Tuesday, October 13, 2015

Ιστορική ονομασία του Φενγκ Σούι.



Το όνομα "Feng Shui" επιστήμη έχει γίνει πιο πρόσφατα, από τα πρότυπα της κινεζικής ιστορίας. Μόνο 500 χρόνια. Προηγουμένως, λεγόταν Kanyuy. Μεταφραστεί στα ρωσικά, Kan σημαίνει "βλέμμα στον ουρανό", και Yu - "να μελετήσει τη γη."
"Κοίτα τους νόμους του Ουρανού και να κατανοήσουν εκδήλωση τους στη Γη." Το όνομα αυτό καθιστά ακρίβεια την πραγματική έννοια της επιστήμης και προσδιορίζεται η υπεροχή του ουρανού πάνω από τους νόμους της γης.
Πιστεύεται ότι το Feng Shui ξεκίνησε ως μια μέθοδο του ντάμπινγκ ανθρώπους. Οι ανασκαφές των τάφων 6000 χρόνια πριν επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του Feng Shui σε εκείνες τις ημέρες. Αλλά αλήθεια, το υψηλότερο ονομασία του Feng Shui, που μας απομένει είναι ότι καλοσχηματισμένα πόλης καθορίζει την ισχύ του κράτους. Κίνα επιβεβαιώνει αυτό, οι υπάρχουσες ως κράτος με μια ενιαία, συνεκτική κουλτούρα πολλές χιλιάδες χρόνια. Feng Shui - μία από τις κύριες συνιστώσες της ταυτότητας του πολιτισμού, στη βιασύνη της τρίτης χιλιετίας δεν χάνει μεγάλη κληρονομιά της.
Το ιστορικό ραντεβού του Feng Shui:
Feng Shui - είναι η αρχαία κινεζική τέχνη, η οποία θεωρεί τον άνθρωπο και ό, τι τον περιβάλλει, ως μια ενιαία δομή και επιδιώκει να ασκήσει την παρούσα δομή για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αρμονία. Feng Shui συνδυάζει την μυστικιστική και συμβολική παράδοση της «Ι Τσινγκ» (Βιβλίο των Αλλαγών ») με τις αρχές της οικολογίας, τους νόμους της αρχιτεκτονικής, τέχνης και σχεδιασμού. Σύμφωνα με Feng Shui, υγεία, ευτυχία και την ευημερία των ανθρώπων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το πώς η αποκατάσταση σπίτι και στο χώρο εργασίας του. Έτσι, ο σκοπός του Φενγκ Σούι είναι η δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον των ρευμάτων χώρο του χώρου και του χρόνου - για να βελτιώσει την ανθρώπινη μοίρα.
Ωστόσο, κάθε σημείο του χώρου είναι ένα σημείο τομής του μεγάλου αριθμού των ροών ενέργειας, καθώς και στο ανθρώπινο σώμα η λειτουργία εκτελείται σημεία βελονισμού. Αν η ενέργεια των κακών περνά μέσα από αυτά τα σημεία ή διαφορετικές ροές ενέργειας που ανέκυψαν σε αυτές, στο ανθρώπινο σώμα έχει την ασθένεια. Γη, σύμφωνα με τις παραστάσεις της κινεζικής geomancers ή των καθηγητών του ανέμου και του νερού, επίσης, είναι ένας ζωντανός οργανισμός αγώγιμη κύματα του χρόνου, όπως ακριβώς τον ίδιο τον οργανισμό κατέχει μέσω της δύναμης της νύχτας και της ημέρας.
Γνώση των αρχών του Φενγκ Σούι, όμως, δεν το προνόμιο των πλοιάρχων του Φενγκ Σούι. Και παρόλο που ο ίδιος έχει μια πιο εξελιγμένη κατανόηση της συμπεριφοράς του σύμπαντος, λόγω των γνώσεών του, της κινεζικής τέχνης και της επιστήμης, υπάρχουν πρακτικές αρχές που μπορεί να ακολουθήσει κανείς. Μερικά από αυτά καθορίζονται από την κοινή λογική, οι άλλοι έμαθαν μέσω της μάθησης, ενώ άλλοι προκαλούνται από διαίσθηση.
Φενγκ Σούι αναφέρεται συχνά ως geomancy, πιο γνωστό στη Δύση ως "μαγική γη», αλλά στην πραγματικότητα, Feng Shui, η ευρύτερη περιοχή από το δυτικό geomancy. Αυτό δεν είναι μόνο ένα μέρος της καθημερινής ζωής, προσφέροντας άνεση σωματική, συναισθηματική ευεξία και την οικονομική ασφάλεια? Feng Shui χρησιμοποιεί ένα πολύ πιο ισχυρό κοσμικές δυνάμεις, οι οποίες υποτίθεται ότι επηρεάζουν το σύμπαν.
Χρησιμοποιώντας μια πυξίδα, ένας επαγγελματίας του Feng Shui συγκρίνει την ανθρώπινη δραστηριότητα με αυτές τις δυνάμεις. Σήμερα Φενγκ Σούι είναι όλο και πιο δημοφιλής στη Δύση ως περαιτέρω ανάπτυξη των παραδοσιακών δυτικών πρακτική της geomancy. Πιστεύεται ότι προσθέτει μια βαθύτερη διάσταση στην κατανόηση της σχέσης μεταξύ των ανθρώπων, των δομών και το περιβάλλον τους. Feng Shui - κέντρα υπάρχουν πλέον σχεδόν σε κάθε μεγάλη δυτική πόλη. Παρέχουν πρακτική υπηρεσιών, πωλούν βιβλία, την εναρμόνιση των ειδικών στοιχείων, σεμινάρια κατέχουν, διάγνωση ανθρώπους.
Πολλές εταιρείες με παγκοσμίου φήμης αστέρια Χόλιγουντ, πολιτικοί και απλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά τις υπηρεσίες του Feng Shui, και δεκάδες εταιρείες παροχής συμβουλών συνεχώς. Feng Shui - ένα από τα μεταφυσικά δόγματα, που περιέχει το πιο εκπληκτικό και συναρπαστική ευκαιρία για κάποιον που επιθυμεί να μετατρέψει συνειδητά ζωτικό χώρο σας και θα φέρει καλή τύχη, η οποία προτείνει τη Γη. Σήμερα, πολλά αποσπάσματα από παλιά κείμενα και οι ερμηνείες τους μπορεί να βρεθεί στην Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ, όπου η τέχνη είναι πολύ διαδεδομένη.
Ωστόσο, σε κάθε μία από αυτές τις δύο χώρες ασκείται διαφορετικές παραλλαγές του Φενγκ Σούι, η οποία δεν αποτελεί έκπληξη για την πρακτική τις ρίζες τους σε αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν. Το Φενγκ Σούι δεν μπορεί να θεωρηθεί πολύ στενά: δεν είναι μια απλή επιστήμη με ένα σύνολο ορισμένων μαγικές φόρμουλες, δεν τέχνη, που βασίζεται αποκλειστικά σε συναισθήματα. Feng Shui - ένα είδος συνδυασμός και των δύο. Για αποτελεσματική αποτελέσματα ένα εννοιολογικό πλαίσιο που δανείστηκε από την αρχαία χειρόγραφα, πρέπει να συμβιβάζεται με την κοινή λογική και ορθολογική αποφάσεις.
Για να κατανοήσουμε πιο βαθιά αυτές τις διδασκαλίες, θα πρέπει να θυμάστε πεποιθήσεις των ανθρώπων, που είναι υφασμένα οργανικά στο σύστημα των αρχών. Συμβολισμός και πεποιθήσεις λαϊκής σήμερα χρησιμοποιείται συχνά από παλιά πλοιάρχους για τη διάγνωση του Φενγκ Σούι οφείλεται κυρίως στο ότι αυτές οι λεγόμενες δεισιδαιμονίες λένε, το οποίο απορροφάται και μας έφερε τη γνώση της αρχαιότητας. Πολλές πτυχές αυτών των διδασκαλιών διαβιβάστηκαν προφορικά από πατέρα σε γιο και αγόρασα σκιά των δεισιδαιμονία στα μάτια των άλλων ανθρώπων.
Η βάση του Feng Shui τεχνικές που είναι βασικές για την κινεζική πολιτιστική γνώση σχετικά με τη βα οκτώ trigrams-gua (που χρησιμοποιούνται στην πρακτική του divining «Ι Τσινγκ»), το δίκαιο αλληλεπίδραση των πέντε στοιχεία: Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο και Νερό (α-αμαρτία) και το κινεζικό σεληνιακό-ηλιακό ημερολόγιο με το σύστημα της Gantszy - εναλλαγή των 10 στελεχών ουράνια και 12 γήινες κλάδους που απαρτίζουν το 60-κύκλος (το ίδιο με την ανατολική, ή Κινέζικη Αστρολογία) (βλ. "Ουράνιο πηγάζει και γήινα υποκαταστημάτων").
Η σύγχρονη φυσική έχει επιβεβαιώσει ότι ολόκληρος ο κόσμος γύρω μας αποτελείται από τους τομείς της ενέργειας υψηλότερες τιμές της ενέργειας. Θα αναπτυχθούν, να αποκτήσουν μορφή και λειτουργεί σύμφωνα με τους ειδικούς νόμους που διευθύνουν την εμφάνιση, την ανάπτυξη και την αποσύνθεση και να καθορίσει όλες τις εκδηλώσεις. Ανθρώπινα τομέα της ενέργειας δεν αποτελεί εξαίρεση. Η θεωρία αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο ως μια συνεχής συντονισμένο τομέα της ενέργειας δεν είναι νέα.
Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, υπάρχουν διαφορετικές δυνάμεις δόνησης, ή ενεργειακά κέντρα, τα οποία εστιάζονται ή συμπυκνώματος συγκεκριμένες μορφές ενέργειας, και τα οποία αποτελούν τη θέση του αέρα που επικοινωνεί με το φυσικό σώμα, που συνδέονται στενά με αυτόν, τον διεισδυτική. Από την αρμονία των κέντρων αυτών εξαρτάται από τη φυσιολογική ζωή και δραστηριότητα, πιο αποτελεσματική και ακριβή επαφή του με τις δημιουργικές δυνάμεις του σύμπαντος.
Στον σύγχρονο κόσμο με τον διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις και μεγάλη επιρροή από εξωγενείς παράγοντες, οι διδασκαλίες του Φενγκ Σούι, που βασίζεται στην ανάλυση των κρυφών από τις συνήθεις τάσεις biogeoenergeticheskih μάτι μπορεί πλέον ακριβή εντοπισμό των αιτίων των αποτυχιών ακόμη και κατά την έναρξη τους και να αντισταθμιστούν. Επόμενη εξετάζουμε κάποιες τάσεις που έχουν συμβάλει στην εμφάνιση και ανάπτυξη της ροής του Feng Shui: Lao-Tzu, Lamaism, Ταοϊσμός, Κομφούκιου, Ζεν βουδισμός.








http://pravdaskop.ru/fengshui/greek/Chto_takoe_fjen_shuj/Istoricheskoe_naznachenie_Fjen_Shuj.html

No comments:

Post a Comment