Friday, October 30, 2015

Σπίτι στην Feng Shui.



Αύρα.
Οι οπαδοί του Φενγκ Σούι πω ότι αν οι πρώην ιδιοκτήτες του σπιτιού μαστίζεται με αποτυχίες και τις ασθένειες, τότε οι νέοι ιδιοκτήτες δεν θα είναι ευτυχισμένος εκεί. Για παράδειγμα, αν ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού απέτυχε και χρεοκόπησαν, τότε τα νέα είναι απίθανο να είναι επιτυχής στην επιχείρηση.

Ό, τι συμβαίνει στο σπίτι του, δημιουργεί ένα κύμα, όπως μια πέτρα ρίχνονται στο νερό. Κάθε επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, διαθέσεις, ορισμένες ατμόσφαιρα αφήνουν το σημάδι τους στους τοίχους, το δάπεδο, οροφή, έπιπλα, τα φυτά, τα ζώα και άνθρωποι σε αυτή τη θέση. Αφήνει ένα ισχυρό αποτύπωμα κάθε περίπτωση, συνοδεύεται από έντονα συναισθήματα, σωματική ή ψυχική τραύμα. Πιθανώς θα συμβεί, που εισέρχονται στην αίθουσα, η οποία είχε μόλις συμβεί μια διαφορά, για να αισθάνονται βαριά, σαν ένα κόκκινο καυτό ατμόσφαιρα.
Το κύμα της ενέργειας, το κόστος του όλου χώρου, συσσωρεύονται, όπως ήταν "κολλήσει" σε όλες τις γωνιές και γωνίες. Το σπίτι στο οποίο έχετε εγγραφεί, απαιτεί ενδελεχή καθαρισμό, δεν είναι μόνο σωματικά, αλλά και για το επίπεδο της ενέργειας. Μόνο μετά την εκκαθάριση χώρο μπορεί να βελτιώσει φενγκ σούι του. Απολυμαίνεται χώρο - αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα του κάθε επαγγελματία Φενγκ Σούι. Επιπλέον, μετά από ένα τέτοιο καθαρισμό, μπορείτε να αισθανθείτε σαφώς την ενέργεια του περιβάλλοντος και να κατανοήσουν τι αλλαγές χρειάζονται.
Σε καθένα από εμάς υπάρχουν στοιχεία από τη γενετική μνήμη των γενεών. Η σύγχρονη έρευνα επιβεβαιώνει την ιδέα ότι οι ιθαγενείς της κάθε τοποθεσίας έχει από καιρό συνειδητοποιήσει ότι κάθε άτομο είναι φορέας της γενετικής μνήμης των γενεών, η οποία συνδέεται με τους προγόνους του και την καταγωγή τους, ακόμη και αν δεν το ξέρετε.
Αν το σπίτι σας ποτέ δεν θα αισθάνεστε πραγματικά στο σπίτι, είναι αρκετά πιθανό ότι αυτό συνδέεται άμεσα με τη γενετική μνήμη των γενεών, η οποία κυριαρχεί στην ψυχή σας. Αν ναι, τότε προσπαθήστε να αλλάξετε κατοικία τους, φέρνοντας σε αυτό στοιχεία από το σπίτι των προγόνων σας και δείτε αν αισθάνεστε την διαφορά.
Πρέπει να αρχίσει, φυσικά, με την καταστροφή των φυσικών βρωμιά. Πρέπει να απόξεση, φλούδες και ξεπλύνετε όλα ότι είναι δυνατή: η παλιά ταπετσαρία, χρώμα και ωραιοποιεί ενσωματώνουν την ενέργεια του πρώην ιδιοκτήτες τους. Πατώματα, αν παρκέ, καλύτερα νέου ottsiklevat. Αλλά δεν τα καλύπτει με βερνίκι: ένα δέντρο - ένα ζωντανό υλικό, θα πρέπει να αναπνέουμε.
Τότε θα πρέπει να υγρό καθαρισμού, όπως ο καθαρισμός δύναμη του νερού είναι πολύ υψηλή. Αυτό δεν μπορεί να πλυθεί, μπορείτε να ψεκάδες: άνοιξη, εγχύεται σε ερυθρελάτη ή πευκοβελόνας Rowan ή υποκαταστήματα. Καλή καθαρό νερό με άλατα αργύρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μολύβι lyapisny φαρμακείο (ένα μολύβι σε τρία λίτρα νερό). Η αρνητική ενέργεια μπορεί να οδηγεί το νερό, το οποίο μείωσε το ασημένιο νόμισμα ή κουτάλι, ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο από καθαρό ασήμι.
Για να ρυθμίσετε την ενέργεια στο σπίτι μπορούν να χρησιμοποιούν μικρά κομμάτια ξύλου. Σε χώρους με αρνητικό δραστηριότητα πρέπει να θέσουμε τα κομμάτια του Aspen, σημύδα, έλατο ή βελανιδιά - το δέντρο να πιάσει και να απορροφά τις αρνητικές vibes. Maple, κεράσι πουλιών, Rowan, φουντουκιές και αρκεύθου μπορεί να μετατρέψει ακόμα και την αρνητική ενέργεια σε θετική.
Να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της ενέργειας στο σπίτι θα βοηθήσει λεύκες, Φλαμουριά, πεύκο. Αλλά λάριξ, γαύρος, οξιά και Φτελιά είναι σε θέση να φέρει το σπίτι δεν είναι πολύ καλή ενεργητικός ουσίες. Καθώς επίσης βοηθά στην εξουσία υποκαπνισμό σπίτι του βελόνες ερυθρελάτης, αποξηραμένα αρτεμισία, άγρια δενδρολίβανο, σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να καεί fumigating κεχριμπάρι.
Μετά τον καθαρισμό της περιοχής αλλά και για πολλές ημέρες σε ένα δωμάτιο αναμμένα κεριά, καλύτερη έφερε έξω από την εκκλησία. Που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται στην κινεζική καμπάνες να διασπορά στασιμότητα της ενέργειας σε αυτά τα μέρη τα οποία είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Καμπάνες δεν μπορεί να διαλύσει μόνο αρνητική ενέργεια, αλλά και να εναρμονίσει τη ροή της ενέργειας στο σπίτι, αυτός είναι ο λόγος που τόσο συχνά εμφανίζονται σε κινέζικα σπίτια.
Να καθαρίσει το χώρο κατάλληλο φυσικό δεν κατεργασμένα κρύσταλλα. Πρώτη πλένονται στο αγίασμα ή να θάβονται σε θαλασσινό αλάτι, ή απλά με το έδαφος. Στη συνέχεια, το κρύσταλλο θα πρέπει να προγραμματιστεί σε μια συγκεκριμένη δράση: πάρτε το χέρι του και σταθερά να πω ότι είναι υποχρεωμένη, ή απλώς θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά του και αφήστε τα συναισθήματά σας να ρέει σε αυτό. Μια τέτοια κρύσταλλο θα ήταν μια καλή υπερασπιστής του σπιτιού σας.
Να καθαρίσει συχνά χρησιμοποιούνται διαφορετικά μπαστούνια, για παράδειγμα, των σανταλόξυλο, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι τα μπαχαρικά που ενεργούν μόνο όταν μυρωδιά τους είναι παρόν στον αέρα.
Ενέργεια πράγματα.
Οι αρχές του Feng Shui, προκύπτει ότι όλα τα αντικείμενα κορεσμένα με την ενέργεια του τι συμβαίνει γύρω τους. Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε αυτά ή άλλα στοιχεία, τόσο μεγαλύτερη είναι δυνατόν να προέρχονται από την ακτινοβολία τους. Ορισμένα στοιχεία μπορεί να φέρει την ευτυχία, καταστρέφοντας το κακό επιρροή, και μερικά, αντιθέτως, δυστυχία, ενισχύοντας κακό επιρροή.
Το σπίτι μας είναι ένα χώρο γεμάτο ενέργεια και την ενεργειακή δομή σχηματίζεται δεν είναι μόνο η συναισθηματική διάθεση, που σχηματίζονται κατά την επαφή των κατοίκων που ζουν από το σπίτι, αλλά και άψυχων αντικειμένων, τα οποία επίσης έχει τη δική του ενέργεια. Στα θέματα της τέχνης: ζωγραφική, αγαλματίδια, πορσελάνες, ταπισερί - θα μπορούσε να είναι για μια τεράστια επιβάρυνση της ενέργειας που επενδύονται από τους δημιουργούς τους. Και αυτή η ενέργεια είναι κατ 'ανάγκη αρχίζει να αλληλεπιδρά με την ενέργεια των άλλων.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στο έμψυχο και άψυχο φύση έχει μόνιμη ανταλλαγή ενέργειας. Μεσολαβητής σε αυτή έχουν μιλήσει τον άνθρωπο και την εικόνα του. Πρέπει να είστε σε θέση να υπερασπίζεται τον εαυτό του και την εξουσία της, ακόμη και σε φαινομενικά ακίνδυνη καταστάσεις που θέτουν μπροστά από φωτογραφικά. Κάθε έργο τέχνης ένα άτομο αντιλαμβάνεται, που δείχνει κάποια συγκίνηση. Και δεν συναίσθημα - είναι το στοιχείο της ενέργειας, η οποία, προσθέτοντας στην άλλη, δημιουργεί ένα κοινό ενέργειας στο σπίτι.
Θυμηθείτε πόσο δύσκολο είναι να αγοράσει κάποια πράγμα στον δεύτερο χέρι. Πολλές ακόμη και αρνούνται κατηγορηματικά να φορέσει τα παλιά, περίεργα πράγματα. Ίσως εμείς αντιλαμβανόμαστε την ανθρώπινη ενέργεια που έχει διεισδύσει στην κυριολεξία τα παλιά πράγματα. Φέρουν οι σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις του πρώην κυβερνήτες τους, δημιουργώντας γύρω τους ένα ειδικό πλαίσιο. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να εγκαταλείψει τα πράγματα που έχουν στη χρήση κάποιου. Ως εκ τούτου, εάν αγοράσετε τέτοια πράγματα, να κατέχουν κάτω από τρεχούμενο νερό - είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταργήσετε στοιχεία από κάποιου άλλου τομέα. Μετά από αυτό τα πράγματα θα πρέπει να είναι προσεκτικά otparit, ξηρό και απολύμανση μπαχαρικά.
Πολλοί από εμάς έχουμε τα αγαπημένα μας πράγματα που φέρνουν καλή τύχη. Αυτό το οικογενειακά κειμήλια που εκδίδονται σε την κληρονομιά οικογένεια, επαναφορτίζει μας η συσσώρευση της θετικής ενέργειας chi. Προσέξτε τους, ποτέ δεν πετάει, πολύ λιγότερο πώλησης. Να θυμάστε ότι αυτά τα πράγματα - μέρος σας και το σπίτι σας. Εξαφάνισή τους παραβιάζει τα υπάρχοντα χώρο της ενέργειας σπιτιού, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόβλεπτες συνέπειες.
Πώς μπορώ να προστατεύσω το σπίτι μου.
Ο άνθρωπος ανέκαθεν προσπαθούσε να σέβονται τους νόμους της ασφάλειας στο σπίτι τους. Οδήγησης σε ένα νέο σπίτι, αυτός αγιασμένο πάντα - αυτό είναι το κλειδί για τη μελλοντική ευημερία. Επιπλέον, εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν διάφορα φυλακτά, μυστικιστικά σύμβολα, προστατεύοντας το σπίτι και την οδήγηση μακριά από το κακό φορείς του. Σε όλη την ιστορία της, η ανθρωπότητα έχει ζητήσει τη βοήθεια του μυστικιστικά σύμβολα (βλ. "Σύμβολα και Talismans"). Προκειμένου για το σπίτι άρχισε να ενεργεί το ένα ή το σύμβολο, που μπορεί να αντλήσει από ένα φύλλο χαρτί, τυλιγμένο σε μετάξι, και κρύβονται κάτω από το κρεβάτι ή σε ένα συρτάρι.
Σύμβολο της εικόνας μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο ή να αγοράσει ένα γλυπτό ή ειδώλιο με τη μορφή ενός χαρακτήρα. Για τη χειροτονία του συμβόλου, από μέταλλο, που μπορούν να μεταφέρουν μέσω της πυρκαγιάς ή πλύση σε καθαρό νερό με ακυρωτικά. Βιβλίο χαρακτήρα επαρκώς να κατέχει στον αέρα, ή να καπνίζω τον καπνό του θυμιάματος. Κατά την χειροτονία του συμβόλου θα πρέπει να είναι δυνατά για να εκφράσουν την πρόθεσή τους. Τακτική χαλάκι στην πόρτα, επίσης, είναι μια δύναμη προστασίας για το σπίτι, γιατί δεν είναι απλώς ένα συνηθισμένο λάσπη, η οποία ασκήθηκε από το δρόμο, αλλά και της ενέργειας.
Να απαλλαγούμε από τα σκουπίδια.
Όπως φαίνεται και από το πρώτο στάδιο θα πρέπει να απαλλαγούμε από σκουπίδια, το οποίο είναι διαθέσιμο στο σπίτι σας. Έτσι, θα πρέπει να κατανοήσουν: τι είναι σκουπίδια; Αυτό είναι ένα σωρό πράγματα που εμποδίζουν τη ροή της ενέργειας στο σπίτι σας. Junk είναι μερικές φορές αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης ατομικότητας. Περιγράφει το άτομο σε ένα συγκεκριμένο τρόπο και τα σημεία σε ορισμένες πτυχές της ζωής σας.
Για παράδειγμα, για τέτοια πράγματα ή πτυχές της ζωής σας περιλαμβάνουν:
- Κάθε στοιχείο το οποίο είτε δεν αρέσει ούτε ένας που δεν χρησιμοποιείτε?
- Τα σχέδια που εφαρμόστηκαν μόνο κατά το ήμισυ. Και ως τέτοια έργα. Για ότι δεν έχετε ακόμη ελήφθησαν?
- Το μόνο που έχει σπάσει ή καταστραφεί, καθώς και τα αντικείμενα, ορισμένα από τα οποία έχουν χαθεί ή χάνονται?
- Δώρα που σχετίζονται με τον αριθμό εκείνων που δεν σας αρέσει το κρατάτε σε περίπτωση που κάποιος να τους δώσει?
- Τα πράγματα που ένας "μπορεί να είναι χρήσιμο σε εσάς, αλλά ποτέ δεν σας δεν τα χρειάζονται, και κατά βάθος το ξέρεις?
- Προσωπικές επιστολές και ευχετήριες το νέο έτος από το λαό δεν θυμάστε?
-άδειο γλάστρες με λουλούδια που είτε είναι από καιρό πέθαναν ή μεταμοσχευθούν?
- Συγκέντρωση των συνταγών μαγειρικής ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιηθούν για το μαγείρεμα?
- Συσκευασία των κουπονιών που προσφέρουν εκπτώσεις σχετικά με το δικαίωμα ορισμένων ομάδων προϊόντων, η ισχύς της οποίας ήταν πολύ πάνω?
- Σωροί από παλιά περιοδικά και εφημερίδες, οι οποίες ποτέ δεν θα διαβάσει?
- Μισή Old-που χρησιμοποιούνται καλλυντικά?
- Ρούχα που είτε δεν σας ταιριάζουν, ή δεν αρέσει?
- Παλιά φοριούνται κάλτσες και παπούτσια και πολλά άλλα.
Με ποιους λόγους που συσσωρεύουν περιττά πράγματα;
Αυτό το μάθημα είναι για σας ένα σύμβολο της ασφάλειας, αυτό το είδος του αερόσακου σε περίπτωση που, εάν σε αυτή τη ζωή είναι κάτι που stryasetsya. Δεν έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν αυτό το πράγμα. Αυτό το πρότυπο, το οποίο έχετε κληρονομήσει. Λόγω του φόβου για το μέλλον. Αυτό είναι ανοησία, που είναι είδος της απόδειξης (π.χ., κόκκινη κορδέλα μεταπτυχιακή φοιτήτρια).
Αυτό βέβαια ενσαρκώνει απραγματοποίητα όνειρα σας. Μπορείτε να διατηρήσει λόγω της συναισθηματικούς λόγους. Είναι για εσάς ένα σύμβολο της αυτοεκτίμησης. Αίσθημα ευθύνης για την τήρηση κάποια πράγματα. He (αυτή, αυτό) ήταν πάντα (ήταν, ήταν) στην οικογένειά σας. Ο φόβος ότι δεν θα δεν θα αγάπη και το σεβασμό. Σε κάποιο σημείο η τιμή μπορεί να οδηγήσει σε αυτό. Που δεν παράγονται πλέον.
Τα στοιχεία αυτά είχαν αγοραστεί σε δύσκολους καιρούς. Πλέον δεν το κάνουν επειδή, όπως και πριν. Είναι πολύ ωραίο. Κανείς άλλος δεν δεν αναλάβουν τη φροντίδα του. Αν έχετε να απαλλαγούμε από αυτόν, τότε πονάει αγγίζει τα συναισθήματα κάποιου. Αυτό ισχύει για τα μέρη. Αυτό μπορεί κάποια μέρα να είναι χρήσιμη. Ποιες είναι οι συνέπειες της συσσώρευσης των περιττών πραγμάτων στο σπίτι;
Σε κάνουν να νιώθεις αποδιοργανωμένη ή να αποτύχει. Περιορίζει τις ευκαιρίες σας.
Δημιουργήσουν χάος στη ζωή σας. Μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη. Μπορούν να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, και μπορεί να προκαλέσει το σωματικό σας βάρος. Η πιο κάνετε τα πράγματα, τόσο περισσότερο θα πρέπει να "εξυπηρετήσει τους". Στην πραγματικότητα, τα πράγματα που σας ανήκουν, και δεν είναι τα πράγματα. Μπορούν να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να μην μπορεί να αναπνεύσει και μπορεί να σας προκαλέσει να ζήσετε την αίσθηση της υπερβολικής κόπωσης.
Πρόκειται για τη σχέση που συνδέει το παρελθόν σας με το μέλλον σας, έτσι ώστε να έχουν προβλήματα για να παραμείνουν στον ενεστώτα. Αν κρατήσει πράγματα στο διάδρομο, μπορεί να προκαλέσει σωματική και συναισθηματική απογοήτευση, απόφραξη των αρτηριών, οργανισμός limfosisteme αναστάτωση. Εάν αυτό σας είναι στο πάτωμα, καταναλώνει ενέργεια σας. Εάν η συσσωρευμένη πράγματα βρίσκονται στην κορυφή, πάνω από το κεφάλι σας, θα γίνει ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει άλυτα προβλήματα σας.
Αν αυτά φορές κάτω από το κρεβάτι, που μπορεί να επηρεάσει σοβαρά τον ύπνο σας. Αποσυναρμολόγηση συντρίμμια. Η απελευθέρωση των περιττών πραγμάτων και συντρίμμια Κατεδάφιση μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο πνευματική εμπειρία. Έναρξη μικρό: επιλέξτε ένα συρτάρι, ράφι ή ένα μικρό δωμάτιο.
Αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα πράγματα με την κατανομή τους σε κατηγορίες:
πράγματα για την αποθήκευση?
πράγματα, να μετακινηθούν σε άλλο τόπο, πράγματα τα οποία πρέπει να διατεθεί?
πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις δωρεές?
τα πράγματα δεν είναι, στην τύχη του οποίου είστε σίγουροι.
Επικαλεστεί τον εαυτό σας και να απαλλαγούμε από αυτά τα πράγματα που δεν χρειάζεστε, και τότε θα ελευθερώσετε χώρο για αυτό που πραγματικά χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Όταν αφήσετε το σπίτι σας από περιττά πράγματα, που είναι απαλλαγμένες από την ακαταστασία ζωή τους, καθώς επίσης και την ψυχή σας. Αλλά όταν μπλοκαρίσματα συμψηφισμού πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι πολύ νωρίς για αποδέσμευση από έναν πολύ μεγάλο αριθμό από τα πράγματα μπορούν να προκαλέσουν μια κρίση θεραπεία. Αν το κάνετε αυτό σταδιακά και προσεκτικά, τότε ολόκληρη η ζωή σου θα αλλάξει πολύ ομαλά, εύκολα, και σχεδόν δια μαγείας.
Σε κάθε σπίτι ή διαμέρισμα έχει μια ζώνη ευημερίας, το οποίο, όταν ενεργοποιηθεί, μπορεί να βελτιώσει τη νομισματική κατάσταση των ανθρώπων που ζουν εκεί. Ο τόπος αυτός καθορίζεται από την αντίστοιχη αστέρι. Θα πρέπει να ενδελεχή υπολογισμούς για τον προσδιορισμό του πεδίου. Η αρχή του Feng Shui αναφέρει ότι «τα βουνά είναι υπεύθυνα για την υγεία, και το νερό - για τα λεφτά» και αναφέρεται σε "βουνό" και "νερό" αστέρια στον χάρτη «περιπλάνησης αστέρια" (βλ. "Σχολή Wandering Stars"). Στην έβδομη περίοδο (1984 - 2003) είναι ένα κυρίαρχο 7 αστέρια. Έτσι, ο τόπος όπου ο έλεγχος 7-Ι νερό το αστέρι καθορίζει τη γωνία της ευημερίας.
Όταν υπάρχει 8-th star - τη δεύτερη θέση πρόνοιας. Στην πραγματικότητα, έχουμε δύο τομείς υπεύθυνος για την καλή διαβίωση των μετρητών, αντί για μία. Κατανεμημένα ακολουθώντας μια λανθασμένη άποψη: η ζώνη ευημερίας είναι στην άκρα δεξιά της πόρτας, διότι η ενέργεια να εισέλθει στην πόρτα, κινείται προς τα δεξιά κατεύθυνση έως ότου φθάσει πλέον απομακρυσμένη γωνιά της και μένει εκεί. Κατά συνέπεια, η γωνία αυτή θεωρείται ο τόπος της ευημερίας. Δεν πρέπει να είστε σίγουροι για αυτό: απλές μέθοδοι μπορεί να είναι επιβλαβής.
Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, η θέση των αντικειμένων στο χώρο είναι μια ολόκληρη τέχνη, και εάν μάθουν, μπορείτε εύκολα να κάνετε στη ζωή σας, θετική αλλαγή. Αποδεικνύεται ότι σε κάθε σπίτι υπάρχουν πολλές κύριες ζώνες: μία ζώνη της δημιουργικότητας και της αναψυχής, η ζώνη του έρωτα και τρώνε. Αν οι περιοχές αυτές αναμειγνύονται, τότε όλα θα πάνε Topsy-Turvy. Ιδανικό για ένα υπνοδωμάτιο βρίσκεται στη ζώνη του έρωτα, των τροφίμων - στον τομέα των τροφίμων, αλλά η μελέτη - στον τομέα της δημιουργικότητας.
Δημιουργία και τροποποίηση η χωρική οργάνωση των σπιτιών τους, οι άνθρωποι μπορούν να αυξήσουν τις απαιτούμενες ροές ενέργειας, η οποία θα οδηγήσει σε σωματική και συναισθηματική ευεξία. Για ρεύματα διέγερση της σεξουαλικής ή συναισθηματικής ενέργειας μερικές φορές αρκεί για να πραγματοποιήσετε μια μεταλλαγή, χρώματα αλλαγής, προσθέτουν νέα στοιχεία εσωτερικό, απλώς να απαλλαγούμε από τα σκουπίδια. Και μπορεί να αναδιαρθρώσει τη στέγαση, για να μετακινήσετε το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο, για να καλέσει το βοηθό κεριά, καθρέφτες, ξύλινα προϊόντα, οι ιστοί ή πέτρες, φωτισμού και άλλες σημαντικές πληροφορίες.
Η σωστή τοποθέτηση των επίπλων έχει μεγάλη σημασία για την αρμονική κυκλοφορία της ενέργειας. Κρεβάτια, θέσεις εργασίας, λιτός αγαπημένο καρέκλα τοποθετείται κοντά στον τοίχο του δυνατού, στη διαγώνιο. Καθρέφτες που βρίσκονται σε αυτά τα δωμάτια θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τα εισερχόμενα άτομα. Ανεπιθύμητες να έχουν footboard κρεβάτι στην πόρτα - στην κινεζική παράδοση είναι το ίδιο περίλυπος ένωση, όπως στην Ευρώπη. Στρογγυλεμένες μορφές των επίπλων υπόσχεται μια αρμονική σχέση μέσα στην οικογένεια.
Λόγοι μερικές συμβουλές Φενγκ Σούι που προέρχονται από τη λογική της καθημερινής παρατηρήσεις, άλλες είναι χτισμένη στους νόμους της φύσης και της θεωρίας πιθανοτήτων. Η προέλευση του τρίτου - πανάρχαια σοφία της φιλοσοφίας της Ανατολικής και επικό λαϊκής. Είναι αυτή η συμβουλή ισχύει; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ελέγξετε - προσπαθήσουμε να τις εφαρμόσουν. Και, ίσως, να το σπίτι για να επιστρέψει την αγάπη, την υγεία, ευεξία. Αυτοί που προσπάθησαν να υποστηρίξουν ότι έτσι είναι. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεδομένου ότι είχε ασκηθεί για χιλιετίες, δεν μπορεί να είναι ορθολογικό πυρήνα.
Το δωμάτιο ήταν κανονική ζωή (αίθουσα ψυχαγωγίας, εκδηλώσεις) δεν πρέπει να τοποθετείται στο νοτιο-δυτική πλευρά. Το μόνο που έχουμε δημιουργήσει με τη στέγαση τους, θα κυκλοφορήσει ένα νέο χώρο, να οργανώσετε μια μεγάλη μεταλλαγή, φέρει οποιαδήποτε νέα στοιχεία ή μπορείτε να απαλλαγείτε από σκουπίδια, αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το τι συμβαίνει με το πνεύμα μας. Αν θέλετε να τονώσει το γάμο σας, βρείτε το διαμέρισμά σας στη νοτιοδυτική γωνία, η οποία θα εκπροσωπεί αυτήν την πτυχή της ζωής σας.
Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι στις τουαλέτες χώρο, αλλιώς όλες οι προσπάθειες σας θα "τρέχω". Κρεμάστε αυτή την όμορφη περιοχή, φωτεινό κρυστάλλινο πολυέλαιο, αφήνοντας περιλαμβάνονται μέρα και νύχτα. Εάν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ακριβά πολυέλαιος, που υπάρχει σκιά ή λάμπα, ή απλά τοποθετήστε το φυσικό κρύσταλλο, συμβολίζοντας τη γη στοιχείο. Μπορείτε να κρεμάσει τα σύμβολα του έρωτα και του γάμου, όμορφες φωτογραφίες και κάτι τέτοιο, ό, τι έρχεται στο κεφάλι σας.
Δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι φυσικό να αισθάνονται κατάθλιψη και εξαρτώνται από άλλους, ή να έχουν έκλεισε την πόρτα μπροστά από τη μύτη του. Η ζωή σας θα πρέπει να είναι γεμάτη υγεία, ευημερία και την ευτυχία που στέκεται δίπλα σας και τον περιβάλλοντα χώρο - πάντα πρέπει να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες ουράνια ζωή. Είναι εύκολο! Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι ορατά και είναι σε κάθε χώρο. Στην πρώτη θέση - είναι εσωτερικό. Ο χώρος που μας περιβάλλει, μόλις ανοίξουμε τα μάτια το πρωί, καθορίζει το ρυθμό, ήχο, χρωματισμός όλες τις επακόλουθες ενέργειες και τις αποφάσεις μας. Το εσωτερικό της κάθε σπίτι, γραφείο, κατάστημα, εστιατόριο, γενικά, κάθε δωμάτιο, αρχίζει με την είσοδο.
Θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα εγκαταστάσεις, δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις παραδόσεις του Φενγκ Σούι, με δικές του εγκαταστάσεις σε ένα συγκεκριμένο τρόπο, καθώς και πόρτες και παράθυρα σε αυτά, μπορείτε να λύσετε τα προβλήματά τους ζωτικής σημασίας. Πρέπει να αποφεύγουν κάθε όριο δοκάρια και προεξοχές στους τοίχους που αποτελούν την «κοπής» γωνιές. Ιδιαίτερα επικίνδυνες προεξοχές, κρέμεται πάνω από την είσοδο του δωματίου. Η πιο επιτυχημένη μορφή των κτιρίων, διαμερίσματα, οικόπεδα - ένα γεωμετρικά σωστή: ένα τετράγωνο, ορθογώνιο, οβάλ και στρογγυλό. Παράτυπες μορφές δημιουργήσει μια ανισόρροπη qi, διάφορα "αναταράξεις" και "δινών," πάντοτε δυνατόν να εναρμονισθούν οι ροές ενέργειας. Το κύριο πράγμα - για να επιλέξετε το υπομόχλιο για την ισορροπία.
Αν η βάση του από το σπίτι ή το σχήμα για τα δωμάτια στη βορειοδυτική - με ένα αυλάκι, αν και δεν βλάπτουν την πολύτιμη chi, αλλά εξακολουθεί να οδηγεί σε μείωση του γιους (το τρίγραμμα Qian - δημιουργικότητα που έχει πληγεί και οι κόρες στην παλιά Κίνα δεν είχε εκτιμηθεί). Είναι επίσης πολύ δυσμενή για το αναπνευστικό σύστημα.
Κατάψυξη μόνο από τα ανατολικά είναι πιθανώς ένα κρυφό επιρροή, που οδηγούν σε έλλειψη τροφίμων και ειδών ένδυσης.
Κατάψυξη μόνο από τα δυτικά ανήκει στη μεγάλη ατυχία να ζουν εδώ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση.
Εγκοπή μόνο στο νότο - υπάρχει μια ισχυρή τάση προς τον πλούτο, αλλά η οικογένεια είναι σταθερές διαφορές και τα σκάνδαλα, δεν θα υπάρξει ειρήνη.
Κατάψυξη μόνο από το Βορρά - δυστυχία, τη συνεχή απειλή των πυρκαγιών.
Κατάψυξη στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας - είναι δυσμενή για τη γέννηση του γιους και τις κόρες να αυξάνονται, αλλά δεν βλάπτει τον εμπλουτισμό.
Κατάψυξη στο νοτιοδυτικό - κακό για το στομάχι και τα έντερα, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο (καριέρα, μισθός), αντιθέτως, είναι χρήσιμο.
Κατάψυξη στο βόρειο-ανατολικό - δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά το πεπτικό σύστημα.
Εκσκαφή και από το Βορρά και το Νότο (από την άποψη του - όπως το γράμμα «H»), - Οι διαφορές που προκύπτουν συνεχώς, και οι άνθρωποι είναι άρρωστοι.
Εγκοπές στην ανατολική και δυτική - όλα είναι ήσυχα, αλλά είναι απαραίτητο ότι η ζωή ήταν κοινό.
Κατάψυξη σε όλες τις γωνιές του 4 ου βάση του το σπίτι ή το σχήμα δωμάτιο είναι μια εγκοπή - να ζήσουν σε ένα δωμάτιο δεν είναι αρκετά.
Δωμάτια Μορφή όσον αφορά:
Το σωστό είναι μεγάλη, αριστερά σύντομη - γιοι που γεννήθηκαν ή να γίνουν ορφανά, ή κακή.
Ευρύ μέτωπο, στενά πίσω - διαμόρφωση μιας άποψης σχετικά με τα ανεστραμμένα σκάλα, αφού ζουν εδώ σκληρά για να εξοικονομήσουν χρήματα, πολλοί άνθρωποι, επίσης μειώνεται.
Front στενά, ευρεία πίσω - που αποτελούν, στην εμφάνιση σαν μια σκάλα - μετά τη διαμονή τους εδώ δεν είναι μόνο πλούσια, αλλά βροντή.
Τρίγωνο - το εμπρόσθιο άκρο του πίσω επέκταση ονομάζεται "ανάποδα με μια βούρτσα. Μετά που ζουν εδώ και το λαό και το κράτος φέρει την απώλεια. Ιδιαίτερα εύκολο να τα προβλήματα που ασκούνται από γυναίκες, ή προβλήματα που απειλούν ίδιες τις γυναίκες.
Το σημείο του πίσω, μπροστά σε γενικές γραμμές - "Άρης είναι σέρνοντας την ουρά του" - πολύ κακό: είναι δυνατόν αυτοκτονίες, ανίατες ασθένειες.
Αριστερά καιρό, μικρή στη δεξιά (κοιτώντας από την μπροστινή πόρτα) - μετά ζουν εδώ υποστούν όλη την οικογένεια.
Παραλληλόγραμμο, το οποίο εκτείνεται από βορρά προς νότο - ένα πολύ ευνοϊκό μορφή - θα ζουν πλούσια και ευγενή, να έχει πολλά παιδιά και τα εγγόνια να ζήσουν σε χαρά.
Παραλληλόγραμμο, το οποίο εκτείνεται από ανατολή προς δύση - δυσμενώς, ιδιαίτερα άσχημα στη βόρεια και τη νότια πλευρά.
Πλατεία - πολύ ευνοϊκό, σε ολόκληρη την οικογένεια αναμένει τον πλούτο και την ευημερία. Το μέτωπο είναι στρογγυλεμένες, το πίσω πλατεία - μετά από την διαμονή τους εδώ και θα τον πλούτο, και το μεγαλείο.
Το έντυπο είναι επίσης στενά με τα πέντε στοιχεία, βλέπε ( "Τα πέντε στοιχεία και η αλληλεπίδρασή τους).
Τα περισσότερα δωμάτια έχουν ακανόνιστο σχήμα - με από τη σκοπιά του Φενγκ Σούι δεν είναι σωστή.
Είναι πάντα καλύτερο να έχουμε ένα γραφείο, διαμέρισμα, σπίτι ή ένα δωμάτιο της τακτικής σχήματος - δεν υπάρχουν λείπουν και προεξέχοντα γωνίες μπορεί να φέρουν οι αντιφάσεις και προβλήματα. Για να γίνει σχήμα παράνομα δωμάτια στα δωμάτια των τακτικών σχήμα μπορεί να χρησιμοποιήσει την οθόνη ή απλά να χτίσει ένα τείχος, το οποίο, φυσικά, ακριβά. Οθόνες μπορούν να εφαρμοστούν σε άλλες περιπτώσεις - είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ανακατανομή των qi. Οθόνες έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά το κυριότερο είναι ευκολία και την αποτελεσματικότητά τους. Θα πρέπει επίσης να επιστήσω την προσοχή προς τα πρότυπα που προβάλλονται στην οθόνη. Θα πρέπει να μην αιχμηρές γωνίες - ένα κλασικό ευνοϊκή.
Για παράδειγμα, η εγκύκλιος δομή έχει τις ιδιότητες της ενέργειας του μετάλλου και η ίδια η ενέργεια στρέφεται προς τα μέσα. Αυτή η μορφή λειτουργεί καλά σε αυτήν την περίπτωση, εάν εσείς όριο με το χρώμα του Metal - λευκό. Ένα ορθογώνιο με ευρεία βάση - όπως τα πέντε μας-ιστορία κτίριο - σύμφωνα με το "έδαφος" για το τέλειο καφέ και κίτρινο ήχους του. Κυρτή, κυματιστές γραμμές που θυμίζουν τη ροή - η ενέργεια της "νερό" σε χρώματα - μαύρο, σκούρο μπλε.
Τριγωνικό, κωνικό σχήμα του ανησυχία για την αύξηση της ροής της ενέργειας - είναι το φως, και ως εκ τούτου, το χρώμα - κόκκινο. Πύργος αντιπροσωπεύει ανάπτυξη, τη δύναμη - την τυπική ενέργεια του στοιχείου του ξύλου, ταιριάζουν όλες τις αποχρώσεις του πράσινου. Καλή επιλογή, όταν το δωμάτιο είναι κατευθύνεται προς τα νότια, καθιστικό βρίσκεται στη δυτική πλευρά, ένας κήπος - προς τα ανατολικά. Αριθμό των δωματίων στο σπίτι επηρεάζει τις χαρές και τις λύπες. Ένα δωμάτιο - ένα ευτυχία 2 - δεν θα έβλαπτε, 3 - προβλήματα, 4 - το ίδιο πρόβλημα, 5-7 - ευτυχία 8 - ατυχία, 9 - Ευτυχία (χωρίς αποκλεισμούς, κουζίνα, μπάνιο, κλπ.).
Πολύ καλά, όταν η πρώτη σαλόνι ή καθιστικό βρίσκεται στην καρδιά όλων των εγκαταστάσεων. Είναι απαράδεκτο να έχει ένα δωμάτιο σπίτι για το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής των 8 τετραγωνικών μέτρων. Εάν το κέντρο της σπίτι έχει ένα δωμάτιο που το μέγεθος, τότε τα παιδιά και τα εγγόνια θα γίνει απείθαρχοι, τεμπέληδες, με αποτέλεσμα την απώλεια της περιουσίας. Αν μια τέτοια αίθουσα δεν είναι στο κέντρο, και αλλού, θα εξακολουθεί να είναι η τάση για την οικογένεια σταδιακά zahireet. Στο κέντρο της κατοικίας δεν μπορεί να έχει αχρησιμοποίητο χώρο. Σε περίπτωση που βρίσκεται στο κέντρο της αίθριο (στα κινέζικα - "ουράνια καλά"), κουζίνα και μπάνιο, αυτό θεωρείται, επίσης, να είναι άτυχοι τοποθέτησης, αυτό πρέπει να είναι δυνατό να αποφευχθεί. Καλύτερη θέση στο κέντρο του δωματίου.
Δωμάτια μέσα στο σπίτι, η αναλογία τους, το μέγεθος, το επίπεδο σε σχέση με κάθε άλλο για να προσελκύσουν και να επηρεάσουν την κυκλοφορία της ενέργειας. Συνιστάται τακτική σχήματα των δωματίων, ανάλογη με το μέγεθος (πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό μέγεθος δικαιολογείται μόνο λειτουργικά). Οροφών στους χώρους δεν πρέπει να είναι πολύ υψηλή, έτσι ώστε ενοικιαστές δεν θα υποστούν σύσφιξης δυσφορία.
Πλοίαρχος του σπιτιού θα πρέπει να έχει ένα πολύ μεγάλο και εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο. Master bedroom στο κέντρο της το σπίτι - μια μεγάλη ευτυχία. Τα άλλα δωμάτια είναι να επιλέγονται και να σχεδιάζονται σύμφωνα με το σπίτι ωροσκόπιο για την καλύτερη χρήση των δυνατοτήτων του.
Εάν μια σειρά από δωμάτια βρίσκονται - η ενέργεια ρέει μέσα από τους ελεύθερα, αλλά όλα πολύ γρήγορα και δεν παίρνει στην πλευρά "διαμερίσματα". Όμως, στην τελευταία αίθουσα της ροής είναι πολύ ισχυρή. Εάν αυτό είναι ένα υπνοδωμάτιο - ένα μέρος της μοναξιάς και της ανάπαυσης, δεν αναμένουν μια καλή διακοπές. Αν το παιδί - το παιδί θα είναι πάντα overexcited. Και η κουζίνα είναι κακό: ένα γεύμα - ένα ιερό πράγμα, διότι μαζί με την τροφή παίρνουμε την ενέργεια του σύμπαντος.
Και αν, κατά την προετοιμασία των τροφίμων, αισθάνεστε κάποια ενόχληση, τότε η ενέργεια θα είναι σχετική - σε αυτή την κατάσταση, που κάπου εμπόδιο - την οθόνη, μπαμπού κουρτίνα. Εδώ και διευκόλυνε τη ροή της ενέργειας: συστροφή των δακτυλίων, αυτή θα προχωρήσει μέσω ήρεμα όλα τα δωμάτια, γεμίζοντας τους και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση. Ροή ενέργειας μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί κατά το άνοιγμα των παραθύρων ή κουρτίνες, αναδιάταξη επίπλων.
Παράδειγμα: όταν το κρεβάτι είναι απέναντι από την πόρτα στο διάδρομο, είναι αδύνατον να κοιμηθεί δεν κλείνει την πόρτα - όλο το χρόνο θα υπάρχει ένα αίσθημα ανησυχίας. Οπαδούς του χωριού-λάτρεις σοφίτα στυλ συχνά προτιμούν να αφήσει ανοιχτή οροφή δοκάρια. Φαίνεται πολύ αποτελεσματικό. Αλλά δοκούς που βρίσκεται πάνω από το στήθος σου, το βράδυ θα ωθήσει, προκαλώντας αναπνευστικά προβλήματα. Μια σειρά από δοκάρια του ανωτάτου ορίου θα δημιουργήσει κυματισμός, προκαλεί ανησυχία στην σιωπηλή "άνεμος" υπνοδωμάτιο. Πίεση από τα δοκάρια - ως οδυνηρή χτυπήματα με ένα σφυρί. Επειδή ομαλή ανώτατο όριο είναι πάντα προτιμότερη.
Προσπάθεια για την ομαλή χώρο όπου είναι δυνατόν. Αποφύγετε τις δοκούς ή προεξοχές στους τοίχους, επειδή καταστέλλουν το τσι. Αν, για παράδειγμα, έχει μια ακτίνα πάνω από το τραπέζι της κουζίνας, το σύνολο της οικογενειακής ζωής θα αποτελείται από στοιχεία και επιχειρήματα. Εάν η δέσμη περνά πάνω από το κρεβάτι, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα υγείας ή ακόμη και το διαζύγιο. Εάν η δέσμη περνά μέσα από το δωμάτιο που δαπανάται ζωής (πάνω από το τραπέζι), ή να δανειστεί χρήματα δεν θα επιστρέψουν. Εάν μπορείτε να αποφύγετε την διαμονή τους στο πλαίσιο της πορείας, "κολλάει" κάτω από κάθε λάμπει (λάμπει, αναβοσβήνει) ή ένα κινούμενο αντικείμενο.
Το σημαντικότερο, δέσμη δεν περάσει από το σώμα σας όταν κοιμάστε, ή σε οποιοδήποτε αντικείμενο στο πλαίσιο αυτό. Ανεπιθύμητο στην αίθουσα δεν καταλαμβάνει κόγχες και γωνίες, να μην "συγκαλυμμένη" εξοχές - να παρακωλύουν την ελεύθερη σημερινή ενέργειας. Ως εκ τούτου, οι εξειδικευμένες καλύτερα να τεθεί ένα τρισδιάστατο έπιπλα για την ευθυγράμμιση χώρο. Σε γενικές γραμμές, η επιλογή του εσωτερικού - είναι η επιλογή των κραδασμών, η επιλογή της ενέργειας.
Ας προσπαθήσουμε να νικήσει τα κανόνια του Φενγκ Σούι, ένα δωμάτιο στο σπίτι. Επιλέξτε ένα σπίτι. Σύμφωνα με την κινεζική παράδοση, είναι η κρεβατοκάμαρα. Αν το υπνοδωμάτιο - δεν είναι ένα μέρος της αρμονίας μεταξύ του συζύγου και της συζύγου, τότε οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για το σύνολο της ζωής τους. Είναι καλύτερα εάν αυτός ο χώρος βρίσκεται στο κέντρο του σπιτιού. Το γεγονός είναι ότι το Feng Shui εξετάζει τη στέγαση ως μοντέλο του ανθρώπινου σώματος και των λειτουργιών της: η μπροστινή πόρτα - "το στόμα" κουζίνα - "στομάχι", μπάνιο, τουαλέτα - "κατανομή όργανα. Και έτσι, τη θέση της σε όλες τις εγκαταστάσεις πρέπει να είναι σε κάποιο βαθμό αντιστοιχούν στην ανθρώπινη ανατομία, επειδή αισθανόμαστε άνετα σε κάτι σαν τον εαυτό τους.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι κλειστά τα σπίτια την πόρτα κρεβατοκάμαρα πάντα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε γενετική μνήμη μας: αν το υπνοδωμάτιο - «καταφύγιο» μας, έτσι πρέπει να προστατεύονται - και από τα μάτια των ξένων, και από ερεθιστικές μυρωδιές. Έτσι, δεν το γνωρίζουν, έχουμε αγκαλιάσει μια άλλη απαίτηση του Feng Shui - η αρχή της "σπηλιά" - διατηρείται μόνο στα γονίδια εμπειρία των προγόνων μας, που είχε σπουδάσει να επιβιώσουν στη φύση: η επιστροφή θα πρέπει να προστατεύονται, αλλά και το πρόσωπο - έναν ανοιχτό χώρο για να στο χρόνο για να δούμε τον κίνδυνο και έχουν χρόνο να αντιδράσουν.
Επίδραση της λείπουν ή γωνίες ομιλητής για κάθε μέλος της οικογένειας:
Πιο πρόσφατα, στις χώρες της ΚΑΚ, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κοιμάται, τρώει και εργάζεται στο ίδιο δωμάτιο. Ολοκληρωτισμό έχει λήξει, και πάλι όλοι θέλουν να ζουν στο σπίτι τους, όπου κάθε μέλος της οικογένειας θα πρέπει να διατεθεί ένα ξεχωριστό χώρο διαβίωσης. Η επίδραση της θέσης των τομέων αυτών για τους κατοίκους της, ακόμη σκόπιμη η διερεύνηση, τη χρήση, την πρόληψη. Καθεστώς των πιο ευνοϊκή θέση των χώρων διαβίωσης όλων των μελών της οικογένειας:
Τοποθετήστε το δεύτερο γιο του Βορρά. Ο τομέας αυτός στην Poslenebesnom βα-gua είναι υπεύθυνος τρίγραμμα Kan (τρεις οριζόντιες γραμμές: παύλα, στερεά, διάστικτη). Πατέρας Τόπος, επικεφαλής της οικογένειας - βορειοδυτικά. Αυτή η κατεύθυνση αντιστοιχεί τρίγραμμα Qian (τρεις συμπαγείς γραμμές). Υπάρχει επιθυμητό ευνοϊκή προεξέχουσα γωνία, ειδικά εάν ο ιδιοκτήτης - οι αρχηγοί της οικογένειας. Στη δυτική - η νεότερη κόρη. Εδώ τρίγραμμα Duy (παύλα, δύο στερεά). Μητέρα Place - νοτιοδυτικά. Αμέσως τρίγραμμα Kun (τρεις διακεκομμένες γραμμές).
Ο ιδιοκτήτης, ειδικά αν είναι η κεφαλή της οικογένειας, μια ευνοϊκή γωνία του ομιλητή σε αυτόν τον τομέα θα φέρει καλή τύχη.
Στα νότια του τόπου της δεύτερης κόρη και ένα τρίγραμμα (στερεά, διακεκομμένες, στερεά). Η μεγαλύτερη κόρη πρέπει να βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας. Υπάρχει επίσης ένας χώρος Hsun trigrams (με τη μορφή των δύο στερεών και ένα διακεκομμένες γραμμές). Πάνω σ 'αυτή και τα ακόλουθα σημεία θα πρέπει να τονιστεί, όπως στη ρήτρα 2 και άρθρο 4. Τόπος πρωτότοκος γιος - ανατολική. Τρίγραμμα Zhen (δύο ασυνεχούς και μία συνεχής γραμμή).
Και η τελευταία γραμμή - το βορειοανατολικό τμήμα, ένα μέρος του νεώτερος γιος και trigrams gen (απεικονίζεται ως στερεά και δύο διακεκομμένες γραμμές). Αναλύοντας το σχέδιο του σπιτιού, μπορεί να φιλοξενήσει μια οικογένεια ως την πιο αρμονική και επωφελής. Προσεκτική ρύθμιση θα φέρει τύχη σε κάθε μέλος της οικογένειας. Φυσικά μέγιστη προσοχή πρέπει να δοθεί στα θέματα: 2,4,6,7. Δεδομένου ότι αυτό είναι πάντα η κύρια μέλη της οικογένειας και την επιτυχία τους πιο έντονα επηρεάζει όλα τα άλλα μέλη της οικογένειας. Σε μεγάλες οικογένειες, βεβαίως, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην κατάσταση και τα νεότερα μέλη της οικογένειας.

No comments:

Post a Comment