Tuesday, October 27, 2015

Αριθμός Gua.





Ένα από τα σημαντικότερα μυστικά του Φενγκ Σούι είναι η δυνατότητα να γίνει διάκριση μεταξύ θετικών και καταστροφική ενέργειας. Συνεπώς, η ωφέλιμη ενέργεια βελτιώνουμε, να ενεργοποιήσει και συνολικά, και να μετατρέψει
καταστρεπτικές ή να τις αποφύγετε. Γιατί πρέπει να γνωρίζουμε Gua αριθμό σας; Αυτή η γνώση θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσει ως εκ θαύματος μαγνητικές δυνάμεις της Μητέρας Γης μας για την επίτευξη των στόχων τους, συμπεριλαμβανομένων των υλικών επιτυχία.
Με τη βοήθεια αυτού του μαγικό ραβδί ανοίγουμε τις πόρτες που οδηγούν προς το αόρατο και ισχυρό τομέα της ενέργειας, που συνδέονται με μαγνητικά πεδία. Είναι γνωστό ότι αυτές οι δυνάμεις επηρεάζουν όλα διαφορετικά. Υπάρχουν πολύ ευνοϊκό κατεύθυνση, αλλά υπάρχουν και εξαιρετικά επικίνδυνο. Και ακριβώς για να γνωρίζουμε ακριβώς πώς θα πρέπει να έχουν κάποια μορφή πυξίδας κατεύθυνση, είμαστε τώρα, και ας απλή υπολογισμούς.
Πρώτα απ 'όλα, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το κινεζικό σεληνιακό χρόνος αρχίζει πάντα με 4 ή 5 Φεβρουαρίου, το καλύτερο για να διευκρινίσει την ημερομηνία κατά την κινεζική ημερολόγιο, δεδομένου ότι μερικές φορές οι αλλαγές. Ως εκ τούτου, για τον άνθρωπο, που γεννήθηκε 15 Γενάρη 1985, πρέπει να θεωρηθεί αριθμό Gua με βάση το 1984. Να είστε προσεκτικοί. Και σημειώστε ότι ο αριθμός των Gua για άνδρες και γυναίκες υπολογίζονται με διαφορετικό τρόπο.
Αλγόριθμος για τον υπολογισμό του αριθμού των Gua για τις γυναίκες (που γεννήθηκαν μεταξύ 1900 και 1999).
Πάρτε ένα σεληνιακό έτος γέννησης, προσθέστε τα δύο τελευταία ψηφία και να οδηγηθούν σε ένα. Για να προσθέσετε το αποτέλεσμα ψηφίο%. Μετά τη μείωση σε ένα μονοψήφιο αριθμό. Το ποσό που προκύπτει είναι το απαιτούμενο αριθμό Gua.
Παράδειγμα 1.
Έτος γέννησης - 1956
5 + 6 = 11
1 + 1 = 2
2 + 5 = 7
Αριθμός Gua - 7
Παράδειγμα 2.
Έτος γέννησης - 1999
9 + 9 = 18
1 + 8 = 9
9 + 5 = 14
1 + 4 = 5
Αριθμός Gua - 8 *
* Εάν το τελικό αποτέλεσμα είναι 5, τότε ο αριθμός των γυναικών Gua είναι 8.
Καθορισμό του αριθμού των Gua για τα κορίτσια που γεννήθηκαν από το 2000 και μετά.
Από το αποτέλεσμα της προσθήκης της τελευταίας αριθμοί δεν προσθέτουν το έτος γέννησης, 5 και 6.
Δείγμα.
Έτος γέννησης - 2005
0 + 5 = 5
5 + 6 = 11
1 + 1 = 2
Gua αριθμός είναι 2.
Αλγόριθμος για τον υπολογισμό του αριθμού των Gua για τους άνδρες (γεννήθηκαν μεταξύ 1900 και 1999).
Διπλώστε τα δύο τελευταία ψηφία του σεληνιακό έτος γέννησης και την παραπομπή τους σε ένα μονοψήφιο αριθμό. Το αποτέλεσμα αφαιρεί από 10.
Παράδειγμα 1.
Έτος γέννησης - 1977
7 + 7 = 14
1 + 4 = 5
10 -5 = 5
Gua Number - 2 *
* Εάν το τελικό αποτέλεσμα είναι 5, τότε ο αριθμός των ανδρών Gua είναι 2.
Παράδειγμα 2.
Έτος γέννησης - 1947
4 + 7 = 11
1 + 1 = 2
10 - 2 = 8
Αριθμός Gua - 8
Καθορισμό του αριθμού των Gua για τα αγόρια που γεννήθηκαν από το 2000.
Στην περίπτωση αυτή το ποσό που λαμβάνεται με την προσθήκη των δύο τελευταία ψηφία του έτους γέννησης, θα πρέπει να αφαιρείται από τις 9.
Παράδειγμα 1.
Έτος γέννησης - 2004
0 + 4 = 4
9 - 4 = 5
Gua αριθμός είναι 2 (βλ. παραπάνω).
Παράδειγμα 2.
Έτος γέννησης - 2000.
9 - 0 = 9
Gua αριθμός είναι 9.
Πριν να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό των Gua στην επίτευξη του πλούτου, που καθορίζεται από τον παρακάτω πίνακα, η οποία ομάδα ανθρώπων - το ανατολικό ή δυτικό - στάση σας.
Πίνακας 1. Η δυτική και ανατολική ομάδες ανθρώπων.
Eastern Group
1
3
4
9
Νερό
Big Ξύλο
Μικρές Tree
Φωτιά
Δυτικής Ομάδας
2
6
7
8
Big Land
Μεγάλες Metal
Μικρές Metal
Γή
Πίνακες 2 και 3 θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ευνοϊκή και δυσμενή κατευθύνσεις σας ότι θα πρέπει να εξεταστεί στην καθημερινή ζωή (σε ένα διαμέρισμα, γραφείο, κήπος, εστιατόριο, σε επαγγελματικές συναντήσεις).
Πίνακας 2. Ευνοϊκή κατεύθυνση.
Αριθμός Gua
Η καλύτερη πηγή για το Τσι(Shen-Qi)
Heavenly Γιατρός (Tien-I)
Αρμονία στο γάμο (Nien-Yan)
Προσωπική ανάπτυξη (Fu-Wei)
Eastern Group
1
Southeast
Ανατολή
Νότια
Βόρεια
3
Νότια
Βόρεια
Southeast
Ανατολή
4
Βόρεια
Νότια
Ανατολή
Southeast
9
Ανατολή
Southeast
Βόρεια
Νότια
Δυτικής Ομάδας
2
Βορειοανατολικά
Δύση
Northwest
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ
6
Δύση
Βορειοανατολικά
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ
Northwest
7
Northwest
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ
Βορειοανατολικά
Southeast
8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ
Northwest
Δύση
Βορειοανατολικά
Μετά τον καθορισμό του αριθμού των Gua, μπορείτε να καθορίσετε εύκολα την κατεύθυνση για τον προσανατολισμό του κρεβατιού, τραπέζι, τζάκι, πόρτες. Σημείωση: Η κατεύθυνση του κρεβατιού - είναι η κατεύθυνση προς την οποία απευθύνονται οι κεφαλάρι. Εργατικά - ότι όταν ένα πρόσωπο το βλέμμα στρέφεται. Η κατεύθυνση της εστίας (κουζίνα, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, κ.λπ.) είναι από πού προέρχεται η ενέργεια (ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο).
Παράδειγμα 1. Gua αριθμό σας - 2. Μπορείτε ανήκουν στην ομάδα των δυτικών. Στοιχείο σας - Μεγάλη Γη. Καλύτερη κατεύθυνση σας (η καλύτερη πηγή των qi) - North-East, Heavenly Ιατρός - Δύσης, ρομαντική τύχη (οικογενειακή αρμονία) - North-West, Προσωπική Ανάπτυξη - Νοτιοδυτική.
Αριθμός Gua
Πλήρης κατάρρευση (Tszyue-Ming)
Έξι δολοφόνους (Louis-Sha)
Πέντε Αποστάγματα (Wu-Gwei)
Αποτυχίες (Ho-Hai)
Eastern Group
1
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ
Northwest
Βορειοανατολικά
Δύση
3
Δύση
Βορειοανατολικά
Northwest
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ
4
Βορειοανατολικά
Δύση
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ
Northwest
9
Northwest
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ
Δύση
Βορειοανατολικά
Δυτικής Ομάδας
2
Βόρεια
Νότια
Southeast
Ανατολή
6
Νότια
Βόρεια
Ανατολή
Southeast
7
Ανατολή
Southeast
Νότια
Βόρεια
8
Southeast
Ανατολή
Βόρεια
Νότια
Πίνακας 3. Δυσμενή κατεύθυνση.
Δείγμα.
Gua αριθμός σας - 3. Χειρότερη κατεύθυνση για εσάς (πλήρης κατάρρευση) - West, έξι δολοφόνους - βορειοανατολικά, Πέντε Ποτών - βορειοδυτικά, μια αποτυχία - τα νοτιοδυτικά.
Έτσι, το μόνο που χρειαζόμαστε - πυξίδα για την αγορά δύο με ένα μεγάλο (καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια πυξίδα Lo-Pan, που αποτελείται από ομόκεντρους δακτυλίους - 1 με 36 και 24 σημείων για το εξωτερικό χείλος (βλ. "Σύμβολα και Talismans"), κάθε πυξίδα δακτύλιος ορίζει μια πτυχή του Φενγκ Σούι), το δεύτερο μικρότερο - και πάντα προσανατολισμένη στο διάστημα, δεδομένου ότι ορισμένα από τον κόσμο διαφορετικό αντίκτυπο σε εμάς.
Πρέπει να τονιστεί ότι όλες οι ευνοϊκές τάσεις και δυσμενή έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και την ισχύ των επιπτώσεων. Παρακάτω θα βρείτε σύντομες περιγραφές των ζωνών αυτών.
Ευνοϊκές τάσεις:
Η καλύτερη πηγή για το Τσι.
Η πιο ισχυρή θετική κατεύθυνση, η οποία συνδέεται άμεσα με την πηγή της ζωής, χρήματα και όλα τα είδη της τύχης. Χρησιμοποιήστε αυτήν την περιοχή μπορούν να σας φήμη, χρήματα, δύναμη, κοινωνική θέση και κύρος. Να θυμάστε αυτή την κατεύθυνση και να προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν συχνότερα.
Αυτός ο διαχωρισμός είναι υπεύθυνος για την καλή υγεία.
Εάν εσείς ή μέλη της οικογένειάς σας είναι άρρωστα, τότε ουρανό βοηθήσει το γιατρό. Για την ενεργοποίηση του είναι απαραίτητο να ξεκινήσει σε αυτό το κρεβάτι κατεύθυνση και φούρνο, να λάβει τα ναρκωτικά, σύμφωνα με την ίδια. Εκτός από τις ψυχαγωγικές λειτουργίες αυτή την κατεύθυνση μπορεί να σας φέρει καλή τύχη και ευημερία στο επίπεδο της μεσαίας τάξης. Εάν δεν θέλετε να κορεσμού, στη συνέχεια, τραβήξτε στο ασφαλές καταφύγιο Chien-Ι.
Αρμονία στο γάμο.
Αν μοναχική όνειρά σου καρδιά του έναν αξιόπιστο φίλο, αν υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια και στις σχέσεις με τα παιδιά, αυτό ακριβώς τον τομέα πρέπει να χρησιμοποιούν τους δικούς τους σκοπούς. Κινέζικα κείμενα που διδάσκουν ότι είναι προς την κατεύθυνση της Nien-Yan σύζυγος θα πρέπει να κατευθύνεται κρεβάτι κεφαλάρι, όταν ένα παιδί θα έχει σχεδιαστεί.
Η κατεύθυνση της προσωπικής ανάπτυξης.
Αυτή η κατεύθυνση δεν είναι απλά υποκατάστατο για μαθητές, φοιτητές και άνθρωποι της πνευματικής εργασίας. Ενεργοποίηση του θα σας βοηθήσει να πετύχετε επαγγελματική επιτυχία και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Ωστόσο, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι από την άποψη του πλούτου αυτής της περιοχής είναι το πιο αδύναμο από τα τέσσερα. Παρέχει ένα περισσότερο ή λιγότερο αξιοπρεπή ζωή. Ως εκ τούτου, εάν ο στόχος σας - χρήματα, μην ξεχάσετε για καλύτερο προσανατολισμό σας - Πηγή Qi.
Αρνητικές τάσεις:
Κατεύθυνση της πλήρους κατάρρευσης.
Αποφύγετε αυτό τον τομέα κατά τη διάρκεια αυτής, ανεξάρτητα από το κόστος (για παράδειγμα, beware του προσώπου συνεδρίασης προς την κατεύθυνση αυτή κατά τη διάρκεια του γεύματος και σημαντικές συναντήσεις). Η αδιαφορία αυτού του κανόνα θα μπορούσε να σας κοστίσει ακριβά.
Έξι δολοφόνους.
Δεύτερη για την "επικινδυνότητα" κατεύθυνση. Ασθένειες, νομικά προβλήματα, επιθετικότητα από το κράτος, τις ανυπέρβλητες δυσκολίες στην επιχείρηση μπορεί να ασκήσει δίωξη ατόμων που κοιτάζουν προς την κατεύθυνση αυτή κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, η ολοκλήρωση των μεγάλων συναλλαγών. Σε αυτή την πλευρά του κόσμου δεν θα πρέπει να είναι προσανατολισμένη στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού.
Πέντε πνεύματα.
Τοποθεσία μπροστινή πόρτα και σημαντικό δωμάτια προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να φέρει προδοσία, αγωγές, οι διαφορές και τα σκάνδαλα, οι πυρκαγιές και ληστείες.
Αποτυχία.
Αυτό είναι το πιο αδύναμο από τα τέσσερα ανεπιτυχή κατευθύνσεις. Ακολουθήστε αυτό μπορεί να φέρει λίγο πρόβλημα, παρεξηγήσεις, μικρές απώλειες και την υγεία διχόνοια - τίποτα δεν θανατηφόρα. Και ακόμη: "Better safe than sorry". Είναι καλύτερο να αποφευχθεί αυτή η τάση.

No comments:

Post a Comment