό feng shui και φέρνοντας πλούτο και την επιτυχία.
Ιερογλυφικό "Money" - ένα σύμβολο που δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα για την αύξηση των ταμειακών ροών.
Ιερογλυφικό "Αρμονία και Ειρήνη» - ένα σύμβολο που δημιουργεί ένα ευνοϊκό αρμονική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.
Ο χαρακτήρας "Μακροζωία" - το σύμβολο της ευεργετική επίδραση στον τομέα της υγείας.
Ιερογλυφικό «Beauty» - ένα σύμβολο που δημιουργεί ένα ευνοϊκό αρμονική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.
Ιερογλυφικό "Love" - ένα σύμβολο της φέρει την ευτυχία και την αρμονία στις προσωπικές σχέσεις.
Ιερογλυφικό "Ευημερία" - ένα σύμβολο που δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα στην αίθουσα.
Ιερογλυφικό "The Power" - ένα σύμβολο που δημιουργεί μια θετική ατμόσφαιρα και ενισχύει την πνευματική και σωματική δύναμη.
Ιερογλυφικό "Luck" - ένα σύμβολο που δημιουργεί μια καλή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και καλή τύχη.
Δαμάσκηνο - σύμβολο της νεολαίας και της ζωτικότητας.

No comments:

Post a Comment