Tuesday, October 13, 2015

Η προέλευση του Φενγκ Σούι.


Φύσης δεν είναι νεκρό, άψυχο δομή, είναι - μια ζωντανή οργανισμού. Αυτή η αλυσίδα των φορέων πνευματικής θα καλύπτει όλες τις μορφές της ύπαρξης, έτσι ώστε ένας οργανισμός που ζουν συνδυάζει όλα βρίσκεται στην κορυφή - στον ουρανό,
και κάτω - πάνω στη Γη. Όλα τα όντα στη γη έχει το δικό του πρωτοτύπου του, την αρχική αιτία του, ουράνια απόφαση δύναμη.
Αν είστε ο δημιουργός της δικής του ευτυχία, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις ακόλουθες επιταγές:
- Sky ελέγχει τη Γη.
- Και Ουρανού και της Γης καθώς και επηρεάζουν όλα αυτά υπάρχει και μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το αποτέλεσμα στο μέγιστο δυνατό όφελος.
Είναι σε αυτό το κατανόηση στηρίζεται ολόκληρο το σύστημα του Φενγκ Σούι.
Μια χαρά συνδυασμός όλων των ουρανίων και επίγειων επιρροές παρέχουν μια ευτυχισμένη ζωή, την υγεία και την ευημερία του ανθρώπου. Έτσι, είναι για τους ανθρώπους και γιατί δημιουργήθηκε όλο αυτό το πολύπλοκο σύστημα. Ο άνθρωπος και το σώμα του είναι μια έκφραση όλων των νόμων του σύμπαντος. Και μελέτη χώρου, εμείς τελικά θα επιστρέψει στην εξουσία από τον ίδιο τον άνθρωπο.
Feng Shui - δεν είναι για την τύχη, και το σύστημα δεν θα και δεισιδαιμονίες. Feng Shui - ένα σύστημα το οποίο επιβεβαίωσε την πρακτική του feng shui πλοιάρχων, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους μια πλούσια λογοτεχνία και πρακτικά εργαλεία. Στην Κίνα, Feng Shui - ένα παραδοσιακό τρόπο ζωής. Αυτή η τέχνη και η επιστήμη, είναι μια ζωντανή δύναμη που είναι παρόντες στο περιβάλλον. Αυτή η ροή του σύμπαντος. Και αν τις ακολουθήσετε, μπορείτε να φτάσετε τα τρία μεγάλα οφέλη - την υγεία, ευτυχία και ευημερία.
Σήμερα Φενγκ Σούι γίνεται δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Σήμερα Φενγκ Σούι είναι γνωστό στην Ταϊβάν, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και άλλες πόλεις της Κίνας. Ήρθε στην Αμερική και την Ευρώπη. Feng Shui προσθέτει παραδοσιακές geomancy βαθύτερη μετρήσεων και υπολογισμών, καθιστώντας την κατανόηση της σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και οργανισμών με το περιβάλλον τους. Αλλά ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν περίεργο το γεγονός ότι πριν από την αγορά ενός σπιτιού ή την ανακαίνιση των χώρων πρέπει να πληρώσει για έναν εμπειρογνώμονα Feng Shui.
Σήμερα, η ολοένα και πιο ορατές εκδηλώσεις του Feng Shui στην καθημερινή τους ζωή. Έτσι, για παράδειγμα, μπροστά από το σπίτι ή για τα παράθυρα από το εξωτερικό, θα παρατηρήσετε ένα μικρό καθρέφτη, πλαισιωμένο trigrams, με σκοπό να αποκρούσει τα κακά πνεύματα (βα-Gua καθρέφτες, θα μιλήσουμε αργότερα). Μουσική και το τραγούδι ανέμου χτυπήματα αποτελούν απαραίτητο χαρακτηριστικό πολλών σπιτιών και των δημόσιων θεσμών. Αλλά δεν είναι πάντα αρκετή καθρέφτες ή κουδούνια, να αντισταθούν κακό φενγκ σούι.
Μπορούν να απαιτούν διαρθρωτικές αλλαγές, και μερικές φορές αναδιαμόρφωση του χώρου. Αλλά πιο συχνά, σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι, η πορεία της μοίρας μπορεί να βελτιωθεί με απλή ανακατάταξη των επίπλων, την αλλαγή των χώρων και των μικρών διαρθρωτικές προσαρμογές στο σπίτι ή στο γραφείο. Το Φενγκ Σούι μπορεί να κάνει μια διεξοδική ανάλυση των γεωγραφικές, μετεωρολογικές, γεωλογικές, περιβαλλοντικές, ηθικές, αισθητικές και φιλοσοφικές πτυχές, ακόμη και σε σχέση με τον άνθρωπο.
Με τις διατάξεις της πιο παλιά τέχνη του Φενγκ Σούι, ένα πρόσωπο δεν πρέπει να ζουν σε ένα αρμονικό χώρο, αλλά μετά το θάνατο της ανάπαυσης επαρκώς, προς όφελος των απογόνων τους. Θεωρείται ότι αυτή η θετική για τα μέλη της οικογένειας που ζουν σήμερα. "Να ζει στην υγεία και ευημερία, πρέπει να έχουμε ένα καλά θαμμένο προγόνων, μόνο τότε μπορούμε να περιμένουμε βοήθεια από ανώτερες δυνάμεις." Μια Φενγκ Σούι δεν αφήνει καμία ελπίδα για "σκοτεινές δυνάμεις".
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κόσμος είναι ενωμένη, καθώς και την πολιτιστική και βάλουμε τα πράγματα στη σειρά κατά ένα μέρος από αυτό, είμαστε εναρμόνιση πραγματικά στο σύνολό της - και το αντίστροφο: ένα προσωπικό «χοιροστάσιο» προσβάλλει ολόκληρο το σύμπαν. Ζουν σε αρμονία με τη φύση. Για χιλιάδες χρόνια οι Κινέζοι επικοινωνούν με το υπερφυσικό. Συγκατοικούν με αυτόν, σε καλή άποψη, οι άνθρωποι διατηρούν τη δική μας ευτυχία, πλούτο και την υγεία. Με τον τρόπο αυτό, βοήθησαν να Feng Shui. Οι Κινέζοι έχουν βρει ότι η ζωή γίνεται πιο ευχάριστη, αν ζείτε στο σπίτι, την πρόσοψη που αντιμετωπίζει το νότο, ενώ η πίσω πλευρά προστατεύεται από ένα λόφο, που το κρύο τους βόρειους ανέμους.
Πριν από ένα τέτοιο σπίτι πρέπει να είναι μια πηγή νερού. Hills προστατεύουν το σπίτι από το κρύο, σκληρό άνεμοι, οι οποίες μεταφέρουν την ενέργεια του qi (αργότερα θα εξετάσουμε μορφές ενέργειας και η αλληλεπίδρασή τους). Αργά ρέει νερό δημιουργεί πληθώρα qi, η οποία συμβάλλει στην υγεία και την ευημερία. Ένα ιδανικό μέρος για τη στέγαση, όπου αρμονική Qi είναι άφθονη. Το Φενγκ Σούι είναι τόσο μια επιστήμη και τέχνη. Feng Shui μας διδάσκει πώς να ζούμε σε αρμονία με τον περιβάλλοντα κόσμο, να πάει στη ροή της ενέργειας που αφορούν, και δεν παλέψουμε μαζί τους.
Για αρκετές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα, Feng Shui χρησιμοποιείται στην κατασκευή των σπιτιών για την επιλογή προσωπικού και την τοποθέτηση των επίπλων γραφείου, κ.λπ. Σύμφωνα με Feng Shui, τύχη, υγεία και ευημερία των ανθρώπων που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα αποκατασταθούν σπίτι και στο χώρο εργασίας του. Με τη δημιουργία ενός αρμονική ατμόσφαιρα στο σπίτι, ένας άνθρωπος χτίζει συνειδητά μια δομή εξουσίας και αυτό προσελκύει την αντίστοιχη ενέργεια του σύμπαντος. Έτσι, ο σκοπός του Φενγκ Σούι είναι η δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, οι ροές χώρο του χώρου και του χρόνου - για να βελτιώσει την ανθρώπινη μοίρα.
Κάθε μέρα feng shui είναι όλο και πιο δημοφιλής στη Δύση. Feng Shui - το αρχαιότερο πρακτικές της μαντικής, των έργων φυσικά, η οποία παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο που κατά τη στιγμή της γέννησης και την πρόβλεψη του μέλλοντος, για το παρελθόν και το παρόν, η ανάλυση της ενέργειας που περιβάλλει το άτομο σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς και τη συμβατότητα της διαφορετικούς ανθρώπους και γεγονότα. Τεχνική Φενγκ Σούι βοηθά στον εντοπισμό "καλή" θέση και μπορείτε να επιλέξετε "ευνοϊκή" χρόνο.
Μία ή την άλλη ώρα της ημέρας, κάποια στιγμή, η επιρροή της φύσης και του ανθρώπου, και, αντίστοιχα, και την οικονομία, τον πολιτισμό και την πολιτική ολόκληρων χωρών και ηπείρων. Τα πάντα έχει το χρόνο του, αλλά την έννοια αυτών των λέξεων, που μερικές φορές δεν κατανοούν πλήρως. Feng Shui χρησιμοποιείται ευρέως: από το πιο μικρό χώρο - για παράδειγμα, τη θέση του από το κρεβάτι ή ακόμα και μια καρέκλα - για την έκταση της πόλης. Φιλοσοφικό πλαίσιο που θα καλύπτει όλα του τα επιτεύγματα της κινεζικής σκέψης, από Ταοϊσμός και ο Βουδισμός και τελειώνει με την παραδοσιακή μαγεία. Θα λειτουργεί σε πολλά επίπεδα: την προληπτική και το ρεαλιστικό, το ιερό και το βέβηλο, συναισθηματική και φυσική.
Η γνωστή Φενγκ Σούι στο σύγχρονο κόσμο δεν είναι πλέον μόνο οι Κινέζοι. Μυστική Δοξασία, στο παρελθόν διαθέσιμη μόνο σε ένα στενό εύρος των πλοιάρχων γίνεται ευρέως γνωστή, γιατί είναι ώρα για αυτό. Το πιο διάσημο Μάστερ του Φενγκ Σούι είναι Sarah Rossbach, Nensil Γυαλί, William Spear, Λίλιαν Tu, Chao Hsiu Chen, Lam Kam Chuen, Yap Cheng Hai, Lin Yun, Raymond Lo. Αρχαίοι Κινέζοι σοφοί υποστήριξαν ότι η έννοια της ανθρώπινης ύπαρξης συνίσταται στην απόλαυση της ζωής, όπως και αν δεν είχαμε την κατάχρηση της ζωής της, είναι όμορφη με όλες τις ελλείψεις του.
Έτσι, δεν θα πρέπει να ψάχνει για το νόημα της ζωής, και πρέπει να οργανώσουν τη ζωή τους να είναι πιο ικανοποιημένοι, το συντομότερο δυνατό. Για να γίνει αυτό, υπάρχει και η τέχνη του Φενγκ Σούι, η οποία μπορεί να φέρει την ευτυχία, την αφθονία και ικανοποίηση στο σπίτι μας, επιτρέποντάς σας να ζει σε αρμονία με τον εαυτό της και όλους που μας περιβάλλει. Feng Shui περιλαμβάνει το δόγμα της κοσμικής ροή της ενέργειας, η θέση των κτιρίων και εξωραϊσμού των χώρων κατοικίας, τις μεθόδους του προσανατολισμού στο χώρο, αστρολογία, αριθμολογία, ψυχολογία του χρώματος.
Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα στο σπίτι και τα γραφεία πρέπει να έχουν μια ευνοϊκή όσον αφορά τον τομέα του feng shui, οπότε το περιβάλλον θα φέρει καλή τύχη, την ευημερία, την αφθονία και κατευνασμού στη ζωή μας. Feng Shui διερευνά επίσης τα στοιχεία διαμόρφωσης, καθορίζει τη σχέση της μορφής και ένας κρατούμενος σε αξίες της. Ποιο είναι λοιπόν το Feng Shui; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι πολύ δύσκολο. Feng Shui στη σύγχρονη έννοια του όρου, είναι ένα μέσο για την εξισορρόπηση της εσωτερικής ενέργειας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.
Καλό Feng Shui καθορίζει την κατάσταση της ισορροπίας ανάμεσα στον άνθρωπο και την ενέργεια του qi, ή τα πέντε στοιχεία της φύσης: Το ξύλο, μέταλλο, φωτιά, γη και το νερό (λίγο αργότερα θα ασχοληθούμε με αυτά τα πέντε στοιχεία και η αλληλεπίδρασή τους). Η λέξη Feng Shui - δύο κινεζικές χαρακτήρες, το οποίο ονομάζεται άνεμος και το νερό. Οι άνεμοι που λαμβάνονται από τον ουρανό, Υδάτων πιέζεται της στη Γη. Wind - είναι η ενεργειακή ροή του ουρανού, και η ροή των υδάτων στο χώρο της Γης, αλλάζει η τοπογραφία και obtachivaya μεγάλα βουνά. Από τη δύναμη και την κατεύθυνση του ανέμου, καθώς και για το πλάτος και το βάθος της ροής του νερού μπορεί να εξαρτάται από τις χαρές και τις λύπες, την ευτυχία και τη δυστυχία του ανθρώπου.
Το Φενγκ Σούι είναι ένα σύστημα για τη μέτρηση της ροής της ενέργειας στο χρόνο. Άνεμος και το νερό - πρωτότυπο δυνάμεις που διαμορφώνουν το τοπίο και τα κρυμμένα επιρροή για τη μοίρα του ανθρώπου. Έχουν διαφορετικές επιπτώσεις σε κάθε σημείο του χώρου, την αλλαγή της ροής του qi και την αρμονία του Γιν και Γιανγκ. Άνεμος και το νερό αποτελούν από κοινού τη δύναμη της ροής φυσικού στοιχεία και τα αποτελέσματα που παράγουν για το τοπίο της γης. Το δόγμα αυτό αναγνωρίζει ότι η επιφάνεια της Γης διαμόρφωσε από το νερό και τον αέρα, και υποστηρίζει ότι πρέπει να ζούμε σε αρμονία με τους ανέμους και τα ύδατα της Γης, αν θέλουμε να δούμε αυτές τις μορφές ενέργειας, έχουμε εργαστεί για το καλό.
Το Φενγκ Σούι είναι γνωστή στην Κίνα, τουλάχιστον από της δυναστείας των Τανγκ, δηλαδή, περίπου 5000 χρόνια. Το παλαιότερο γνώστης αυτής της τέχνης, Yan Yuen Tsang, κοινώς γνωστό ως ο ιδρυτής του Φενγκ Σούι. Είναι επέζησε από τα γραπτά του, το οποίο επιβίωσε μέχρι τις μέρες μας. Master Yan Yuen Tsang, ήταν ο κύριος σύμβουλος στην αυλή του αυτοκράτορα Hui Collet (888 gg. Π.Χ.. E.). Τα βιβλία του έχουν γίνει βασικά κείμενα σχετικά με την οποία επισημοποιήθηκε ολόκληρες γενιές των οπαδών του αργότερα το σύστημα των γνώσεων.
Master Yang τόνισε τη σημασία των εντύπων των βουνών, η κατεύθυνση της ροής του νερού και, πάνω απ 'όλα, τη θέση και την κατανόηση της επιρροής του Δράκου - το πιο σεβαστό ουράνια δημιουργία στην Κίνα (περισσότερα για δράκους, μπορείτε να μάθετε από το τμήμα «Ουράνια ζώα»). Θεωρία Master Yang ήταν λεπτομερείς σε τρία γνωστά κλασικά έργα, τα οποία περιγράφουν τις διδασκαλίες του Φενγκ Σούι με πολύχρωμες αλληγορίες.
Η πρώτη, "Han Jin Lun", περιέχει η τέχνη της αφύπνισης του Δράκου, ο άλλος, "Chin Nan Ao Chi", περιέχει μεθόδους για τον προσδιορισμό της θέσης του φωλιά του δράκου, και η τρίτη, "Και Lung Ching, μεταφράζεται με τον τίτλο" κανόνι Ανώνυμος Δράκος "και μας λέει για πώς να αναγνωρίζουν το Δράκου, η οποία εκφράζεται έμμεσα στην τοποθεσία. Η πρωτοπόρος του Φενγκ Σούι είναι η ίδια και η μεγάλη Κομφούκιος (γεννήθηκε το 551 π.Χ.. E.). Σύμφωνα με τις διδασκαλίες του, στον κόσμο υπάρχει μια δύναμη που συνδέει τους ανθρώπους με το περιβάλλον - qi.
Ωστόσο, κάθε σημείο του χώρου είναι ένα σημείο τομής του μεγάλου αριθμού των ροών ενέργειας, καθώς και στο ανθρώπινο σώμα η λειτουργία εκτελείται σημεία βελονισμού. Αν η ενέργεια των κακών περνά μέσα από αυτά τα σημεία ή διαφορετικές ροές ενέργειας που ανέκυψαν σε αυτές, στο ανθρώπινο σώμα έχει την ασθένεια. Γη, σύμφωνα με τις παραστάσεις της κινεζικής geomancers ή των καθηγητών του ανέμου και του νερού, επίσης, είναι ένας ζωντανός οργανισμός αγώγιμη κύματα του χρόνου, όπως ακριβώς τον ίδιο τον οργανισμό κατέχει μέσω της δύναμης της νύχτας και της ημέρας.
Geomancy χωρίζεται σε δύο μεγάλα τμήματα του geomancy Yin ή η επιστήμη να επιλέξει ένα ευνοϊκό τόπο και χρόνο για την ταφή των νεκρών, και Janske Geomancy - την επιστήμη της σύνδεσής τους με τους τομείς της κατοικίας ή οποιαδήποτε άλλη δομή. Janske geomancy μπορεί να χωριστεί σε εσωτερικό και εξωτερικό. εξωτερικές εργασίες με τις μορφές του εδάφους γύρω από το έδαφος, η εξωτερική αρχιτεκτονική του σπιτιού, κλπ. Εσωτερική Geomancy επικεντρώθηκε στις λειτουργίες διανομής για τις περιοχές του σπιτιού και της θέσης των αντικειμένων σε κάθε δωμάτιο.
Υπάρχει ένα άλλο είδος Geomancy - Geomancy σώμα. Το Φενγκ Σούι δεν μπορεί να θεωρηθεί πολύ στενά: δεν είναι μια απλή επιστήμη με ένα σύνολο ορισμένων μαγικές φόρμουλες, δεν τέχνη, που βασίζεται αποκλειστικά σε συναισθήματα. Feng Shui - ένα είδος συνδυασμός και των δύο. Για αποτελεσματική αποτελέσματα ένα εννοιολογικό πλαίσιο που δανείστηκε από την αρχαία χειρόγραφα, πρέπει να συμβιβάζεται με την κοινή λογική και ορθολογική αποφάσεις. Για να κατανοήσουμε πιο βαθιά αυτές τις διδασκαλίες, θα πρέπει να θυμάστε πεποιθήσεις των ανθρώπων, που είναι υφασμένα οργανικά στο σύστημα των αρχών.
Συμβολισμός και πεποιθήσεις λαϊκής σήμερα χρησιμοποιείται συχνά από παλιά πλοιάρχους για τη διάγνωση του Φενγκ Σούι οφείλεται κυρίως στο ότι αυτές οι λεγόμενες δεισιδαιμονίες λένε, το οποίο απορροφάται και μας έφερε τη γνώση της αρχαιότητας. Πολλές πτυχές αυτών των διδασκαλιών είχαν περάσει κάτω από το στόμα από πατέρα σε γιο και αγόρασα σκιά των δεισιδαιμονία στα μάτια των άλλων ανθρώπων. Από την παιδική ηλικία, είμαστε σταθερά έμαθε ότι δεν μπορείτε να καθίσετε στη γωνία του πίνακα, αφήνει την πόρτα, που εκτείνεται γείτονά του, το μαχαίρι και πιρούνι, δόρατος, κλπ.
Και δεν έχουμε εξηγήσει γιατί αυτό δεν θα πρέπει να γίνει. Όμως, διαισθητικά, είχαμε την αίσθηση ότι αυτό δεν είναι απλώς ένα καπρίτσιο της γιαγιάδες και οι παππούδες μας, και μόνο ένα μικρό μέρος της αρχαίας επιστήμης για το πώς πνευματική ανάπτυξη, τους νόμους της φύσης, τη διασύνδεση όλων των φαινομένων και των αντικειμένων. Feng shui υπόσχεται πλήρη αφθονία της ζωής σε εκείνους που ακολούθησαν τις αρχές και τις απαιτήσεις αυτού του δόγματος στην αναγέννηση του σπίτι και το γραφείο του. -Feng shui - ένας τρόπος ζωής, μετά την οποία ένας άνθρωπος αυξάνεται σε ένα υψηλότερο επίπεδο της αντίληψης του κόσμου.
Σύγχρονη Φενγκ Σούι, τα εξής καθήκοντα:
- Χαρτογράφηση του Feng Shui για τον άνδρα, ο ορισμός του δυναμικού της για τους τομείς δράσης, που επιτρέπουν και οι προβληματικές περιόδους (από ώρα σε δεκαετίες), τόπος διαμονής, η φύση των τροφίμων, ένδυσης στυλ?
- Δικαιώματα Συμβατότητα και γύρω αντικείμενα?
- Η διάγνωση και η χαρτογράφηση του Φενγκ Σούι στο κτίριο, εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση των κατοικιών, γραφείων και εμπορικών χώρων των κατοικιών, οικοπέδων, εμπορικούς χώρους και αποθήκες με σκοπό την αναγνώρισή τους σε μια ευνοϊκή ζώνη για τη στέγαση, την ευημερία και τα έσοδα, και να ενισχύσει αυτές τις περιοχές, προσανατολισμός τους έπιπλα, έπιπλα, ενυδρεία, φυτά, φωτισμός, συσκευές, τζάκια) και τα στοιχεία της εσωτερικής αρχιτεκτονικής?
- Ορισμός των εγκαταστάσεων του τομέα της υγείας, τα παιδιά και τη δημιουργικότητα, τους βοηθούς και Τουρισμού, Καριέρα, σοφία και τη γνώση, την οικογένεια, τον πλούτο, φήμη, αγάπη και το γάμο, καθώς και την εναρμόνιση των χώρων με τη βοήθεια ειδικών εργαλείων και σύμβολα?
- Η αντιμετώπιση της σχέσης μεταξύ των εταίρων ή των συζύγων? Αξιολόγησης και συστάσεις σχετικά με τη συμβατότητα του προσωπικού, η τοποθέτηση του προσωπικού στο γραφείο, έδρα της κατευθυντήριας γραμμής?
- Ορισμός των μεταφυσικών λόγοι για να πάει κανείς με τους ανθρώπους των γεγονότων, ο υπολογισμός του στιγμές μεγαλύτερη επιτυχία και τα αίτια των χρόνιων ασθενειών, τις μεθόδους της απομάκρυνσής τους, με ελάχιστες απώλειες και το άγχος ή αυξημένη. Διαβουλεύσεις επιλογή του λογότυπου, σύμφωνα με την πρωτογενή στοιχεία του πελάτη (επιλεγεί σωστά λογότυπο θα εντείνει τις επιχειρήσεις). Προσδιορισμός του βέλτιστου μεγέθους των εγγράφων, τα σχήματα, τους αριθμούς, διάγνωση του χρώματος, χαρακτήρες, τα λογότυπα, έργα τέχνης και άλλα.
Αυτός είναι ο κύριος στόχος του Φενγκ Σούι είναι να αναλύσει την κατάσταση και την αλλαγή αυτή, έτσι ώστε ένα άτομο είχε κάποια επιτυχία στην επιθυμητή περιοχή για τον ίδιο - στην υγεία, αγάπη, εργασία, σχέσεις με τους ανθρώπους, κλπ. Το Φενγκ Σούι μπορεί να αλλάξει πάντα κάτι και ξέρει πώς να κάνει όχι αρμονικός αρμονία. Το Φενγκ Σούι δεν είναι μόνο για το διάστημα και με ένα άτομο, αλλά με την πάροδο του χρόνου. Σε διαφορετικές περιόδους της ζωής, διδάσκει Φενγκ Σούι, ο άνθρωπος άνοιξε διάφορες δυνατότητες, τύχη δίνει διαφορετικές ευκαιρίες.
Και είναι επίσης δυνατό να υπολογιστεί. Μετά από μια ντροπή να περάσετε όλη την ώρα και την ενέργεια για την ατομική δημιουργικότητα σε μια εποχή που η επιτυχία σας περιμένει στις οικονομικές δραστηριότητες. Επιπλέον, το Feng Shui επιτρέπει τον καλύτερο εντοπισμό των πιο ευνοϊκή στιγμή για σημαντικά γεγονότα, έρχονται να σας στη ζωή. Αν ενδιαφέρεστε για αυτήν την αρχαία επιστήμη, μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα προς την επιτυχία: εναρμονίσουν το περιβάλλον σας, στο χώρο εργασίας, την προσέλκυση ενός συντρόφου και χρηματοοικονομικών εσόδων, καθώς και η δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για την ευημερία σας.
Τύχη, όπως γνωρίζουμε, η κυρία ιδιότροπο και απρόβλεπτο, όμως, και μπορεί να εξημέρωσε. Αυτό είναι που διδάσκει το Feng Shui. Ας προσπαθήσουμε μαζί να αλλάξουμε λίγο τον κόσμο γύρω μας - και θα λάμψουν με νέα χρώματα. Άρχισε να εναρμονίσει το χώρο γύρω σας, σύντομα θα παρατηρήσετε ότι Φενγκ Σούι είναι πραγματικά "έργα". Εντυπωσιακό αλήθεια όλες τις μυστικές επιθυμίες σας, ξαφνικά, σαν από το πουθενά εμφανίζεται μια πολλά υποσχόμενη προσφορά εργασίας στον ορίζοντα εμφανίζεται ένας άνδρας της ζωής σου, ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σε μια οικογένεια εξαφανίζονται συσσωρευμένα προβλήματα των παιδιών και των γονέων.
Όλος ο κόσμος θα υπάρχουν για σας. Το κύριο πράγμα - να πιστεύουν στην δύναμη τους. Σε σας προσφέρει μια εγκυκλοπαίδεια του Φενγκ Σούι, θα μάθετε τι είναι το Φενγκ Σούι, η ενέργεια των qi και SHA chi, πώς να χρησιμοποιούν τα σύμβολα και τα φυλακτά, χρώμα, ήχος, προκειμένου να επιτευχθεί η επιτυχία και η ευημερία στη ζωή, κατά τον πλέον ορθολογικό σχεδιασμό και φινίρισμα σπίτι σας, ώστε να επιτύχουν την αρμονία και την ευημερία στη ζωή. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι αυτό θα σας βοηθήσει συμβουλές μας.

No comments:

Post a Comment